How I Met Your Mother

محبوب ترین شخصیت سریال؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    138
ای کوفتت بشه الهی:دی

شب رو ول کن!همین الان دست به کار شدم:دی
===========
اه اه عجب چیزی شد!!!:دی
خرسه منهدم کرد!!:دی
زود بود به نظرم این حرکت بین بارنی و رابین!:دی ولی استقبال میشه:دی هر چی زودتر این زنیکه نورا پرت بشه بیرون بهتره:دی
آقا این شرط داکی تای اگه منحل شد،اون کازینوئه پس چی میشه!!؟:-/ :دی یعنی دوباره بارنی میخواد خر بشه و شرط بندی کنه رو این داکی تایه!؟:دی
جریان کازینو چیه؟؟؟

نمیدونم چرا این خرسرو میدیدم چندشم میشد . :d اصلا این صحنه ها واسم خنده دار نبود . بهترین صحنش چک دوم مارشال بود . قشنگ دردو تو تمام وجودم حس کردم .:d

نمیدونم چرا این خرسرو میدیدم چندشم میشد . :d اصلا این صحنه ها واسم خنده دار نبود . بهترین صحنش چک دوم مارشال بود . قشنگ دردو تو تمام وجودم حس کردم .:d
برای من برعکس.خرسه منو نابود کرد ! :d

جریان کازینو چیه؟؟؟
تو اپیزود دوم اگه یادت باشه یه فلش فوروارد رو نشون میده که مارشال و بارنی تو کازینو ان.اونجا کراوات بارنی هنوز همون داکی تایه.
پس ممکنه بارنی دوباره شرط بندی کنه و گند بزنه یا اینکه این قسمت کازینو قبل از اپیزود 9 اتفاق افتاده و حالا بعدا میخوان به صورت فلش بک نشونش بدن ! :d

یه اسپویل وحشتناک مربوط به دو سه قسمت بعدی ! :d
مثل اینکه قراره بچه های رابین رو ببینیم ! یه پسر و دختر ! یکیشون سبزست و اون یکی هم کاملا بلونده ! (پس فکر کنم بارنی باباشونه دیگه :d !)

تو اپیزود دوم اگه یادت باشه یه فلش فوروارد رو نشون میده که مارشال و بارنی تو کازینو ان.اونجا کراوات بارنی هنوز همون داکی تایه.
پس ممکنه بارنی دوباره شرط بندی کنه و گند بزنه یا اینکه این قسمت کازینو قبل از اپیزود 9 اتفاق افتاده و حالا بعدا میخوان به صورت فلش بک نشونش بدن ! :d
به نظر من ماله بعد از این اپیزود 9ـه:دی بارنی تحمل نمیکنه واسه اون دو تا سیلی ای که مونده و دوباره در ازای اون دو تا سیلی(یا حالا یکیش:دی) دوباره داکی تای رو میبنده:دی یا یه چیزی تو همین مایه ها:دی

یه اسپویل وحشتناک مربوط به دو سه قسمت بعدی ! :d
مثل اینکه قراره بچه های رابین رو ببینیم ! یه پسر و دختر ! یکیشون سبزست و اون یکی هم کاملا بلونده ! (پس فکر کنم بارنی باباشونه دیگه :d !)
اون بلونده که بچه ی بارنیه!:دی ولی اون سبزه هه چی!؟:-/ :دی شاید همین کوین!؟:-/ :دی

اون بلونده که بچه ی بارنیه!:biggrin1: ولی اون سبزه هه چی!؟:-/ :biggrin1: شاید همین کوین!؟:-/ :biggrin1:
[/QUOTE]
کوین رو که فکر کنم از داستان بندازنش بیرون ! :(
گند بزنن به رابین،انصافا با این کوین خیلی حال میکردم ! :d
بهروز این حدسای تو یا مربوط به داستان ـه؟
هنوز نخوندمشا:d
نه حدس نیست.مربوط به داستانه. چند تا سایت اینو گزارش دادن که احتمالش خیلی زیاده درست باشه ! :d

Amazing Episode ! :x

هم باز اینا ساندویچ زدن ! :d پکیدم از خنده ! =))
دلمان برای نورا تنگ میشه اما خوبیش اینه که بارنی دوباره سینگل شد ! :d
اون تیکه ی آخر اپیزود هم خیلی ناراحت کننده بود ! :(

راستی الان شانس رابین برای عروس شدن بیشتر شد یا کمتر ؟؟! :d

بعله ..... twisted ترین اپیزود این فصل تا الان همین 10 بود ! خنده دار هم بود به خصوص:
اونجاش که نشون می ده همه ی مدتی که توی آرنای گرووو پیتزا چرخیدن 2 مین بوده:دی

فوق العاده بود این اپیزود.یعنی حرف نداشت از همه نظر.
اون تیکه پایانی که گفت طولانی ترین لحظه عمر بارنی بوده من موی تنم سیخ شد:(

فوق العاده بود این اپیزود.یعنی حرف نداشت از همه نظر.
اون تیکه پایانی که گفت طولانی ترین لحظه عمر بارنی بوده من موی تنم سیخ شد:(
آرییییییییییینننننننن........یعنی اون قسمت که رابین سرشو تکون داد و بارنی چشماشو مالوند......میخواستم برای بارنی زار بزنم....واقعا اونجا بد بود.....خیلی بود بود.....از صبح اعصابم خورد شد.............

آرییییییییییینننننننن........یعنی اون قسمت که رابین سرشو تکون داد و بارنی چشماشو مالوند......میخواستم برای بارنی زار بزنم....واقعا اونجا بد بود.....خیلی بود بود.....از صبح اعصابم خورد شد.............
واقعا اون تیکه ناراحت کننده بود سپهر! بعدشم که اومد اون گلها رو از روی تخت جمع کرد....:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or