Hunk ،,Chris , Jill و ... در مولتی پلیر Raccoon City

.Evanescence.

کاربر سایت
8 کارکتردر مولتی پلیر شوتر کپکام یعنی Resident Evil در قسمت Heroes Mode بازی وجود داره و هرکسی که سری بازی های Resident Evil را بازی کرده باشه حداقل تعدادی از اون ها رو می شناسه.
http://fast1.onesite.com/capcom-unity.com/user/jgonzo/3aeb64941050c516135e80d309421391.jpg?v=202200
3aeb64941050c516135e80d309421391.jpg
http://fast1.onesite.com/capcom-unity.com/user/jgonzo/3aeb64941050c516135e80d309421391.jpg?v=202200
افراد خوب گروه Jill Valentine, Chris and Claire Redfield, and Carlos Oliveira هستن.اونها در مبارزه های چهار به چهار در مقابل Hunk, Ada Wong, Lone Wolf, and Nicholai Ginovaef قرار می گیرن.
شما می تونین تریلر کارکترها رو از اینجا دانلود کنین
بازی در تاریخ 20 مارچ برای xbox 360 و ps3 و با کمی تاخیر در تاریخ نامعلوم برای pc عرضه خواهد شد.
منبع

@ RockIT
دوست عزیزم، حرفات با اینکه تلخ بود ولی حقیقت بود! منم اول صحبتام گفتم، بستگی داره شما چه انتظاری از بازی دارین؟!
بله اگه واقعا قصدمون اویله که RE 1,2,3 CV کلا تو دنیای بازی تکرار نشدنی هستن! و ما فقط باید آرزو کنیم که اینا رو ریمیک کنن (یک که ریمیک شد هیچی)

من واقعا نمی دونم شما چرا ناراحتین انقدر
انتظار دیگه ای از کپکام دارین ؟؟؟!!!!
اتفاقا به نظر من بهتره هر چقدر این رزیدنت اویل آشغال باشه
این بازی که من میبینم نه رزیدنت ایول خوبیِ نه بازی اکشن خوبی مطمئن باشین فروش خوبی نمی کنه
خیلی معذرت می خوام ولی به نظرم کپکام فاحشه این نسل بازی ها بوده تمام IP ها شو سر پول نابود کرده
---------------
نکته بعدی احد عزیز من نمی دونم چرا این حرف رو میزنی
خودت هم خوب می دونی میکامی از اول هم میلی به ساختن شماره 4 نداشت
به نظرم ممکنه شماره 4 راضی کننده نباشه ولی بازم میکامی رزیدنت اویل رو از یه گرداب نجات داد وگرنه الان باید جای گانادوها سایه و عروسک های دیوونه رو می کشتیم
این تنها ارزشی که شماره 4 داره و در بقیه موارد یک آشغال به تمام معناست
احد یه بار حرف خوبی زدی واقعا هم درسته
شماره 5 همون شماره 4 اچ دیِ :دی
ولی بازم من ترجیحش میدم به شماره 4 به خاطر داستانش
قبلا نظرم فرق داشت ولی چند وقت پیش که نشستم شماره 4 رو دوباره بازی کردم خندم گرفت که بازی چرا انقدر لوس بی معنی این فکر زمانی به اوجش رسید که لیان پست یه کامیون بود و اشلی ( که مثلا خیلی دست و پا چلفتی بود ) داشت رانندگی می کرد و من هم داشتم گانادو سر میزدم :|
اون لحظهه حالم از بازی بهم خورد چون واقعا اون یه رزیدنت ایول نبود
-----------------------------------
نکته بعدی
این رولیشنز رو هم بیخیال بشید چون خیلی بی اصالت متاسفم که رزیدنت ایول داره از dead space تقلید می کنه
به نظرم رزیدنت ایول کاملا مرده
اگه مث من یا احد یا بعضی از فن ها دنبال داستان هستین مجبورین تمام این آشغالای کپکام رو بازی کنین
ولی اگه دنبال ترس و وحشت هستین بازی های خیلی بهتری هست وقتتون رو تلف نکنین
واقعیت اینه که دیگه هیچ کس نیست که بتونه رزیدنت ایول بسازه میکامی و کامیا هم دیگه اون توانایی سابق رو ندارن
شاید نسل بعد اتفاقاتی بیفته که اونم بعید می دونم

تو که قبلا میگفتی رولیشنز خوبه اگه هدف گیریش اول شخص نبود باز چی شده تغییر عقیده دادی افشین ؟

به پیر به پیغمبر revelations دو نوع هدف گیری داره. یکی اول شخص یکی هم دوربین روی شونه که میتونی بینشون سوئیچ کنی.

رولیشنز هم کاملا از نظر گیم پلی به سبک قدیمی خودش شبیهه(تازه روون تر هم شده). dead space کجا بود دیگه.

تو که قبلا میگفتی رولیشنز خوبه اگه هدف گیریش اول شخص نبود باز چی شده تغییر عقیده دادی افشین ؟
ببین حمید رولیشنز در نوع خودش بازی خوبیه و ارزش بازی کردن داره
اونجوری هم که قبلا برام گفتی دو نوع هدف گیری داره اینا رو می دونم ولی همین طور که می بینی یه عده فک می کنن رولیشنز شبیه سبک قدیمشه (پست بالایی )
در صورتی که نه دوربین ایزومتریک داره و نه دشمنای جدیدی
اتفاقا تو تمام تریلر هایی که دیدم بازی بویی از شماره کلاسیک نبرده و تنها حس ترس رو القا می کنه
خودتم می دونی که بازی داره از dead space تقلید می کنه حداقل تو دشمناش داره این کارو انجام میده

@ RockIT
دوست عزیزم، حرفات با اینکه تلخ بود ولی حقیقت بود! منم اول صحبتام گفتم، بستگی داره شما چه انتظاری از بازی دارین؟!
بله اگه واقعا قصدمون اویله که RE 1,2,3 CV کلا تو دنیای بازی تکرار نشدنی هستن! و ما فقط باید آرزو کنیم که اینا رو ریمیک کنن (یک که ریمیک شد هیچی)
متاسفانه این بازی باعث میشه تا مدت ها شماره های قبلی ریمیک نشن چون این بازی داره تمام فضا هارو بازسازی می کنه و به نوعی یه ریمیک حساب میشه

آخرین ویرایش:
ببین حمید رولیشنز در نوع خودش بازی خوبیه و ارزش بازی کردن داره
اونجوری هم که قبلا برام گفتی دو نوع هدف گیری داره اینا رو می دونم ولی همین طور که می بینی یه عده فک می کنن رولیشنز شبیه سبک قدیمشه (پست بالایی )
در صورتی که نه دوربین ایزومتریک داره و نه دشمنای جدیدی
اتفاقا تو تمام تریلر هایی که دیدم بازی بویی از شماره کلاسیک نبرده و تنها حس ترس رو القا می کنه
خودتم می دونی که بازی داره از dead space تقلید می کنه حداقل تو دشمناش داره این کارو انجام میده

ببین افشیم من میدونم که این بازی هیچ بویی از سری های کلاسیک نبرده و فقط ترس داره بایدم بویی نبرده باشه چون همونطور که خودتم میدونی اصلا داستان در مورد T-Virus و یا G-Virus نیست و یه ویروس و سازمان جدیده که خودتم اسماشو میدونی T-Abyss و Veltro کپکام فقط میخواسته بازی ترسناک باشه همین نمیخواسته پرونده ویروس های قدیمی رو دوباره ادامه بده . میخواسته کلا یه داستان جدید خلق کنه با کرکتر های جدید منم زیاد از دشمنای بازی خوشم نمیاد و ترسناک هم نیستن نا اونجا که من تو تریلر رها دیدم. کپکام همه ی توانشو گذاشته رو رزیدنت اویل 6 بایاد ببینیم اون چجوری از آب در میاد . شخصا دوست ندارم در ارباط با رولیشنز باشه. با اینکه رولیشنز رو دوست دارم.

ببین افشیم من میدونم که این بازی هیچ بویی از سری های کلاسیک نبرده و فقط ترس داره بایدم بویی نبرده باشه چون همونطور که خودتم میدونی اصلا داستان در مورد T-Virus و یا G-Virus نیست و یه ویروس و سازمان جدیده که خودتم اسماشو میدونی T-Abyss و Veltro کپکام فقط میخواسته بازی ترسناک باشه همین نمیخواسته پرونده ویروس های قدیمی رو دوباره ادامه بده . میخواسته کلا یه داستان جدید خلق کنه با کرکتر های جدید منم زیاد از دشمنای بازی خوشم نمیاد و ترسناک هم نیستن نا اونجا که من تو تریلر رها دیدم. کپکام همه ی توانشو گذاشته رو رزیدنت اویل 6 بایاد ببینیم اون چجوری از آب در میاد . شخصا دوست ندارم در ارباط با رولیشنز باشه. با اینکه رولیشنز رو دوست دارم.
تا حدودی موافقم باهات ولی ای کاش تقلید نمی کرد
رزیدنت ایول 6 بهتره نسل بعد بیاد چون با این وضع امیدی بهش ندارم .... :(

عزیز دل منم گفتم این موارد نبودند پس شما ظاهری این نسخه‌ها رو مقایسه نکن!

