How I Met Your Mother

محبوب ترین شخصیت سریال؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    138
واقعا ناراحتم سریالی که به مدت 4-5 ساله دارم دنبال میکنم تموم شده ، 2 قسمت آخر فوق العاده احساسی بود اشکم در اومد و به نظرم سریال رو خیلی خوب تموم کردن .

خیلی حالم بده الان.:(
بر خلاف خیلی ها که این اواخر سریال ازش ناامید شده بودن من از تک تک لحظات سریال، حتی فصل 8 و 9 لذت بردم و همیشه اولین سریالی بود که شروع به دانلودش میکردم.
این قسمت آخر هم مزد تمام اعتمادی که بهش داشتم رو داد. بی نظیر بود پایان سریال.

95488444476779859047.jpg

واقعا فکر نمیکردم رابین از بارنی طلاق بگیره ! انتطاری که داشتم این بود که حداقل بعد از این موضوع تد با رابین ازدواج کنه ! خیلی دیر به هم رسیدن اونم تو سن پیری !
کلا پایان عجیبی بود نمیدونم باید بگم خوشم اومد یا نه ... همه چی یه مقدار خوب و بیشتر غم انگیز تموم شد . دلم برای رابین سوخت :(

اول محبوب ترین کارکتراصلی رو بزن(6تا) بعدش محبوب ترین کارکتر های فرعی بزن که چند قسمت میمودن و می رفتن
در اخر هم بهترین سیزن و بهترین قسمت
حالا هم که سریال تموم شده میشه سرشون راحت بحث کرد:d

اپیزود رو ظهر دیدم اما خواستم یکم از هایپم بگذره و یکم با دید عقلانی نظرم رو بگم
با اینکه همه چی به خوبی و خوشی تموم شد....ولی قضیه اینجاس که خیلی خیلی هندی تموم شد !!!!
بخدا نمیخوام بگم گفتم گفتم و نمیخوامم فکر کنید بگید اینم یکی دیگه که اینجا یهو پیداش شد و میگفت از اول میدونسته چون توی همین تاپیک این نظریه رو گفته بودم و حتی خودم هم شک داشتم
با اینحال اینو میخواستم بگم که انگار از فصل 8 خود سازنده ها هم میدونستن که این تئوری بین بیشتر بیننده هاشون هست که آخر سر تد و رابین به هم میرسن و همش توی این فصل با طولانی کردن قضیه بارنی و رابین خواستن عشق این 2 نفر رو خیلی خیلی رویایی تر از اون تئوری نشون بدن و بیننده رو از اون نظریه دور کنن.....ولی با وجود قشنگ بودن و به نتیجه رسیدن سریال(کاری که خیلی از سریال ها نمیتونن !!!) احساس میکنم که همه چی خیلی خیلی هول هولی انجام شد....انگار که یه ضرب العجل پیش روی نویسنده ها بود که توی 2-3 قسمت آخر تماااااااااااام شخصیت هارو یجوری نشون بدن و بگن اینا هم اینطوری شدن !!! یا این همه خواستن مادر قضیه رو ببرن و بالا و عشق تد و تریسی رو زیبا نشون بدن(که توی طول فصل واقعا زیبا هم بود) اما عین یه فیلم دست 2.......تققققق مرد !! تمام !!! هیچی به هیچی....8 سال سریال رو ببینی....و آخر هم ببینی عشق واقعی یارو حتی مامان یارو هم نیست !!!!
قبل از اینکه کسی هم بخواد بگه میخوام بکوبم این سریال رو اینو هم بگم:
نمیگم توی این حداقل تو سیزن آخر عاشق سریال بودم...ولی هر سه شنبه پیش خودم میگفتم الان لینکش میاد....برو دانلود کن ببین چه خبر شد....واقعا این سریال رو با همه ی کمی و کاستی هاش دوست داشتم و واقعا دلم برای لیلی و مارشال به شدتتتتتت تنگ میشه چون عشقشون واقعا برای من زیبا بود.....و مثل همه الان یه احساس شت !!!! توی ذهنم دارم که نمیدونم چجوری خالی میشه !!! امیدوارم یجوری اینارو توی یه فیلم حداقل باهم ببینم !!!:-s

گند یه این شانس و بخت که این نابودی اینترنت و کچلی اینترنت خورد به پایان اولین سریال زندگیم . توف یه این زندگی محض رضای خدا 5 ساله داره پیگیری میکنم هفتگی حالا اینجوری ....
گندش بزنه ...

Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2

تو قسمت 19 فصل 9
معلوم شد که مادر میمیره.چون اخر قسمت تریسی به تد گفت کدوم مادری عروسی دخترشو از دست میده.بعد تد گریه ش گرفت.قسمت 20 فصل قبلم که تد گفت من اون 45 روز اضافه رو با تو میخوام برای این بود که مادر مرده بود.
صحنه های بچه ها رو هم مثل اینکه تو اول فصل 2 فیلمبرداری کرده بودن

تو قسمت 19 فصل 9
معلوم شد که مادر میمیره.چون اخر قسمت تریسی به تد گفت کدوم مادری عروسی دخترشو از دست میده.بعد تد گریه ش گرفت.قسمت 20 فصل قبلم که تد گفت من اون 45 روز اضافه رو با تو میخوام برای این بود که مادر مرده بود.
صحنه های بچه ها رو هم مثل اینکه تو اول فصل 2 فیلمبرداری کرده بودن
من چرا اینو یادم نمیاد!؟:-/ یکی آدرس دقیق بده! چه دقیقه و ثانیه ای از قسمت 20!؟:-/

جریان ریکورد شدن پایان تو فصل دوم رو که خیلی وقته گفته بودن.

من چرا اینو یادم نمیاد!؟:-/ یکی آدرس دقیق بده! چه دقیقه و ثانیه ای از قسمت 20!؟:-/

همون قسمتی ـه که تد می خواد بره با یه دختری حرف بزنه، همینجور هی بارنی از آینده می آد و تد می آد و .......
اون شعر آخرش رو می خونن

من قسمت 19ـم رو دیدم دوباره. شاید اولین بار بود که سره یک سریال گریه کردم...

بالاخره تموم شد خلاص شدیم بابا:d
3 فصل نخست سریال جالبی بود ولی واقعا دیگه به گند کشیدنش البته فصل 9 به مراتب از افتضاح هایی که فصل 6و7و8 بودن بهتر بود....پایانش خیلی Typical بود به نظر من خیلی کار عجیب غریبی نکردن که کسای دیگه هزار بار قبل خودشون نکرده باشن، با این وجود خب سرگرم کرد مارو طول این چند سال(باورم نمیشه 9 سال از 2005 میگذره!!!!).
کلا اونقدر با سریال ارتباط برقرار نکرده بودم که وقتی تموم شد اون حس پوچی که بعد از تموم شدن House Md بهم دست داد دست بده....کلا خوشحال شدم تموم شد:d

جریان ریکورد شدن پایان تو فصل دوم رو که خیلی وقته گفته بودن.

همون قسمتی ـه که تد می خواد بره با یه دختری حرف بزنه، همینجور هی بارنی از آینده می آد و تد می آد و .......
اون شعر آخرش رو می خونن

من قسمت 19ـم رو دیدم دوباره. شاید اولین بار بود که سره یک سریال گریه کردم...
یعنی سر بریکینگ بد بغض هم نکردی :| شیمآنیو :d

یعنی سر بریکینگ بد بغض هم نکردی :| شیمآنیو :d

Beaking bad کلا حرص داشت فقط! بغض چیه؟:d
جالبه من به هرکی میگم هم باهام مخالفت میکنه! این خانواده والت(از زنش تا بچه اش تا خواهر زن و همه کسش) رو به من میدادن به دردناک ترین شکل ممکن همشون رو میکشتم.....Bunch of ungreatful motherbeepers یعنی واقعا:d اون جسی هم که از همشون بدتر!

Beaking bad کلا حرص داشت فقط! بغض چیه؟:d
جالبه من به هرکی میگم هم باهام مخالفت میکنه! این خانواده والت(از زنش تا بچه اش تا خواهر زن و همه کسش) رو به من میدادن به دردناک ترین شکل ممکن همشون رو میکشتم.....Bunch of ungreatful motherbeepers یعنی واقعا:d اون جسی هم که از همشون بدتر!
منظور من هم از بغض ، بغض کردن واسه سرنوشت خانواده نمک نشناس مستر وایت نبود که :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or