Infinity Ward: بازیکنان Call of Duty گیمرهای حرفه ای و هاردکور نیستند!

19Rodar

کاربر سایت
64362683901255430382.jpg

اخیرا Infinity Ward سازنده بازی Call of duty در مصاحبه اختصاصی با OXM گفته است که اکثر علاقمندان به بازی Call of duty را افراد غیر حرفه ای و casual تشکیل می دهند و به همین دلیل بر روی کنسولهای نسل بعد هم فروش بالایی خواهیم داشت و از آمدن کنسولهای نسل بعد ضربه نخواهیم خورد.

Mark Robin تهیه کننده بازی Call of Duty Ghosts در این مورد می گوید:

عادت همیشگی گیمرها در بازی کردن به دلیل پلتفرم ها و کنسول های جدید تغییر پیدا نخواهد کرد و ما بازیکنان زیادی را داریم که بازیهای ساده و casual را بازی میکنند ولی این افراد مدت زیادی را مشغول بازی هستند.شاید این حرفی که الان میزنم کمی عجیب باشد اما این افراد گیمر حرفه ای نیستند و حتی شاید اصلا گیمر نیستند اما هر شب Call of duty را بازی می کنند و آنها بدون توجه به پلتفرم ها به بازی کردن خود ادامه میدهند.بنابراین ما نه تنها در این مسیر مدل بازی سازی ادامه خواهیم داد بلکه حتی نسل بعد نیز راه خود را به همین شکل خواهیم رفت و منتظر خواهیم بود که ببینیم تا چه اندازه می توانیم به جلو برویم.

Call of Duty Ghosts در ۵ نوامبر برای Wii U , Xbox 360, PCو PS3 منتشرخواهد شد.نسخه های نسل بعد نیز همزمان با لانچ کنسول ها منتشر می شود.

VG247

نوب جماعت توی همه بازی ها هستن هم توی BF زیاده همون توی COD اینطور نیست که توی BF نوب نباشه و همه هاردکور باشن اگه میخواین اطمینان حاصل کنین برین الان توی سرورهای BF3 ببینید چه خبره ، البته میزان نوب های COD بیشتره .
با دیدن یکسری از بازیکن های BF دیگه دیدن راهی نیست خودشون هم باید این واقعیت رو قبول کنن که COD نوب پسنده ! :d
قبول دارم وضعیتBFیخورده بهتر بود اما به لطف هامبل باندل گند زدن بش:دی
من نفهمیدم اخر چرا توی CODکه نبرد هاش نزدیکن لانچر میزارن8-|لامصبا بعضی نوبا با همینا رژه میرن رو اعصاب ادم

خوب دیگه خود سازنده وقتی این حرف رو بزنه فکر نکنم دیگه بحثی بین افراد بازی کن BF و CoD بمونه. متشکریم IW که به جنگ چندین ساله پایان دادی :دی

شما بیاد هر مُدی خواستی بازی کنیم یک بار منو زدی من قول میدم نینتیدو فن بشم.:d

واقعا خیلی سختی مولتی COD
BF خیلی ساده تره همه نوع وسیله و اسلحه داری می تونی راحت کیل بگیری

مپ های کوچیک و غیر بالانس که به لطف کمپر ها و نوب های محترم فرصت Spawn شدن نداری باعث شده مولتی CoD سخت باشه ؟ :))

مولتی بازی یه چیز فوق افتضاحیه . اکثر بازیکناش هم یه مشت بچه 12-13 ساله ان .

در کل روی همون 5 ساعت سینگل بازی مانور بدین به نظرم بهتره !

بازی FPS ـه و مولتی پلیرش !

در مورد بتلفیلد ، کلا روند بازی و مُد های مولتی پلیرش جوریه که نوب ها توش نمیتونن موفق باشن .

آخرین ویرایش:
این بازی آوازه وحشتناکی داره و خیلی ها دوست دارن تجربش کنند اما این دلیل نمیشه کل بازی کژوال باشه
تمام کردن بازی روی Vetern کار حضرت فیل هست

یعنی فکر میکنی Vetern این بازی خیلی سخته !
حتی به درجه نرمال halo نمی رسه,بازی سخت می خوای برو سری بازی ها halo رو روی Legendary تموم کن تا جونت در بیاد!!!

مولتی پلیر cod نهایتا بتونه کسی که bf بازی کرده رو جذب کنه 1 ساعته بعدش دیگه دلیلی نداره بازی کنه. خصوصا که هر نسخه کپ قبلیه. این جدیده هم که یه مپ بدردبخور داشته باشه فکر کنم freefall بود اسمش برداشتن dlc کردن

به عنوان کسی که MW2 - MW3 انلاینش رو خیلی بازی کردم نظرم اینه :

قسمت انلاین سری Cod ( از MW2 به بعد ) دقیقا برای casual ها هستش ! جایی که حرفه و تجربه هیچ نقش خاصی ایفا نمیکنه ! اگر طرف از استاندارد بازی کردن FPS برخوردار باشه ( :d ) بعد از 5 دقیقه بازی کردن همنقدر احتمال داره در برابر شما برنده بشه که شما بعد 3 سال بازی کردن دارید !

