ICO And Shadow Of The Colossus Collection

دوستان بالاخره من هم این بازی رو تهیه کردم. فقط توی ICO به مشکل خوردم. همون اول کار و قتی دختره رو پیدا می کنم و از قفس در میارم، چه طوری می تونم از اون تالار خارج بشم. من هر چی گشتم، راه خروج رو پیدا نکردم.
راستی اینا زبونشون عوش نمی شه؟ فقط ژاپنی حرف می زنن با زیرنویس انگلیسی؟ نمی شه کاری کرد که انگلیسی حرف بزنن؟

دوستان بالاخره من هم این بازی رو تهیه کردم. فقط توی ICO به مشکل خوردم. همون اول کار و قتی دختره رو پیدا می کنم و از قفس در میارم، چه طوری می تونم از اون تالار خارج بشم. من هر چی گشتم، راه خروج رو پیدا نکردم.
راستی اینا زبونشون عوش نمی شه؟ فقط ژاپنی حرف می زنن با زیرنویس انگلیسی؟ نمی شه کاری کرد که انگلیسی حرف بزنن؟
بیخـــیــــــال
سمت راستت 4 5 تا ستونه دختره رو میبری جلو ستونا درو باز میکنه
(اینجاشو گیر کردی بقیشو چیکار میکنی؟:d )

من خودم ته معما حل کردنم. Uncharted و GOW و Limbo رو سه سوته تموم کردم! وقتی داشتم اینو می رفتم، با خونواده داشتیم می رفتیم بیرون، نمی ذاشتن درست حواسمو جمع کنم. من هم چون تا اینجا save نمی شد بکنم، گفتم جهت اطمینان اول بپرسم، بعد دوباره از اول برم! :p
اصلاً توجیه رو داشتی!! ;)
ممنون.;;)

خیییییلیی بازیه توپی بود:x من اون موقع که ps2داشتم رفتم 5 تا بازی خریدم که یکیش رو قابش عکس بازی بلک رو انداخته بود بعد که بازی رو گذاشتم تو دستگاه دیدم بازی اصلا شباهتی به بازیه رو قاب نداره :dیه مقدار که بازی رو رفتم جلو با یه غول گنده روبه رو شدم تازه اون موقع فهمیدمshadow of the colossusچیه:d

یه نفر می تونه بگه اون Colossus چهارمیو چه کار باید بکنیم؟ (همون که یه کم شبیه اسبه). سرویس شدم. میارمش اون وسط، طوری که از بلندی راه زیر زمین بپرم پشت پاش. اما بالا نمی تونم برم.هی پاشو تکون می ده. ممنون می شم یکی از دوستان راهنمایی کنه.
یه سوال هم درباره ICO. بعد از این که خود ملکه رو دیدیم و در رو رومون بست، مشعل ها رو روشن کردم و توی محوطه قبلی یه دری بود که با بمب ترکوندم و به محوطه جدیدی رتم. ما اونجا کلی از اون روح ها میریزن سرم و دختره رو می کشن تو زمین. چه کار باید کرد؟
کلا وقتی دختره رو شروع می کنن به کشیدن تو زمین، دیگه کار از کار گذشته، نه؟ تا کامل تو زمین نرفته، نمی شه کاری کرد؟
ممنون از دوستان.

آخرین ویرایش:
یه نفر می تونه بگه اون Clossus چهارمیو چه کار باید بکنیم؟ (همون که یه کم شبیه اسبه). سرویس شدم. میارمش اون وسط، طوری که از بلندی راه زیر زمین بپرم پشت پاش. اما بالا نمی تونم برم.هی پاشو تکون می ده. ممنون می شم یکی از دوستان راهنمایی کنه.

من هم میگم اسبه ، مرتضی میگه بزبز قندیه :دی اینجوری :
ببین باید بری توی اون دالان ، بعد بکشیش سمت خودت ، با سوت و تیر کمون و اینا ؛ وقتی اومد طرفت باید یه حالتی براش فراهم کنی که این مدلی توی سوراخ دالان رو نگاه کنه : مث وقتی که تو داری از بین پای خودت در حالی که کمرت رو خم کردی پشت سرت رو نگاه میکنی :دی ! سختی نیست به خدا :دی ! یعنی باس بیاریش پشت سوراخ ، خودت سریع بری تو سوراخ ، بعد از پشتش در بیای ، میبینی که اسبه داره توی سوراخ رو نگاه میکنه و خم هم شده و به طبع قدش هم کوتاه :دی برو بالا و 2 تا نقطه حساسش رو بترکون ! :دی

من هم میگم اسبه ، مرتضی میگه بزبز قندیه :دی اینجوری :
ببین باید بری توی اون دالان ، بعد بکشیش سمت خودت ، با سوت و تیر کمون و اینا ؛ وقتی اومد طرفت باید یه حالتی براش فراهم کنی که این مدلی توی سوراخ دالان رو نگاه کنه : مث وقتی که تو داری از بین پای خودت در حالی که کمرت رو خم کردی پشت سرت رو نگاه میکنی :دی ! سختی نیست به خدا :دی ! یعنی باس بیاریش پشت سوراخ ، خودت سریع بری تو سوراخ ، بعد از پشتش در بیای ، میبینی که اسبه داره توی سوراخ رو نگاه میکنه و خم هم شده و به طبع قدش هم کوتاه :دی برو بالا و 2 تا نقطه حساسش رو بترکون ! :دی

آوریل جان دستت درد نکنه. پوستمو کند این اسب بزبز قندی! :horse: امشب که رفتم خونه انتقاممو ازش میگیرم. ;)

نمی دونم اینا رو قبلا کسی گذاشته یا نه ، شرمنده اگه تکراریه
عکس یه تعداد از کلوسوس هایی که در نهایت از نسخه نهایی بازی حذف شدن. , واقعا خیلی حیف شد اینا رو ندیدیم،بعضی هاشون طراحی جالبی دارن. مشخصه سازنده ها خیلی زحمت کشیدن براش...

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or