Hunk ،,Chris , Jill و ... در مولتی پلیر Raccoon City

.Evanescence.

کاربر سایت
8 کارکتردر مولتی پلیر شوتر کپکام یعنی Resident Evil در قسمت Heroes Mode بازی وجود داره و هرکسی که سری بازی های Resident Evil را بازی کرده باشه حداقل تعدادی از اون ها رو می شناسه.
http://fast1.onesite.com/capcom-unity.com/user/jgonzo/3aeb64941050c516135e80d309421391.jpg?v=202200
3aeb64941050c516135e80d309421391.jpg
http://fast1.onesite.com/capcom-unity.com/user/jgonzo/3aeb64941050c516135e80d309421391.jpg?v=202200
افراد خوب گروه Jill Valentine, Chris and Claire Redfield, and Carlos Oliveira هستن.اونها در مبارزه های چهار به چهار در مقابل Hunk, Ada Wong, Lone Wolf, and Nicholai Ginovaef قرار می گیرن.
شما می تونین تریلر کارکترها رو از اینجا دانلود کنین
بازی در تاریخ 20 مارچ برای xbox 360 و ps3 و با کمی تاخیر در تاریخ نامعلوم برای pc عرضه خواهد شد.
منبع

جناب استاد مسیر رو منحرف کرد :دی
اول سلام.
احد جان از شما توقع نداشتم! یعنی چی استاد مسیر رو منحرف کردند؟! اگر خاطرات زیبای از این سری به یاد ماندنی داریم از صدقه سر استاد گرانقدر هست، والا اگر خودش میموند و پروژه رو دستش میگرفت همچین افتضاحی دست ملت نمی‌داد! کسی که بنیان گذار سری هست باعث انحراف مسیرش شده؟
نمیدونم والا مشکل RE4 چی بود که این همه مورد نفرت عشاق RE هست؟! حقیقتاً استاد خواب‌های خوبی برای سری RE دیده بود و این تغییرات لازم بود> البته مجالی برای تکمیل ایده‌های خودش نداشت.

جناب استاد مسیر رو منحرف کرد :دی بقیه هم همون مسیر منحرف شده رو بردن جلو :دی آخر سر هم دیدیم که چی شد :دی من میترسم کلا این مریضی علاج نداشته باشه :دی

کی گفته میکامی باعث این تغییر بود؟ کپکام از خیلی قبل تر میخواست یه رزیدنت اویل انقلابی بسازه که اصلا شینجی میکامی سر پروژه دیگه ای بود. این کامیا بود که پروژه رزیدنت اویل 4 دستش بود که بعد کپکام پشیمون شد دوباره r4 رو داد به میکامی. اونم در عرض کمتر از دو سال و با همون تمی که کامیا روش کار کرده بود اون ابر بازی ماندگارو ساخت. استاد استاد که میگن واقعا شایسته میکامیه.

خارج از بحث اصلا این بازی رو ول کنید revelation رو بچسب.

استاد مسیر رو منحرف کرد ولی اگه IPش دست خودش بود اینجور نمی شد . این Operation Raccoon City دیگه خیلی منحرف شده ! باز RE4 یه چیزایی داشت .
خوب میکامی قصد داشت تحول تو گیم پلی ایجاد بشه که یه اشتباهاتی هم کرد که باعث شد اینجور بشه ولی من میگم بعد اینکه طرفدارای بازی به خاطر RE5 اعتراض کردند چرا دوباره بازی اینطور ساختن !

استاد مسیر رو منحرف کرد ولی اگه IPش دست خودش بود اینجور نمی شد . این Operation Raccoon City دیگه خیلی منحرف شده ! باز RE4 یه چیزایی داشت .
خوب میکامی قصد داشت تحول تو گیم پلی ایجاد بشه که یه اشتباهاتی هم کرد که باعث شد اینجور بشه ولی من میگم بعد اینکه طرفدارای بازی به خاطر RE5 اعتراض کردند چرا دوباره بازی اینطور ساختن !
جوابش یک کلمه هست: پول. طرفداران واقعی سری جزو اقلیت هستند و اکثریت قشر گیمری هستند که با سلیقه‌های عجیب و غریب خودشون سبک بازی‌ها رو دگرگون کردند، این گیمرها یک بازی زیبا رو یک شوتر خوب با بخش مولتی پلیر قوی می‌دونند.
دیگه دوران بازی‌های J Horror واقعی به پایان رسیده، دیگه هیچ کمپانی‌ای حتی کمپانی‌های ژاپنی برای ساخت بازی در این سبک ریسک نمی‌کنند، چون تقریباً این سبک منسوخ شده.

