Id Software : بازی "Rage"، دارای دوبرابر فریم ریت و بهترین گرافیک "کنسولی" . .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
RageKillofWar-1-600x337.png

شرکت بزرگ Id Software ، خالق بازیها افسانه ای Quake و Doom در حال حاظر بر روی FPS جدید خود یعنی RAGE مشغول به کار است ؛ این بازی که با موتور گرافیکی id Tech 5 در حال ساخت میباشد قرار است برای سه پلتفرم PC, PS3, X360 در تاریخهای 4 اکتبر در امریکای شمالی ، و 7 اکتبر نیز در اروپا به بازار عرضه شود . در همین راستا اقای John Carmack از موسسان شرکت Id Software در مورد بازی جدیدشان سخنان جالبی را بیان نمود ، وی که دانشمند مسائل موشکی نیز میباشد در این مورد بازی Rage چنین گفت :

در حال حاظر تقریبا بهترین بازی (گرافیگی) کنسولی ما در اختیار داریم؛ و همچنین نکته اصلی در مورد بازی Rage این است که نسبت به بازیهای کنسولی دیگر دارای دو برابر فریم ریت میباشد . که این عالی است .

میتوان گفت اقای Carmack سخنان جسورانه ای را بیان کرد ، که باید دید این ادعا تا کجا درست خواهد بود .
شایان ذکر است گفته میشود گرافیک نسخخه 360 بازی انقدر زیبا بوده است که همگان ان را با پلتفرم PC اشتباه گرفته بودند .

آخرین ویرایش:
اولا که حسین جان به نظرم این مقایسه تا حدودی اشتباه هست. اون یه بازی خطی بود و افکت گذاری براش خیلی راحت بود ولی این قضیش جداست و همه چیز باید داینامیک باشه!

طبق چیزی که بنده دیدم و تکنولوژی های یاد شده این بازی صرف نظر از 60 فریم بودن، به نظرم بهترین گرافیک کنسولی رو خواهد داشت. فقط کافی نگاهی به عکس هایی که دوستان گذاشتن بندازین تا متوجه حرف بنده بشین!

در کل زمان همه چیز رو مشخص میکنه.
خوب وقتی میگه بهترین گرافیک کنسولی یعنی اینکه از همه بازی ها بالاتر هست درست میگم پس میشه با گاداوار هم مقایسه اش کرد البته از لحاظ گرافیکی من هم گفتم در ضمن گاداوار هم فریمش رو 60 بود
عکس ها وتریلر hdرا هم نگاه کردم که دارم این می گم

حسین جان اولا همون طوری که loyal گفت این دو بازی با هم قابل قیاس نیستن .....
از طرف دیگه حالا چرا god 3 ؟؟؟:d الان که بهترین گرافیک کنسولی crysis 2 داره !!!
خوب من کرایسیس را هم رو2 تا کنسول و هم رو pcدیده ام باتوجه به ان دارم می گم بازگاداوار بالاتر هست
استاد هم رفته تو نخ هایپ. :d
ولی شاید هم راست بگه، دنیا رو چه دیدین. :d
دقیقا موافق هستم وحید :d
البته زمان همه چیز مشخص میکنه

شایان ذکر است گفته میشود گرافیک نسخخه 360 بازی انقدر زیبا بوده است که همگان ان را با پلتفرم PC اشتباه گرفته بودند .

یعنی نسخه ps3 بازی از نسخه x360 ضعیفتره ؟!؟!؟!!؟!؟!؟!؟:-/

جمع کردن المان های بازی های دیگه شده الان نوآوری ؟ من اصلا کاری با اینکه گیم پلی بازی فلانه یا خوبه یا بده ندارم. همون اول هم گفتم نوآوری که میگید کجای بازی هست، فقط یکیش رو بگید، همین !

نکته دیگه اینه که فرخ چرا میزنی تو جاده خاکی، الان داشتیم درباره اینکه کدوم اول بوده بحث میکردیم. چی شد قبول کردی که اول Borderlands معرفی شده ؟

جمع کردن المان های بازی های دیگه شده الان نوآوری ؟ من اصلا کاری با اینکه گیم پلی بازی فلانه یا خوبه یا بده ندارم. همون اول هم گفتم نوآوری که میگید کجای بازی هست، فقط یکیش رو بگید، همین !
من همین الان هم میگم هیچ بازی این شکلیش بخش ریسینگ نداره !
بله به نظر من جمع اوری المان خودش نواوری هست و میشه گفت تحول حالا کسی قبول نداره کوچکترین اهمیتی برام نداره !
مثل این میمونه برم یه ماشین مجلل مثل می باخ بخرم بعد دوتا مخالف بگن که صندلی های میباخ تو ماشین های 2 دهه پیش هم به این شکل راحتش بوده ! شیشه های برقی اولین بار در در ماشین n سال پش به کار برده شده ! ماشین های n سال پیش هم موتورشون 12 سیلندر بوده و............
ولی اینجا یه نکته مهم هست هیچ کدوم از ماشین ها قبلا اینا را همش را یه جا نداشته پس وقتی من سوار یه می باخ بشم 100 درصد متحول میشم ! و برام یه تجربه نو میشه .

rage هم وقتی میتونه المان های سبک مختلف را تو یه بازی سبک fps جمع کنه خودش نواوری تو سبکش میشه . الان تو میتونی 99 درصد بازی های fps را ببینی که سبکشون فقط رو چی پیاده شده ! یه سلاح دستت بگیر و بزن بکش برو جلو !
دقیقا کاری که gears با سبک خودش کرد و باعث شد یه استاندارد تو بازیهای TPS رقم بخوره که داریم به وضوح این مسئله را در 99 درصد TPS ها میبینیم !

