Id Software's Rage | PC

خب این تاپیک اختصاصی Rage خواهد بود;)

این بازی در QuakeCon 2007 در دالاس رسما توسط جان کارمک معرفی شد ...
من سعی کردم اطلاعاتی که تا کنون در ارتباط با این بازی ارائه شده را بطور خلاصه در اینجا بیارم ....

Rage یک بازی اول شخص اکشن است که البته به نوعی شامل سبک Racing و عناصری از سبک Adventure (ماجرایی) و RPG هم می شود که نظیر آن در هیچکدام از بازی های پیشین id دیده نمی شود ...تا جایی که گفته می شود Rage حاوی در حدود 60 درصد Action و 40 درصد Racing میباشد البته Tim Willits طراح ارشد id در این مورد می گوید که هنوز خیلی زود است که بگوییم چه میزان از زمان بازی به اکشن و چه زمانی به Racing اختصاص خواهد داشت اما انتظار میرود که در نهایت نسبت اکشن به Racing در بازی در همین حدود باشد.

آنچه که کاملا مشخصه اینست که عنوانی که توسط id در دست ساخت است با عناوین پیشین این استودیو تفاوت زیادی دارد. Willits در این ارتباط می گوید " ما می خواهیم که انتظارات مردم را از بازی های اول شخص اکشن id تغییر دهیم . ما میخواهیم عنوانی بسازیم که کاملا از Doom ، Quake و Wolfenstein متفاوت باشد "

بنظر می رسد که داستان Rage از فیلم کلاسیک The Road Warrior الهام گرفته شده باشد
Rage یک بازی غیر خطی مبتنی بر داستان می باشد که وقایع آن مربوط به بعد از زمانی می شود که یک ستاره ی دنباله دار تمدن بشر را نابود می کند .. در شرایطی که 75 سال از برخورد ستاره ی دنباله دار می گذرد و دنیا برای بازیافتن شکوه و عظمت سابقش در کشمکش است کاراکتر شما در بازی بر علیه یک رژیم ظالم و ستمگر مبارزه می کند.
Tim Willits اشاره می کند که در سال 2029 یک ستاره دنباله دار به شکل خطرناکی به زمین نزدیک می شود و بنابر این ایده ی ستاره ی دنباله دار موجود در بازی چندان هم بی ربط و دور از واقعیت نیست ..

آنچه rage را از دیگر بازی های این سبک متمایز می کند گوناگونی عناصر موجود در آن است شما علاوه بر شلیک کردن با اسلحه که از مشخصه های سبک FPS است میتوانبد سوار اتومبیل شوید با آن مسابقه دهید ، مبارزه می کنید و حتی عناصری از سبک ماجرایی نیز در بازی وجود دارد. Willits در این ارتباط می گوید " عناصری از سبک ماجرایی در Rage وجود دارد اما دوست ندارم که به آن بگویم یک "بازی ماجرایی " و این حتی یک بازی RPG هم نیست من دوست داشتم لغتی بین ماجرایی و RPG وجود داشت . عناصری که با آن دو سبک مشابه است اما دارای زمینه ی متفاوتی است و بله بافت های به کلی منحصر به فرد دنیای بازی ، کمک زیادی به ماجراجویی در بازی خواهد کرد زیرا هیچ کسی دو محیط مشابه در بازی نخواهد یافت"

67xq6wn.jpg

چیزی که این بازی را از بعضی لحاظ به سبک RPG شبیه کرده ماموریت های جانبی آن است .. Rage شامل یکسری از ماموریت های جانبی است که هیچ ارتباطی به داستان بازی ندارد و تنها ماموریت هایی هستند که انجامشان در بازی برای شما لذت بخش خواهد بود ... Willits در مورد عناصر ماجرایی بازی نیز می گوید شما می توانید در هر لحظه اتومبیلتان را متوقف کنید پیاده شوید وبه گشت و گذار بپردازید بایستی توجه داشته باشید که دنیای بازی فوق العاده بزرگ است.

به گفته ی جان کارمک بازی حاوی 80 گیگابایت داده ی غیر فشرده است و حتی هنگامی که فشرده نیز میشود برای نسخه های PC ، Xbox 360 و Mac دو DVD را کاملا پر می کند و برای PS3 نیز شامل یک دیسک بلوری می شود ...

