Id Software : بازی "Rage"، دارای دوبرابر فریم ریت و بهترین گرافیک "کنسولی" . .

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
RageKillofWar-1-600x337.png

شرکت بزرگ Id Software ، خالق بازیها افسانه ای Quake و Doom در حال حاظر بر روی FPS جدید خود یعنی RAGE مشغول به کار است ؛ این بازی که با موتور گرافیکی id Tech 5 در حال ساخت میباشد قرار است برای سه پلتفرم PC, PS3, X360 در تاریخهای 4 اکتبر در امریکای شمالی ، و 7 اکتبر نیز در اروپا به بازار عرضه شود . در همین راستا اقای John Carmack از موسسان شرکت Id Software در مورد بازی جدیدشان سخنان جالبی را بیان نمود ، وی که دانشمند مسائل موشکی نیز میباشد در این مورد بازی Rage چنین گفت :

در حال حاظر تقریبا بهترین بازی (گرافیگی) کنسولی ما در اختیار داریم؛ و همچنین نکته اصلی در مورد بازی Rage این است که نسبت به بازیهای کنسولی دیگر دارای دو برابر فریم ریت میباشد . که این عالی است .

میتوان گفت اقای Carmack سخنان جسورانه ای را بیان کرد ، که باید دید این ادعا تا کجا درست خواهد بود .
شایان ذکر است گفته میشود گرافیک نسخخه 360 بازی انقدر زیبا بوده است که همگان ان را با پلتفرم PC اشتباه گرفته بودند .

آخرین ویرایش:
نشون که دادن فقط مشکلش اینکه نسخه PC بوده.

سال پیش مگه نسخه 360 را نشون ندادند نزدیک به 20 تا جایزه فقط تو بخش گیم پلی گرفت ؟ و کلا بهترین گرافیکش در اوردند ؟ هر سایتی هم ازش پیش نمایش گذاشته نسخه کنسولی بوده و هز حرفی زدند بازم واسه ی نسخه کنسولی بوده !
دوم اینکه منظورت اینه اگه دسته بگیری دست گیم پلیش با pc فرق میکنه ؟!
سوما شاید امسال را به تو نشون نداند ولی هر سایتی و هر ادمی که رفته تو e3 نسخه 360 یا ps3 را بازی کرده نتونستن باور کنن که نسخه کنسولی بوده و فکر کردند دارن با pc بازی میکنند !

اینا همش یعنی مضحکه ؟!

الان اصلا میدونید که نوآوری یعنی چی؟ نوآوری به چیزی نمیگن که قبل تر 100 جا دیگه هم بوده

شما اون 100 تا را به ترتیب برام نام میبری! OK ؟!

عدد 100 جهت بزرگ نمایی هست، وگرنه همون Borderlands کافیه. چون هر چیزی که Rage داره رو قبلا داشته و تازه یه سری المان داره که اصلا Rage رنگشو ندیده lol

عدد 100 جهت بزرگ نمایی هست، وگرنه همون Borderlands کافیه. چون هر چیزی که Rage داره رو قبلا داشته و تازه یه سری المان داره که اصلا Rage رنگشو ندیده lol

نه بابا ؟! شما تو Borderlands هر لحظه اراده میکردی میتونستی مسابقات ریسینگ بر گذار کنی ؟

حالا خوبه که Borderlands هنوز وجود خارجی نداشت RAGE تو اولین تریلر خودش المان های بازی را اشکار کرد و رسما سازندگانش گفتن که این بازی مسابقات ریسنگ هم داره که تو تریلرش کاملا ازش رو نمایی کردند .
حالا RAGE شده تقلید کار LOL !

من اصلا کاری به گیم پلیش ندارم.شاید فوق العاده باشه شایدم نه.ولی همین که اولین بازیه این نسله که گرافیکی در این مقیاس با این گستردگی رو در 60 فریم به نمایش میزاره برای من کافیه و مطمئنا همین تفاوت ویژه باعث میشه گیم پلیش هم تحت تاثیر قرار بگیره.
یادمون نره که دلیل اصلیه پرفروشترین بازیه این نسل 60فریم بودنشه.

