PlayStation Horizon Forbidden West

سازنده
Guerrilla Games
تاریخ انتشار
February 2022
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
170764
Horizon Forbidden West یک بازی اکشن نقش آفرینی است که توسط استودیوی Guerrilla Games ساخته شده و توسط Sony Interactive Entertainment برای PS5 منتشر خواهد شد. داستان بازی در آینده‌ای دور و هزار سال پس از زمان حال اتفاق می‌افتد، جایی که نسل تمدن بشری سقوط کرده و جهان در سلطهٔ موجوداتی شبیه به دایناسور با بافت‌های فلزی قرار گرفته و آن‌ها تبدیل به نیرومندترین مخلوقات این جهان شده‌اند. این بازی دنباله ای بر Horizon Zero Dawn است، در دنیای پساآخرالزمانی با دیدگاه سوم شخص و جهان باز روایت می شود. بازیکنان باری دیگر کنترل کارکتر بسیار محبوب، الوی را به دست خواهند گرفت، الوی در قسمت جدید به نقاط دوردست، کالیفرنیای غربی که توسط طوفان های گسترده و ماشین های کشنده ویران شده است سفر می کند. لوکیشن های بازی یادآور مکان های واقعی هستند، Yosemite Valley از دیگر مکان های برجسته بازی خواهد بود، امکان کاوش در زیر آب برای اولین بار به بازی افزوده شده‌است. گوریلا گیمز در این تریلر نوع جدیدی از دشمنان و محیط‌های جدید از بازی را با جلوه‌های بصری خیره کننده بر روی کنسول نسل بعدی پلی استیشن به نمایش گذاشت. همچنین خانم Ashly Burch بازیگر نسخه اول، در این قسمت نیز در نقش الوی به ایفای نقش خواهد پرداخت.
آپدیت: گیمپلی منتشر شده بخشی از بازی را نشان می‌دهد که ایلوی دوست وفادار خود، ارند را به سان فرانسیسکو فرستاده تا تکنولوژی خاصی را برای او پیدا کند، اما با قبلیه‌ای به‌نام Tenakth درگیر می شود و حال ایلوی باید ارند را نجات دهد. نمایش 14 دقیقه‌ای بازی، مبارزات با دشمنان انسانی و غیرانسانی را شامل می‌شود. همچنین کمی جلوتر، سازندگان از تجهیزات جدید ایلوی که برای جابجایی سریع‌تر در محیط استفاده می‌شود نیز رونمایی کردند.
همانطور که در تریلر معرفی اشاره شده بود، محیط‌های زیر آب اکنون بر خلاف نسخه اول قابل کاوش هستند. داستان Horizon Forbidden West شش ماه پس از وقایع نسخه اول اتفاق می‌افتد و ماجراجویی‌های ایلوی اینبار، در میان خرابه‌های مناطق غرب آمریکا که در زیر آب فرو رفته‌اند، جریان دارد. سازندگان در خصوص گیمپلی بازی تأکید دارند که تاکتیک‌ها و انتخاب‌های بازیکنان نقش مهمی را در نسخه دوم ایفا می‌کند.
استودیوی Guerrilla Games در پایان نمایش رویداد State of Play اعلام کرد که در هنگام نزدیک‌تر شدن به عرضه بازی، اطلاعات بیشتری را از آن به اشتراک خواهد گذاشت. بازی Horizon Forbidden West هنوز تاریخ عرضه دقیقی ندارد و در زمان نامشخصی از سال 2021 برای پلی استیشن 4 و پلی استیشن 5 منتشر خواهد شد.
148728
"پس از پایان یافتن جهان چیزهای زیادی برای کشف وجود دارد ―Sylens"​
Sylens یک پژوهشگر سرگردان و بنیانگذار Eclipse است. او شیفتگی زیادی به تاریخ و فن آوری های باستانی دارد، او درقسمت اول با الوی متحد می شود تا حقیقت موجود در ماشین ها و سرنوشت افراد را قبل از مرگشان کشف کند. او در طول بازی سعی می کند اعتماد الوی را نسبت به هدفی که در سر می پروراند بدست بیاورد، کسی که تا پایان بازی به الوی مشاوره می داد مشخص می شود خود، خطرناکترین آنتاگونیست بازی است، در قسمت جدید بازی نقشی پررنگ خواهد داشت.

image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0006.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0003.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0002.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0001.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_000422.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_000522.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0007222.jpg

آخرین ویرایش:
ساندترکهای بازی
Mp3
325.07 MB file on MEGA
FLAC
750.12 MB file on MEGA
FLAC Hi-Res
1.48 GB file on MEGA
اگر بازی چند نقطه ی امتیازی داشته باشه که به نظر من باید بهش امتیاز کامل رو داد - قطعا یکی از این نقاط موسیقی بازی و روند اجرائیشون در قسمت های مختلف بازیه
به طرز حیرت انگیزی هر حرکتی تو بازی , هر منطقه ی از بازی و هر بخش روایتی موسیقی زیبای خودش رو داره - من شخصا یادم نمیاد بازی ای به این زیبایی این اتفاق رو پیاده سازی کرده باشه
ما 68 ساعت بازی کردیم و تازه 51% از بازی رو سپری کردیم :D تازه امروز صبح رسیدیم اونجایی که باید می رسیدیم ✈️

دوستان یه موردی رو میخواستم بگم بهتون من انگلیسیم خیلی خوب نیست ولی تو death stranding یه قابلیت خیلی خوبی گذاشته بودن که خیلی بهم کمک میکرد و واقعا اکثر دیالوگ های بازی رو داشتم متوجه میشدم وقتی بازی رو pause میکردم تصویر رو به همراه زیرنویس نگه می‌داشت منم قشنگ هر کلمه ای رو متوجه نمیشدم راحت تو گوگل ترنسلیت میزدم یا اصلا کل جمله رو میزدم میخواستم از دوستانی که بازی کردن بپرسم تو این هم همچین حالتی هست یا نه ؟

باتشکر از بهرام عزیز برای نقد و تحلیل بازی ..فقط خواستم در‌تکمیل فرمایشات و نظرات دوستان تجربه شخصیم رواضافه کنم ..باید در تایید نظرات دوستان گفت که به طور قطع مراحل جانبی side questها واقعاً نه تنها جذاب بلکه با دادن‌پاداشهایی که خیلی زودتر از انتظار در خط داستانی گرفته میشه شمارو به ادامه گشت و گذار که قطعاً سیاست سازنده هستش وادار میکنه همینطور جدی گرفتن و شخصیت پردازی دقیق و به موقع اونهم با۲ ترفند که اولی رو عرض کردم اما لیپ سینک و میمیک بسیار قوی شخصیتها در مراحل فرعی رابطه عمیقی بین aloyو دیگر شخصیتها که بعضاً حتی توی شماره اول دیده نشدند ولی با پردازش و نوع ویژگیهای بصری باعث دقت بالای گیمر در گوش دادن به گفتگو ها و تیک زدن تمامی‌سوالات هستش که بعضاً این لیپ سینک از خود شخصیت اصلی سبقت میگیره و بیشتر مورد توجه قرار میگیره که خواست سازنده ها رو برای بیشتر و بیشتر گشت و گذار کردن در این دنیای زیبا و کشف کردن داستانهای بیشتر رو بر آورده میکنه ..اما چیزی که شاید از لحاظ داستانی تکرار و یا یخورده زیادی باشه من خودم به دوستانم همیشه توصیه کردم که شماره اول بازی نه تنها شرط لازم در جریان قرار گرفتن گیمرها هستش بلکه بسیار ضروری هست که شما حتماً شماره اول رو بازی کرده باشید وگرنه بازی کلاً گنگ و بیشتر موارد ناآشنا میاد برای همین کمپانی گوریلا فرض رو بر ۲مورد که اولی درصد بسیار بالایی رو در بر میگیره ودومی شاید شامل درصدقلیلی باشند مصداق داره..اول کسانی که خط داستانی بازی رو تموم کردن حالا با یا بدون مراحل جانبی که اون خودش بحث جداگانه ای هستش و گروه دوم کسانی که بازی رو حتی باوجود رایگان شدن تجربه نکردن …که همین گروه ممکنه دغدغه سازنده ها نباشه ولی بهش فکر کردن و فلش بک اول بازی و پیش درآمد و نوع آموزش دهنده guidedو یا با تجربه exploreناشی از اون هستش و شاید به علت جذاب نبودن مراحل فرعی در شماره یک توسعه بازی و یا پا فشاری بر روی بعضی از قسمتها این حالت تکرار رو بوجود بیاره ..به شخصه مراحل فرعی zero dawnرو خیلی زیاد عمقی‌نرفتم فقط در هر تیتر به انجام چند ماموریت اکتفا کردم در صورتیکه در این شماره جزو شروط من در بازی هستند که باید حتماً انجام بدم اواسطش حالا یه خط داستانی هم اضافه میشه عملاً مراحل جانبی سواره بر داستان اصلی که اینهم در نوع خودش شاید فقط در witcher3دیده بودم …در پایان ممنون از تحلیل پر مغز و زیباتون ..

