Hunk ،,Chris , Jill و ... در مولتی پلیر Raccoon City

.Evanescence.

کاربر سایت
8 کارکتردر مولتی پلیر شوتر کپکام یعنی Resident Evil در قسمت Heroes Mode بازی وجود داره و هرکسی که سری بازی های Resident Evil را بازی کرده باشه حداقل تعدادی از اون ها رو می شناسه.
http://fast1.onesite.com/capcom-unity.com/user/jgonzo/3aeb64941050c516135e80d309421391.jpg?v=202200
3aeb64941050c516135e80d309421391.jpg
http://fast1.onesite.com/capcom-unity.com/user/jgonzo/3aeb64941050c516135e80d309421391.jpg?v=202200
افراد خوب گروه Jill Valentine, Chris and Claire Redfield, and Carlos Oliveira هستن.اونها در مبارزه های چهار به چهار در مقابل Hunk, Ada Wong, Lone Wolf, and Nicholai Ginovaef قرار می گیرن.
شما می تونین تریلر کارکترها رو از اینجا دانلود کنین
بازی در تاریخ 20 مارچ برای xbox 360 و ps3 و با کمی تاخیر در تاریخ نامعلوم برای pc عرضه خواهد شد.
منبع

چه حالی میده :دی اخیرا وقتی شخصیت های بازی رو توی این شماره میبینم حالت تهوع بهم دست میده :دی

احد جون،تنها دکتری که این مریض رو به مرگ رو میتونه خوب کنه جناب استاد هستن:(انقدر گیر دادی بهش تا همچین آشغالی برامون ساختن:d

متاسفانه مرض مولتی پلیر همین دیگه..
به جای اینکه بشینن سینگل فوق العده قوی بسازن اومدن واسه ما مولتی طراحی کردن
ببین نمیشه این کارو کاملا ببری زیر سؤال!
بعنوان مثال! از re 5 که چرت تر تاحالا ساخته نشده؟! اما همین RE 5 مثه چی ملت دنبالش بودن که باهم آنلاین بزنن!
حالا اینم حکایت همینه! آنلاین و مالتی اویل زدن حال میده به خیلیا، حتی اگه سبک کلاسیکش رو حفظ نکرده باشه...
این کریس که هنوز تو لیستت که :دی

بعنوان مثال! از re 5 که چرت تر تاحالا ساخته نشده؟! اما همین RE 5 مثه چی ملت دنبالش بودن که باهم آنلاین بزنن!
حالا اینم حکایت همینه! آنلاین و مالتی اویل زدن حال میده به خیلیا، حتی اگه سبک کلاسیکش رو حفظ نکرده باشه...
وقتی یه چی مثله بتمن میتونه یه سینگل قوی و دوست داشتنی بهمون بده خیلی بهتر از اینه که یه سینگل و مولتی پلیر مسخره داشته باشیم
تا وقتی منبع تغییر نده من نمیدم

انگار COD هست که تیم تشکیل میدن و مبارزه میکنن !! کم مونده سوار تانک هم بشن با هم مبارزه کنن . اسلحه ها هم که از انواع و اقسام مدل ها یافت میشه .اصلا Resident Evil معنی میده اینجا ؟ اصلا این چیزی مثل مولتی پلیر و ... چیز مسخره ای هست واسه RE !

حالا سینگل پلیریش هم مسخره هست ! به خدا اینا میتونن مثل سری کلاسیک با کمی تغییرات در گیم پلی مثلا Lost in Nighmares بسازن ولی نمیدونم چرا اینطور میکنن .

آخرین ویرایش:
اتفاقاً اشتباه ما همینه که تصور میکنیم این بازی باید به صورت مولتی پلیر هم عرضه بشه، و در عین حال لذت هم داره! شاید در این زمینه بازی‌ای مثل L4D موفق عمل کنه ولی RE هرگز! سری RE مبتنی بر یک داستان بسیار بزرگ هست که تنها ساخت بازی در حالت سینگل پلیر میتونه این داستان زیبا رو به نمایش بگذاره.
در کل یک بازی سبک وحشت واقعی با واژه مولتی پلیر بیگانه هست.این بازی هم یک عنوان غیر رزیدنت اویله که فقط از کاراکترهای محبوب سری برای جذابیت بیشتر سؤاستفاده کرده! برای پی بردن به عمق فاجعه کافی این بازی رو با عنوانی مثل کد ورونیکا مقایسه کنید! هر دو Spin Off هستند ولی این کجا و آن کجا!

