Id Software's Doom | PC

76871675394684053275.jpg
Publisher: Bethesda
Developer: id Software
Genre:Sci-Fi First-Person Shooter
Release Date: May 13, 2016
ESRB Rating : M​

ادامه ای بر مشهور ترین شوتر تاریخ...
شماره ی چهارم یا به نوعی Reboot شوتر فوق محبوب DOOM با استفاده از موتور Id Tech 6 که اینبار در غیاب خالق محبوب خود John Carmack بازهم ما را به شکار دوزخیان خواهد برد، با خشونت زیاد، بسیار زیاد!

17961599361561610946.jpg

DOOM – Fight Like Hell Campaign Trailer | 720

---------------------------
UPDATE 1 :

Bethesda با نمایش تیزری اعلام کرد DOOM جدید برای اولین بار در QuakeCon امسال که از 17 تا 20 July برگزار خواهد شد به نمایش در می آید.

دانلود تیزر

Upadate 2

Dinosaur:

سرانجام سال‌ها بعد از اعلام ساخت چهارمین نسخه Doom، در کنفرانس Bethesda شاهد نمایش کامل و جامعی از آن بودیم. در دموی نمایش داده شده شاهد دو مرحله بودیم. یکی از مراحل به پایگاه تحقیقاتی UAC در مریخ اختصاص داشت که توسط موجودات جهنمی مورد حمله قرار گرفته و بازیکن ماموریت پاکسازی آن را برعهده دارد. این مرحله از نظر طراحی تا حدودی به سومین نسخه شبیه بود و اکثر بخش‌های آن شامل راهروهای تنگ و باریک می‌شد. اولین موضوعی که با تماشای دمو به چشم می‌خورد، افزایش سرعت بازی نسبت به قبل بود و بازی از این نظر بیشتر به نسخه‌های کلاسیک نزدیک شده تا سومین نسخه که در آن با عنوانی کُندتر روبرو بودیم. دومین مرحله‌ای که در کنفرانس نمایش داده شد، به یکی از مهم‌ترین بخش‌های بازی یعنی جهنم ارتباط داشت. لوکیشنی که طراحی متفاوتی نسبت به مرحله قبل داشت و با محیط بزرگ‌تر و بازتر خود یادآور بعضی از مراحل عظیم نسخه‌های قدیمی بود. در مجموع به نظر می‌رسد گیم‌پلی بازی کیفیت خوبی داشته و با افزایش سرعت و پرش‌های بلند، در کنار محیط‌های شلوغ و پر هرج و مرج لحظاتی جذاب و مهیج را فراهم می‌کند. موضوعی که می‌تواند تعادل فوق‌العاده نسخه‌های اولیه در ترکیب حس ترس و وحشت در کنار المان‌های اکشن را زنده کند.
در دموی نمایش داده شده یک بار دیگر با هیولاهای محبوب سری «دوم» ملاقات کردیم که از این میان می‌توان به موجوداتی چون Imp، Revenant، Cacodemon و Mancubus و ... اشاره کرد که در کنار شباهت‌هایی که به نمونه‌های قبلی خود دارند، با تغییرات ریز و درشتی همراه هستند. همچنین اسلحه‌های محبوب سری نیز حضور پررنگی در نمایش بازی داشتند و از شاتگان معمولی گرفته تا سوپر شاتگان و از پلاسماگان تا اره‌برقی معروف را در نمایش بازی شاهد بودیم. پایان دمو هم با حضور محبوب‌ترین هیولای سری یعنی Cyberdemon در کنار معروف‌ترین اسلحه بازی یعنی BFG همراه بود که صحنه‌ای به‌یادماندنی را رقم زد. خشونت بازی مانند قبل در سطح بالایی بوده و برای نمونه می‌توان به کندن دست یکی از اجساد حاضر در پایگاه UAC توسط کاراکتر اصلی و استفاده از آن برای اسکن و باز کردن در اشاره کرد. یا جایی که Revenant به سمت کاراکتر هجوم برده و با قطع کردن بازوی او، کتک جانانه‌ای توسط همین عضو بدنش به او می‌زند! در کنار این‌ها حرکات مخصوصی نیز در نظر گرفته شده که بازیکن می‌تواند روی هیولاهای زخمی اجرا کرده و با انیمیشن‌هایی جالب و خشن به زندگی آن‌ها پایان دهد.
در کنار بخش داستانی، شاهد نمایشی از قسمت مولتی‌پلیر نیز بودیم که در آنجا هم سرعت بالای بازی به خوبی دیده می‌شد. در کنار ویژگی‌های معمولی و البته بخش مخصوصی که در آن بازیکن با تبدیل شدن به هیولایی چون Revenant به مبارزه با سایرین می‌پردازد، ویژگی‌ای به نام Snapmap هم معرفی شد. بخشی که در آن بازیکن توانایی طراحی و ساخت انواع نقشه‌ها با جزییات فراوان را داشته و می‌تواند از خلاقیت خود به بهترین شکل ممکن استفاده کند و سناریوهای جالبی برای نقشه‌ها و مراحل مورد نظر خود ترتیب دهد.
در نهایت می‌توان گفت بازی «دوم» نمایشی رضایت‌بخش و زیبا داشت و در کنار جلوه‌های بصری قدرتمند که همواره جزو نکات مثبت این سری و سایر ساخته‌های id Software بوده‌اند، با گیم‌پلی سریع و هیجان‌انگیز و دیدار دوباره با هیولاها و اسلحه‌های کلاسیک، امیدها را برای بازگشت شکوهمند این سری بیشتر کرد.

