شما دیدی کسی بگه بده!دوستانی که بازی کردن بگن ارزش گرفتن داره یا نه؟ چون میخوام بگیرمش.
خول معلومه خیلی بازیه Top هست.
شما دیدی کسی بگه بده!دوستانی که بازی کردن بگن ارزش گرفتن داره یا نه؟ چون میخوام بگیرمش.
من از هر کی پرسیدم گفتن گرافیکش به درد نمیخوره و از کیلزون کمتره! همه گفتن کیلزون ببر!:confused:شما دیدی کسی بگه بده!
خول معلومه خیلی بازیه Top هست.
عزیز من ربط این دو بازی به همدیگه چیه ؟؟؟من از هر کی پرسیدم گفتن گرافیکش به درد نمیخوره و از کیلزون کمتره! همه گفتن کیلزون ببر!:confused:
محمد جان!:smile:من از هر کی پرسیدم گفتن گرافیکش به درد نمیخوره و از کیلزون کمتره! همه گفتن کیلزون ببر!:confused:
محمد جان!:smile:
این بازی Open Worldـه!بزرگ نباید انتظار گرافیکی در حد Killzone 2 داشته باشی ازش بعدشم مگه قشنگیه بازی فقط مختص گرافیکشه!بازی باید آزادی عمل , صدا , داستان , جو و....داشته باشه که خب گرافیکم جزو همین فاکتور حساب میشه!ولی فقط گرافیک بازی نیست بازی هم هست هر کی PS3 داره داره بازی میکنه یه سری به فاروم های PS3 تو سایت های اروپا آمریکا بزنیی میبینی چقدر طرفدار داره...(همه اینا رو گفتم که بدونی بازی قشنگیه نه چون من بازی میکنم نه انحصاری و...
دسته گله همتون درد نکنه زود میرم میخرمInfamous برای یک بازی openworld گرافیک بسیار عالی داره حتی میتونیم بگیم نسخه بهینه شده GTA IV ـه. البته این حرفای فوق بی معنی راجب اینکه هر بازی گرافیک بهتری داشته باشه بهتره اصلا در حد یه انجمن تخصصی بازیهای ویدئویی نیست.
من مراحل داستانی شهر اول رو تموم کردم و الان تو شهر دوم هستم راهی هست من برگردم اونجا؟ آخه اون چیزای آبی که تو نقشه هم مشخص کردید رو همش رو نگرفتم !
با رفتن مراحل فرعی یا اصلی این جزیره کم کم راه جزیره ی قبل باز میشه یا نه باید با اون جزیره کلا وداع بکنم؟
اقا يكي جاي اين سل ابيها بگه براي 80 تا موندم همه جارو زيرو كردم فيلمي عكسي نقشه اي چيزي دارين بدين