جوابش یک کلمه هست: پول. طرفداران واقعی سری جزو اقلیت هستند و اکثریت قشر گیمری هستند که با سلیقه‌های عجیب و غریب خودشون سبک بازی‌ها رو دگرگون کردند، این گیمرها یک بازی زیبا رو یک شوتر خوب با بخش مولتی پلیر قوی می‌دونند.
دیگه دوران بازی‌های J Horror واقعی به پایان رسیده، دیگه هیچ کمپانی‌ای حتی کمپانی‌های ژاپنی برای ساخت بازی در این سبک ریسک نمی‌کنند، چون تقریباً این سبک منسوخ شده.
پستت عالی بود.

دقیقا مشکل شده پول.تو این دوره زمونه بازیهایی که فقط بخش سینگل داشته باشن،اونم یه سینگل ترسناک فروش خوبی نمیکنه.الان اصل فروش بازیها بخاطر بخش مولتی پلیر هست.اینا خودشون گفته بودن دیگه.گفته بودن این اویلی نیست که شما با چهارتا تیر به جنگ زامبی ها برید.یه گونی اسلحه بهت میدن میگن برو بازی کن.خاک بر سرشون که یه ذره برای طرفدارای قدیمی احترامی قائل نیستن.

خیر. اصولا هیچکس نمیخواست رزیدنت رو آنلاین بزنه. اصلا پلن از ابتدای قضیه احمقانه بود. اگه منظورت کوآپشه که آره. حال میداد آنلاین. یکی از بهترین بخشای بازی بود. ولی کلا به درد رزیدنت نمیخورد. یعنی چی کو آپ؟ اگه منظورت مُدهای مالتی پلیرشه که یکی از یکی افتضاحتر بودن به حمدالله. هیچکس هم خوشش نیومده بود حقیقتا
ببین! بازم غلط املایی گرفتیا :دی درسته عضو تحریریه هستی منتها انقدر قفل نکن رو املای ما :دی بله همون کوآپشن منظورمه خودتونم تایید کردید که حال میداد! حتی با وجود اینکه RE 5 چرت بود! اوکی؟! حتی مود ورسوس هم طرفدارای خودشو داشت! بابا اینا RE:Lego هم بدن بیرون :دی تا وقتی که بعنوان شماره رسمی تایید نشه، هیچ اعتراضی بهش وارد نیست! چه برسه به اینکه سازندشم یه کمپانی دیگه باشه :دی
تنها حرف منطقی اینه که بگیم کپکام بجای سرمایه گذاری رو این بازی میتونست وقتشو رو RE 6 بزاره! که تازه اینم چندان وارد نیست، چون Slant Six داره وقتشو میزاره واسه بازی ;)
سلام امير جان
F4T4L1TY كاملا درست ميگه بهتره به انجمن ما يه سري بزني بفهمي اوضاع از چه قراره؟ اونجا همه چي برات روشن ميكنم
ممنون سجاد جان! باور کن منم اصلن این بازی رو جدی نگرفتم! فقط دارم به دید فان نگاه میکنم بهش! نمیدونم بعضیا چرا انقدر سفت و سخت برخورد میکنن، آخه دلیلی نداره که وقتی Slant Six داره بازی میسازه من ازش انتظار خاصی داشته باشم! چون نسخه اصلی که نیست! تو انجمن هم هیچکی مثه من این بازی رو نکوبیده! منتها الان که به چشم فان بهش نگاه میکنم میبینم درسته که بی محتواست ولی واسه فان بد نیست و لزومی به جدی گرفتن این بازی نداریم!
جناب استاد مسیر رو منحرف کرد :دی بقیه هم همون مسیر منحرف شده رو بردن جلو :دی آخر سر هم دیدیم که چی شد :دی من میترسم کلا این مریضی علاج نداشته باشه :دی
تا حدودی این گفته درسته منتها من یه کوچولو اصلاحش میکنم! استاد اوومد ابتکار بخرج داد تو سری، بقیه تر زدن به اون ابتکار (شاید اگه دست خود استاد بود بهتر میشد) :دی

