How I Met Your Mother

محبوب ترین شخصیت سریال؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    138
منظور من هم از بغض ، بغض کردن واسه سرنوشت خانواده نمک نشناس مستر وایت نبود که :d

من اینقدر درگیر تنفر از این آدمها بودم که وقت نکردم که سوگواری کنم برای والت، البته بگم خیلی پایان Breaking Bad نا امید کننده بود....یاد اول فیلم Sword fish میوفتم که میگه "چی میشد اگر آدم بده قسر(دیکته درستش رو نمی دونم) در میرفت"؟ میدونستم آخر یه همچین کاری میکنن ولی دوست میداشتم که والت امپراتور باقی میموند و Eventually مثل گاس میشد و بعد اونوقت یکی دیگه کنارش میزد.

همون قسمتی ـه که تد می خواد بره با یه دختری حرف بزنه، همینجور هی بارنی از آینده می آد و تد می آد و .......
اون شعر آخرش رو می خونن
الان دیدم.

به نظرم ربطی نداشت. الان که میدونیم مادره میمیره اره میشه همه چیز رو به هم ربط داد ولی اگه این مورد که مادره میمیره رو حذف کنیم، در مورد این Extra 45 Days، حتی اگه طرف نمیره هم 45 روز زودتر ملاقاتش کنه، در نهایت 45 روز اضافه داشته! یعنی نمیشه از این تیکه برداشت کرد که مادره میمیره!
در مورد دومی که گفت "کدوم مادری عروسی بچه اش رو از دست میده" و بغض کردن تد، باز یه چیزی! اونم در صورتی که مادره مثلا بیماری چیزی داشت که مشخص بود چند ماه بیشتر زنده نیست. وگرنه بازم تد رو در اون لحظه نشون داد که اون حرفا رد و بدل میشه! یعنی تد آینده رو نشون نداد که در حال تعریف داستانی چیزی باشه بعد این دیالوگ رو تریسی بگه و تد بغض کنه!

کلا یه کم پیچیده شد ولی اگه بدون دونستن اینکه مادره میمیره، این بخش ها رو ببنی، از اپیزود 20 فصل 8 نمیشه برداشت کرد مادره میمیره ولی از اپیزود 19 این فصل چرا! هر چند من از هیچ کدوم چنین برداشتی نکردم!!

الان دیدم.

به نظرم ربطی نداشت. الان که میدونیم مادره میمیره اره میشه همه چیز رو به هم ربط داد ولی اگه این مورد که مادره میمیره رو حذف کنیم، در مورد این Extra 45 Days، حتی اگه طرف نمیره هم 45 روز زودتر ملاقاتش کنه، در نهایت 45 روز اضافه داشته! یعنی نمیشه از این تیکه برداشت کرد که مادره میمیره!
در مورد دومی که گفت "کدوم مادری عروسی بچه اش رو از دست میده" و بغض کردن تد، باز یه چیزی! اونم در صورتی که مادره مثلا بیماری چیزی داشت که مشخص بود چند ماه بیشتر زنده نیست. وگرنه بازم تد رو در اون لحظه نشون داد که اون حرفا رد و بدل میشه! یعنی تد آینده رو نشون نداد که در حال تعریف داستانی چیزی باشه بعد این دیالوگ رو تریسی بگه و تد بغض کنه!

کلا یه کم پیچیده شد ولی اگه بدون دونستن اینکه مادره میمیره، این بخش ها رو ببنی، از اپیزود 20 فصل 8 نمیشه برداشت کرد مادره میمیره ولی از اپیزود 19 این فصل چرا! هر چند من از هیچ کدوم چنین برداشتی نکردم!!

کلا این تئوری که مادر میمره از فصل 3 تقریبا بود و مثلا این که همیشه با فعل گذشته از مادر حرف میزد.بعد از اپیزود 20 پارسال هم خیلی ها حرف تو رو زدن که چون خیلی دوستش داره میخواد باهاش بیشتر باشه.ولی دیگه تقریبا تو اپیزود 19 این فصل قطعی شد که مادر میمیره.مخصوصا جایی که تریسی گفت من میخوام که تو داستانات زندگی نکنی و رو به جلو حرکت کنی

پایان سریال خیلی خیلی قشنگ تموم شد اما به نظرم واقعا هول هولی بود . 1 فصل تمام داشتن عروسی بارنی و رابین رو نشون میدادن بعد قضیه ی طلاق و مرگ زن تد و دوباره سراغ رابین رفتنش کلا تو 20 دقیقه . کاشکی یکم زمان بندیشون رو بهتر میکردن . بهترین صحنه ها هم صحنه های لیلی بود که واقعا اشک من رو در میاورد :((
اغا من کلا مشکل دارم با تموم شدن چیزهایی که خیلی وقتمو روشون صرف کردم . سر فرندز و هری پاتر هم همین مشکل رو داشتم . حالا HIMYM کمتر ولی بازم سخته واسم . از دیروز تا الان دپم .
دبلیو تی اف از دیس ؟ How I Met Your Dad ?

