Roter Jäger
کاربر سایت
در خریدش شک نکن چون ICO هم خیلی قشنگهمن عاشق SOC بودم ولی ICO رو تا به حال بازی نکردم...میرزه این پک رو خریداری کنم؟
احتمالاً نسخه PS2 رو تموم کردی دیگه ؟ چون دفعه اول بخوای بری هر کلوسوس واقعاً چالش برانگیز و وقتگیره !کلوسوس 13 هستم
خیلی بازی کوتاهه هنوز شروع نکرده داره تموم میشه!
برو روی لوستر و با چوبت به زنجیرش ضربه بزن تا بیفته پایین بعد باید بری پایین و بوسیله آتش مشعل های اون لوستر بمب ها رو روشن کنی و پایه چوبی رو بشکنی تا پل بیفته پایین و Yorda بتونه به اون سمت برسه.اقا توی ico یه یه ساعتی رفتم اون تیکه که بالا رو چوب ها میتونی راه بری بعد میشه پرید رو لوستر ها باید چیکار کنم ؟؟؟
مرسی یه سوال دیگه بازیش چند ساعت طول میکشه ؟؟؟برو روی لوستر و با چوبت به زنجیرش ضربه بزن تا بیفته پایین بعد باید بری پایین و بوسیله آتش مشعل های اون لوستر بمب ها رو روشن کنی و پایه چوبی رو بشکنی تا پل بیفته پایین و Yorda بتونه به اون سمت برسه.
از من بپرس هر جا گیر کردیدوستان من تو كلوسوس اول موندم چيكار كنم يه راهنمايي بكنيد .
بعد از اينكه با شمشير ميزنم تو پاش و خم ميشه ميپرم روش و ميرم رو باسنش اما از اون به بعد ديگه گير ميكنم و نميدونم چيكار كنم!
یوردا هست فکر می کنمولی این یودا تو ICO خیلی رو اعصابه همش باید صداش کنی و دستش بگیری
2قدم رو صداش میزنی میخواد بیاد پیشت 2ساعت طول میکشه ( بعد تروفی بازی هم توقع داره تو 2ساعت تموم کنید)