Infamous

ميشه 15 ساعته سرو تشو هم آورد!(به گفته ي PSU(!:biggrin1:ولي اونجوري اصلا حال نميده!!
آره خب:biggrin1: اگر بدون اینکه ماموریتهای جانبی رو انجام بدیم و حتی یک بار نمیریم و هیچ جای شهر رو نگردیم و ..... میشه 15 ساعته تموم کرد :biggrin1:

Last edited by a moderator:
میشه بگی بنده چی کار میکنم؟:)
آره خب:biggrin1: اگر بدون اینکه ماموریتهای جانبی رو انجام بدیم و حتی یک بار نمیریم و هیچ جای شهر رو نگردیم و ..... میشه 15 ساعته تموم کرد :biggrin1:
همون منم گفتم كه اصلا متوجه نميشيم بازي چه جوري تموم شد!!بهتره كه از الان برنامه ريزيا بر اساس همون 25 خودمون باشه!:biggrin1:
بصورت Random ( اتفاقی) برای ایمیل اکانتتون ارسال میشه.
حتما ديگه مگر نه بياد براي همه ميومد!

میرید تو Store اون بالا سمت راست Redeem code رو وارد میکنید.
متاسفانه چیزی برای من نیومده

دستت درد نکنه ...ببینیم اگه وسط دانلود اینترنت به هر دلیلی قطع بشه ممکنه بعد از Resume کردن دوباره ودانلود کامل بعد به مشکل بخورم و مثلا دانلود ناقص انجام شده باشه

آخه متعصفانه به دلایل این امکانش برای من زیاده وسط دانلود قطع بشه و خودم تجربه شو داشتم وسط دانلود فیلم قطع شده و اما حتی با دانلود کامل فایل فیلم باز هم به فایل اجرا نشده

دستت درد نکنه ...ببینیم اگه وسط دانلود اینترنت به هر دلیلی قطع بشه ممکنه بعد از Resume کردن دوباره ودانلود کامل بعد به مشکل بخورم و مثلا دانلود ناقص انجام شده باشه

آخه متعصفانه به دلایل این امکانش برای من زیاده وسط دانلود قطع بشه و خودم تجربه شو داشتم وسط دانلود فیلم قطع شده و اما حتی با دانلود کامل فایل فیلم باز هم به فایل اجرا نشده
تمام چیزایی که تو psn هست قابلیت resume دارن! بجز تم ها و آپدیت ها!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or