وقتی یه چی مثله بتمن میتونه یه سینگل قوی و دوست داشتنی بهمون بده خیلی بهتر از اینه که یه سینگل و مولتی پلیر مسخره داشته باشیم
تا وقتی منبع تغییر نده من نمیدم
البته که RE 1,2,3 هنوز با هیچ بازی قابل مقایسه نیستن، حتی همین بتمن!!!
بنده هم از همچین بازی راضی نیستم و چشم به RE: Revelation و RE 6 دوختم!
منتها اینم درنظر بگیرید که وقتی واسه شماره 5 که لکه ننگی به سری هست، اونقدر تقاضا داره واسه آنلاین بازی کردن، چرا کپکام نباید همچین ریسکی کنه؟!
من قصدم حمایت از کپکام نیست فقط دارم میگم کارش همچین دور از منطق هم نیست!
خدا ایشالا اون منبعتو هک کنه که اینطوری با احساسات ما اویل بازا بازی میکنه! :دی
ولی ببین خانومه بد :دی سورس شما اسمی از لیان که حضورش 100% تایید شده نیاورده و از کریسی که حضورش تایید نشده اسم آورده! کامنتای اون سورس هم میدید چند نفری به این قضیه اشاره کردن.
تو پست قبلیم که نمیدونم چرا پاک شده، اینا رو گفتم بازم میگم که ایرادی به شما وارد نیست و کسی از شخص شما ایراد نگرفته... امیدوارم ناراحت نشده باشید!

---------- نوشته در 01:47 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 01:42 AM ارسال شده بود ----------

اتفاقاً اشتباه ما همینه که تصور میکنیم این بازی باید به صورت مولتی پلیر هم عرضه بشه، و در عین حال لذت هم داره! شاید در این زمینه بازی‌ای مثل L4D موفق عمل کنه ولی RE هرگز! سری RE مبتنی بر یک داستان بسیار بزرگ هست که تنها ساخت بازی در حالت سینگل پلیر میتونه این داستان زیبا رو به نمایش بگذاره.
در کل یک بازی سبک وحشت واقعی با واژه مولتی پلیر بیگانه هست.این بازی هم یک عنوان غیر رزیدنت اویله که فقط از کاراکترهای محبوب سری برای جذابیت بیشتر سؤاستفاده کرده! برای پی بردن به عمق فاجعه کافی این بازی رو با عنوانی مثل کد ورونیکا مقایسه کنید! هر دو Spin Off هستند ولی این کجا و آن کجا!
خواهشا دوست عزیز مسائلو با هم قاطی نکن! من میگم RE5 اینهمه درخواست داشت واسه آنلاین بازی کردن. حالا شما میگی اشتباه بوده این درخواست دیگه این نظر شخصی شماست! در ضمن هیچ بایدی هم نیست که شما این بازی رو به چشم یه اویل جدید نگاه کنی! Slant Six ساختش و کپکام فقط ناشره! ژانر و بقیه مسائل هم به کنار! درکل شما بیا اسم این اویل رو بردار از رو بازی بعد دربارش قضاوت کن!!!

خواهشا دوست عزیز مسائلو با هم قاطی نکن! من میگم RE5 اینهمه درخواست داشت واسه آنلاین بازی کردن. حالا شما میگی اشتباه بوده این درخواست دیگه این نظر شخصی شماست! در ضمن هیچ بایدی هم نیست که شما این بازی رو به چشم یه اویل جدید نگاه کنی! Slant Six ساختش و کپکام فقط ناشره! ژانر و بقیه مسائل هم به کنار! درکل شما بیا اسم این اویل رو بردار از رو بازی بعد دربارش قضاوت کن!!!
خوب هیمن درخواست‌ها و سیاست‌های مالی ناشرهاست که باعث میشه بزرگترین IP ها مثل آب خوردن به گند کشیده بشند!
در ضمن دقیقاً مشکل طرفدارهای واقعی بازی اینه که نام بزرگ رزیدنت اویل روی این بازی مزخرف قرار داره وگرنه اگر اسم بازی چیز دیگه‌ای بود حرفی هم نبود.

