βehdad
کاربر سایت
داش محمد داشتیم. حالا واسه یه ر مارو .... :dیوردا هست فکر می کنم
یه مقدار کنترل بازی توی این نسل اعصاب خوردکنه ولی خوب اگه کمی تحمل آدم داشته باشه لذت زیادی از بازی می بره.
داش محمد داشتیم. حالا واسه یه ر مارو .... :dیوردا هست فکر می کنم
یه مقدار کنترل بازی توی این نسل اعصاب خوردکنه ولی خوب اگه کمی تحمل آدم داشته باشه لذت زیادی از بازی می بره.
بیخـــیــــــالدوستان بالاخره من هم این بازی رو تهیه کردم. فقط توی ICO به مشکل خوردم. همون اول کار و قتی دختره رو پیدا می کنم و از قفس در میارم، چه طوری می تونم از اون تالار خارج بشم. من هر چی گشتم، راه خروج رو پیدا نکردم.
راستی اینا زبونشون عوش نمی شه؟ فقط ژاپنی حرف می زنن با زیرنویس انگلیسی؟ نمی شه کاری کرد که انگلیسی حرف بزنن؟
یه نفر می تونه بگه اون Clossus چهارمیو چه کار باید بکنیم؟ (همون که یه کم شبیه اسبه). سرویس شدم. میارمش اون وسط، طوری که از بلندی راه زیر زمین بپرم پشت پاش. اما بالا نمی تونم برم.هی پاشو تکون می ده. ممنون می شم یکی از دوستان راهنمایی کنه.
من هم میگم اسبه ، مرتضی میگه بزبز قندیه اینجوری :
ببین باید بری توی اون دالان ، بعد بکشیش سمت خودت ، با سوت و تیر کمون و اینا ؛ وقتی اومد طرفت باید یه حالتی براش فراهم کنی که این مدلی توی سوراخ دالان رو نگاه کنه : مث وقتی که تو داری از بین پای خودت در حالی که کمرت رو خم کردی پشت سرت رو نگاه میکنی ! سختی نیست به خدا ! یعنی باس بیاریش پشت سوراخ ، خودت سریع بری تو سوراخ ، بعد از پشتش در بیای ، میبینی که اسبه داره توی سوراخ رو نگاه میکنه و خم هم شده و به طبع قدش هم کوتاه برو بالا و 2 تا نقطه حساسش رو بترکون !
سلام.
مارمولک ها و درخت های میوه تو بازی برا چی هست ؟؟؟
به درد چه کاری میخورن ؟؟؟
میوه ها health رو زیاد میکنه، مارمولک های درخشان stamina رو و مارمولک های سیاه مقدار خیلی کمی از stamina رو.