نه بابا ؟! شما تو Borderlands هر لحظه اراده میکردی میتونستی مسابقات ریسینگ بر گذار کنی ؟
اره میتونستی:دی
حالا خوبه که Borderlands هنوز وجود خارجی نداشت RAGE تو اولین تریلر خودش المان های بازی را اشکار کرد و رسما سازندگانش گفتن که این بازی مسابقات ریسنگ هم داره که تو تریلرش کاملا ازش رو نمایی کردند .
اخه چرا اینقدر به خودت فشار میاری:دی Borderlands سال 2007 نمایش رسمی داشت، اون موقع هم گرافیک بازی Cel Shade نبود. حتی یه ویدئو Cam هم ازش لیک شده بود.
Rage هم سال 2007 برای اولین بار معرفی شد. وقتی هم Borderlands سال 2007 نمایش داشته یعنی حداقل 1 سال در حال ساختش بودن، ابگوشت هم نیست که بتونی چند ساعته بار بزاریش

یعنی الان این خواهد از گاداوار 3هم بالاتر باشه از نظر گرافیکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که فکر نمی کنم شما چطور؟

اولا که حسین جان به نظرم این مقایسه تا حدودی اشتباه هست. اون یه بازی خطی بود و افکت گذاری براش خیلی راحت بود ولی این قضیش جداست و همه چیز باید داینامیک باشه!

طبق چیزی که بنده دیدم و تکنولوژی های یاد شده این بازی صرف نظر از 60 فریم بودن، به نظرم بهترین گرافیک کنسولی رو خواهد داشت! البته ممکنه بعدها آنچارتد 3 یا گیرز 3 این مسئله رو زیر سوال ببرن که باز هم اون موقع بحث وسعت و فریم ریت مطرح میشه. با این تفاسیر بدونید که این بازی از نظر گرافیکی خیلی خیلی بزرگه و از نظر گیم پلی هم بهش امیدوارم. فقط کافی نگاهی به عکس هایی که دوستان گذاشتن بندازین تا متوجه حرف بنده بشین!

در کل زمان همه چیز رو مشخص میکنه.

اره میتونستی:دی

پس دیدی نمیتونستی !

RAGE اولین بازیه که ریسینگ را تو یک بازی FPS تلفیق میده یعنی 50 درصد بازی شامل ریسینگ میشه اونم با ازادیه عمل زیاد میتونی ماشین هات را بروز کنی و انواع و اقسام سلاح های سنگین روشون نصب کنی . بیشتر ماموریت جانبیش هم شامل مسابقات ریسینگ هم میشه که وارد محله های مخصوص خودش میشی و مسابقات ریسینگ برگذار میکنی که بتونی پول در بیاری تا سلاح هات را اپدیت کنی .
حتی سلاح های داخل بازی که میگیری دست همینطور میتونی بروزشون کنی .

بعد بازی RAGE شمال دو بخش داستانی هم میشه که یکیش سینگله و تکنفره میری جلو و یکیش دونفره که باز یه نوع داستانه دیگه برات روایت میشه با محیطهای متفاوت .
حتی بخش مولتی پلیر بازی هم همینطوره یه بخشش کاملا ریسینگه که میتونی با بقیه مبارزه کنی و یه بخشش هم همون حالت عادی کاملا FPS هست .