آخرین ویرایش:
الان دیدم.

باو این همه اشاره و رفرنس هستند دیگه! :| :d حالا لازم نیست مستقیما (بلکه غیر مستقیم) به مرگ مامان ربط پیدا کنند دیگه! :dبخش دوم میگه: کدوم مادری عروسی دخترش رو از دست میده؟ بعد تد بعضی میکنه. چرا بعض میکنه؟ چون مامانش داره میمیره؟ همزمان با این کلمه نویسنده داره اشاره به مرگ مامان میکنه. اصلا هم به این ربط نداره که مامان اون موقع مریزه. چون از اون اپیزود تا زمانی که مامان میمیره حدود 10 سال زمان هست! :d

بعد اون تیکه 45 روز زودتر باهات آشنا شدن رو اگه ببینی، میبینی انگار تد با گریه وحشتناک درونی (:d) داره این حرفا میزنه! حالا 45 روز تو عمر کسی که داره میخواد 70 سال دیگه زندگی کنه چیزی نیست دیگه! :d
مامان از همون اول سریال قرار بود بمیره، کلیپ ضبط شده ی قدیمی آخر بچه های تد نشون از همین میده دیگه! :d

الان دیدم.

3:-o

مگه داریم در مورد تویست آخر فیلم ـی مثل The Usual Suspects حرف می زنیم که اینقدر بخوای بپیچونیش؟ :دی

مادر از اواخر فصل دو دیگه قطعی شده که قراره بمیره، این دو قسمت دیگه خیلی اشاره دقیق داشتن بهش، مخصوصا قسمت نوزدهم که می گه نمی خوام تو داستان هات زندگی کنی و اینا.
الانم برگردی عقب سریال رو دوباره نگاه کنی مطمئن باش خیلی رفرنس دیگه به مردن تریسی پیدا می کنی.

باو این همه اشاره و رفرنس هستند دیگه! :| :d حالا لازم نیست مستقیما (بلکه غیر مستقیم) به مرگ مامان ربط پیدا کنند دیگه! :dبخش دوم میگه: کدوم مادری عروسی دخترش رو از دست میده؟ بعد تد بعضی میکنه. چرا بعض میکنه؟ چون مامانش داره میمیره؟ همزمان با این کلمه نویسنده داره اشاره به مرگ مامان میکنه. اصلا هم به این ربط نداره که مامان اون موقع مریزه. چون از اون اپیزود تا زمانی که مامان میمیره حدود 10 سال زمان هست! :d
اون اپیزود سال 2024 هستش و مادر هم همون سال میمیره چون دختره (پنی) گفت مادر 6 ساله که رفته و اون سالم ساله 2030 بودش. کجای دنیای مرگ طرف رو از 10 سال قبل حدس میزنن آخه :ذی؟

بعد اون تیکه 45 روز زودتر باهات آشنا شدن رو اگه ببینی، میبینی انگار تد با گریه وحشتناک درونی (:d) داره این حرفا میزنه! حالا 45 روز تو عمر کسی که داره میخواد 70 سال دیگه زندگی کنه چیزی نیست دیگه! :d
مامان از همون اول سریال قرار بود بمیره، کلیپ ضبط شده ی قدیمی آخر بچه های تد نشون از همین میده دیگه! :d

3:-o

مگه داریم در مورد تویست آخر فیلم ـی مثل The Usual Suspects حرف می زنیم که اینقدر بخوای بپیچونیش؟ :دی

مادر از اواخر فصل دو دیگه قطعی شده که قراره بمیره، این دو قسمت دیگه خیلی اشاره دقیق داشتن بهش، مخصوصا قسمت نوزدهم که می گه نمی خوام تو داستان هات زندگی کنی و اینا.
الانم برگردی عقب سریال رو دوباره نگاه کنی مطمئن باش خیلی رفرنس دیگه به مردن تریسی پیدا می کنی.
حالا که معما حل شده همه واسه ما شدن شرلوک هلمز!:دی
خو شما که اینقدر استاد گرفتن رفرنس هستین چرا تا الان نیومدین به این رفرنس ها اشاره کنین!؟:دی
ولمون کنین تو رو خدا!:دی

حالا که معما حل شده همه واسه ما شدن شرلوک هلمز!:دی
خو شما که اینقدر استاد گرفتن رفرنس هستین چرا تا الان نیومدین به این رفرنس ها اشاره کنین!؟:دی
ولمون کنین تو رو خدا!:دی

چون تا الان مطمئن نبودیم مادر مرده ! :دی
البته این حدس هارو توی ساب ردیتش رو همه می زدن :دی برو صفحه های قبل هم بخون بهروز پیشبینی کرده بود مرگش رو.

