Id Software's Doom | PC

76871675394684053275.jpg
Publisher: Bethesda
Developer: id Software
Genre:Sci-Fi First-Person Shooter
Release Date: May 13, 2016
ESRB Rating : M​

ادامه ای بر مشهور ترین شوتر تاریخ...
شماره ی چهارم یا به نوعی Reboot شوتر فوق محبوب DOOM با استفاده از موتور Id Tech 6 که اینبار در غیاب خالق محبوب خود John Carmack بازهم ما را به شکار دوزخیان خواهد برد، با خشونت زیاد، بسیار زیاد!

17961599361561610946.jpg

DOOM – Fight Like Hell Campaign Trailer | 720

---------------------------
UPDATE 1 :

Bethesda با نمایش تیزری اعلام کرد DOOM جدید برای اولین بار در QuakeCon امسال که از 17 تا 20 July برگزار خواهد شد به نمایش در می آید.

دانلود تیزر

Upadate 2

Dinosaur:

سرانجام سال‌ها بعد از اعلام ساخت چهارمین نسخه Doom، در کنفرانس Bethesda شاهد نمایش کامل و جامعی از آن بودیم. در دموی نمایش داده شده شاهد دو مرحله بودیم. یکی از مراحل به پایگاه تحقیقاتی UAC در مریخ اختصاص داشت که توسط موجودات جهنمی مورد حمله قرار گرفته و بازیکن ماموریت پاکسازی آن را برعهده دارد. این مرحله از نظر طراحی تا حدودی به سومین نسخه شبیه بود و اکثر بخش‌های آن شامل راهروهای تنگ و باریک می‌شد. اولین موضوعی که با تماشای دمو به چشم می‌خورد، افزایش سرعت بازی نسبت به قبل بود و بازی از این نظر بیشتر به نسخه‌های کلاسیک نزدیک شده تا سومین نسخه که در آن با عنوانی کُندتر روبرو بودیم. دومین مرحله‌ای که در کنفرانس نمایش داده شد، به یکی از مهم‌ترین بخش‌های بازی یعنی جهنم ارتباط داشت. لوکیشنی که طراحی متفاوتی نسبت به مرحله قبل داشت و با محیط بزرگ‌تر و بازتر خود یادآور بعضی از مراحل عظیم نسخه‌های قدیمی بود. در مجموع به نظر می‌رسد گیم‌پلی بازی کیفیت خوبی داشته و با افزایش سرعت و پرش‌های بلند، در کنار محیط‌های شلوغ و پر هرج و مرج لحظاتی جذاب و مهیج را فراهم می‌کند. موضوعی که می‌تواند تعادل فوق‌العاده نسخه‌های اولیه در ترکیب حس ترس و وحشت در کنار المان‌های اکشن را زنده کند.
در دموی نمایش داده شده یک بار دیگر با هیولاهای محبوب سری «دوم» ملاقات کردیم که از این میان می‌توان به موجوداتی چون Imp، Revenant، Cacodemon و Mancubus و ... اشاره کرد که در کنار شباهت‌هایی که به نمونه‌های قبلی خود دارند، با تغییرات ریز و درشتی همراه هستند. همچنین اسلحه‌های محبوب سری نیز حضور پررنگی در نمایش بازی داشتند و از شاتگان معمولی گرفته تا سوپر شاتگان و از پلاسماگان تا اره‌برقی معروف را در نمایش بازی شاهد بودیم. پایان دمو هم با حضور محبوب‌ترین هیولای سری یعنی Cyberdemon در کنار معروف‌ترین اسلحه بازی یعنی BFG همراه بود که صحنه‌ای به‌یادماندنی را رقم زد. خشونت بازی مانند قبل در سطح بالایی بوده و برای نمونه می‌توان به کندن دست یکی از اجساد حاضر در پایگاه UAC توسط کاراکتر اصلی و استفاده از آن برای اسکن و باز کردن در اشاره کرد. یا جایی که Revenant به سمت کاراکتر هجوم برده و با قطع کردن بازوی او، کتک جانانه‌ای توسط همین عضو بدنش به او می‌زند! در کنار این‌ها حرکات مخصوصی نیز در نظر گرفته شده که بازیکن می‌تواند روی هیولاهای زخمی اجرا کرده و با انیمیشن‌هایی جالب و خشن به زندگی آن‌ها پایان دهد.
در کنار بخش داستانی، شاهد نمایشی از قسمت مولتی‌پلیر نیز بودیم که در آنجا هم سرعت بالای بازی به خوبی دیده می‌شد. در کنار ویژگی‌های معمولی و البته بخش مخصوصی که در آن بازیکن با تبدیل شدن به هیولایی چون Revenant به مبارزه با سایرین می‌پردازد، ویژگی‌ای به نام Snapmap هم معرفی شد. بخشی که در آن بازیکن توانایی طراحی و ساخت انواع نقشه‌ها با جزییات فراوان را داشته و می‌تواند از خلاقیت خود به بهترین شکل ممکن استفاده کند و سناریوهای جالبی برای نقشه‌ها و مراحل مورد نظر خود ترتیب دهد.
در نهایت می‌توان گفت بازی «دوم» نمایشی رضایت‌بخش و زیبا داشت و در کنار جلوه‌های بصری قدرتمند که همواره جزو نکات مثبت این سری و سایر ساخته‌های id Software بوده‌اند، با گیم‌پلی سریع و هیجان‌انگیز و دیدار دوباره با هیولاها و اسلحه‌های کلاسیک، امیدها را برای بازگشت شکوهمند این سری بیشتر کرد.