بازی هم از یه نوع سیستم پیچده هوش مصنوعی استفاده میکنه دشمنان هر قشری که باهاشون مبارزه میکنی که اکثرا هم انسان عادی هستند از خودشون هوش مصنوعیه متفاوت و حتی انیمیشنهای خیلی متفاوت دارند که باعث میشه تو بازی هی روش مبارزت را تغییر بدی دقیقا مثل بازیهای HALO ولی فرق این بازی همینطور که گفتم تو نوع انیمیشنهای دشمنانش هست که فوق العاده متفاوت و پیچیده طراحی شده به کلمه واقعی میتونی تفاوت مبارزشون را حس کنی. کافیه چندتا تریلر از بازی ببینی !
کلا انیمیشنها اونقدر زیاد براش طراحی شده که شمردنی نیستند !

اخه چرا اینقدر به خودت فشار میاری:دی Borderlands سال 2007 نمایش رسمی داشت، اون موقع هم گرافیک بازی Cel Shade نبود. حتی یه ویدئو Cam هم ازش لیک شده بود.
Rage هم سال 2007 برای اولین بار معرفی شد. وقتی هم Borderlands سال 2007 نمایش داشته یعنی حداقل 1 سال در حال ساختش بودن، ابگوشت هم نیست که بتونی چند ساعته بار بزاریش

من واسه خودم فشار نمیارم شما میارید ! بالاخره RAGE اول معرفی شده و مهم اینه که بخش ریسینگش به این شکل تو هیچ بازی نبوده .
پس چیزی را هم که نشون دادند قبلش نبوده . این بازی حتما چیزهای زیادی داره که سایت هایی مثل GAMESPOT و IGN و.......بهش میگن یه تجربه یونیک !

یعنی الان این خواهد از گاداوار 3هم بالاتر باشه از نظر گرافیکی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من که فکر نمی کنم شما چطور؟

حسین جان اولا همون طوری که loyal گفت این دو بازی با هم قابل قیاس نیستن .....
از طرف دیگه حالا چرا god 3 ؟؟؟:d الان که بهترین گرافیک کنسولی crysis 2 داره !!!

پس دیدی نمیتونستی !

RAGE اولین بازیه که ریسینگ را تو یک بازی FPS تلفیق میده یعنی 50 درصد بازی شامل ریسینگ میشه اونم با ازادیه عمل زیاد میتونی ماشین هات را بروز کنی و انواع و اقسام سلاح های سنگین روشون نصب کنی . بیشتر ماموریت جانبیش هم شامل مسابقات ریسینگ هم میشه که وارد محله های مخصوص خودش میشی و مسابقات ریسینگ برگذار میکنی که بتونی پول در بیاری تا سلاح هات را اپدیت کنی .
حتی سلاح های داخل بازی که میگیری دست همینطور میتونی بروزشون کنی .

بعد بازی RAGE شمال دو بخش داستانی هم میشه که یکیش سینگله و تکنفره میری جلو و یکیش دونفره که باز یه نوع داستانه دیگه برات روایت میشه با محیطهای متفاوت .
حتی بخش مولتی پلیر بازی هم همینطوره یه بخشش کاملا ریسینگه که میتونی با بقیه مبارزه کنی و یه بخشش هم همون حالت عادی کاملا FPS هست .

