Infamous

سوار ماشین نمیشه شد GTA که نیست عزیزان! قدرتهای سوپر هیرویی دارین که خیلی کاربردی تر از سوار شدن بر وسایل نقلیه هست.
دوستان بازی چقدر قشنگه؟؟
بگیرم یا نه؟
شما ها چند گرفتین؟
100 درصد پیشنهاد میکنم بگیری . یکی از بهترین عناوین این چند وقته....

اسکی کردن که چیزی نیست شما می تونید با قدرتتون رو هوا پرواز هم بکنید !
در ضمن اگه اینی که می نویسم تکراریه ببخشید .من دیگه صفحه های قبلی رو نخوندم ولی تو صفحه های اول نوشته بودین اسم شخصیت بازی dylan هست که درست نیست.اسمش cole McGrath است.:blushing:
در ضمن داستان اولش زیاد پیچیده نیست ولی تا جایی که فکر می کنید که مویا یه مامور FBI ه و با انجام دادن ماموریت او همه چیز تمام می شود ولی ناگهان همه چیز عوض می شه و داستان بد جوری پیچیده می شه !
در مورد اون عکسه که به اصطلاح باگ بود هم یه نظری بدم به نظر من دوستان یه اشتباهی کردن اگه به دستش نگاه کنید اصلا جایی رو نگرفته بلکه حالت انجام یکی از قدرتاشه که برق رو مثل نارنجک با کف دست می ندازه و حالت بدنش هم مثل اینه که dive بسته و اصلا فکر نمی کنم باگ باشه ؟!:confused:
خلاصه ما که بازی کردیم و همچین چیزی ندیدیم ؟!دوستان اگه عکس رو ندیدن صفحه ی 8 هست.

آخرین ویرایش:
کلا بازی خیلی خیلی قشنگیه نمیشه همه بازیا Copy هم باشند!!!
بازی باید تنوع داشته باشه و ممنون از $ های SCEA و بازی سازان Sucker Punch خیلی بازی جالبی ساختند.

اجب بازی هستش .

یک نفر که بازی رو تموم کرده جواب سوال من رو بده.

آقا این بالنه رو چجوری باید زد من دیگه دارم دیوانه میشم هر کاری بگید کردم

ممنون

آخرین ویرایش:
یه سوال دیگه اون اول بازی وقتی میگه بری وسط جمعیت که ادم های با پلاکارت هستن چجوری میشه ادم بدی بود ؟

چون هر کاری کردم ادم ها رو زدم هر کاری کردم آدم خوبی شد:confused:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or