البته فکر نکنم داشته باشه مولتی پلیر ولی اگه هم داشته باشه ربطی نداره!!!!!!!!!!دوستان من اگه بازی رو بخرم برا قسمت مولتی پلیر ! باید آکبند بخرم یا اگه کسی قبلا استفاده کرده باشه منم میتونم استفاده کنم ؟
دوستان من اگه بازی رو بخرم برا قسمت مولتی پلیر ! باید آکبند بخرم یا اگه کسی قبلا استفاده کرده باشه منم میتونم استفاده کنم ؟
درود،
اين بازی اصلاً حالات مولتی پلير نداره....

این مسئله مربوط به پیش خرید میشه نه خرید!مرسی بابت اطلاعتون راجب infamous چون نمیدونستم اینو که نداره !
ولی عذر خواهی میکنم که درست منظورم رو نگفتم منظورم همون مولتی پلیر U2 هست عزیزان !
من باید آکبند داشته باشمش و فقط 1 نفر میتونه از یه بازی استفاده کنه برا این مولتی پلیر یا هر کی دیسک رو داشته باشه مشکلی نداره ؟ آخه آک بند خریدن برا من یه خورده مشکله![]()
این مسئله مربوط به پیش خرید میشه نه خرید!
میثم اشتباه منظورتو گرفت!
شما وقتی infamous رو میخری رو دفترچت یه کد داره که از طریق اون میتونی بری store و نسخه بتاـه among thieves رو بگیری!

پيش خريد..میثم اشتباه منظورتو گرفت!
شما وقتی infamous رو میخری رو دفترچت یه کد داره که از طریق اون میتونی بری store و نسخه بتاـه among thieves رو بگیری!

به احتمال 100%:biggrin1:پس هر بازی برا یه نفر فقط میتونی مولتی پلیر آنچارتد رو فراهم کنه !!!!![]()