How I Met Your Mother

محبوب ترین شخصیت سریال؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    138
وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه...وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه...

من چی بهتون میگفتم تو این همه سال ها؟ :-/ 5 سال تموم من چی میگفتم؟ این که رابین و تد باید بهم برسن؟ :-/ اینکه کل سریال درباره روابط تد و رابین بود. اینکه کل سریال داشت رابطه تد و رابین رو به بلوغ میرسوند؟ اینکه سیزن 1 تا به هم رسیدن، سیزن 2 با هم بودن، سیزن 3 روابط و مشکلات جدایشون، سیزن 4 که رابین میخواست تد رو از اردواج منصرف کنه. سیزن 5 که آخرش نزدیک بود دوباره به هم برسن. سیزن 7 و 8 و 9 که کاملا خودتون روابطشون که تد کاملا دیوونه رابین بود رو دیدید. بعد بیاین بگید که بارنی و رابین به درد هم میخورن. چرا به حرف های من گوش نمیدادید؟:-/ اینکه مامان میمیره. چرا به حرف های من گوش ندادید؟ :d
یعنی F*ck imdb forum و بقیه فروم های لعنتی که هر بار یه چیزی در مورد این موضوع میگفتی ترولت میکردند! :| :d

تو این اپیزود هرجا لیلی گریه میکرد منم باهاش گریه میکردم! :( فوق العاده بود لیلی.

اون تیکه ای که بارنی بچشو بقل کرد، خیلی ناز بود! :( :d

صحنه ی آخر هم جلوی در خونه رابین من داشتم گریه میکردم دیگه... الان یه عکس آماده میکنم تا ایپزود اول سیزن 1 رو با این مقایسه کنم
در کل فوق العاده بود. جالبه کل دو تا اپیزود همش داشت به سیزن 1 ربطش میداد با فلش بک ها! :d

تموم شد! من دارم دیوانه میشم ! :(( :d

آخرین ویرایش:
هنوز ندیدم قسمت اخر رو اما یه جورایی دپ شدم . بد Friends بهترین سریال تو سبک کمدی بود که دنبال میکردم. با این که 2 3 فصل اخرش خیلی افت کرد اما بازم باش خو گرفته بودم :((

من یک مزیت بزرگ نسبت به شماها دارم.کل سیزن 9 رو گذاشته بودم کنار که وقتی تموم شد ببینم الان هم رفت تو دانلود که که از امشب شروع کنم;;):d
اما در کل منم اینطوریم :(:((

یه چیزی هول هولکی درست کردم: :d

اون قسمت ضبط شده ی بچه های تد، فکر کنم همون سال 2005 ضبط شده بوده! :d

32674981348335200226.png

کلی سورپرایز.
بالاخره تموم شد. اگر چه خیلی به 3 فصل اخیر انتقاد داشتم ولی واقعا قسمت آخر عالی بود.یعنی فلش بک های درست حسابی و خاطره انگیز.
من همیشه با خودم می گفتم مگه میشه تد اینطوری دیوونه ی رابین شه بعدش رابین بره با بارنی؟ همیشه به نویسنده هاش انتقاد می کردم بابت این داستان چرت!
ولی خوب تونستن جمعش کنن ... من واقعا از ته دل از قسمت آخر خوشم اومد البته می دونم خیلی ها هم خوششون نیومد.
این سریال خیلی مواقع جای خالی فرندز رو برام پر کرد... چون واقعا شبیهش بود.حتی قسمت آخر.
Goodbye My Friends

واقعا عالی تموم شد.دمشون گرم با انتخاب همچین پایانی.
خدا رو شاکرم که این چند با تمام بدی ها، سریال رو ول نکردم و آخرشو دیدم.ارزششو داشت.

اولین باری که من سریالو دیدم
خدایی بعد از فرندز دومین سریالی بود که بخشی از وجودم خاص دنبالش کنم
چند سال باهاش خاطره :d عالی بود
درسته پستی بلندی داشت ولی بازم دوسش داشتم
چندین صحنش واقعا احساسی بود من سره بارنی و بچش بغضم گرفت
خلاصه اینکه دلم تنگ میشه واسشون

وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه...وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه...

