esm nadaram
کاربر سایت
شاخ بازی زیاد در میوررد داخل شهر
، باید بینیم حالا کی میخواد شاخشو بشکونه:d
یه چند تا boss خفن بزارن همه چی حله
یه چند تا boss خفن بزارن همه چی حله

gif ای که آقا کیوان گذاشت واقعا خوب بود !
فقط دوستان یه نکته ! درسته تصاویر و تریلر ها خیلی خوب هستن ولی یه خورده کم جو بدین و از این اصطلاحات همچین چیزی امکان نداره و هضمش مشکله و ...کمتر استفاده کنید :d که اگه بعداً از طرف سایت های خوشحال امتیازای بدی به بازی داده شد نه باعث ناامیدی بشه نه یه عده بیان امتیازا رو دست بگیرن :dالبته من که اینجا کاره ای نیستم فقط یه پیشنهاد دوستانه بود :d
..ولي شك ندارم امسال سال حال گيري از گيم هاي سوني هست...شك نكن نمره پايين ميگيره..4...5 شايد...

من خودم نظرم بازه ی 7 تا 8.5 ـه واسه همشون :dمن خودم فن اين بازي هستم....و خيلي از شماره جديد خوشم اومده..ولي شك ندارم امسال سال حال گيري از گيم هاي سوني هست...شك نكن نمره پايين ميگيره..4...5 شايد...
![]()
کلآ یکی از تفریحات من خوندن نقد سایتها شدهفقط دوستان یه نکته ! درسته تصاویر و تریلر ها خیلی خوب هستن ولی یه خورده کم جو بدین و از این اصطلاحات همچین چیزی امکان نداره و هضمش مشکله و ...کمتر استفاده کنید :d که اگه بعداً از طرف سایت های خوشحال امتیازای بدی به بازی داده شد نه باعث ناامیدی بشه نه یه عده بیان امتیازا رو دست بگیرن :dالبته من که اینجا کاره ای نیستم فقط یه پیشنهاد دوستانه بود :d
(البته همون طور که گفتم بعد از اینکه طرف فهمید امتیازش با متنش همخونی نداره لطف کرد و به 4 از 5 تغییر داد !
)این مورد جزو جالب ترین چیزایی بود که میتونست پیش بیاد!به مراتب احمقانه تر از 21 از 20 آنچارتد!آخرین موردش GameSpy هست که اول نقد KZ3 رو با امتیاز 3.5 از 5 منتشر میکنه , بعد خجالت میکشه که این امتیاز رو به حرفهایی که زده داده و چند ساعت بعد تبدیلش میکنه به 4 از 5 ! lol
آریا فقط میشه گفت خدا صبر بده :d عجب چیزی بود این سایته نمی دونستم ! :d باز به مرام طرف فهمیده چیکار کرده رفته درستش کرده , بقیه سایتهای خوشحال که انگار نه انگار :dکلآ یکی از تفریحات من خوندن نقد سایتها شدهآخرین موردش GameSpy هست که اول نقد KZ3 رو با امتیاز 3.5 از 5 منتشر میکنه , بعد خجالت میکشه که این امتیاز رو به حرفهایی که زده داده و چند ساعت بعد تبدیلش میکنه به 4 از 5 ! lol
یا مثلآ میاد KZ3 رو نقد میکنه و با اینکه یه بازی FPS هست (سبکی که داستان خیلی کمتر از سبکهای دیگه توش دیده میشه) از 7 تا بخش اصلی که نوشته , 3 تاش فقط در مورد داستان و شخصیت پردازی هست ! بعد اومدی کلی از اکشن و گیم پلی بازی تعریف کرده و نوشته حتی بخش های on-rail هم برام خیلی جذاب بوده و مولتی پلیر بازی خیلی خفنه و گرافیک انقدر زیباست که با وجود اینکه من فن گرافیک نیستم ولی میخکوبش شدم و ... , آخرش هم نوشته این بازی باعث شد من بالاخره به عشق سری KZ دچار بشم. و سرانجام امتیاز نهایی : 3.5 از 5(البته همون طور که گفتم بعد از اینکه طرف فهمید امتیازش با متنش همخونی نداره لطف کرد و به 4 از 5 تغییر داد !
)
حالا چند وقت دیگه inFamous 2 میاد. طرف توی قسمت مثبت ها مینویسه : گیم پلی عالی , صداگذاری فوق العاده , گرافیک خوب , داستان مناسب
توی قسمت منفی ها هم : دلنشین نبودن چند شخصیت فرعی , یکی از قدرت های Cole زیبا نیست , شخصیت Cole در دو بازه زمانی تغییر پیدا کرده lol
امتیاز نهایی : 7.5/10