inFAMOUS 2

توی این تریلر آخر که GT امروز گزاشت یک شخصیت دیگه رو هم نشون دادن که به نظر میرسه قدرت های خفنی داره! (رنگ دستاش یکجوریه که به نظر میرسه یخ میباشد قدرتش! )
همچنین اون یخ هایی که توی تریلر معرفی بازی نشون دادن هم دیدیم! یکی از قدرت های COLE این یخ میباشد!!! :d
کلا خیلی بازی خفنی شده! :d الان میزنم دانلود بشه ، بعدا آپش میکنم :d

تو این تریلر چهره کول انگار باز هم تغییر کرده! یک جای زخم خفنی روی صورتش هست :d
اونجای زخم فکر کنم قبلا هم تو تریلرها بود :d روی باکس شاتی که معرفی کردند که مطمئنم بودش :d هرچی بود آشنا بود زخمه :d

خوب بالاخره آماده شد :d

دانلود
HD از GT میباشد! :d توی مدیافایر آپلود شده :d

آخرین ویرایش:
هر چقدر هم نظر من از دیدگاه شما مسخره بیاد ، نظر منه ...
هراسی ندارم از بیانش .
مث اونجا که گفتم بارسا آرسنال رو در مجموع با گلاوراژ 4 تا میزنه ! (هنوزم هستم روش)
بازم نظر من بود ؛ حالا شما بیاین مسخره کنین ، امضاش کنین ، تیکه بندازین ، ... دمتون گرم :دی ...
دیگه گفتن نظر که ترس نداره صدرا :دی ...
یک عده خردسال هستند که منتظرن بازی امتیاز کمی از اونچه که هایپ میکنید بگیره تا امضا خورش کنند :d
We don't give a damn Tommy :دی

آخرین ویرایش:
کسی نمیگه نظر شما مشکلی داره کیوان جان، اما اگر در جریان باشید یک عده خردسال هستند که منتظرن بازی امتیاز کمی از اونچه که هایپ میکنید بگیره تا امضا خورش کنند :d

• Like
Reactions: Robin Hood
پ.ن : بار هایپ این بازی رو خودم بدوش میکشم :|:biggrin1:

بنده هم تا آخرین لحظه شما رو کاملا در این امر یاری میکنم.! :d

پ.ن:بازی اونقدر پیشرفت کرده که حرف واسه گفتن باقی نذاشته باشه...

پ.ن : بار هایپ این بازی رو خودم بدوش میکشم :|:دی
من هم بار نابودیت رو به دوش میکشم کیوان :d
تعریف داریم تا تعریف ! یکی میاد میگه من به فلان دلیل می گم این بازی خوبه که خب دست گلش هم درد نکنه :d ولی تو همینجوری رو هوا میای میگی GOTY ! می تونم دلیلش رو بپرسم ؟ به چه دلیل این حرف رو میزنی ؟ مگه بازی کردی که به نظرت چون قبلی امتحانش رو پس داده این از اون بهتره ؟! مگه هر بازی ای یه شمارش خوب بود دلیل بر اینه که تا ابد بقیه شماره هاش خوب باشن ؟!
جان من دیگه از این چیزا نگو :dیه کم چیزه ... :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or