درخواست برا آنلاین بازی کردن داشت؟ شوما اون درخواستی بی من نیشان بده.
بازی تقاضای آنلاین نداشت. آنلاینشو انداختن جلو گیمرا، گیمرام اونایی که حال کردن بازی کردن. یک جا کسی نگفته بود تروخدا بیاید فاتحه بازی مورد علاقه مارو با یه کوآپ آبکی و یه مشت مُد داغون بخونید.

خوب هیمن درخواست‌ها و سیاست‌های مالی ناشرهاست که باعث میشه بزرگترین IP ها مثل آب خوردن به گند کشیده بشند!
در ضمن دقیقاً مشکل طرفدارهای واقعی بازی اینه که نام بزرگ رزیدنت اویل روی این بازی مزخرف قرار داره وگرنه اگر اسم بازی چیز دیگه‌ای بود حرفی هم نبود.
خب فکر نکنم غیر منطقی باشه اینکه یه کمپانی بخواد از بازیش پول در بیاره... همونطور که خط دوم نوشته شما هم غیر منطقی نیست... بهرحال من میگم همچین بازی داره میاد پس نگاه میکنم به خود بازی اصلن تحت عنوان فان! اصلن اسم بازی RE: Team Racing باشه :دی نگاه میکنم که خوشم میاد یا نه! اینکه یه IP به گند کشیده شه عواقبش گردن گیره همون کمپانیه و کمی هم احساسات ما گیمرا :دی
درخواست برا آنلاین بازی کردن داشت؟ شوما اون درخواستی بی من نیشان بده.
بازی تقاضای آنلاین نداشت. آنلاینشو انداختن جلو گیمرا، گیمرام اونایی که حال کردن بازی کردن. یک جا کسی نگفته بود تروخدا بیاید فاتحه بازی مورد علاقه مارو با یه کوآپ آبکی و یه مشت مُد داغون بخونید.
:دی
خب حالا چرا غلط املایی میگیرید؟! :دی درضمن من که نگفتم فنا رفتن به کپکام بگن ما کوآپ میخوایم یالا، ما کوآپ میخوایم یالا!!!! :دی
میگم RE 5 با اینکه دری بری بود ملت باز دنبال هم بودن که آنلاین بزنن (انگشتم مو در آورد بس که این مطلبو نوشتم :دی)، یعنی دوست دارن که اویل آنلاین هم تجربه کنن (تو انجمن خود بازی همچین چیزی مشهوده)... حالا هم کپکام اوومده این بازی فاجعه انگیز رو ساخته! RE 6 نیست که! اصلن همونطور که به دوست قبلیمون گفتم شما اسم اویل رو بردار یا اصلن فکر کن RE: Team Racing اوومده :دی نسخه اصلی نیست که اینطوری دارید بازی رو زیر سؤال میبرید!!!!

خیر. اصولا هیچکس نمیخواست رزیدنت رو آنلاین بزنه. اصلا پلن از ابتدای قضیه احمقانه بود. اگه منظورت کوآپشه که آره. حال میداد آنلاین. یکی از بهترین بخشای بازی بود. ولی کلا به درد رزیدنت نمیخورد. یعنی چی کو آپ؟ اگه منظورت مُدهای مالتی پلیرشه که یکی از یکی افتضاحتر بودن به حمدالله. هیچکس هم خوشش نیومده بود حقیقتا

سلام امير جان

ميگما بهتره صبر كنيم تا بازي انتشار بشه بعد اون موقع بررسي كنيم شايد تغييراتي دادن به هرحال تازمان انتشار بازي وقت زياده

نكته بعدي من اصلا سبك بازي مورد پسندم نبود اما خب كپكام هدفش اينه كه از سبك كلاسيك ترسناك شدي دوري كنه. من فقط موندم

اين هانك چطوري غيب شد مگه ليون پليس عادي نبود نميدونم اين حركات رزمي كه مخصوص يك مامور حرفه اي چطوري ياد گرفته

هرسري كه داريم ميره جلوتر ميزان تخيلات وخالي بندي كپكام افزايش پيدا كرده . من ديگه بيخيال اين بازي شدم

آخرین ویرایش:

احد جون،تنها دکتری که این مریض رو به مرگ رو میتونه خوب کنه جناب استاد هستن:(انقدر گیر دادی بهش تا همچین آشغالی برامون ساختن:d
جناب استاد مسیر رو منحرف کرد :دی بقیه هم همون مسیر منحرف شده رو بردن جلو :دی آخر سر هم دیدیم که چی شد :دی من میترسم کلا این مریضی علاج نداشته باشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or