inFAMOUS 2

مگه هر بازی ای یه شمارش خوب بود دلیل بر اینه که تا ابد بقیه شماره هاش خوب باشن ؟!
اتفاقا چون شماره اول این بازی یه چیزایی رو برای GOTY شدن نداشت و من تو این شماره اون پارامتر هارو میبینم این حرفو میزنم ؛ نه از رو هوا ...
پیشرفتی که این بازی نسبت به شماره قبلش داشته ، دقیقا تداعی کننده Un1 به Un 2 هست .
چه خیالیه ، من دیگه نمیگم ...
صبر میکنیم تا بیاد ...

اتفاقا چون شماره اول این بازی یه چیزایی رو برای GOTY شدن نداشت و من تو این شماره اون پارامتر هارو میبینم این حرفو میزنم ؛ نه از رو هوا ...
پیشرفتی که این بازی نسبت به شماره قبلش داشته ، دقیقا تداعی کننده Un1 به Un 2 هست .
چه خیالیه ، من دیگه نمیگم ...
صبر میکنیم تا بیاد ...
بد برداشت نکنی کیوان جان :d قصد تو هین نداشتم منظورم هم با تو نبود که بگم رو هوا گفتی ! :d اون حرف کلی بود چون در مورد یه سری از بازیها زیاد اتفاق می افته و شاهدش هستیم ! به همین خاطر گفتم دلیلت رو هم بگو که مثلا فلان چیزش باعث شده خیلی خوشت بیاد و این عقیده رو داشته باشی که اگه یه وقت یه سری پستت رو دیدن توهم نزنن که الان بازی بی عیب و نقصه یا نظر تو با نظر اونا یکیه و بعد که بازی چمیدونم امتیاز خوب نگرفت یا GOTY نشد بخوره تو ذوقشون یا امتیازا رو دست بگیرن ! بالاخره اینجا یه جای عمومیه و هر کس نظری داره ! ممکنه اون چیزی که برای تو حُسن باشه و باعث شه امید به GOTY شدن بازی داشته باشی برای شخص دیگه ای یا مهم نباشه یا اصلا از اون چیز خوشش نیاد !
امیدوارم تونسته باشم منظورم رو برسونم :d

دوستان این ویدئو جدید از گیم پلی بازی رو حتماً ببینید, من که خیلی خوشم اومد :d :
http://vghq.net/2011/03/08/stunning-infamous-2-gameplay-footage-does-the-ps3-justice/
صفحه توش ترکیده :d چیزتِرش کردن :d اگه می تونی یه لینک دانلودی چیزی بزار ازش ;)
------------
خیلی عالی بود، کف بر شدیم :biggrin1:
نمیدونم دقت کردین یا نه ولی وقتی برق میزنه به آدم ها اسکلتشون معلوم میشه :biggrin1:
آقا کیوان بی زحمت یه عکس مرتبط با خط دوم نوشتت میزاری ؟ :biggrin1:

آخرین ویرایش:
صفحه توش ترکیده :d چیزتِرش کردن :d اگه می تونی یه لینک دانلودی چیزی بزار ازش ;)
:b
والا من کلاً تور کار یوتیوب هستم اکثراً هم Footage هارو از این سایت نگاه میکنم لینک دانلود ندارم :d با این حال اگر پیدا کردم حتماً میزارم.

بسی خفن بود حال کردیم! :d
فقط من شدیدا با یک چیز مشکل دارم!!! توی این شماره متاسفانه رنگ برقمون وقتی بد هستیم نارنجی شده!!! اون قرمز شماره 1 یک حال و هوای دیگه ای داشت! :d

توی این تریلرا وقتی به اون غول یخیه برق میزد یک رنگ خفنی میگرفت! خیلی خوشم اومد :d
اون غولی هم که آخر نشون دادن خیلی خفن بود :d

کلا بازی خفنه :d

بسی خفن بود حال کردیم! :d
فقط من شدیدا با یک چیز مشکل دارم!!! توی این شماره متاسفانه رنگ برقمون وقتی بد هستیم نارنجی شده!!! اون قرمز شماره 1 یک حال و هوای دیگه ای داشت! :d

توی این تریلرا وقتی به اون غول یخیه برق میزد یک رنگ خفنی میگرفت! خیلی خوشم اومد :d
اون غولی هم که آخر نشون دادن خیلی خفن بود :d

کلا بازی خفنه :d

امکانش هست هرچی‌ لول بره بالا تر، رنگ برق هم تغییر کنه، چون داخل چیزی که من دیدم طرف هنوز جا داشت تا خبیثه خبیث بشه.

توی IGN مثل اینکه نوشته بود وقتی EVIL هستیم میتونیم از آتیش استفاده کنیم :d یعنی من برق رو با آتیش اشتباه گرفته بودم ؟ :d :d :d

پیش نمایش Gamespot

سایت های دیگه هم احتمالاً به زودی پیش نمایش هاشون رو می نویسن.
کلاً تو این هفته کلی مقاله در مورد بازی های اختصاصی PS3 روی نت میاد. سونی داره یه سری event برگذار می کنه که اطلاعات زیادی در مورد بازی ها به رسانه ها میده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or