خوب منم توضیح دادم حرفت رو دیگه :-/

خوب احد جان من مشکل اساسی در داستان و روایت داستان تو نسخه‌ی چهارم وحتی پنجم ندیدم، برای همین این مورد ذکر نکردم، ولی در مورد معماها با شما کاملاً موافقم. در واقع در نسخه چهارم هیچ معمایی وجود نداشت و این نقطه ضعف‌ بزرگ بازی هست ولی باز دلیل نمیشه این نسخه رو زیر سؤال ببریم. کارگردانی خوب استاد میکامی هم باعث شد حداقل در نسخه چهارم اتمسفر مناسب یک بازی سبک survival horror رو ببینیم، حالا نه صد در صد شبیه به نسخه‌های کلاسیک ولی در نوع خودش قابل قبول بود.در کل منظور منم همین بود که نسخه چهارم از لحاظ ظاهر با نسخه‌های کلاسیک تفاوت داشت.
بحث سایلنت هیل تقریباً میتونم بگم کاملاً جدای این موضوع هست، سایلنت هیل و مالتی پلیر؟! اصلاً همچین چیزی منطقی و عقلانی به نظر نمیرسه! هر چند همچین حماقت خنده داری از کونامی بعید نیست، به همین علته که برای نسخه جدید سایلنت هیل برای vita یعنی book of memories نگرانم. معلوم نیست برای این سری چه خوابی دیدند! میترسم گندی به این سری بزنند که هیچ جوره نشه درستش کرد!

والا مقایسه ی اتمسفر سری کلاسیک با RE4 یه نتیجه رو بهم میده. این کجا و آن کجا :دی RE4 نسبت به 5 اتمسفرش بهتره. نسبت به شماره‌های قبلی افت داشت. کلا RE4 تو هر زمینه ای که ما باهاش RE رو به خاطر اون قبول کردیم افت داشت. RE4 اومد یه چیزایی رو بهبود داد که اصلا به اصالت بازی کمک نکردو حتی اونو کمرنگ کرد. به عبارتی یه مسیری رو برد جلو که کلا بازی رو تغییر داد. خود میکامی از چنین تغییراتی که داده راضی نیست. رزیدنت ایول این انقلابش اومد گند زد تو خودش ولی بقیه ی گندها رو سروسامان داد. داستان RE4 هم کلا تعطیل بود. این یه چیزی هست که خیلی ها روش اتفاق نظر دارن!
سایلنت هیل هم دقیقا مثل RE هست. اگه اونایی که گفتم رو توش اعمال کنند کلا مخاطبینش 10 برابر میشن :دی کارکتر هم داره خداییش :دی یه ور میشیم هذر، هنری، جیمز و طرق دیگه میشیم کلاودیا، والتر , pyramid head :دی باور کن انقده حال میده :دی

متاسفانه این بازی باعث میشه تا مدت ها شماره های قبلی ریمیک نشن چون این بازی داره تمام فضا هارو بازسازی می کنه و به نوعی یه ریمیک حساب میشه
البته که این گفته شما درسته! ولی اگه خوش بینانه نگاه کنیم احتمال ریمیک هم هست!
من اینطور فکر میکنم که وقتی فضاها بازسازی میشه ولی Slant Six داره بازی رو جلو میبره؛ کپکام بعدها از این بازسازی برای راحت تر شدن کار خودش برای ریمیک شمارهای 2 و 3 استفاده میکنه!!!
البته به قول یه بنده خدایی، مجبووووووووورم که اینطوری فکر کنم :دی

والا مقایسه ی اتمسفر سری کلاسیک با RE4 یه نتیجه رو بهم میده. این کجا و آن کجا :دی RE4 نسبت به 5 اتمسفرش بهتره. نسبت به شماره‌های قبلی افت داشت. کلا RE4 تو هر زمینه ای که ما باهاش RE رو به خاطر اون قبول کردیم افت داشت. RE4 اومد یه چیزایی رو بهبود داد که اصلا به اصالت بازی کمک نکردو حتی اونو کمرنگ کرد. به عبارتی یه مسیری رو برد جلو که کلا بازی رو تغییر داد. خود میکامی از چنین تغییراتی که داده راضی نیست. رزیدنت ایول این انقلابش اومد گند زد تو خودش ولی بقیه ی گندها رو سروسامان داد. داستان RE4 هم کلا تعطیل بود. این یه چیزی هست که خیلی ها روش اتفاق نظر دارن!
سایلنت هیل هم دقیقا مثل RE هست. اگه اونایی که گفتم رو توش اعمال کنند کلا مخاطبینش 10 برابر میشن :دی کارکتر هم داره خداییش :دی یه ور میشیم هذر، هنری، جیمز و طرق دیگه میشیم کلاودیا، والتر , pyramid head :دی باور کن انقده حال میده :دی
در مورد قسمت قرمز رنگ: احد جان چه جوری این حرف رو قاطعانه میزنی؟ از خود استاد پرسیدی؟
تا اونجایی که میدونم استاد فقط از نسخه پنجم گله داشت، نه از کار خودش! من فکر میکنم اگر بعد از نسخه چهارم خود استاد کار رو به دست میگرفت، هیچ وقت این سری به اینجایی که الآن رسیده نمیرسید، حداقل به این افتضاحی نبود!