دنیای به این بزرگی تنها با وجود موتور id Tech 5 و تکنولوژی جدیدی با نام megatexturing امکان پذیر است ( megatexturing یک تکنولوژی فشرده سازی بافت های بازی است که توسط جان کارمک ابداع شده) و اولین بار در بازی Enemy Territory: Quake Wars معرفی شد ، که یک عنوان اکشن چند نفره است که در صورتی که با تاخیری مواجه نشود در 2 اکتبر امسال (2007) منتشر خواهد شد با این وجود همان گونه که انتظار می رود تکنولوژی megatexturing در بازی Rage رشد بمراتب بیشتری کرده است .. برای نمونه Rage اساسا دارای دو موتور megatexturing می باشد . یکی برای اداره کردن زمین های بازی و دیگری برای اداره کردن بقیه قسمت های بازی . با این وجود یکی از مزیت های موتور id Tech 5 اینست که چندین بازیساز می توانند در یک زمان بر روی یک مرحله ی بازی کار کنند و می توانند هر زمانی بدون نگرانی در بافت های بازی دست ببرند زیرا بافت ها ، تاثیری بر روی عملکرد و گیم پلی بازی ندارد
یک بازیساز می تواند هر چقدر بافت که مایل است در بازی قرار دهد اما با این وجود Rage باز هم به روانی قبل اجرا خواهد شد.
بگفته ی کارمک هر 4 نسخه ی بازی (PC ، Xbox 360 ، PS3 و Mac) در اصل مشابه هستند و موتور id Tech 5 در پلتفرم های مختلف دارای هیچ مزیتی نیست و در تمام پلتفرم ها عملکرد یکسانی دارد ...id Tech 5 یک موتور پلتفرم محور نیست

Rage اولین بازی ساخت id است که بعد از مدت ها در نور خورشید اتفاق می افتد و کارمک اشاره می کند که کمپانی می توانست یک بازی دیگر Shooter که وقایع آن منحصرا در کریدور ها دنبال می شود بسازد و در حقیقیت این کار انجام هم شده بود و بعد از اتمام ساخت Doom 3 در سال 2004 بود که کارمک بر روی یک بازی جدید با اسم رمز " Darkness " مشغول به کار شد که وقایع آن در یک جزیره اتفاق می افتاد و قرار بود یک بازی Shooter ترسناک باشد اما پس از یک سال تیم توسعه به این نتیجه رسید که این بازی آنطور که باید باشد نیست و به سراغ عنوان جدید رفتند که همان Rage بود.

در Rage شما در نقش یک غریبه بازی می کنید که کارمک او را از لحاظ شخصیتی با Buck Rogers مقایسه می کند ... کاراکتر شما در بازی به مبازران و مردم کمک می کند که بر علیه یک رژیم ستمگر مبارزه کنند.
همانطور که مشخص است Rage دارای داستانی کلاسیک می باشد یعنی داستانی بر پایه ی مبارزه ی خوبی بر بدی و نیکی بر پلیدی مفاهیمی که همیشه در بازی های id دیده می شود
در این بازی شما می توانید با شخصیت های دیگر فعل و انفال داشته باشید و با آن ها ارتباط برقرار کنید و صحبت کنید.

بایستی توجه داشت که وقتی صحبت از سبک Racing می شود منظور این نیست که id سعی کرده یک Gran Turismo بسازد. در Rage اتومبیل شما به سلاح هایی فوق العاده بزرگ مجهز است حال برای نمونه در نظر بگیرید که ماموریت شما اینست که قبل از پایان رقابت ماشین شماره ی 8 را منهدم کنید .. حال تصور کنید که آمیزه ای از مسابقه با اتومبیل در حالی که به سمت شما مواد آتشزا پرتاب میشود و شما نیز بایستی هدف مورد نظرتان را منهدم کنید چقدر می تواند هیجان انگیز باشد.
Tim Willits و Todd Hollenshead می گویند شما نمی تواند کلمه ی garage (گاراژ) را بدون Rage هجی کنید. اما در بازی شما می توانید گاراژی داشته باشید که مملو از اتومبیل هایی است که قادرید به اقسام مختلف آن ها را customize (سفارشی) کنید

به نظر نمی رسد که این بازی زمان خیلی زیادی در حال توسعه بوده باشد و هنوز زمان زیادی به پایان توسعه ی آن باقیمانده است. Tim Willits می گوبد " راستش را بخواهید ، ما هنوز کاراکتر اصلی بازی را درست نکرده ایم " ... با وجودی که در حدود 18 ماه از توسعه ی این بازی می گذرد اما Tim Willits می گوید هنوز کارهای بسیار زیادی باقیمانده که بایستی بر روی آن انجام شود ...

