اسم اعضای کلن رو یه نگاه بنداز منو اونجا میبینی.اگه خیلی ناراحتی از کلن برم.شما هم تو کلن هستی؟
چه خبرتونه باو!اسم اعضای کلن رو یه نگاه بنداز منو اونجا میبینی.اگه خیلی ناراحتی از کلن برم.
بله. لینک پروفایلتون تو Killzone.com رو بدید.عضو میپذیرید ؟! :biggrin1:
با تعداد کم نمیشه.اقایون هر وقت که میبینید یکی دیگه از اعضای کلن توی KZ3 هستش به اون هم INVITE بدبد تا با هم بازی کنیم چون اینجوری بیشتر هماهنگ میشیم ولی اگه هر کس واسه خودش بازی کنه توی CM اصلا نمیتونیم کاری از پیش ببریم.
من اشتباهی که کردم ID شما FALLEN4EVER را داشتم تو لیست می گشتم. اصلا شما را هم نمی شناسم که بخوام خوشحال باشم یا ناراحت . به هر حال عجیب ترین جوابی بود که یک نفر می تونست بدهاسم اعضای کلن رو یه نگاه بنداز منو اونجا میبینی.اگه خیلی ناراحتی از کلن برم.
من هستمفردا ساعت 7 به بعد هستید؟
البته جدای از هدست کلن احتیاج به یک چت درست و حسابی داره.امروز رو WARZONE بازی کنیم چون من به شدت از GW متنفرمهدست ها رو شارژ کنید!
اینه ؟!چه خبرتونه باو!
چیزی نگفت که.
بله. لینک پروفایلتون تو Killzone.com رو بدید.
با تعداد کم نمیشه.
من و ارسلان 2-3 نفری زیاد بازی کردیم. کمتر از 3 نفر نمیشه. به قول ارسلان باید 8تا باشیم که بتونیم warzone بازی کنیم، چون GW خیلی کمپ می کنن، هم اعصابمون خورد میشه، هم میبازیم ریتینگمون میاد پایین. باید قرار بزاریم.
فردا ساعت 7 به بعد هستید؟
من هم مثل kz2 فقط tactician بازی میکنم.راستی مثل اینکه امروز باید قرارمون رو cancel کنیم چون برای برطرف کردن باگها دسترسی به سرورهای بازی قطع شدهموافقم. من اینجا بگم کلاس های Infiltrator - Tactition و Recon من کاملا آپگرید شدند. و منم اصولا از همین 3 کلاس استفاده می کنم.
متاسفانه هم Xpـت کمه، هم K/D پایینه. شرمنده.اینه ؟! :biggrin1:
http://www.killzone.com/kz3/en_US/mykillzone/overview.html?name=YEK23456
)x