در کل نتیجه گیری میکنم:

1-به طور قطع هیچ کدام از نسخه‌های چهارم و پنچم به زیبایی و اصالت سری کلاسیک نبودند.
2-سری RE از بعد نسخه چهارم به گند کشیده شد.(به خاطر دور شدن بیش از حد بازی از المانهای سری).
3-استاد میکامی میتونست نقش بسیار مهمی در پیشرفت سری از قسمت چهارم به بعد داشته باشه، چون ایده‌های خوبی در سر داشت.(به هر حال خالق یک مجموعه بهتر از هر کس دیگه‌ای میتونه اون رو مدیریت و کنترل کنه)
4-تغییراتی که در نسخه چهارم شاهدش بودیم برای این نسخه لازم بود(به خاطر همگام شدن با بازی‌های هم دوره) هر چند این تغییرات به عقیده برخی از طرفداران سری کلاسیک کیفیت خوبی نداشتند و این نسخه رو غیر قابل قبول کرده بودند.
5-تغییرات ناخواسته و شاید احمقانه در نسخه‌های جدید به خاطر سیاست‌های مالی کمپانی کپکام هست، پس نسخه چهارم به تنهایی دلیلی برای بد بودن نسخه‌های بعدی نیست.

آقا احد پیشنهادت رو به کونامی بده مطمئناً استقبال میکنند:d

آخرین ویرایش:
تا حدودی موافقم باهات ولی ای کاش تقلید نمی کرد
رزیدنت ایول 6 بهتره نسل بعد بیاد چون با این وضع امیدی بهش ندارم .... :(

منم همنینطور. از چی تقلید نمیکرد از رولیشنز ؟ افشین موافقی که طرز حمله کردن اون اووز ها تو رولیشنز مثل نکرومورف ها تو دد اسپیس هست ولی طرز راه رفتنشون مثل این موجودات تو سایلنت هیل میمونه؟ یه نگاه به این بکن دقیقا کپی اینا راه میرن.

دوستان فهمیده یه سر به منبع بزنن اسم کریس رو حتما میبینن. از خودم در نیاوردم که :|
تو بخض سینگل کریس وجود نداره ولی تو مولتی پلیز یه شخصیت قابل بازی هست.
با تشکر بابت خبر.درسته تو قسمت multy هست ولی کلا RE خیلی عجیبی هست من که تریلر رو دیدم اصلا هیچ حسی بهم القاء نشد نمیدونم چرا..؟!شاید خیلی RE remake بازی کردم دیگه این جور اویل ها بهم هیچ حس و علاقه ای نمیده.اینم از شانس منه که تو سالهای آخر عمر بازی کردنم نشد یه اویل درست حسابی بازی کنم :(

البته که این گفته شما درسته! ولی اگه خوش بینانه نگاه کنیم احتمال ریمیک هم هست!
من اینطور فکر میکنم که وقتی فضاها بازسازی میشه ولی Slant Six داره بازی رو جلو میبره؛ کپکام بعدها از این بازسازی برای راحت تر شدن کار خودش برای ریمیک شمارهای 2 و 3 استفاده میکنه!!!
البته به قول یه بنده خدایی، مجبووووووووورم که اینطوری فکر کنم :دی
خدا کنه که این نسل انقدر طولانی باشه که کفاف این کارو بده چون نسل بعد به احتمال زیاد سری ریبوت بشه

منم همنینطور. از چی تقلید نمیکرد از رولیشنز ؟ افشین موافقی که طرز حمله کردن اون اووز ها تو رولیشنز مثل نکرومورف ها تو دد اسپیس هست ولی طرز راه رفتنشون مثل این موجودات تو سایلنت هیل میمونه؟ یه نگاه به این بکن دقیقا کپی اینا راه میرن.

دقیقا منظورم همون dead space دیگه حمید
رولیشنز تماما از نکرومورف ها تقلید کرده تو دشمناش
فیلم رو هم دیدم موافقم باهات

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or