سلام امير جان

F4T4L1TY كاملا درست ميگه بهتره به انجمن ما يه سري بزني بفهمي اوضاع از چه قراره؟ اونجا همه چي برات روشن ميكنم

ميگما بهتره دوستان صبر كنيم تا بازي انتشار بشه بعد اون موقع بررسي كنيم شايد تغييراتي دادن به هرحال تازمان انتشار بازي وقت زياده

نكته بعدي من اصلا سبك بازي مورد پسندم نبود اما خب كپكام هدفش اينه كه از سبك كلاسيك ترسناك شدي دوري كنه. من فقط موندم

اين هانك چطوري غيب شد؟؟؟؟؟ مگه ليون پليس عادي نبود نميدونم اين حركات رزمي كه مخصوص يك مامور حرفه اي چطوري ياد گرفته؟

هرسري كه داريم ميره جلوتر ميزان تخيلات وخالي بندي كپكام افزايش پيدا كرده . من ديگه بيخيال اين بازي شدم

يا حق

همونطور که احتمالا نمیدونی انجمن شما اصولا ملاک برای فن بیس یک بازی نیست :ی ما در این بلاد ملاک هیچی نیستیم :ی

اول سلام.
احد جان از شما توقع نداشتم! یعنی چی استاد مسیر رو منحرف کردند؟! اگر خاطرات زیبای از این سری به یاد ماندنی داریم از صدقه سر استاد گرانقدر هست، والا اگر خودش میموند و پروژه رو دستش میگرفت همچین افتضاحی دست ملت نمی‌داد! کسی که بنیان گذار سری هست باعث انحراف مسیرش شده؟
نمیدونم والا مشکل RE4 چی بود که این همه مورد نفرت عشاق RE هست؟! حقیقتاً استاد خواب‌های خوبی برای سری RE دیده بود و این تغییرات لازم بود> البته مجالی برای تکمیل ایده‌های خودش نداشت.

من قبلا خیلی این مورد رو توضیح دادم و دیگه نمیخوام حرف‌های خوذم رو تکرار کنم :دی مطمئن باش اگه خودش سر پروژه میموند میومد بازی رو با تم کلاسیکش ادغام میکرد. خوب این یعنی چی؟ یعنی از کرده‌ی خودش پشیمون بوده. اینو از خودم نمیگما :دی
این قضیه ی بیگناه بودن میکامی هم خیلی جالبه در نوع خودش :دی

من قبلا خیلی این مورد رو توضیح دادم و دیگه نمیخوام حرف‌های خوذم رو تکرار کنم :دی مطمئن باش اگه خودش سر پروژه میموند میومد بازی رو با تم کلاسیکش ادغام میکرد. خوب این یعنی چی؟ یعنی از کرده‌ی خودش پشیمون بوده. اینو از خودم نمیگما :دی
این قضیه ی بیگناه بودن میکامی هم خیلی جالبه در نوع خودش :دی
نمیخواستم بحث قدیمی رو زنده کنم ولی مجبورم!

احد جان مطمئناً چیزی که باعث موفقیت و درخشش نسخه‌های کلاسیک حداقل از دیگاه شما و بنده شده چیزی به غیر از زاویه دوربین، گیم پلی و زامبی‌های کند رو و کودن بوده! این محبوبت در گرو کارگردانی مناسب هست، کارگردانی که میدونه چه جوری و با استفاده از چه عناصری وحشت رو در قالب یک بازی به مخاطبش القا کنه.
و در ادامه اینکه کارگردانی مناسب باعث شد نسخه چهارم هم بسیار زیبا به نظر برسه، البته این نسخه هم خالی از اشکال نیست ولی سرشار از خلاقیت بود. به نظر بنده نسخه چهارم ارزش کاری استاد میکامی رو بیش از پیش نشون داد، ایشون تونست تحول بزرگی در بازی ایجاد کنه ولی در عین حال یک بازی استثنایی بسازه. بدیهی بود که باید سبک بازی RE نسبت به گذشته تغییر میکرد چون اگر اینجوری نبود صد در صد مورد اقبال عمومی قرار نمی‌گرفت، سبک‌های بازی همزمان با بازی‌های هم دوره خودشون متحول می‌شند، و از استانداردهای دوره خودشون استفاده میکنند. حتی نسخه چهارم خودش تحول زیادی در سبک بازیهای هم نسل خودش ایجاد کرد که این هم یک نکته مثبت در مورد این قسمته.
مطمئناً طرح‌های که در ذهن استاد بود چیزی شبیه به اینی که در نسخه پنجم و ORC میبینیم نیست. کسی که تونست نسخه‌های کلاسیک رو به اوج محبوبیت برسونه صد در صد از پس ادامه کار هم برمیومد. پس اصلاً جایز نیست نسخه چهارم و ایده‌های استاد میکامی رو عامل این انحراف از ریشه‌ها بدونیم.
عامل انحراف رو در چند پست بالاتر معرفی کردم. به نظرم تنها سیاست‌های مالی هست که باعث تغییر در ساختار بازی‌ها و این بازی شده، در نهایت خواهشاً اینقدر به استاد گیر ندید:d.