با وجود اینکه تیم 26 نفره ی Id سخت مشغول توسعه ی Rage هستند به نظر نمی رسد که این بازی زود تر از سال 2009 منتشر شود و وقتی زمان انتشار بازی را از id Software سئوال کردیم پاسخشان همان جمله ی معروف همیشگی بود "هنگامی که تمام شود"

آخرین ویرایش:
چه آپدیت درایوری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

میگم ی هفته قبل از بتلفیلد انویدیا درایور بتاش رو که دست کمی از نسخه اصلی نداره گذاشته بود برای دانلود ! مگه هر هفته با هر بازی باید ی درایور جدید بیاد ! هر چند ATI همیشه کارشه که هر هفته ی فیکس درایور بده بیرون !

Last edited by a moderator:
وقتی یه بازی میتونه روی کنسول بهترین باشه با این حال یعنی اگه روی pc هم بیاد بدون شک یکی از بهترین هاست !

فرخ جان خواهشا فرضیه درست نکن برای خودت عزیز!
بر اساس چه منطقی می گی که نسخه کنسولی RAGEخوب باشه نسخه پی سی هم بهترین خواهد بود؟

سخت افزار کنسول که با پی سی هم سطح نیست! واقعیت این هستش کارمک می تونست گرافیک بازی خیلی بهتر از اینا درست کنه روی نسخه پی سی به طوری که تفاوت گرافیک بازی بین نسخه کنسول و PCزیاد باشه!

بیشتر از اینا به حاشیه نمی پردازم!
-------------------
با کمی صبر که پچ منتشر بشه و درایور های بهتر عرضه بشن بیشتر مشکلات حل میشه!

فرخ جان خواهشا فرضیه درست نکن برای خودت عزیز!
بر اساس چه منطقی می گی که نسخه کنسولی RAGEخوب باشه نسخه پی سی هم بهترین خواهد بود؟

سخت افزار کنسول که با پی سی هم سطح نیست! واقعیت این هستش کارمک می تونست گرافیک بازی خیلی بهتر از اینا درست کنه روی نسخه پی سی به طوری که تفاوت گرافیک بازی بین نسخه کنسول و PCزیاد باشه!

بیشتر از اینا به حاشیه نمی پردازم!
-------------------
با کمی صبر که پچ منتشر بشه و درایور های بهتر عرضه بشن بیشتر مشکلات حل میشه!

مثله اینکه که شما پست ها را درست مطالعه نمیکنید گفتم اگه یه بازی تو کنسول بگن بهترین تو pc یکی از بهترین ها میشه .

ولی گویا این بهترینه کنسول، این سری یکی از بهترین های پی سی نشده متاسفانه !!!
اوه نه ! شما اینطور فکر میکنی وگرنه حقیقت یه چیزه دیگست همین اللان بری ign گفته یکی از بهترین ها و امتیازش هم 9.5 هست .
ساز مخالف زدن سخت نیست هرکسی میتونه ساز مخالف بزنه !

میگم ی هفته قبل از بتلفیلد انویدیا درایور بتاش رو که دست کمی از نسخه اصلی نداره گذاشته بود برای دانلود ! مگه هر هفته با هر بازی باید ی درایور جدید بیاد ! هر چند ATI همیشه کارشه که هر هفته ی فیکس درایور بده بیرون !

نسخه جدید همین درایور بتا قراره rage هم بهتر کنه

amd هم که یه درایور جدید داده کلا عادت کرده با هر بازی یه چیزی عرضه کنه از بس که داغون اجرا می شن

تو هر بازی بالاخره محیط دورش را با یه چیزی ترسیم میکنند ! مظورم اینه اون محیطی که rage داره و قابل دسترس Draw distance بینظیری تولید میکنه .