DOOM E3 2015 trailer

CyberDemon 4K Shot

QuakeCon 2015 screens

آخرین ویرایش:
دوستان من بکاپ استیمو دی ال کردم الان بعد از فایلای اصلی چند تا آپدیت جدید اومده؟ بعد اگه حجمش زیاده بصورت جداگونه تو نت پیدا میشه که بگیرم؟
تا جایی که خاطرم هست فقط یه آپدیت اونم حجمش 80 مگ بود.

• Like
Reactions: majidred2011
این آرت دیزاین بازی واقعا عالیه، مخصوصا مراحل HELL ، واقعا طراحیاش خیلی مخوفه. بدجوری تم شیطانی داره ، مخصوصا necropolic :D.

دوستان کسی تونست این secret های بازی رو پیدا کنه همشو؟ من تا جایی که تونستم گشتم ولی نشد همرو پیدا کنم ( اون آیتم های doom guy ، تایم تریال هاشم نشد همرو پیدا کنم...)

منم پریروز بازی رو شروع کردم :D
عالیه، گیم پلی خیلی روون و خوبه و اکشن هم روانیه.
گرافیک و صداگذاری هم راضیم فقط بنظرم طراحی محیط بعد یک مدت میره رو اعصاب اگه مراحلش متنوع تر نشه :| خیلی محیطا بسته و تاریکه.
فریم دهی هم خوب بوده فقط تکسچرا سنگینن یکم دیر لود میشن که اونم با توجه با سابقه خوب این انجین طبیعیه :| :|

بدترین چیز بازی هم همین تارگت نشون دادنشه :| این باگه یا واقعا اینطوریه؟ :دی
برا من تا اینجا همه تارگتا رو هوا بوده، یعنی سه تا تارگت نشون میده هر سه تا تو اسمونن، همین الانم یک تارگت رو به هوا زده بود فک کردم شاید طبقه بالا باشه اماموفق نشدم پیداش کنم دو ساعت دور مپ میچرخیدم تا شانسی به یک در خوردم رسیدم تونستن رد کنم مرحله رو :|

سلام.میخواستم بدونم اونایی که مولتی زدن چیجوریه...پینگشو سرورا و اینا...؟
دومم اینکه خریدن سیزن پس بازی تو حراجی تابستون میارزه؟