اون اپیزود سال 2024 هستش و مادر هم همون سال میمیره چون دختره (پنی) گفت مادر 6 ساله که رفته و اون سالم ساله 2030 بودش. کجای دنیای مرگ طرف رو از 10 سال قبل حدس میزنن آخه :ذی؟

منظور تو کدوم قسمت هست اصلا؟ 8-| :دی اگه قسمت بیست فصل پیشه :

طرف داره سال 2024 می میره، داستان داره توی 2012 روایت می شه، اما تد داره تو سال 2030 تعریفش می کنه دیگه :دی

Last edited by a moderator:
چون تا الان مطمئن نبودیم مادر مرده ! :دی
البته این حدس هارو توی ساب ردیتش رو همه می زدن :دی برو صفحه های قبل هم بخون بهروز پیشبینی کرده بود مرگش رو.

منظور تو کدوم قسمت هست اصلا؟ 8-| :دی اگه قسمت بیست فصل پیشه :

طرف داره سال 2024 می میره، داستان داره توی 2012 روایت می شه، اما تد داره تو سال 2030 تعریفش می کنه دیگه :دی
خو خسته نباشی:دی منم الان که داستان تموم شده و همه چی مشخص شده میتونم رفرنس در بیارم مثلا فصل 2 میشه فهمید بارنی بابا میشه!!:دی مهم اینه همون موقع بیای بگی نه الان:دی
ضمن اینکه بهروز در مورد اپیزود 19 گفت که منم گفتم از این میشه همچین برداشتی کرد ولی از اپیزود 20 فصل قبل نه زیاد:دی

خو خسته نباشی:دی منم الان که داستان تموم شده و همه چی مشخص شده میتونم رفرنس در بیارم مثلا فصل 2 میشه فهمید بارنی بابا میشه!!:دی مهم اینه همون موقع بیای بگی نه الان:دی
ضمن اینکه بهروز در مورد اپیزود 19 گفت که منم گفتم از این میشه همچین برداشتی کرد ولی از اپیزود 20 فصل قبل نه زیاد:دی

مگه بعضی چیزهارو همون موقع باید فهمید؟ :دی
اصلا همون قسمت خیلی قشنگ بود به نظرم به خاطر این بودش که اصلا تا همون قسمت فصل نه هیچ چی در مورد مرگش داده نشده بود و شاید طرفدارا عصبانی می شدن. این رو اون جا ساختن که بگن چقدر تد ترسی رو دوست داره و در مورد مرگش هم توی داستان تعریف کرده.

سریال هم تموم شد
متاسفانه این آخر ها {دو سیزن آخر} خیلی کم روی تد تمرکز کرده بودن
که به نظرم تنها شخصیتی بود که اون حالت طبیعی بودنش رو حفظ کرده بود و هنوز دوست داشتنی بود

به قول دوستمون هم روی یک هفته ازدواج بارنی تقریبا یک فصل ساختن ولی
روی قضیه مادره و بیماریش و ازدواجشون و مرگش
و همینطور مشکلات و طلاق بارنی و علاقه مند شدن رابین به تد توی زمانی که تد داشت عروسی میکرد و ازدواج تد و رابین در آینده و ....
و همینطور عوض شدن ناگهانی بارنی تو چند ثانیه
نهایتا 2 قسمت وقت گذاشتن
به نظرم بهتر بود این همه اتفاق رو توی فصل پخش میکردن به جای اینکه بشینند یه قسمت مسخره مثل Slapsgiving 3 بسازند
مورد دیگه هم این که
با تمام این موارد من همیشه دوست داشتم تد و رابین بالاخره به هم برسن, ولی نه تو این سن و شرایط
و اینکه میخواستن سرنوشت همه کاراکترهای آخر فیلم خوب باشه ... "عوض شدن بارنی و ازدواج رابین و تد" که واقعا نیازی به اینکار نبود
این هم پیش بینی قدیمی من تو همین تاپیک در مورد یکی از اتفاقات سریال که خودم هم دوست نداشتم همچین چیزی اتفاق بیفته
تنها چیزی که میتونن درست کنند تا یه ذره قابل پیگیری باشه

قطع ارتباط بارنی و رابینه...
چون توی همه توضیح دادن های در حین فیلم تد فقط اشاره کرد که "عمه رابین" و "عمو بارنی"

هیچ کجا حرفی از ازدواج و زندگی با هم این دو تا نزد

پ.ن:
الان قسمت 8 سیزن 3 رو دانلود کردم ببینم
واقعا این قسمتش رو خیلی دوست داشتم
به نسبت این سیزن های آخری خیلی بهتر بود

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or