How I Met Your Mother

محبوب ترین شخصیت سریال؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    138
Waiting...:-w
ETA 30 Minutes

فوق العاده بود.
باز اینا Weed زدن=)) خداست اصلا این قسمتاش!:دی
به هوشمندانه ترین شکل ممکن هم این نورا رو از سریال حذف کردن:دی جای تبریک داره:دی
آخرش هم خیلی غم انگیز بود،ولی شدیدا حال داد.روابط بین 5 شخصیت اصلی از این به بعد باید جالب تر بشه.
فقط امیدوارم روند سرپایینیش شروع نشه و حداقل اگه سربالایی نمیره،مستقیم بره:دی

آخرین ویرایش:
واقعا اون تیکه ناراحت کننده بود سپهر! بعدشم که اومد اون گلها رو از روی تخت جمع کرد....:((
اااااااههههههههههههه.........آخه باحالیشم اینه....هروقت این 2تا باهمدیگه میریزن روهم من شاد میشم ولی همچین ضد حال میزنن آدم اعصابش به کل متلاشی میشه
i'm gonna kill myself/:)

این چه کاری بود رابین با بارنی کرد !؟
همش زیره سر این هندیست :d اگه با اون حرفاش رابینو خَر نمی کرد ....

حالم جا اومد وقتی بارنی با ن.را بهم زد . هر وقت میدیدمش احساس میردم دارم بالا میارم! با اون لهجه مسخرش

تازه دیشب وقت کردم قسمت 10و ببینم.
به نظرم قسمت های 9 و 10 باهمدیگه یکی از بهترین سری قسمتای سریال رو رقم زدن.امیدوارم همین جوری بقیه قسمت ها پیش بره.
3 4 دقیقه آخر قشنگ فلجم کرد.می خواستم از شدت ناراحتی گریه کنم،خیلی عالی بودش.بارنی....

حالا این اسپویلی که هفته پیش بهروز گذاشت چی میشه؟تناقض بوجود اومد که
سیاه+سیاه=بلوند:d

واقعا سریال جلف و مزخرفیه
اره واقعا سریال مسخره ایه . من نمیدونم چرا CBS از سال 2005 تا حالا چرا خودشو مشغول ساخت این سریال مسخره کرده !
این جشنواره ها هم بیکارن دیگه الکی به این سریال جایزه میدن که دوره هم بخندن :d:))

واااااااااااای!!2 ثانیه ی آخر رسما پکوند!! یعنی ماله کیه!!؟:دی
چند روز بعد از عمل علائم بارداری ظاهر میشه!!؟:دی میخوام ببینم بچه میتونه ماله بارنی باشه یا نه:دی چون ظاهرا یکی دو هفته ای گذشته:دی

Robin is a b!tch ! /:)
بچه به احتمال 99% مالِ
مارشاله ! :d
قاعدتا باید مال بارنی باشه دیگه !

-----------

این هفته اپیزود جدید پخش نمیشه.

.

WTF... !
به نظرتون واسه بارنیه یا دکتر ؟ :d
چرا اپیزود جدید پخش نمیشه ؟

بعضی وقتا واقعا حصرت میخورم زندگیه اینا رو میبینم روابطی که با هم دارن,را حتی زندگیشون و ....
نمیدونم شاید تو فیلم این طوریه و زندیگیه عادیشون این مدلی نباشه :-/

WTF... !
به نظرتون واسه بارنیه یا دکتر ؟ :d
چرا اپیزود جدید پخش نمیشه ؟

بعضی وقتا واقعا حصرت میخورم زندگیه اینا رو میبینم روابطی که با هم دارن,را حتی زندگیشون و ....
نمیدونم شاید تو فیلم این طوریه و زندیگیه عادیشون این مدلی نباشه :-/

شاید توی این سریال یکم اغراق کرده باشن، ولی زندگی ـه خیلیاشون تقریبا اینطوریه و من واقعا برای خودمون تاسف میخورم با این وضع ـه ......
هـــــــــــــی!

ولی من میگم
بچه مال بارنی هست. نتیجه ی همون قضیه ی روزی ـه که طوفان اومده بود و ...... :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or