Black Tear

احد جان مطمئناً چیزی که باعث موفقیت و درخشش نسخه‌های کلاسیک حداقل از دیگاه شما و بنده شده چیزی به غیر از زاویه دوربین، گیم پلی و زامبی‌های کند رو و کودن بوده!

خوب نه دیگه :دی اینا نبودن :دی داستان، معماها و ترس مختص این سری باعث محبوبیت این بازی بود. اینا درون‌مایه‌های بازی هستند. اینی که گفتی ظواهر بودند.

الان خوشت میاد توی سایلنت هیل همچین تحولاتی بدن؟ مثلا بازی کلا بشه اکشن و معماها و داستان بازی رو کلا بیخیال بشن و در نهایت فقط یه اسم از سایلنت هیل بمونه؟ یا مثلا بخش مولتی پلیر بذارن و از قابلیت Co-op هم استفاده کنند؟ یکی دو شماره که همچین کاری بکنن سایلنت هیل که کلا گیم پلی اعصاب خورد کن داره کلی طرفدار پیدا میکنه و کلی هم محبوب میشه. اون موقع همون زمانی هست که میای با بچه‌ها در مورد انحراف بازی صحبت میکنی و بعد یه سری میان میگن که بازی باید تغییر پیدا کنه . اینو گفتم تا بدونی که تا بدونی چی به سر بازی اومده.
بله ... رزیدنت ایول هم روی داستان، معماها و اتمسفرش استوار بود. چیزی که سایلنت هیل هم روش استواره. تغییر باید در خور بازی باشه. یه اشتباه کوچولو باعث میشه همچین بحرانی بشه. من هزار بار گفتم اما یه بار هم میگم " تغییر نباید باعث عوض شدن تعریف بازی بشه"

به عنوان رزیدنت اویل نه ولی به عنوان یه بازی اکشن با این کاراکترهای عزیز فوقالعاده س !
عاااااااااااااشقشونم جیل و کارلوس ! عالیه !
فقط انگاری یه نفر جا موند ، لئون چی می شه؟!

خوب نه دیگه :دی اینا نبودن :دی داستان، معماها و ترس مختص این سری باعث محبوبیت این بازی بود. اینا درون‌مایه‌های بازی هستند. اینی که گفتی ظواهر بودند.