نکته دیگه اینه که فرخ چرا میزنی تو جاده خاکی، الان داشتیم درباره اینکه کدوم اول بوده بحث میکردیم. چی شد قبول کردی که اول Borderlands معرفی شده ؟

من جاده خاکی نزدم ! چون همونطور که گفتم rage ریسینگ را اولتر به رخ کشیده و بازی بر پایه ی ریسینگ چیده شده و بازی نمایش کاملتر و عمومی تر داشته .

آخرین ویرایش:
بابا ممد گیر دادیا :دی
فرخ به درجه اجتهاد رسیده توی هایپ کردن Rage الانم وقتی می گه نوآوری داره، حتما داره دیگه حالا مهم نیست که اینا همه قبلا بودن توی بازی های دیگه :دی

• Like
Reactions: Death Proxy
بابا ممد گیر دادیا :دی
فرخ به درجه اجتهاد رسیده توی هایپ کردن Rage الانم وقتی می گه نوآوری داره، حتما داره دیگه حالا مهم نیست که اینا همه قبلا بودن توی بازی های دیگه :دی

GAMESPOT :
Rage is id Software's unique new postapocalyptic shooter and driving game

While it's easy to find Rage's expansive and seamless environments impressive, what's really impressive is the game's variety. There will be a whole lot more stuff to do in this game than in any other id Software game to date, including racing, exploration, crafting, and quests. Even the game's combat has a different look and feel. We saw exactly zero of the old narrow-corridor shoot-outs of Doom III and Quake IV. They seem to have been replaced by indoor and outdoor battles that offer full or partial cover against smart enemies that back each other up and take refuge when you open fire--and even though you'll have backup from time to time, the game's numerous deployable items will give you tons of options in battle that will let you be your own army of one. Driving, shooting, questing, crafting, exploration--Rage clearly has a lot to offer. And it'll finally launch later this year.

یه بازی که سرتا پا میشه تقلید ولی کلمه یونیک براش به کار میره ! و تعریفها ازش بسیار !

من واقعا دلیل این را نمیدونم که چی باعث میشه این بازی این همه دشمن داره ؟!
حالا خوبه سایتها این همه تعریفش کردند وگرنه الان شرایط خیلی بدتر بود :دی

آخرین ویرایش:
اینو مگه واسه نسخه PS3 نگفته بودن ؟!
این جمله روی توی بازی bf3 شنیده بودی عزیز دل برادر توی تایپک دیگه .
اجتناب ناپذیره !
با توجه به فن 360 بودن id حتما همینطوره .
من روی ps3 میخوام بازیش کنم خدا کنه حداقل یکی باشه :-s

همین که چنین بازیی با چنین کیفیت و گرافیکی که واقعا تا حالا حریف نداشته تونسته رو کنسول ها رو 60فریم اجرا بشه فکر کنم قانع کننده باشه که بازی شاهکاره.
در مورد گیم پلی کسی ارزش نواوریشو میفهمه که یه چشم بینا داشته باشه
مسلما Rage یک شاهکار به تمام معناست...

قطعا اینقدر شعور داره که یه بازی FPS رو با هم سبک خودش مقایسه بکنه. فک نکنم Uncharted و Gears رو بشه جزو Sandbox-FPS قرار داد.

ایشون میتونن با اسمایلی برنامه نویسی کنن، درست. در ساخت موشک و سفینه و هوا فضا; دستی دارن، درست. دلیل نمیشه هر 48 ساعت یک بار ترول میکنه و 60 فریم رو چماق میکنه و میزنه تو سر بقیه بازی ها ما هم چشممون رو ببندیم.
گرافیک و فریم بازی 5 برابر همین که هست باشه و روی 360 و ps3 هم به سادگی اجرا بشه، تا وقتی که حس و حال فان نداشته باشه، تا وقتی که از گیم پلیش لذت نبریم، ارزشی نداره حداقل از دید من.
حالا ایشون شب میخواب صبح بلند میشن یه چیزی میپرونن.
فکر میکنی 60 فریم الکی هست؟بازی میدونی چقدر بزرگ و عظیم هست.
یکجور با خنده میگی 60 فریم انگار کار راحتی هست.
تازه از گیم پلی خیالت راحت که به راحتی همه عناوین هم سبکش رو نابود میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or