بعد 2 سال که همش انلاین MW2-3 میزدم الان 1 سال به سمت BF3 رفتم جایی که واقعا نیاز به تمرین ، حرفه و تجربه هست !! این نیست بعد 5 دقیقه Sniper دست گرفتن بتونین همرو بزنید یا اینکه از فاصله 1 متری کسی که SMG دستشه رو بزنید :| (مراجعه بشه به Cod)

وقتی اسم از وسایل نقلیه میبرید واقعا این نیست که تا نشستید برید همرو بزنید ، هر کدوم فن خودشون رو دارن تو مبارزات تن به تن یا .... که کمه کم فقط برای زنده بودن نیاز به 1 ماه بازی کردن داره....

اگرم تو یکی از این وسایل نقلیه حرفه ای بشید مطمئن باشید یه بچه 10 ساله نمیتونه بعد 1 روز بازی کردن برای شما شاخ بشه ، امکانش 0 هست . (مراجعه بشه به cod)

توي COD هر بار ميميري kill cam رو كه نگاه ميكني يارو يا بالاي درخته يا لاي علفزار يا لاي در و پنجره و جرز ديوار كمپ كرده :d
كلا نميفهمي چجوري ميميري خيلي مسخره و زيادي سريعه اما با همين فرمول سود خالصشون بسيار بالاست

کلاً 2 حالت داره : یا BF رو انتخاب میکنی و میشی هاردکور پلیر یا COD رو انتخاب میکنی میشی نوب کمپر بدبخت فلک زده :دی
یادش بخیر تو همین فروم یه بنده خدایی خیلی دم از هاردکور بودن و BF باز بودن میزد ، اددش کردم بهش join شدم دیدم بنده خدا 2 تا کیل داره 38 بار مرده !!! حالا نمیخوام اینو بسطش بدم به همه ولی اینو نمیفهمم که بعضیا تو خودشون چی دیدن که به هرکی COD بازی میکنه میگن نوب !
مارک روبین اومده گفته بازی ـه ما چون عامه پسندتره و افراد معمولی بیشتر بازیش میکنن بخاطر همین ما همین روند رو ادامه میدیم تا این دسته از مخاطبامون رو از دست ندیم ، حالا بگذریم از یه عده که خیلی خوب بازی میکنن.قضیه ی fac****k ـه که همه ماشالا توش هنرمند و خواننده و طراح و فلان هستن ، اینجا هم همه ی BF پلیرا بصورت خودجوش خودشون رو هاردکور میپندارن ولی باشید تا صبح دولتتان بدمد.
اونایی هم که منو میشناسن میدونن که من هم BF بازی میکنم هم COD ، ادعایی هم ندارم ولی بعضی حرفهای خنده دار باید جواب داده بشن.

تو هرچی ادم با تمرین خوب میشه اینو میگم چون من خودم خیلی هر دو رو بازی کردم اونی هم که میگه کاد واسه نوباس یا همه توش نوبن دیگه نظری من نمیتونم راجب اون ادم بدم

البته BF هم آنچنان هاردکور و سخت نیست و به نظر من مولتی پلیرش تقریبا Fun ـه:دی منتها چون یه مقدار زرق و برق داره و ساختمون خراب میشه و تانک و جت سوار میشی، کسی که بازی نکرده فکر میکنه "اوه چقدر حرفه ای" :دی

البته BF هم آنچنان هاردکور و سخت نیست و به نظر من مولتی پلیرش تقریبا Fun ـه:دی منتها چون یه مقدار زرق و برق داره و ساختمون خراب میشه و تانک و جت سوار میشی، کسی که بازی نکرده فکر میکنه "اوه چقدر حرفه ای" :دی
الان مثلا اومدی خواستی BF رو زیر سوال ببری یا هیلو رو ببری بالا؟ :دی اولا استفاده از کلماتت کلا اشکال داشت. صنعت گیم کلا یعنی FUN. هر کی غیر از این Fun بخواد ازش استفاده کنه مشکل از خودشه و باید یه تجدید نظری داشته باشه. در مورد بقیه حرفات هم واقعا حرفی برای گفتن ندارم چون فقط میشه خوند و لبخند زد. ساختمون خراب میشه و تانک داره هر کی نگاه میکنه میشه اوه چقدر حرفه ای؟!!! Really؟؟ الان همین حرفا رو من میتونم در مورد Halo هم بزنم و ترولش کنم. یه بازی شاد و مفرح با رنگ بندی های خوشحال و دشمنان خوشحالتر. انواع سلاح های قشنگ قشنگ و تانگ های پلاسما پرتاب کن، هر کی میبینی کلا خوشحال میشه :| :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or