How I Met Your Mother

محبوب ترین شخصیت سریال؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    138
به نظر من که سریال شدیدا افت کرده.کافیه یکی از اپیزودهای اخیر فصل 7 رو نگاه کنین بعدش برین یه اپیزود از فصلهای قدیمی تر مثل 4 یا 5 یا حتی 6 رو نگاه کنین.کاملا افت سریال رو احساس میکنید.

موافقم خصوصا اپیزود 5 خیلی بد اسکی رفته رو سیزنای قبل . اپیزود 6 رو هم ندیدم هنوز ! :دی

پ.ن.دوستان توی تاپیکهای مجاور هم گفتن مثکه آمار بیننده هاش هم افت کرده .

آخرین ویرایش:
من خودم دل خوشی از سیزن 6 نداشتم ولی خداییش این سیزن غیر از 3 قسمت اول واقعا افتضاح بوده.
اگه دقت کنی فصل قبل هم همین طور بود! چند تا اپیزود اول عالی بود،بعد 2-3 تا اپیزود افت کرد(زوئی و اینا!)بعد دوباره از 9 اوج گرفت! اپیزودای بعدی فکر میکنم دوباره بهتر بشه.

اگه دقت کنی فصل قبل هم همین طور بود! چند تا اپیزود اول عالی بود،بعد 2-3 تا اپیزود افت کرد(زوئی و اینا!)بعد دوباره از 9 اوج گرفت! اپیزودای بعدی فکر میکنم دوباره بهتر بشه.
خدا کنه! ولی سیزن 6 هم تقریبا از اپیزود 19,20 به بعد دوباره اوج گرفت.کاشکی این مثل اون نشه.در ضمن:
این نقش دکتر روانشناسه که دوست رابین شده واقعا شخصیت Lameـی هستش.خیلی رومخه.کاشکی زودتر پرتش کنن بیرون تا بیشتر بالا نیاوردیم.

خدا کنه! ولی سیزن 6 هم تقریبا از اپیزود 19,20 به بعد دوباره اوج گرفت.کاشکی این مثل اون نشه.در ضمن:
این نقش دکتر روانشناسه که دوست رابین شده واقعا شخصیت Lameـی هستش.خیلی رومخه.کاشکی زودتر پرتش کنن بیرون تا بیشتر بالا نیاوردیم.
نگو آریان!:دی سری فیلمای هارولد و کومار رو ندیدی!؟:دی من عاشق این یارو کومارم!:دی البته نهایتش یکی دو قسمت دیگه هست!بعدش میشه مثل بقیه ی دوست پسرای رابین:دی

نگو آریان!:دی سری فیلمای هارولد و کومار رو ندیدی!؟:دی من عاشق این یارو کومارم!:دی البته نهایتش یکی دو قسمت دیگه هست!بعدش میشه مثل بقیه ی دوست پسرای رابین:دی
آره فیلمش رو یادمه:دی Neil Patrick Harris هم توش بازی میکرد.ولی خداییش تو این نقشش خیلی رو مخه.:دی یعنی اصلا نمیتونم با شخصیتش ارتباط برقرار کنم.:دی

من خودم سوپر فنه HIMYM هستم و به نظره منم دقیقاً سیزن 7 خیلی تکراری و بی مزه شده. به شخصه 6 تا سیزن قبلی رو 3 بار دیدم! (هیچ سریالی رو از بین میلیون ها سریالی که دیدم بیشتر از 1 بار ندیدم. البته Friends رو چند قسمتشو دوبار دیدم)

باز این قسمت آخر (6) به نظر من بد نبود. این Kal Penn هم اتفاقاً من خیلی دوست دارم. این کارش توی کاخ سفید هم ول کرد بیاد توی HIMYM :دی

John Cho هم بدبختی یه قسمت بود فقط. وگرنه اونم خوشم میاد :دی

خلاصه امیدوارم تو قسمت های بعدی پیشرفت کنن.

آره نقشش که چندشه:دی اگه تو نقشش دو تا پُک Weed میزد باحال میشد:دی
آخ آخ سینا من عاشق صحنه های Weed زدن(یا همون ساندویچ زدن:دی) شخصیتها تو HIMYMام.:دی یعنی تو این صحنه ها من از خنده رسما منفجر میشم:دی

خدا بود این قسمت،ترکیدم=))
قسمت بعدی هم که
کدو تمبله
هست،اونم 100% قسمت شاخی میشه چون فکر کنم آخرین بار تو
اپیزود 2 سیزن 1
حرف ازش بود:دی تا الان دو تا گذر به فصل 1 زدن،حدس میزنم ماجرای اون آناناسه هم این فصل مشخص بشه:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or