حالا این حرف درسته

خب همه یانا چی معنی میده ؟! همون عجله ! وقتی با اپدیت درایور تا حدودی مشکل حل میشه یا بازیساز میتونه به نزدیکی یه پچ برای حل مشکل ایجاد کنه چرا عجله کردند ؟ میتونستند خیلی راحت حداقل نسخه pc را 1 ماه تاخیر بدند عینه تمام بازی ها که اکثرا نسخه pc تاخیر میخوره . در عوض الان این مشکلات نبود .

خوب مشکل همینه دیگه الان طرف بازی دستشه می خواد بازی کنه نمی دونه چی کار کنه این مشکل به احتمال زیاد داخل کنسول هم هستا اما pc چون سرعت موسش بالا هست می شه این ایراد رو دید

اره با من اصلا اطلاعات ندارم ! شما بهتره یکم برید در مورد id tech5 مطالعه بفرمایید تا بدونید که چه امکاناتی داره بعد اینجا به ما بگید بدون امکانات و .........! یه انجینی که کارمک به راحتی میگه تا سالیان سال ازش بهره برداری میکنیم حتی نسل بعد! دیگه نمیشه حرف این که انجین بدون امکانات هست را لقب داد . همین الانش هم روی pc بدون شک جزو بهترین هاست .
وقتی یه بازی میتونه روی کنسول بهترین باشه با این حال یعنی اگه روی pc هم بیاد بدون شک یکی از بهترین هاست ! قرار هم نیست تو یک بازی که اونم 60 فریم باشه تمام امکانات یک انجین را نمایش بدند ! شما برو یکم در مورد سخرانی های کارمک که با سایت ها داشته را بخون ببین چی گفته بعد بیاید اینجا شعار بدید .

منتقد IGNبه نظر من نباید به بازی به گرافیک نسخه پی سی نمره 9.5 می داده! (ظاهرا نسخه ای که منتقد IGNبازی کرده ویژه بوده ! :)) )
باز GAMESPOTبه باگ صریحا اشاره کرده و نمره 7 داده!

منتقد IGNبه نظر من نباید به بازی به گرافیک نسخه پی سی نمره 9.5 می داده! (ظاهرا نسخه ای که منتقد IGNبازی کرده ویژه بوده ! :)) )
باز GAMESPOTبه باگ صریحا اشاره کرده و نمره 7 داده!
خب گفتم وقتی با چیزی مخالفی هر کاری کنی بازم مخالفتت باقی میمونه .
گیم اسپات مدال تکنیکی را به خاطر گرافیکش کم نکرده بلکه به خاطر مشکلات لود نشدن تکسچرها و نا سازگاریش بوده .
که اینم با پیچ به زودی حل میشه .

من نمیفهمم اصلا این بحث ها واسه ی چیه؟ والا من تا اونجایی که نقدهارو خوندم اگر از هر چیز بازی ایراد گرفته باشن توی گرافیک تقریبا همه ی سایت ها تحسینش کردن و این مربوط به کنسول و pc نیست . (البته شرایط کنسولش بهتره) بعد هم نمره ی گیم اسپات از نظر من خیلی خنده داره یعنی این بازی روی pc یه چیزی در حد home front هستش؟ گیم اسپات واقعا سر این بازی فوق العاده سختگیری کرده دلیلشم نمیفهمم. اگر ایرادات این بازیرو بازی های دیگه داشتن در حد دهم نمره ازشون کسر میکرد ولی روی این بازی روی هر ایرادیش تقریبا 1 نمره کم کرده. من خودم متن انگلیسیش رو خونده بودم که یکی از دوستان هم زحمت کشیدن reveiw کاملش رو فارسی کردن و پیشنهاد میکنم برید بخونید و ببینید چه اشکالات آبکی ای از این بازی گرفته که ممکنه توی 100 تا بازی مشابه این هم بوده باشه ولی تا به این بازی رسید آسمون تپید!!!!!! روی گرافیکشم دیگه سنگ تموم گذاشته و حسابی از خجالتش در اومده. نمیگم ایراد نداره ولی در این حد نبوده که این همه ازش نمره کم بشه. خواهشا برید تعریف و تمجید سلایت های دیگه رو بخونید هم راجع به گرافیک بازی هم هوش مصنوعی و گیم پلیش.

برای NVIDIA فعلا درایوری در کار نیست، می خوان با این کار مقداری از اعتراضات گیمرها کم کنن، وگرنه NVIDIA از قبل هم می تونست آخرین درایورش رو برای بازی بهینه بکنه، اما دیده یه پورت کنسولیه کلا بی خیال این کار شده.