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

سلام.میخواستم بدونم اونایی که مولتی زدن چیجوریه...پینگشو سرورا و اینا...؟
دومم اینکه خریدن سیزن پس بازی تو حراجی تابستون میارزه؟

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

از لحاظ پینگ و لگ که حداقل واسه من مشکلی نداشت. ولی سر Matchmaking اذیت میکنه. حتی بعضا شده که نیم ساعت دنبال مچ بگردم.
سیزن پس رو زیاد پیشنهاد نمی‌کنم. مولتی بازی بد نیست ولی چیز خاصی هم نداره که بخوای 40$ پول سیزن پس واسش بدی. :D مگر این که تغییر و تحول خاصی تو مولتی رخ بده که ارزششو بالا ببره.

• Like
Reactions: EnzoFerrari
از لحاظ پینگ و لگ که حداقل واسه من مشکلی نداشت. ولی سر Matchmaking اذیت میکنه. حتی بعضا شده که نیم ساعت دنبال مچ بگردم.
سیزن پس رو زیاد پیشنهاد نمی‌کنم. مولتی بازی بد نیست ولی چیز خاصی هم نداره که بخوای 40$ پول سیزن پس واسش بدی. :D مگر این که تغییر و تحول خاصی تو مولتی رخ بده که ارزششو بالا ببره.
ینی سیزن پسش کلا واسه بخش مولتی شه؟!

با درایور جدید انویدیا که دیروز منتشر شد ساپورت SLI هم به بازی اضافه شده، حالا در بیشتر مواقع می تونم 144 فریم رو راحت بگیرم! :)
دیگه حالا که بازی ۳ بار تموم کردیم می خوام نده پشتیبانی باید به روز باشه که کلا multi gpu این روزا ....ه

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• Like
Reactions: Farshidstar2012
با همون درایور اختصاصی روز ابتدای ریلیز هم برای تک کارت دارها مشکلی نبود !
درایورهای sli ساپورت مدت زمانی بعد از ریلیز اون بازی میان و دلیلش هم کاملا معلومه چون بازی باید آخرین بروزرسانی هاش رو پشت سر بگذاره
این فرآیند دو طرفست هم سازنده بازی و هم کمپانی انویدیا درش مشارکت دارن .

با همون درایور اختصاصی روز ابتدای ریلیز هم برای تک کارت دارها مشکلی نبود !
درایورهای sli ساپورت مدت زمانی بعد از ریلیز اون بازی میان و دلیلش هم کاملا معلومه چون بازی باید آخرین بروزرسانی هاش رو پشت سر بگذاره
این فرآیند دو طرفست هم سازنده بازی و هم کمپانی انویدیا درش مشارکت دارن .

اتفاقا در خیلی موارد انویدیا و سازنده ی بازی قبل از عرضه ی رسمی پشتیبانی از SLI رو بهینه سازی و تست می کنن، اینی که شما گفتی معمولا در مورد AMD تا کنون مصداق داشته و نه Nvidia

البته پشتیبانی از CF و SLI کلا رو به افول هست و خیلی بازی سازا کلا قیدش رو می زنن، مثل JC3 و Quantum Break، به نظر من دیگه نباید مثل سابق روی راندمان دو کارتی حساب باز کرد.

• Like
Reactions: s.1
شرمنده .. من یه مشکلی در اجرای بازی دارم و چون این بازی فاقد تاپیک مشکلات هست ، اینجا بیان می کنم:

من دیتای " بکاپ استیم " این بازی رو از یه فروشگاه اینترنتی خریداری کردم که 11 تا دی وی دی بود و حجم کل دیتای بکاپ استیم بعد از ریختن روی هارد ، شده 45.1 گیگابایت

بعد وارد برنامه استیم شدم و گزینه ... Backup and Restore رو زدم و محل دیتای "بکاپ استیم " رو به برنامه معرفی کردم و شروع به نصب بازی کرد
ولی آخر نصب روی تقریبأ 99 درصد که رسید پیام میده " insert disk 2 " و هیچ کاری نمیشه انجام داد چون اگه دکمه Ok رو بزنم اتفاقی نمیفته و همین پیام رو میده و اگر هم دکمه cancel رو بزنم که نصب بازی کلأ قطع میشه !

