iiNS4N3 | KZ3 Clan

متاسفانه هم Xpـت کمه، هم K/D پایینه. شرمنده.

)x :|
===
خب بهتره کلاس ها رو همینجا مشخص کنیم.
تو Assassination، Search and retrieve ، Search and destroy
4 Infiltrators
1 Marksman
2 Tacticians
1 Medic

برای capture & hold
4 Tacticians
1 Marksman
2 Medics
1 Infiltrator/Engineer
Body count هم خیلی فرقی نمی کنه ولی بهتره از هر کلاسی 1 رو داشته باشیم( به غیر از Engineer که باید اول بازی چند تا Ammo crate رو تعمیر کنه و بعداً میتونه کلاسش رو تغییر بده).
من با همه کلاس ها راحتم. دقیقا بگید با چه کلاسی راحتید و خواهشاً همتون Tactician یا Marksman انتخاب نکنید.
حداقل يايد چقد باشه xp؟

اینو ببینید واقعا جالبه.من یکی که اینجوری شدم:-o.بابا این سرور هم پاک قاطی کرده.البته چند روز پیش هم یکی از درجه هایی رو که گرفته بودم حذف کرد که مجبور شدم دوباره اونو بگیرم.ولی این یکی واقعا نوبره.
i205272_Untitled.jpg

i205272_Untitled.jpg
25574163.jpg

آخرین ویرایش:
من هم با این وضعیت اینترنت تونستم بازی کنم.بابا بیاید WARZONE بازی کنیم اخه توی این GW همه نوب بازی درمیارن هی باید بیوفتی دنبال اقایونه غایب از نظر تا بتونی پیداشون کنی.این نوبای Marksman همگی غیبتشون از نوع کبری هستش چون هر چی میگردم پیداشون نمیکنم.امشب یکی از این بدبختها همش میرفت یه جایی مینشست کمپ کنه من هم هی میومدم چشماشو در میوردم ولی اصلا از رو نمیرفت دفعه بعد هم میرفت جای قبلی و من هم دوباره چشماشو مینداختم جلو پاش=))

من هم با این وضعیت اینترنت تونستم بازی کنم.بابا بیاید WARZONE بازی کنیم اخه توی این GW همه نوب بازی درمیارن هی باید بیوفتی دنبال اقایونه غایب از نظر تا بتونی پیداشون کنی.این نوبای Marksman همگی غیبتشون از نوع کبری هستش چون هر چی میگردم پیداشون نمیکنم.امشب یکی از این بدبختها همش میرفت یه جایی مینشست کمپ کنه من هم هی میومدم چشماشو در میوردم ولی اصلا از رو نمیرفت دفعه بعد هم میرفت جای قبلی و من هم دوباره چشماشو مینداختم جلو پاش=))
چرا نیومدی شما؟ نمیاید اعصاب همه خورد میشه دیگه!

اینو ببینید واقعا جالبه.من یکی که اینجوری شدم:-o.بابا این سرور هم پاک قاطی کرده.البته چند روز پیش هم یکی از درجه هایی رو که گرفته بودم حذف کرد که مجبور شدم دوباره اونو بگیرم.ولی این یکی واقعا نوبره.
i205272_Untitled.jpg

i205272_Untitled.jpg
25574163.jpg
آره منم فکر کردم بخاطر این منو رام ندادین ! :دی

چرا نیومدی شما؟ نمیاید اعصاب همه خورد میشه دیگه!
ساعت 7 من هر چی کردم نتونستم بیام چون psn همش time out میداد.ساعت 9 به بعد اومدم ولی شما داشتید بازی میکردید.میتونستید invite کنید تا با هم بازی کنیم که اینکار رو نکردید.
در ضمن واسه چی اعصابتون خورد شد؟میشه یکم توضیح بدید من هم دلیلشو بفهمم.
من عادت ندارم توی بازی دوستام همین جوری کله بندازم بیام داخل مخصوصا توی kz3 که امکان داره بیوفتم تیم روبرو.
هر کس نمیتونه بیاد حتما دلیل خاص و قابل توجیهی داره و گرنه من مرض که ندارم بگم میام بعد بدقولی کنم.

آخرین ویرایش:
ساعت 7 من هر چی کردم نتونستم بیام چون psn همش time out میداد.ساعت 9 به بعد اومدم ولی شما داشتید بازی میکردید.میتونستید invite کنید تا با هم بازی کنیم که اینکار رو نکردید.
در ضمن واسه چی اعصابتون خورد شد؟میشه یکم توضیح بدید من هم دلیلشو بفهمم.
من عادت ندارم توی بازی دوستام همین جوری کله بندازم بیام داخل مخصوصا توی kz3 که امکان داره بیوفتم تیم روبرو.
هر کس نمیتونه بیاد حتما دلیل خاص و قابل توجیهی داره و گرنه من مرض که ندارم بگم میام بعد بدقولی کنم.
message بده عزیزم. من از کجا بفهمم شما آنلاین شدی وسط بازی؟
گفتم همه بیاید warzone بازی کنیم نیومدید دیگه ... مجبور شدیم GW بزنیم که همون یه دستش کافی بود. برای من خیلی عجیب بود چون شما تو BC آنلاین بودی ولی تو PSN نبودی. فکر کردم شاید یادت رفته. دیگه مهم نیست. قرار بعدی 5 شنبه خوبه؟ همین ساعت؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or