من نمیفهمم اصلا این بحث ها واسه ی چیه؟ والا من تا اونجایی که نقدهارو خوندم اگر از هر چیز بازی ایراد گرفته باشن توی گرافیک تقریبا همه ی سایت ها تحسینش کردن و این مربوط به کنسول و pc نیست . (البته شرایط کنسولش بهتره) بعد هم نمره ی گیم اسپات از نظر من خیلی خنده داره یعنی این بازی روی pc یه چیزی در حد home front هستش؟ گیم اسپات واقعا سر این بازی فوق العاده سختگیری کرده دلیلشم نمیفهمم. اگر ایرادات این بازیرو بازی های دیگه داشتن در حد دهم نمره ازشون کسر میکرد ولی روی این بازی روی هر ایرادیش تقریبا 1 نمره کم کرده. من خودم متن انگلیسیش رو خونده بودم که یکی از دوستان هم زحمت کشیدن reveiw کاملش رو فارسی کردن و پیشنهاد میکنم برید بخونید و ببینید چه اشکالات آبکی ای از این بازی گرفته که ممکنه توی 100 تا بازی مشابه این هم بوده باشه ولی تا به این بازی رسید آسمون تپید!!!!!! روی گرافیکشم دیگه سنگ تموم گذاشته و حسابی از خجالتش در اومده. نمیگم ایراد نداره ولی در این حد نبوده که این همه ازش نمره کم بشه. خواهشا برید تعریف و تمجید سلایت های دیگه رو بخونید هم راجع به گرافیک بازی هم هوش مصنوعی و گیم پلیش.

مشکل شما اینه که خودت هنوز بازی نکردی، وگرنه نمی گفتی بهترینه، اینی که من دارم از دیروز بازی می کنم اتفاقا مشکل تکنیکی نداره، ولی به هر کدوم از اون بافتهای وصله شده نزدیک بشی کیفیت فوق العاده پایینشون نمایان میشه، حتی توی Duke Nukem For Ever هم همچین بافتهای پایینی ندیده بودم. بجز اینهم گرافیکش امکانات ویژه و افکت خاصی نداره که حتی بشه با بقیه ی موتورها مقایسش کرد. کاراکتر خودتون هم خوش سایه نداره! سایه ها هم همگی استاتیک و بدون افکت هستن؛ آسمون یه عکسه و نور خورشید هم کاملا مصنوعی.......

اینم چن تا عکس که خودم توی بازی گرفتم:

عکس 1
عکس 2
عکس 3
عکس 4
عکس 5

حتما با سایز اصلی ببینید تا تفاوت بافتها از نمای دور با اونی که از نزدیک دیده میشه براتون مشهود بشه.

آخرین ویرایش:
برای NVIDIA فعلا درایوری در کار نیست، می خوان با این کار مقداری از اعتراضات گیمرها کم کنن، وگرنه NVIDIA از قبل هم می تونست آخرین درایورش رو برای بازی بهینه بکنه، اما دیده یه پورت کنسولیه کلا بی خیال این کار شده.

