Hunk ،,Chris , Jill و ... در مولتی پلیر Raccoon City

.Evanescence.

کاربر سایت
8 کارکتردر مولتی پلیر شوتر کپکام یعنی Resident Evil در قسمت Heroes Mode بازی وجود داره و هرکسی که سری بازی های Resident Evil را بازی کرده باشه حداقل تعدادی از اون ها رو می شناسه.
http://fast1.onesite.com/capcom-unity.com/user/jgonzo/3aeb64941050c516135e80d309421391.jpg?v=202200
3aeb64941050c516135e80d309421391.jpg
http://fast1.onesite.com/capcom-unity.com/user/jgonzo/3aeb64941050c516135e80d309421391.jpg?v=202200
افراد خوب گروه Jill Valentine, Chris and Claire Redfield, and Carlos Oliveira هستن.اونها در مبارزه های چهار به چهار در مقابل Hunk, Ada Wong, Lone Wolf, and Nicholai Ginovaef قرار می گیرن.
شما می تونین تریلر کارکترها رو از اینجا دانلود کنین
بازی در تاریخ 20 مارچ برای xbox 360 و ps3 و با کمی تاخیر در تاریخ نامعلوم برای pc عرضه خواهد شد.
منبع

تریلر که چنگی به دل نمیزنه، همون طور که میشد حدس بزنی بازی مزخرف تر از حد تصور ساخته شده، به همه طرفداران واقعی سری تسلیت میگم. مگر اینکه این زباله رو با زور شخصیت‌های محبوب سری به خورد خلق لله بدند! یاد رزیدنت اویل‌های کلاسیک به خیر!

@ Dark Girl
خبرتون این قسمتش مورد داره
فراد خوب گروه Jill Valentine, Chris and Claire Redfield, and Carlos Oliveira
کریس ردفیلد تو این شماره نیست

سوتی جالب اینه که لیان شده مثله هوارانگ تیکن!!!!! در صورتی که تو شماره 2، پاش 90 درجه بیشتر باز نمیشد! حالا اوومده واسه من موم دولیو چاگی میزنه =))

آخرین ویرایش:
سلام

من اين تريلر ديشب اوردم توي انجمن فكر كنم گندكاري راه افتاده در حد تيم ملي . خانم نيلوفر ممنون از خبرتون اما كريس در كار نيست .

شخصيت هاي مثبت در برابر شخصيت هاي منفي به مبارزه ميپردازن، جيل و كارلوس و ليان و كلير در مقابل نيكولاي و ايدا و هانك. فقط اين افراد

يك نكته ديگه هم بگم شخصيت جديدlone wolf خلبان هليكوپتر گروه u.s.s

هانك هم توي اين تريلر كه ديديم غيب ميشه .وكتور كم بود اين هم غيب ميشه اين تخيلات كپكام تمامي نداره .چه معني ميده؟

نيكولاي هم به خيانت كثيفش ادامه ميده با شخصيت هاي مثبت مبارزه ميكنه.

ليون هم فكر كنم مربي تكواندو شده من خبر نداشتم . اخه من چي بگم؟

در كل بازي تركوندن رفت اخه اكشن كردن هم حدي داره .

همين

آخرین ویرایش:
دوستان فهمیده یه سر به منبع بزنن اسم کریس رو حتما میبینن. از خودم در نیاوردم که :|
تو بخض سینگل کریس وجود نداره ولی تو مولتی پلیز یه شخصیت قابل بازی هست.

اتفاقا منبع هم ديدم رو چه حسابي كريس هست اخه اتفاقا به وسكر هم توي بازي توسط سايت ويكي بهش اشاره شده بود ولي هنوز تاييد نشده

Eight new characters اين 8 كاراكتر بيشتر نيستن با كريس ميشه 9تا كه

عكس هم ازش نيست كه ثابت كنه باشه يا نه . توي تريلر هم نبود.

پس جريان چيه؟؟؟؟

four on four نوشته چهار به چهار منبع به احتمال زياد اشتباه نوشته مدرك هم اينه

Jill Valentine, Chris and Claire Redfield, and Carlos Oliveira جيل وكارلوس وكلير وليان نه كريس منبع اينجا اشتباه كرده درصورتي اگه درست بود مينوشت 5به 4

كريس به جاي ليون نوشتن پس بايد ليان باشه.

با تشكر

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or