ميگم نكنه قرعه كشي بوده چون منم چكيدم چيزي برام نيومده بود.اگه برا شما هم اون کد ارسال شده میتونید برید به محیط PSN و برای دانلود دمو این کد 12 رقمی رو وارد کرده و حالشو ببرید.
ميگم نكنه قرعه كشي بوده چون منم چكيدم چيزي برام نيومده بود.اگه برا شما هم اون کد ارسال شده میتونید برید به محیط PSN و برای دانلود دمو این کد 12 رقمی رو وارد کرده و حالشو ببرید.
ميگم نكنه قرعه كشي بوده چون منم چكيدم چيزي برام نيومده بود.
به صورت random انتخاب ميشيد و براتون ميل ميکنه... اگه نيومد ديگه از شانس هست :biggrin1:
انقد بازيش خوب و قشنگ هست که آدم لازم نباشه دمو بگيره
اونجوری که IGN تو Review گفت بله 25 ساعت Gameplay داره .دوستان عزیز واقعا این بازی 25 تا 30 ساعت GamePlay داره ؟!
ميشه 15 ساعته سرو تشو هم آورد!(به گفته ي PSU(!:biggrin1:ولي اونجوري اصلا حال نميده!!اونجوری که IGN تو Review گفت بله 25 ساعت Gameplay داره .
البته چون Open-World هست میشه کلی گشت و گذار کرد
مگه آشه که سر و تشو هم آوردميشه 15 ساعته سرو تشو هم آورد!(به گفته ي PSU(!:biggrin1:ولي اونجوري اصلا حال نميده!!
چرا هر جا ميريم گير ميديم به هم!!!:biggrin1:مگه آشه که سر و تشو هم آورد
IGN گفت 25 ساعت GamePlay داره .
نه رو حرف من حرف بزن نه رو حرف IGN میلاد .
بصورت Random ( اتفاقی) برای ایمیل اکانتتون ارسال میشه.این کد تو خوده psstore به صورت شانسی داده میشه ؟ یا به میلی که برا یوزر معرفی کردی میاد ؟
همون منم گفتم كه اصلا متوجه نميشيم بازي چه جوري تموم شد!!بهتره كه از الان برنامه ريزيا بر اساس همون 25 خودمون باشه!:biggrin1:میشه بگی بنده چی کار میکنم؟
آره خب:biggrin1: اگر بدون اینکه ماموریتهای جانبی رو انجام بدیم و حتی یک بار نمیریم و هیچ جای شهر رو نگردیم و ..... میشه 15 ساعته تموم کرد :biggrin1:
حتما ديگه مگر نه بياد براي همه ميومد!بصورت Random ( اتفاقی) برای ایمیل اکانتتون ارسال میشه.
میرید تو Store اون بالا سمت راست Redeem code رو وارد میکنید.
متاسفانه چیزی برای من نیومده
تمام چیزایی که تو psn هست قابلیت resume دارن! بجز تم ها و آپدیت ها!دستت درد نکنه ...ببینیم اگه وسط دانلود اینترنت به هر دلیلی قطع بشه ممکنه بعد از Resume کردن دوباره ودانلود کامل بعد به مشکل بخورم و مثلا دانلود ناقص انجام شده باشه
آخه متعصفانه به دلایل این امکانش برای من زیاده وسط دانلود قطع بشه و خودم تجربه شو داشتم وسط دانلود فیلم قطع شده و اما حتی با دانلود کامل فایل فیلم باز هم به فایل اجرا نشده