inFAMOUS 2

خوب ایمیل های برای بتای بازی ارسال شده و من هم بتا تستر بازی شدم اما PSN DOWN هستش ای خداااااااا.:-s

فقط خدا کنه تاریخش رو تمدید کنن .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Akiba
جالبه سونی کد بتا رو برای منم میل کرده اما حیف که سرور ها کار نمی کنند و اگر نه تا حالا با بتا حالی برده بودیم.

با توجه به اینکه سونی کد ها رو فرستاده قاعدتا PSN باید امروز فردا راه بیفته وگرنه اینقدر کلنگ نیست که :d

عجیبه..قبلا گفته شده بود که در شماره 57 (May) مجله OPM UK اولین نقد I2 منتشر میشه ولی ظاهرا خبری ازش نیست.
شاید به خاطر در دسترس نبودن PSN ؟!
شاید....:d

آخرین ویرایش:
دوستداران بازی این ویدئو رو از دست ندن که فوق العادست !!!

چرا بچه های مردم رو به راه کج مکشونی:d مگه راه راست چشه .:d

این دیگه از SP هم بد تر بود کم مونده بود یک دسته هم بدن بگن بازی کن بابا یه اخطاری چیزی من فقط گیم پلی های اولیه رو دیدم بعدش دیگه نه با این حرفت به راه کج کشیده شدم .:d/:) و ویدیو رو دیدم کم مونده بود تمام قدرت ها و دشمن ها و .... مرحله رو هم از بر کنم و چیز جدیدی تو بازی برام نباشه اما اگه این جوری بشه آریا بد SP مکنم بعدم . LOL.

اسپویلرش در چه حده؟ :biggrin1: دیگه بیش از حد ویدیو دیدم ازش :biggrin1:
من چون زیاد دنبالش نکردم و شماره قبلی رو هم بازی نکردم کلآ نمیدونم در چه حده ! :دی ولی کمتر از یه ماه مونده و میتونی دووم بیاری نبینی ! :دی
فوق العاده روون به نظر میاد ! نمیدونم چرا انتظار داشتم با این سطح شلوغی و انفجارها و افکت های مختلف , افت فریم توش ببینم ! :دی

چرا بچه های مردم رو به راه کج مکشونی:d مگه راه راست چشه .:d

این دیگه از SP هم بد تر بود کم مونده بود یک دسته هم بدن بگن بازی کن بابا یه اخطاری چیزی من فقط گیم پلی های اولیه رو دیدم بعدش دیگه نه با این حرفت به راه کج کشیده شدم .:d/:) و ویدیو رو دیدم کم مونده بود تمام قدرت ها و دشمن ها و .... مرحله رو هم از بر کنم و چیز جدیدی تو بازی برام نباشه اما اگه این جوری بشه آریا بد SP مکنم بعدم . LOL.
دیگه در این حد هم نبود علیرضا ! :دی خودشون منتشرش کردن دیگه :دی

آخرین ویرایش:
بازی خوش ساخت و چشم نوازی هست اما نمیدونم تا این حد بپر بپر وجنگولک بازی واقعا لازمه ؟

دیشب 1 دموی 10 دقیقه ای بازی رو توی گیم اسپات دیدم:طفلک این بنده خدا(اسمش رو نمیدونم)از بالای یه ساختمان پرت شد پایین(حالا نمیدونم یکی حلش داد یا؟؟) نگران شدم گفتم نکنه قبل ازاینکه بازی ریلیز بشه بی قهرمان بشیم!!

infamous-2-20110411093313015_640w.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or