بازي خداست...........بابا یه خورده در مورد بازی بگید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازي خداست...........
البته هنوز نگرفتم.
:biggrin1:
کیا تو که خودت گفتی تعریف کردی نتیجه گیری هم کردی دیگه توضیح دوستان رو میخوای چیکار؟دوستان میشه یکم از سبک بازی بگین ؟!
اصلا هدف چیه ؟ همینجوری باید ادم خوب بشیم بدارو بکشیم و بد شیم خوبارو بکشیم ؟ ! :biggrin1:
اون تریلرا و عکسا که دیدم منو یادِ Destroy all humans انداخت :cheesygri که اصلا با سبکش حال نمیکنم
نو صفحات قبل من و دوستان خیلی توضیح دادیم درضمن دو هفته ای میشه نقدش در بخش پرمیوم قرار گرفته.دوستان میشه یکم از سبک بازی بگین ؟!
اصلا هدف چیه ؟ همینجوری باید ادم خوب بشیم بدارو بکشیم و بد شیم خوبارو بکشیم ؟ ! :biggrin1:
اون تریلرا و عکسا که دیدم منو یادِ Destroy all humans انداخت :cheesygri که اصلا با سبکش حال نمیکنم
اگه منظورت خوب و بده باید کارای خوب انجام بدی به سمت خوب بره مثه نجات آدما یا کشتنreaper ـا!تو بازي اون درجه كنار صفحه رو چجوري ميشه تا اخر پر كرد؟
منظورم اون فلش سفيد
شما مظمینی ps3 ات سالمه؟ تا بحال هیچکس همچین مشکلی نداشته! شایدم رو هاردت نریختیآقا وقتی من تو این بازی میرم جلو خونه ها و ماشین ها هی تیکه تیکه طول میکشن که کامل شن
تورج این طبیعیه که Save بازی روی ریجنهای متفاوت دیگه کار نکنههمينطور save بازی قديميه من کار نميکرد... مجبور شدم از اول بازی کنم...
اين مسئله بار اوله پيش امده برام... فکر نميکردم با تغيير رجين ... رو اين چيز ها تأثير بزاره
آخه من بازی uncharted رو هم همينطوری شد... ولی save قديمی من رو load کرد!