DOOM E3 2015 trailer

CyberDemon 4K Shot

QuakeCon 2015 screens

آخرین ویرایش:
چرا این جا این قدر سوت و کوره ؟!:d
به هر حال خبری از Doom 4 در QuakeCon نبود.
فقط یه نفر تو بخش Q&A کنفرانس از Doom 4 پرسید که جواب دادند که هیچ چیزی ندارن در موردش بگن :(.(امسال سال RAGE هست).
به هر حال تمام افراد که روی پروژه ی RAGE کار میکردند الان رفتن سراغ Doom 4.

راستی Doom 3 Source Code هم برای امسال تایید شد(همون Engine Mods).
برای بقیه ی QuakeCon میتونید برید به این Live Blog(یه چیزایی در مورد پشتیانی از سروهای اختصاصی در بازیهای آیندشون و اینکه RAGE سرور اختصاصی نداره و ....:d)

بالاخره اولین عکس از DOOM4 :

71jnryttxndz39kf4uc5.jpg

nin6agiofngw1w5slt9t.jpg

شوخی کردم:d این عکسا مربوط به DOOM3 هستن که با یه مود نیم گیگی اینطوری شدن. تازه گفتن تا کمتر از یه ماه دیگه یه مد دیگه میدن بیرون که فک همه می افته.:d الان خودم دارم دانلودش مبکنم. شب میام جزئیات بیشتر رو توضیح میدم.تسیلشن بازی از CRYSIS2 هم بهتر شده. شرمنده اگه صفحه سنگین شد. تایپیک خود DOOM3 رو پیدا نکردم. اگه این مود واقعا اینطوری بود یه تایپیک میزم.

آخرین ویرایش:
شوخی کردم:d این عکسا مربوط به DOOM3 هستن که با یه مود نیم گیگی اینطوری شدن. تازه گفتن تا کمتر از یه ماه دیگه یه مد دیگه میدن بیرون که فک همه می افته.:d الان خودم دارم دانلودش مبکنم. شب میام جزئیات بیشتر رو توضیح میدم.تسیلشن بازی از CRYSIS2 هم بهتر شده. شرمنده اگه صفحه سنگین شد. تایپیک خود DOOM3 رو پیدا نکردم. اگه این مود واقعا اینطوری بود یه تایپیک میزم.
بدو لینک بده که کفم برید:d

لينك اين مد رو ميذاري توي تاپيك؟
اگر نميتوني برام پيام خصوصيش ميكني؟
منم ستاپ اصلي بازي رو دارم ..
ميخوام بگيرمش مد رو
ممنون

اقا این مدی که میگی همینیه که ازش عکس گذاشتی ؟ ی لینکی چیزی بدی بد نیست . کوروش بده ما هم بازی کنیم ستاپ اصلیش رو . اون موقع که ما میگفتیم این تسلیشن رو با همون دایرکت ایکس ۹و10 هم میشد و میشه پیاده سازی کرد این ۱۱ فقط برای فروش کارت هاشونه کسی باور نکرد. بیا کم کم داره رسوایی هاشون رو میشه! زمان دووم ۳ دایرکت ۱۱ وجود داشت ؟ که حالا مد تسلیشن براش دادن ! .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: koorosh sh
سلام. شرمنده دوستان. رفته بودم یه جایی الان برگشتم.اینم لینک دانلود:
http://www.megaupload.com/?d=N95Y38XX
البته بالایی هیلتره.بهتره از یه جایی لینکشو مستقیم کنید چون اگه با v88pn هم برید سرعت دانلودش روی 20 هست.
اینم اطلاعات تکمیلی برای این مد :
http://www.doom3world.org/phpbb2/viewtopic.php?t=24708

اونایی که کارت ضعیفی دارن بیخیال این مود بشن . اگه کسی راهنمایی بیشتری خواست در خدمتیم. البته اگه موافقید یه تایپیک بزنیم این پست ها رو منتقل کنیم اونجا.

فعلا دانلود نکنید تا من ته و توی این مد رو در بیارم.برا doom3 کلی مد ریختم و بازی کردم ولی فرمت این یکی کلا فرق میکنه. باید بگردم ببینم چطوری راش بندازم.:d( این مورد هم حل بشه تایپیکش رو میزنم.)
این مد مگه فقط شامل تکسچر نبود ؟؟
نه فقط تکسچر. شامل pom و models هم میشه. pom مخفف parallax occlusion mapping هستش که باعث تسلیشن بازی میشه. این مد نیم گیگی بعد از اکستراکت میشه حدود 1.1 گیگ

ميگم كه استاد castlevaniaGTX 460 1GIG كفايت ميكنه ديگه ؟ :d
بله کفایت میکنه رفیق . اگه دانلودش کردی ما رو هم مورد لطف و الطفاط و بزرگواریو منشت قرار بده کوروش جون . من هیتلر شکن ندارم وگرنه کار یک ساعت بود . ---------بعد هم تسلیشن هیچ ربطی به opengl نداره همونطور که به direct3dهم اونقدر مربوط نمیشه این ی افکته یا یک modifier هست که به جسم یا سطح اعمال میشه و با توجه به segment ها و یا بهتر بگم با توجه به مقدار polygonesهای به کار رفته در اون جسم تغییر حجم میده و برجستگی پیدا می کنه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or