Id Software : بازی "Rage"، دارای دوبرابر فریم ریت و بهترین گرافیک "کنسولی" . .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
RageKillofWar-1-600x337.png

شرکت بزرگ Id Software ، خالق بازیها افسانه ای Quake و Doom در حال حاظر بر روی FPS جدید خود یعنی RAGE مشغول به کار است ؛ این بازی که با موتور گرافیکی id Tech 5 در حال ساخت میباشد قرار است برای سه پلتفرم PC, PS3, X360 در تاریخهای 4 اکتبر در امریکای شمالی ، و 7 اکتبر نیز در اروپا به بازار عرضه شود . در همین راستا اقای John Carmack از موسسان شرکت Id Software در مورد بازی جدیدشان سخنان جالبی را بیان نمود ، وی که دانشمند مسائل موشکی نیز میباشد در این مورد بازی Rage چنین گفت :

در حال حاظر تقریبا بهترین بازی (گرافیگی) کنسولی ما در اختیار داریم؛ و همچنین نکته اصلی در مورد بازی Rage این است که نسبت به بازیهای کنسولی دیگر دارای دو برابر فریم ریت میباشد . که این عالی است .

میتوان گفت اقای Carmack سخنان جسورانه ای را بیان کرد ، که باید دید این ادعا تا کجا درست خواهد بود .
شایان ذکر است گفته میشود گرافیک نسخخه 360 بازی انقدر زیبا بوده است که همگان ان را با پلتفرم PC اشتباه گرفته بودند .

آخرین ویرایش:
واسه كنسول شايد كولاك باشه
ولي حقيقتش من به عنوان يه پي سي گيمر چيزي جز يه گرافيك متوسط رو به خوب نميبينم #:-s

الان بحث سره کنسوله! اینجایه که هنر سازنده معلوم میشه! اینکه برن رویه PC بازی بدن که ساله 2007 Crytek همین کارو کرد ولی به کجا رسید؟...

الان بحث سره کنسوله! اینجایه که هنر سازنده معلوم میشه! اینکه برن رویه PC بازی بدن که ساله 2007 Crytek همین کارو کرد ولی به کجا رسید؟...
ديدم يه عده دارن بحث پي سي رو ميكشن وسط
گفتم يهويي حرف اخرو بزنم :d
--------------------------------------
منم اولش گفتم كه براي كنسول كولاكه ;)
كرايتك قرار بود به كجا برسه؟
خودشو ثابت كرد !!!
كم هم نبودن كسايي كه زور زدن برسن بهش

جون داداش :d
مگه غير از اينه؟؟

خب پس چي؟
اين بنده خدا مگه چي گفته؟
گفته بهترين گرفيك كنسول با توجه به 60 فريم بودن بازي :d

شما مثل اینکه اشتباه متوجه شدی ! گفته ما بهترین گرافیک کنسولی را ارائه دایم ( تا اینجا نکته و تمام ) ............و به علاوه این که بازی ما دو برابر نرخ فریم بیشتر هم داره!
به عبارت دیگر بازی های دیگر بهترین گرافیک را در 30 فریم ارائه میدادند ولی ما در 60 فریم امکان پذیر کردیم .
...............................
ایشون میتونن با اسمایلی برنامه نویسی کنن، درست. در ساخت موشک و سفینه و هوا فضا; دستی دارن، درست. دلیل نمیشه هر 48 ساعت یک بار ترول میکنه و 60 فریم رو چماق میکنه و میزنه تو سر بقیه بازی ها ما هم چشممون رو ببندیم.
گرافیک و فریم بازی 5 برابر همین که هست باشه و روی 360 و ps3 هم به سادگی اجرا بشه، تا وقتی که حس و حال فان نداشته باشه، تا وقتی که از گیم پلیش لذت نبریم، ارزشی نداره حداقل از دید من.
حالا ایشون شب میخواب صبح بلند میشن یه چیزی میپرونن.
فریدون پات را بکش کنار ! قرار نیست چون از یه بازی خوشت نمیاد بیای هی یه فعل ول بدی وسط !
شما لطف کن برو پیشنمایش های بازی را بخون بعد.
برات الان لیست کنم چندتا سایت گفتن بهترین گرافیک کنسولی را داره !
گیم پلی میخوای ؟ برات 100 تا سایت ردیف کنم که گفتن بازی گیم پلی بسیار شاخی داره ؟
شما اراده کن من معتبرترین حرفهای سایتها را برات نشون بدم.

حالا راست و دروغش به پای خودشون !

کسی می دونه بازی چند ساعت گیم پلی داره و چند مرحله ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بین 15 تا 16 ساعت که بین fps های امروزی میشه گفت بینظیر !

واسه كنسول شايد كولاك باشه
ولي حقيقتش من به عنوان يه پي سي گيمر چيزي جز يه گرافيك متوسط رو به خوب نميبينم #:-s

شما راست میگی ! lol !

