inFAMOUS 2

فقط مثل اینکه زود تموم میشه :d IGN نوشته بود فقط 80 دقیقه داستان اصلی طول میکشه! :d و 1 ساعت و نیم هم برای جمع کردن آیتم ها و تروفی ها و ... وقت گزاشته :d (البته این برای کساییه که علاقه ای به ساخت مراحل و یا بازی کردن مراحل ساخته شده ندارن :d )

خوب امروز نشستم پاش و تمومش کردم! خیلی کوتاه بود! حتی 100% کردنشم زیاد وقتی نمیبرد! (پیدا کردن آیتم ها دیگه زیادی آسون بود :d )
بازی علاوه بر Skinـی که Cole خوناشام شده، یک Skin دیگه هم داره :d
ولی خوب بود! خوشمان آمد! :d این ساخت مراحلشم واقعا جالب شده! :d منظورم همین روایت کامیک وارـه داستانه! :d (مثل اینکه میشه *****های دیگه ای هم رو عکس ها انداخت که تا حدودی شبیه به کامیک های خود بازی بشه :d )
اگر فن این بازی هستید به نظر من از دستش ندید :d

سلام دوستان :دی
من دیروز بازیو تهیه کردم
خیلی خفنه گرافیکشم عالیه اولش دیدم دوربین داره اذیتم میکنه بعد فهمیدم تو آپشنش گزینه داره...!
من اولاشم :
همونجایی که با زنه میریم تو شهر جدید . یه سری دشمن رو کشتم-اون ماشینه رو هم با قابلیت L1+R2 که بمب میندازه ترکوندم - یه ذره جلو میری زنه یه چیزی به کول میگه و میره
اونجا باید کجا رفت؟
اسم زنه چیه؟ همون که با ما و زک هستش

خوب مشکل حل شد و ردش کردم :دی!
یکی بهم بگه تو level editor ججوری باید کاتسین درست کرد؟
اصلا یه آموزش جامع بذارین یا لینکشو بذارین
یا حتی لینک دانلود ویدئو آموزش مرحله سازی تو این بازی شیلترم بود عیب نداره!

اون کاتسین های کامیک مانند رو میگی؟
اونا فکر کنم فقط توی DLC میشه!
اونجوری هم CS نمیشه ساخت که! البته امتحان نکردم! ولی مراحلی که بازی کردم چیزی نداشتن!

دوستان خط داستانی به شماره 1 بازی ارتباط داره؟ یا کاملا جدا هست؟
چون بازی رو تهیه کردم و میخوام بازی کنم ولی میخوام بدونم اگه به شماره یکش مربوطه اول اون رو بازی کنم بعد شماره 2 رو.

دوستان خط داستانی به شماره 1 بازی ارتباط داره؟ یا کاملا جدا هست؟
چون بازی رو تهیه کردم و میخوام بازی کنم ولی میخوام بدونم اگه به شماره یکش مربوطه اول اون رو بازی کنم بعد شماره 2 رو.

خوب مشخصه ربط که داره وقتی میشه شماره 2 یک عنوان . به نظر من بهتره اول شماره 1 رو بازی کنی .

ربطش به داستان کلی هستش که چرا این جوری شد چرا ما این شکلی هستیم و.... و چرا فرار میکنیم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or