iiNS4N3 | KZ3 Clan

اسم اعضای کلن رو یه نگاه بنداز منو اونجا میبینی.اگه خیلی ناراحتی از کلن برم.
چه خبرتونه باو!
چیزی نگفت که.

عضو میپذیرید ؟! :biggrin1:
بله. لینک پروفایلتون تو Killzone.com رو بدید.

اقایون هر وقت که میبینید یکی دیگه از اعضای کلن توی KZ3 هستش به اون هم INVITE بدبد تا با هم بازی کنیم چون اینجوری بیشتر هماهنگ میشیم ولی اگه هر کس واسه خودش بازی کنه توی CM اصلا نمیتونیم کاری از پیش ببریم.
با تعداد کم نمیشه.
من و ارسلان 2-3 نفری زیاد بازی کردیم. کمتر از 3 نفر نمیشه. به قول ارسلان باید 8تا باشیم که بتونیم warzone بازی کنیم، چون GW خیلی کمپ می کنن، هم اعصابمون خورد میشه، هم میبازیم ریتینگمون میاد پایین. باید قرار بزاریم.
فردا ساعت 7 به بعد هستید؟

آخرین ویرایش:
اسم اعضای کلن رو یه نگاه بنداز منو اونجا میبینی.اگه خیلی ناراحتی از کلن برم.
من اشتباهی که کردم ID شما FALLEN4EVER را داشتم تو لیست می گشتم. اصلا شما را هم نمی شناسم که بخوام خوشحال باشم یا ناراحت . به هر حال عجیب ترین جوابی بود که یک نفر می تونست بده :|
من هستم

چه خبرتونه باو!
چیزی نگفت که.

بله. لینک پروفایلتون تو Killzone.com رو بدید.

با تعداد کم نمیشه.
من و ارسلان 2-3 نفری زیاد بازی کردیم. کمتر از 3 نفر نمیشه. به قول ارسلان باید 8تا باشیم که بتونیم warzone بازی کنیم، چون GW خیلی کمپ می کنن، هم اعصابمون خورد میشه، هم میبازیم ریتینگمون میاد پایین. باید قرار بزاریم.
اینه ؟! :دی
http://www.killzone.com/kz3/en_US/mykillzone/overview.html?name=YEK23456

موافقم. من اینجا بگم کلاس های Infiltrator - Tactition و Recon من کاملا آپگرید شدند. و منم اصولا از همین 3 کلاس استفاده می کنم.
من هم مثل kz2 فقط tactician بازی میکنم.راستی مثل اینکه امروز باید قرارمون رو cancel کنیم چون برای برطرف کردن باگها دسترسی به سرورهای بازی قطع شده

دقیقا من تو تاپیک Mutliplayer گفتم :
اوخ تازه اینو خوندم که امروز سرور های قطع می شوند تا به باگ هایی که پچ 1.06 اونارو آدرس دهی نکرده بپردازند. همه Region ها هم با هم قطع می شوند :
منبع :|

متاسفانه هم Xpـت کمه، هم K/D پایینه. شرمنده.
دقیقا من تو تاپیک Mutliplayer گفتم :
اوخ تازه اینو خوندم که امروز سرور های قطع می شوند تا به باگ هایی که پچ 1.06 اونارو آدرس دهی نکرده بپردازند. همه Region ها هم با هم قطع می شوند :
منبع :|
)x :|
===
خب بهتره کلاس ها رو همینجا مشخص کنیم.
تو Assassination، Search and retrieve ، Search and destroy
4 Infiltrators
1 Marksman
2 Tacticians
1 Medic

برای capture & hold
4 Tacticians
1 Marksman
2 Medics
1 Infiltrator/Engineer
Body count هم خیلی فرقی نمی کنه ولی بهتره از هر کلاسی 1 رو داشته باشیم( به غیر از Engineer که باید اول بازی چند تا Ammo crate رو تعمیر کنه و بعداً میتونه کلاسش رو تغییر بده).
من با همه کلاس ها راحتم. دقیقا بگید با چه کلاسی راحتید و خواهشاً همتون Tactician یا Marksman انتخاب نکنید.

من که Tactician بازی میکنم.اطمینان داشته باشید هیچ Spawn Point خالی توی بازی نمیذارم بمونه حتی همونی که نزدیک بیس دشمن هستش مال خودمه:d
از Marksman به شدت بدم میاد و اصلا نمیتونم باهاش بازی کنم چون نه استعداد کمپ کردن دارم و نه از این کار خوشم میاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or