بازی هم از یه نوع سیستم پیچده هوش مصنوعی استفاده میکنه دشمنان هر قشری که باهاشون مبارزه میکنی که اکثرا هم انسان عادی هستند از خودشون هوش مصنوعیه متفاوت و حتی انیمیشنهای خیلی متفاوت دارند که باعث میشه تو بازی هی روش مبارزت را تغییر بدی دقیقا مثل بازیهای HALO ولی فرق این بازی همینطور که گفتم تو نوع انیمیشنهای دشمنانش هست که فوق العاده متفاوت و پیچیده طراحی شده به کلمه واقعی میتونی تفاوت مبارزشون را حس کنی. کافیه چندتا تریلر از بازی ببینی !
کلا انیمیشنها اونقدر زیاد براش طراحی شده که شمردنی نیستند !
خوبی؟ میگم که میشه توی Borderlands هر وقت که میخوای بری مسابقه بدی با ماشین های دیگه !
بعد الان اینایی که گفتی چه ربطی به نوآوری داره، ریسینگ و FPS قبلا بوده، اپگرید کردن اسلحه شخصیت اصلی و ماشین هم قبلا بوده، گذاشتن اسلحه روی ماشین قبلا بوده و... در ضمن پیشرفت یه چیزی به عنوان نوآوری محسوب نمیشه.
من واسه خودم فشار نمیارم شما میارید ! بالاخره RAGE اول معرفی شده و مهم اینه که بخش ریسینگش به این شکل تو هیچ بازی نبوده .
پس چیزی را هم که نشون دادند قبلش نبوده . این بازی حتما چیزهای زیادی داره که سایت هایی مثل GAMESPOT و IGN و.......بهش میگن یه تجربه یونیک !
چه جوری الان به این نتیجه رسیدی که Rage اول بوده ؟ Borderlands هفته آخر ماه جولای سال 2007 و چند روز قبل از برگذاری Games Convention نمایش داشت، Rage هم به صورت رسمی 2 اگوست معرفی شد و همون روز هم یه تریلر ازش منتشر شد.

پ.ن: من که میدونم الان میای نقل قول سایت هارو میزاری و برای خودت یه چیزی میگی:دی

خوبی؟ میگم که میشه توی Borderlands هر وقت که میخوای بری مسابقه بدی با ماشین های دیگه !
بعد الان اینایی که گفتی چه ربطی به نوآوری داره، ریسینگ و FPS قبلا بوده، اپگرید کردن اسلحه شخصیت اصلی و ماشین هم قبلا بوده، گذاشتن اسلحه روی ماشین قبلا بوده و... در ضمن پیشرفت یه چیزی به عنوان نوآوری محسوب نمیشه.

حالا شما چه گیری دادی به نو اوری :dمهم اینه یه گیم پلی جذاب در کنار گرافیک قابل قبول داره
الان کلی بازی هست که همشون از عنوان های بزرگی تقلید شده ولی دلیل نمیشه که خودش نو اوری هایی نداشته باشه و ادم ازش لذت نبره نمونشم همین دارک سایدری که زدی تو امضات که خیلی چیزاش از رو gow برداشته شده ولی نو اوری های خودشم داشت .حالا باید بگیم جذاب نبود؟;)

نیاز به توضیح زیاد نیست کسی که باید بدونه تو پست قبلیم کاملا میدونه که من چی گفتم . جالبه که به هرسایتی بری rage را چنین معرفی میکنن یه بازی fps و ریسینگ !
ریسینگ و fps قبلش بوده به این شکلش را برای من نام ببر ؟

خیلی جالبه هرچیزی بگی قبلش تو بازیه دیگه بوده ! مهم اینه که یه بازی تمام المانها را یه جا جمع کنه نه که یدونه المانش تو بازی 10 سال پیشش بوده باشه و.....!
مهم اینه که همش را یجا داشته باشه همون کاری گیرز با بازیش کرد البته میدونم که این بازی هم دشمن زیاد داره و گرنه این بازی هم هیچ کار خاصی نکرده تو سبک بازیش !
چه جوری الان به این نتیجه رسیدی که Rage اول بوده ؟ Borderlands هفته آخر ماه جولای سال 2007 و چند روز قبل از برگذاری Games Convention نمایش داشت، Rage هم به صورت رسمی 2 اگوست معرفی شد و همون روز هم یه تریلر ازش منتشر شد.
مسئله اینه rage تو اولین معریفش کاملا بخش ریسینگ را به رخ کشید بازی را شامل ریسینگ معرفی کرد و تریلرهاش هم برای اولین بار این مسئله را نشون داد و هم اینکه محیهاش را کاملا اشکار کرد و.........
پ.ن: من که میدونم الان میای نقل قول سایت هارو میزاری و برای خودت یه چیزی میگی:دی
پس تو که اینا را میدونی ...............

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or