دوباره از نو اقدام به restore کردم ولی در کمال تعجب اینبار همون اول نصب بازی پیام " insert disk 1 " رو میده !!!

اگر هم از طریق restore وارد نشم و مستقیمأ گزینه install رو بزنم ، شروع میکنه به دانلود 43.8 گیگ حجم !

یکبار هم بعد از انتخاب restore ، ابتدا برنامه 51 گیگ رو توی پوشه downloading ایجاد کرد و بعد داخل پوشه common اومدم و یه پوشه به اسم بازی ساختم ( با رعایت حروف بزرگ و کوچک نام بازی ) و بعد محتویات 51 گیگی پوشه downloading رو ریختم داخل همین پوشه ای که به اسم بازی ایجاد کرده بودم ولی باز هم برنامه میاد اول verify میکنه ولی باز از دوباره شروع میکنه به 45.3 گیگ دانلود !

یکبار هم گفتم شاید این دانلود مربوط به آپدیت بازی هست و گذاشتم دانلود ادامه پیدا کنه ولی متأسفانه تا 600 مگ هم دانلود کرد و باز هم هیچ اتفاقی نیفتاد !

خلاصه هرکاری میکنم نتیجه نمیده !
از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه ببینم این چه مرگشه ؟؟؟

شرمنده .. من یه مشکلی در اجرای بازی دارم و چون این بازی فاقد تاپیک مشکلات هست ، اینجا بیان می کنم:

من دیتای " بکاپ استیم " این بازی رو از یه فروشگاه اینترنتی خریداری کردم که 11 تا دی وی دی بود و حجم کل دیتای بکاپ استیم بعد از ریختن روی هارد ، شده 45.1 گیگابایت

بعد وارد برنامه استیم شدم و گزینه ... Backup and Restore رو زدم و محل دیتای "بکاپ استیم " رو به برنامه معرفی کردم و شروع به نصب بازی کرد
ولی آخر نصب روی تقریبأ 99 درصد که رسید پیام میده " insert disk 2 " و هیچ کاری نمیشه انجام داد چون اگه دکمه Ok رو بزنم اتفاقی نمیفته و همین پیام رو میده و اگر هم دکمه cancel رو بزنم که نصب بازی کلأ قطع میشه !

دوباره از نو اقدام به restore کردم ولی در کمال تعجب اینبار همون اول نصب بازی پیام " insert disk 1 " رو میده !!!

اگر هم از طریق restore وارد نشم و مستقیمأ گزینه install رو بزنم ، شروع میکنه به دانلود 43.8 گیگ حجم !

یکبار هم بعد از انتخاب restore ، ابتدا برنامه 51 گیگ رو توی پوشه downloading ایجاد کرد و بعد داخل پوشه common اومدم و یه پوشه به اسم بازی ساختم ( با رعایت حروف بزرگ و کوچک نام بازی ) و بعد محتویات 51 گیگی پوشه downloading رو ریختم داخل همین پوشه ای که به اسم بازی ایجاد کرده بودم ولی باز هم برنامه میاد اول verify میکنه ولی باز از دوباره شروع میکنه به 45.3 گیگ دانلود !

یکبار هم گفتم شاید این دانلود مربوط به آپدیت بازی هست و گذاشتم دانلود ادامه پیدا کنه ولی متأسفانه تا 600 مگ هم دانلود کرد و باز هم هیچ اتفاقی نیفتاد !

خلاصه هرکاری میکنم نتیجه نمیده !
از دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه ببینم این چه مرگشه ؟؟؟

شبکه ی رسمی Valve با نام Steam [پست اول خوانده شود]

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or