الان خوشت میاد توی سایلنت هیل همچین تحولاتی بدن؟ مثلا بازی کلا بشه اکشن و معماها و داستان بازی رو کلا بیخیال بشن و در نهایت فقط یه اسم از سایلنت هیل بمونه؟ یا مثلا بخش مولتی پلیر بذارن و از قابلیت Co-op هم استفاده کنند؟ یکی دو شماره که همچین کاری بکنن سایلنت هیل که کلا گیم پلی اعصاب خورد کن داره کلی طرفدار پیدا میکنه و کلی هم محبوب میشه. اون موقع همون زمانی هست که میای با بچه‌ها در مورد انحراف بازی صحبت میکنی و بعد یه سری میان میگن که بازی باید تغییر پیدا کنه . اینو گفتم تا بدونی که تا بدونی چی به سر بازی اومده.
بله ... رزیدنت ایول هم روی داستان، معماها و اتمسفرش استوار بود. چیزی که سایلنت هیل هم روش استواره. تغییر باید در خور بازی باشه. یه اشتباه کوچولو باعث میشه همچین بحرانی بشه. من هزار بار گفتم اما یه بار هم میگم " تغییر نباید باعث عوض شدن تعریف بازی بشه"
عزیز دل منم گفتم این موارد نبودند پس شما ظاهری این نسخه‌ها رو مقایسه نکن!
خوب احد جان من مشکل اساسی در داستان و روایت داستان تو نسخه‌ی چهارم وحتی پنجم ندیدم، برای همین این مورد ذکر نکردم، ولی در مورد معماها با شما کاملاً موافقم. در واقع در نسخه چهارم هیچ معمایی وجود نداشت و این نقطه ضعف‌ بزرگ بازی هست ولی باز دلیل نمیشه این نسخه رو زیر سؤال ببریم. کارگردانی خوب استاد میکامی هم باعث شد حداقل در نسخه چهارم اتمسفر مناسب یک بازی سبک survival horror رو ببینیم، حالا نه صد در صد شبیه به نسخه‌های کلاسیک ولی در نوع خودش قابل قبول بود.در کل منظور منم همین بود که نسخه چهارم از لحاظ ظاهر با نسخه‌های کلاسیک تفاوت داشت.
بحث سایلنت هیل تقریباً میتونم بگم کاملاً جدای این موضوع هست، سایلنت هیل و مالتی پلیر؟! اصلاً همچین چیزی منطقی و عقلانی به نظر نمیرسه! هر چند همچین حماقت خنده داری از کونامی بعید نیست، به همین علته که برای نسخه جدید سایلنت هیل برای vita یعنی book of memories نگرانم. معلوم نیست برای این سری چه خوابی دیدند! میترسم گندی به این سری بزنند که هیچ جوره نشه درستش کرد!

آخرین ویرایش:
من واقعا نمی دونم شما چرا ناراحتین انقدر
انتظار دیگه ای از کپکام دارین ؟؟؟!!!!
اتفاقا به نظر من بهتره هر چقدر این رزیدنت اویل آشغال باشه
این بازی که من میبینم نه رزیدنت ایول خوبیِ نه بازی اکشن خوبی مطمئن باشین فروش خوبی نمی کنه
خیلی معذرت می خوام ولی به نظرم کپکام فاحشه این نسل بازی ها بوده تمام IP ها شو سر پول نابود کرده
---------------
نکته بعدی احد عزیز من نمی دونم چرا این حرف رو میزنی
خودت هم خوب می دونی میکامی از اول هم میلی به ساختن شماره 4 نداشت
به نظرم ممکنه شماره 4 راضی کننده نباشه ولی بازم میکامی رزیدنت اویل رو از یه گرداب نجات داد وگرنه الان باید جای گانادوها سایه و عروسک های دیوونه رو می کشتیم
این تنها ارزشی که شماره 4 داره و در بقیه موارد یک آشغال به تمام معناست
احد یه بار حرف خوبی زدی واقعا هم درسته
شماره 5 همون شماره 4 اچ دیِ :دی
ولی بازم من ترجیحش میدم به شماره 4 به خاطر داستانش
قبلا نظرم فرق داشت ولی چند وقت پیش که نشستم شماره 4 رو دوباره بازی کردم خندم گرفت که بازی چرا انقدر لوس بی معنی این فکر زمانی به اوجش رسید که لیان پست یه کامیون بود و اشلی ( که مثلا خیلی دست و پا چلفتی بود ) داشت رانندگی می کرد و من هم داشتم گانادو سر میزدم :|
اون لحظهه حالم از بازی بهم خورد چون واقعا اون یه رزیدنت ایول نبود
-----------------------------------
نکته بعدی
این رولیشنز رو هم بیخیال بشید چون خیلی بی اصالت متاسفم که رزیدنت ایول داره از dead space تقلید می کنه
به نظرم رزیدنت ایول کاملا مرده
اگه مث من یا احد یا بعضی از فن ها دنبال داستان هستین مجبورین تمام این آشغالای کپکام رو بازی کنین
ولی اگه دنبال ترس و وحشت هستین بازی های خیلی بهتری هست وقتتون رو تلف نکنین
واقعیت اینه که دیگه هیچ کس نیست که بتونه رزیدنت ایول بسازه میکامی و کامیا هم دیگه اون توانایی سابق رو ندارن
شاید نسل بعد اتفاقاتی بیفته که اونم بعید می دونم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or