-------------------------------

اخر سر چندتا تصویر میذارم که البته هرچند قضاوت با تصاویر اشتباهه . مثلا همین بخش ریسینگ بازی را با بازیهایی که سبکشون فقط ریسینگه اونم در 30 فریم حتی از لحاظ جزئیات نصفه این بازی که تو 60 فریم اجرا میشه هم جزئیات ندارند حالا دیگر قسمتهاش به کنار .

آخرین ویرایش:
شما مثل اینکه اشتباه متوجه شدی ! گفته ما بهترین گرافیک کنسولی را ارائه دایم ( تا اینجا نکته و تمام ) ............و به علاوه این که بازی ما دو برابر نرخ فریم بیشتر هم داره!
به عبارت دیگر بازی های دیگر بهترین گرافیک را در 30 فریم ارائه میدادند ولی ما در 60 فریم امکان پذیر کردیم .
...............................

فریدون پات را بکش کنار ! قرار نیست چون از یه بازی خوشت نمیاد بیای هی یه فعل ول بدی وسط !
شما لطف کن برو پیشنمایش های بازی را بخون بعد.
برات الان لیست کنم چندتا سایت گفتن بهترین گرافیک کنسولی را داره !
گیم پلی میخوای ؟ برات 100 تا سایت ردیف کنم که گفتن بازی گیم پلی بسیار شاخی داره ؟
شما اراده کن من معتبرترین حرفهای سایتها را برات نشون بدم.

حالا راست و دروغش به پای خودشون !

بین 15 تا 16 ساعت که بین fps های امروزی میشه گفت بینظیر !

شما راست میگی ! lol !

-------------------------------

اخر سر چندتا تصویر میذارم که البته هرچند قضاوت با تصاویر اشتباهه . مثلا همین بخش ریسینگ بازی را با بازیهایی که سبکشون فقط ریسینگه اونم در 30 فریم حتی از لحاظ جزئیات نصفه این بازی که تو 60 فریم اجرا میشه هم جزئیات ندارند حالا دیگر قسمتهاش به کنار .

دمت گرم فرخ جون من تریلرشو با کیفیت پایین دیدم الان این عکسارو که دیدم حالم دسته خودم نیست:-/.
بازی موقع عرضه خیلی چیزهارو ثابت میکنه به خیلیا. یکی از دوستان گفته کجای این بازی نوآوری داشته؟ (حوصله ندارم نقل قول کنم) والا نمیدونم توقعتون از نوآوری چیه من با توجه به تریلرهاش چیزی که دیدم واقعا باید گیم پلی مفرحی داشته باشه از تلفیق شوتینگ و ریسینگ بگیر که تا حالا ساخته نشده تا نوع مبارزات و درگیری ها به اینصورت که بازیکن برای نابود کردن دشمنان کاملا دستش بازه که به هر نحوی که بخواد اونارو از بین ببره، هوش مصنوعیه مختص به هر قبیله که بازیکن رو به چالش میکشه تا نوع مبارزاتشو تغییر بده و...
من نمیدونم توقعتون دیگه از نوآوری چیه؟ با توجه به چیزایی که از بازی نشون دادن باید با بازیه اصیلی روبرو باشیم.

چي بگم به خدا
جزئيات بازي سيستمي شبيه رزيدنت ايول 5 داره !!
اجسام خيلي تو چشم خوب كار شده، اجسام كم ديد متوسط هستند
اجسام نديد افتضاح :d
----------------------
من خودم از فن هاي بازي و شركت توليد كنندش هستم !
اما خب اين چيزيه كه ديده ميشه !
دليل نداره من بيخودي تخريب كنم وشما هم بيخودي هي ازش برج بسازي :d

الان اگه 5 6 ساعت بود میگفتین چقدر کمه و تا بازیرو شروع میکنیم تموم میشه و...
حالام که 15 16 ساعته بلای جونه بازیه:).
بالاخره چند ساعت باشه خوبه؟

شوتراول شخص از 7 تا 10 11 ساعت؛بیشتر بشه زیاده به نظرم؛مگر هاف لایفی ، چیزی باشه:دی

یه ویدئو از Bioshock Infinite منتشر شد نسخه 360 ( 360 هم کنسول دیگه ). تک تک المانهای گرافیک بازی فراتر از حد انتظار هست. از الان به بعد هرچی Ken Levine در مورد این بازی بگه ربطی به هایپ نداره چون چیزی رو که باید میدیدیم، دیدیم.
امیدوارم یه روزی تو 2-3 سال اینده یه ویدئو هم از گیم پلی نسخه کنسولی rage ببینیم.

یه ویدئو از Bioshock Infinite منتشر شد نسخه 360 ( 360 هم کنسول دیگه ). تک تک المانهای گرافیک بازی فراتر از حد انتظار هست. از الان به بعد هرچی Ken Levine در مورد این بازی بگه ربطی به هایپ نداره چون چیزی رو که باید میدیدیم، دیدیم.
امیدوارم یه روزی تو 2-3 سال اینده یه ویدئو هم از گیم پلی نسخه کنسولی rage ببینیم.

فری بزودی میاد ،خودش رو ببین ،چی کار به ویدئوش داری؟:دی با استاد(؟):دی شوخی نکن،کاراته باز هم هستا،میزنتت بری فضا:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or