Behrooz
کاربر سایت
وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه...وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه... وای خدا باورم نمیشه...
تموم شد! من دارم دیوانه میشم !
:d
من چی بهتون میگفتم تو این همه سال ها؟
5 سال تموم من چی میگفتم؟ این که رابین و تد باید بهم برسن؟
اینکه کل سریال درباره روابط تد و رابین بود. اینکه کل سریال داشت رابطه تد و رابین رو به بلوغ میرسوند؟ اینکه سیزن 1 تا به هم رسیدن، سیزن 2 با هم بودن، سیزن 3 روابط و مشکلات جدایشون، سیزن 4 که رابین میخواست تد رو از اردواج منصرف کنه. سیزن 5 که آخرش نزدیک بود دوباره به هم برسن. سیزن 7 و 8 و 9 که کاملا خودتون روابطشون که تد کاملا دیوونه رابین بود رو دیدید. بعد بیاین بگید که بارنی و رابین به درد هم میخورن. چرا به حرف های من گوش نمیدادید؟
اینکه مامان میمیره. چرا به حرف های من گوش ندادید؟ :d
یعنی F*ck imdb forum و بقیه فروم های لعنتی که هر بار یه چیزی در مورد این موضوع میگفتی ترولت میکردند!
تو این اپیزود هرجا لیلی گریه میکرد منم باهاش گریه میکردم!
فوق العاده بود لیلی.
اون تیکه ای که بارنی بچشو بقل کرد، خیلی ناز بود!
صحنه ی آخر هم جلوی در خونه رابین من داشتم گریه میکردم دیگه... الان یه عکس آماده میکنم تا ایپزود اول سیزن 1 رو با این مقایسه کنم
در کل فوق العاده بود. جالبه کل دو تا اپیزود همش داشت به سیزن 1 ربطش میداد با فلش بک ها! :d
5 سال تموم من چی میگفتم؟ این که رابین و تد باید بهم برسن؟
اینکه کل سریال درباره روابط تد و رابین بود. اینکه کل سریال داشت رابطه تد و رابین رو به بلوغ میرسوند؟ اینکه سیزن 1 تا به هم رسیدن، سیزن 2 با هم بودن، سیزن 3 روابط و مشکلات جدایشون، سیزن 4 که رابین میخواست تد رو از اردواج منصرف کنه. سیزن 5 که آخرش نزدیک بود دوباره به هم برسن. سیزن 7 و 8 و 9 که کاملا خودتون روابطشون که تد کاملا دیوونه رابین بود رو دیدید. بعد بیاین بگید که بارنی و رابین به درد هم میخورن. چرا به حرف های من گوش نمیدادید؟
اینکه مامان میمیره. چرا به حرف های من گوش ندادید؟ :d یعنی F*ck imdb forum و بقیه فروم های لعنتی که هر بار یه چیزی در مورد این موضوع میگفتی ترولت میکردند!
:dتو این اپیزود هرجا لیلی گریه میکرد منم باهاش گریه میکردم!
فوق العاده بود لیلی. اون تیکه ای که بارنی بچشو بقل کرد، خیلی ناز بود!
:dصحنه ی آخر هم جلوی در خونه رابین من داشتم گریه میکردم دیگه... الان یه عکس آماده میکنم تا ایپزود اول سیزن 1 رو با این مقایسه کنم
در کل فوق العاده بود. جالبه کل دو تا اپیزود همش داشت به سیزن 1 ربطش میداد با فلش بک ها! :d
تموم شد! من دارم دیوانه میشم !
آخرین ویرایش: