ICO And Shadow Of The Colossus Collection

دوستان برای اینکه به فروش بازی پی ببرن برن اینجا:http://www.amazon.com/Best-Sellers-...bs/videogames/14210751/ref=zg_bs_mp_2_vg_1_vg
شده پرفروش ترین بازی سونی3 !!!!!!

---------- نوشته در 04:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:02 PM ارسال شده بود ----------

آقا یه چیز باور نکردنی فروش بازی از گیرز3 تو آمازون جلو زده!!!! :-o:x
الان میفهمم چرا resistance3 اینقدر کم فروخت

دوستان برای اینکه به فروش بازی پی ببرن برن اینجا:http://www.amazon.com/Best-Sellers-...bs/videogames/14210751/ref=zg_bs_mp_2_vg_1_vg
شده پرفروش ترین بازی سونی3 !!!!!!

---------- نوشته در 04:04 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 04:02 PM ارسال شده بود ----------

آقا یه چیز باور نکردنی فروش بازی از گیرز3 تو آمازون جلو زده!!!! :-o:x
الان میفهمم چرا resistance3 اینقدر کم فروخت
نه پرفروش ترین بازی PS3 نشده بلکه 218 روز پشت سرهم جزو 100 بازی پرفروش PS3 قرار داشته تازه اونم توی سایت Amazon.
من الان دارم ICO رو میرم واقعا معنی حقیقی هنر رو میتونم توی این بازی پیدا کنم، بهترین کالکشن بین تمامی HD Collection های سونی مطمئنا همین هست.

• Like
Reactions: Wander
نه پرفروش ترین بازی PS3 نشده بلکه 218 روز پشت سرهم جزو 100 بازی پرفروش PS3 قرار داشته تازه اونم توی سایت Amazon.
من الان دارم ICO رو میرم واقعا معنی حقیقی هنر رو میتونم توی این بازی پیدا کنم، بهترین کالکشن بین تمامی HD Collection های سونی مطمئنا همین هست.
عزیز منم میدونم پرفروش ترین کل تاریخ نیست منظورم اینه که الان شده پرفروش ترین (همین هفته) که خوب جالبه

اقا داستان این بازیها چیه
ico داستانش ربطی به soc داره
ico درباره ی یک بچه ی نفرین شدست که به همراه یک دختر می خواد از قلعه فرار کنه
soc داستان یک جنگجو ی جوانه که برای نجات یک دختر (دوباره):d باید با 16 تایتان بجنگه تا بتونه اونو نجات بده
به هم ربطی ندارن

دوستان کسی رفته جلو بیاد بگه ببینم چطوری ها شده نسبت به گذشته
سلام
Full HD شده.
همینطور افت فریمی که واقعا روی PS2 آزارمون داد اینجا اصلا وجود نداره.
خیلی روون ِ بازی.
تا الان 4 بار روی PS3 و 33 بار روی PS2 شد که فتحش کردم. :دی
تقریبا غولاش من و میشناسن دیگه حق آب و گل داریم.

پ ن :
بچه ها اسپویلر فراموش نشه داستان لو نره.
البته داستانش زابلو ِ دیگه. :دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: hosein me
ico درباره ی یک بچه ی نفرین شدست که به همراه یک دختر می خواد از قلعه فرار کنه
soc داستان یک جنگجو ی جوانه که برای نجات یک دختر (دوباره):d باید با 16 تایتان بجنگه تا بتونه اونو نجات بده
به هم ربطی ندارن
اگه بخوای در نظر بگیری داستانشون بهم ربط داره.
از نظر داستانی SOC اول هستش و ICO دنباله اون محسوب میشه.آخر SOC پسره به اون هیولای شاخدار تبدیل میشه و بعد کوچیک میشه و دختره اونو از اونجا با خودش میبره.توی ICO همین پسر نفرین شده همون پسرس که توی SOC به هیولای شاخدار تبدیل شد.اگه دقت کنی میتونی شاخهایی رو که روی سر پسره هستش توی ICO ببینی.مطمئن باش TEAM ICO بازی نمیسازه که مو لای درز داستانش بره
تا الان 4 بار روی PS3 و 33 بار روی PS2 شد که فتحش کردم. :biggrin1:

منم دقیقا مثل تو با این بازی زندگی کردم.هیچ وقت خاطراتی که با این بازی داشتم فراموشم نمیشه:x.

سلام
Full HD شده.
همینطور افت فریمی که واقعا روی PS2 آزارمون داد اینجا اصلا وجود نداره.
خیلی روون ِ بازی.
تا الان 4 بار روی PS3 و 33 بار روی PS2 شد که فتحش کردم. :دی

پ ن :
بچه ها اسپویلر فراموش نشه داستان لو نره.
البته داستانش زابلو ِ دیگه. :دی
خوب من تقریبا فقط یکی از شماره هاشو یک چند ساعتی رو امولیتور رفتم :dالان full hdچه حالی میده تا اخر هفته انشالله اجراش می کنم
هر کدومشون چند ساعت گیم پلی داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or