من چی بهتون میگفتم تو این همه سال ها؟ :-/ 5 سال تموم من چی میگفتم؟ این که رابین و تد باید بهم برسن؟ :-/ اینکه کل سریال درباره روابط تد و رابین بود. اینکه کل سریال داشت رابطه تد و رابین رو به بلوغ میرسوند؟ اینکه سیزن 1 تا به هم رسیدن، سیزن 2 با هم بودن، سیزن 3 روابط و مشکلات جدایشون، سیزن 4 که رابین میخواست تد رو از اردواج منصرف کنه. سیزن 5 که آخرش نزدیک بود دوباره به هم برسن. سیزن 7 و 8 و 9 که کاملا خودتون روابطشون که تد کاملا دیوونه رابین بود رو دیدید. بعد بیاین بگید که بارنی و رابین به درد هم میخورن. چرا به حرف های من گوش نمیدادید؟:-/ اینکه مامان میمیره. چرا به حرف های من گوش ندادید؟ :d
یعنی F*ck imdb forum و بقیه فروم های لعنتی که هر بار یه چیزی در مورد این موضوع میگفتی ترولت میکردند! :| :d

تو این اپیزود هرجا لیلی گریه میکرد منم باهاش گریه میکردم! :( فوق العاده بود لیلی.

اون تیکه ای که بارنی بچشو بقل کرد، خیلی ناز بود! :( :d

صحنه ی آخر هم جلوی در خونه رابین من داشتم گریه میکردم دیگه... الان یه عکس آماده میکنم تا ایپزود اول سیزن 1 رو با این مقایسه کنم
در کل فوق العاده بود. جالبه کل دو تا اپیزود همش داشت به سیزن 1 ربطش میداد با فلش بک ها! :d

تموم شد! من دارم دیوانه میشم ! :(( :d
من ادم احساساتی نیستم ولی تو این دو اپیزود اخر اشک تو چشمام پر شده بود
با این سریال زندگی کردم
اون صحنه بارنی و دخترش واقعا عالی بود
همونجایی که رابین میخواست از عروسی فرار کنه عشقش نسبت به تد ثابت شد برام و تو این اپیزود اخر هم شب هالووین وقتی رابین تد رو دید یه لحظه فکر کرد جدا شده و خوشحال شد ولی وقتی مادر رو دید سریع رفت و نموند
با این سریال زندگی کردم و خیلی سخته چیزی بتونه جاش رو برام پر کنه

آخرین ویرایش:
CRAP!!!!!!!!!!!!!!!!1
باورم نمی شه..همه ی کسایی که سیزن 9 سریال رو ول کردید,اپیزود آخر می ارزه که ادامه بدید...به طرز عجیبی اشکم رو درآورد,قبلا فقط یه بار سر یه سریال یا فیلم اشکم درومده بود اونم سکانس آخر friends و خونه ی خالی مونیکا,ولی این با وجود اینکه سیزن آخرش واعا منو بی تفاوت کرده بود اپیزود آخرش بی نظیر بود!
بی ناموسا ازه مون اول داشتن بازیمون می دادن!صحنه های بچه هاشون رو همون اول گرفتن مسلما یعنی ازه مون اول می خواستن این کارو کنن!سکانسی که نشون داد مادر مریضه یه لحظه جا خوردم واقعا ولی تا آخرین لحظه فک نمی کردم اینجوری شه!
پ.ن:تد و رابین..راس و ریچل...دو زوجی که کلی آدمو معطل کردن تا به هم برسن!

دوستان ، از کجا میشه قسمت 17 به بعد فصل 9 رو دانلود کرد ، هر جایی میرم لینکاش خرابه ، من فقط همین 5 قسمت آخرو ندیدم ، یکی لطف میکنه لینکاش رو بزاره

این چرا انقدر قشنگ تموم شد !؟ اشکمون رو دراورد باو ! :(

مخصوصا اون صحنه که بارنی بچش رو بغل کرده بود! واقعا قشنگ بود !

زندگی کردم با این سریال.. حالا چیکار کنم !؟ :(

فوق العاده تموم شد ، فوق العاده .. اشکم رو در آورد . یه روز ِ تعطیل ِ ناراحت کننده ...

خاطرات این همه سال همیشه باهام میمونه .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or