مشکل شما اینه که خودت هنوز بازی نکردی، وگرنه نمی گفتی بهترینه، اینی که من دارم از دیروز بازی می کنم اتفاقا مشکل تکنیکی نداره، ولی به هر کدوم از اون بافتهای وصله شده نزدیک بشی کیفیت فوق العاده پایینشون نمایان میشه، حتی توی Duke Nukem For Ever هم همچین بافتهای پایینی ندیده بودم. بجز اینهم گرافیکش امکانات ویژه و افکت خاصی نداره که حتی بشه با بقیه ی موتورها مقایسش کرد. کاراکتر خودتون هم خوش سایه نداره! سایه ها هم همگی استاتیک و بدون افکت هستن؛ آسمون یه عکسه و نور خورشید هم کاملا مصنوعی.......
ببین حرفت منطقیه من خودمم گفتم تا خودم بازی نکنم نظر قطعی نمیدم ولی از نظر من در مجموع نمره ی گیم اسپات به این بازی خیلی مسخرست. به هر حال من اخبار این بازیرو همیشه دنبال میکردم و فکر کنم اندازه ی سایز خود بازی ازش گیم پلی و تریلر دانلود کردم و دیدم. اون چیزی که من از این بازی شناخت دارم هیچ رقمه واسم قابل قبول نیست که نمرش در حد یه بازی ای مثل home front باشه یا از fear 3 کمتر باشه. بحث گرافیک نیست کلا گیم اسپات روی این بازی در حد تیم ملی مته به خشخاش گذاشته. بعد جالبه خودش این همه مدال گرافیکی به بازی داده بعد خودش با این امتیازی که بهش داده خودشه میبره زیر سوال. من منکر ایرادات گرافیکیش نیستم ولی اگه این همه ایراداتش از دید این سایت بزرگ بوده چرا این همه مدال گرافیکی بهش داده؟ از بحث گرافیکش هم بگذریم بازی در نوع خودش کلی عنصر جدید به این سبک اضافه کرده اینو خود ign هم گفته اونوقت اینا اصلا توی بازی این عناصر رو ندیدن یا به نوعی فکر میکنم نخواستن که ببینن. در هر صورت این نمره اصلا واسم قابل قبول نیست. ایراداتی رو که این سایت از این بازی گرفته رو من تا حالا توی 100 تا بازیه دیگه هم دیدم ولی فقط یه اشاره ی کوچیک بهشون میکرده این سایت ولی اینو.....
به هر حال نظر قطعیم رو تا پس فردا که بازی به دستم برسه میگم.
یه نکته ی دیگه هم راجع به عکس هایی که گذاشتین من میگم خوبه آدم توی هر زمینه ای انصاف رو رعایت کنه، شما رفتی خودتو چسبوندی به آبجکت ها (یعنی دیگه از این نزدیکتر نمیشد) بعد از بازی عکس انداختی که بیای بگی بازی چه گرافیک مزخرفی داره!!!!! اونوقت اون کیفیت تکسچری که بازی در محیط های بزرگ با اون دورنما و dd داره بهت میده و فریم ریت عالی ای که از بازی میگیریو نمیبینی. آخه چقدر مغرضانه بحث میکنید من نمیفهمم دنبال چی هستین ولی اگه این بازی کیفیت تکسچر هاش از زاویه ی نزدیک(چسبیده به آبجکت) اون چیزی نیست که انتظار داشتید داره انیمیشنی هم ارائه میده که تا حالا توی هیچ بازی ای ندیدید و....
دیگه بحثی ندارم.

آخرین ویرایش:
نصبش کردم
به شدت نا امید شدم !!
screen tearing به شدت رو اعصابه !!
خیلی زیاده، سرم درد گرفت !!
لود نشدن تکسچر های بازی بدجوری ناراحت کنندست !!
کسری از ثانیه طول میکشه لود بشه ولی بازم ناراحت میکنه ادم رو !!
گرافیک .. هیچی نگم بهتره !!
ناامید شدم
پاکش میکنم و منتظر میشم پچ که اومد نصب میکنم باز

بابت عکس ها ممنون، هم از رضا هم از فرشید.

--------------------------------------------------------------
rage روی pc در بدترین حالت هم از کنسول بهتره فقط یه چندتا عجله که قبل اومدن درایور های کارت گرافیک ها بازی روانه بازار شد و اشکالاتی بوجود اومد هر بازی باشه همین میشه ! هر بازی بخواد بدون بروز رسانیه درایور عرضه بشه مشکل براش ایجاد میشه .
با این تیکه کاملا موافقم. یعنی بهتر بودن کنسول از PC که توی بررسی گیم اسپات نوشته شده بعید می دونم بیشتر از چند روز طول بکشه و به احتمال قریب به یقین مشکلات اصلی به سرعت حل میشن.
فقط عجیبه که چرا با عرضه محصولی که هنوز کار داره با نمره های خودشون و فروش گیم شون به این راحتی بازی می کنن. :(
کنسولی بودن ربطی به این نداره همین که ساده ترین گزینه ها داخل اپشن بازی نیست یعنی داد می زنه
اتفاقا به نظر من کاملا ربط داره و به خوبی کنسولیزه بودن بازی در زمان عرضه رو نشون میده، یعنی یه جورایی چیز اضافه چندانی نسبت به نسخه کنسول نداره که از گرافیک کار نمی کشه.

رضا یعنی می خوای بگی اون بررسی کننده های گیم اسپات و سایت های دیگه 285.38 رو نداشتند؟ آخه تو سایت ها و فروم های خارجی مکررا نوشته بازی در زمان عرضه با هر درایور و کارتی مشکل داره. اون Reviewer گیم اسپات هم گفته باید کلی سرچ کنید و بهترین درایور رو پیدا کنید، وقتی هم بهترین رو پیدا می کنید و می ریزید یه کم بهتر میشه، ولی باز هم گیم مشکل داره (برای nVIDIA بیشتر Screen Tearing رو نوشته).
از قبل از عرضه Rage توی نسخه 285.38 (درایورهای بتای nVIDIA برای بتلفیلد 3) نوشته بودند که اگر می خواید Rage رو بازی کنید این رو بریزید:

"The 285.38 beta drivers are also the ones to get if you’re planning to play id Software’s RAGE next month," Nvidia said Monday

Nvidia Releases Beta Drivers for Battlefield 3 Beta

ولی خوب این طور که معلومه باز این هم یه مشکلاتی داشته...
ببین حرفت منطقیه من خودمم گفتم تا خودم بازی نکنم نظر قطعی نمیدم ولی از نظر من در مجموع نمره ی گیم اسپات به این بازی خیلی مسخرست.
از شواهد امر این طور بر میاد دیگه اصلا باید گیم اسپات رو ولش کنیم! از همون موقعی که بهترین ادیتورهاش رو از دست داد تا حالا دیگه گیم اسپات، گیم اسپات نبوده و به نظرم داره یواش یواش محبوبیتش رو هم از دست میده. این چندمین بازیه که نمره گیم اسپات جزو کمترین نمراتش بوده. :(

الان دیگه نمره متای بازی خیلی قابل اطمینان تره.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: uriel
بابت عکس ها ممنون، هم از رضا هم از فرشید.

--------------------------------------------------------------

با این تیکه کاملا موافقم. یعنی بهتر بودن کنسول از PC که توی بررسی گیم اسپات نوشته شده بعید می دونم بیشتر از چند روز طول بکشه و به احتمال قریب به یقین مشکلات اصلی به سرعت حل میشن.
فقط عجیبه که چرا با عرضه محصولی که هنوز کار داره با نمره های خودشون و فروش گیم شون به این راحتی بازی می کنن. :(

اتفاقا به نظر من کاملا ربط داره و به خوبی کنسولیزه بودن بازی در زمان عرضه رو نشون میده، یعنی یه جورایی چیز اضافه چندانی نسبت به نسخه کنسول نداره که از گرافیک کار نمی کشه.

رضا یعنی می خوای بگی اون بررسی کننده های گیم اسپات و سایت های دیگه 285.38 رو نداشتند؟ آخه تو سایت ها و فروم های خارجی مکررا نوشته بازی در زمان عرضه با هر درایور و کارتی مشکل داره. اون Reviewer گیم اسپات هم گفته باید کلی سرچ کنید و بهترین درایور رو پیدا کنید، وقتی هم بهترین رو پیدا می کنید و می ریزید یه کم بهتر میشه، ولی باز هم گیم مشکل داره (برای nVIDIA بیشتر Screen Tearing رو نوشته).

از قبل از عرضه Rage توی نسخه 285.38 (درایورهای بتای nVIDIA برای بتلفیلد 3) نوشته بودند که اگر می خواید Rage رو بازی کنید این رو بریزید:

"The 285.38 beta drivers are also the ones to get if you’re planning to play id Software’s RAGE next month," Nvidia said Monday

Nvidia Releases Beta Drivers for Battlefield 3 Beta

ولی خوب این طور که معلومه باز این هم یه مشکلاتی داشته...

از شواهد امر این طور بر میاد دیگه اصلا باید گیم اسپات رو ولش کنیم! از همون موقعی که بهترین ادیتورهاش رو از دست داد تا حالا دیگه گیم اسپات، گیم اسپات نبوده و به نظرم داره یواش یواش محبوبیتش رو هم از دست میده. این چندمین بازیه که نمره گیم اسپات جزو کمترین نمراتش بوده. :(

الان دیگه نمره متای بازی خیلی قابل اطمینان تره.
دقیقا;). منم حرفم سر نمره ی کلی ای بازی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or