دوستان یه موردی رو میخواستم بگم بهتون من انگلیسیم خیلی خوب نیست ولی تو death stranding یه قابلیت خیلی خوبی گذاشته بودن که خیلی بهم کمک میکرد و واقعا اکثر دیالوگ های بازی رو داشتم متوجه میشدم وقتی بازی رو pause میکردم تصویر رو به همراه زیرنویس نگه می‌داشت منم قشنگ هر کلمه ای رو متوجه نمیشدم راحت تو گوگل ترنسلیت میزدم یا اصلا کل جمله رو میزدم میخواستم از دوستانی که بازی کردن بپرسم تو این هم همچین حالتی هست یا نه ؟
متاسفانه این امکان وجود نداره عزیز - تو DS اگر درست یادم باشه بازی Pause می شد و حرف شما کاملا درسته - میتونستید زیرنویس هارو هم زمان ببینید - اما اینجا بازی Stop میشه و منوی بازی رو براتون میاره - فکر کنم تو این زمینه یوتیوب میتونه کمکتون کنه (دوستانی که فارسی ترجمه می کنن و واکترو میزارن) 🌹

• Like
Reactions: RaminZero21
نظر و تجربه شخصیم در مورد HFW:
از لحاظ بصری و گرافیک واقعا چیزی کم نداره بازی، ولی خوب بودن ظاهر نتونست باگ هاش یا یسری کم و کاستی هاشو جبران کنه
بزرگ‌ترین مشکل بازی، شخصیت اصلیش یعنی ایلوی بود، واقعا نچسب و حال بهم زن، شخصیت های فرعی خوب بودن، ولی هیچ باند و صمیمیتی بینشون دیده نمی‌شد.
دیالوگا بیش از حد بد بودن، اصلا نمیخوام بهش فکر کنم.
جهان بازی بشدت بزرگ، و میزان ترغیب به گشت و گذار خیلی کم بود.
انیمیشن لوت ها اذیت میکردن.
بازی هیچ چیز جدیدی برای ارائه نداشت.
داستانش در حد داستان هایی بود که دوستای من تو کلاس سوم مینوشتن، بشدت جنریک و قابل پیش بینی، پلات توییستشم اصلا خوب نبود، اوج داستان همون وسطش بود.
در کل تجربه خوبیه، نه بیشتر
نمره شخصی: بین ۷.۵ تا ۸

دوستان بازی روی ps4 pro ‌چشم نواز هست ؟ یا ارزش داره صبر کنم اولین بار روی ps5 تجربش کنم ؟
تا جایی که من مقایسه ها رو دیدم هم نسخه ی ps4 خیلی خوب کار شده هم ps5 ولی به نظرم شما اگر فعلا ها نمیخای بخری ps5 راحت برو بازیش کن... به جز زیر آب بازی و چند نکته ی ریز من فرق چندانی ندیم که این عملکرد عالی سازنده ها رو نشون میده

نظر و تجربه شخصیم در مورد HFW:
از لحاظ بصری و گرافیک واقعا چیزی کم نداره بازی، ولی خوب بودن ظاهر نتونست باگ هاش یا یسری کم و کاستی هاشو جبران کنه
بزرگ‌ترین مشکل بازی، شخصیت اصلیش یعنی ایلوی بود، واقعا نچسب و حال بهم زن، شخصیت های فرعی خوب بودن، ولی هیچ باند و صمیمیتی بینشون دیده نمی‌شد.
دیالوگا بیش از حد بد بودن، اصلا نمیخوام بهش فکر کنم.
جهان بازی بشدت بزرگ، و میزان ترغیب به گشت و گذار خیلی کم بود.
انیمیشن لوت ها اذیت میکردن.
بازی هیچ چیز جدیدی برای ارائه نداشت.
داستانش در حد داستان هایی بود که دوستای من تو کلاس سوم مینوشتن، بشدت جنریک و قابل پیش بینی، پلات توییستشم اصلا خوب نبود، اوج داستان همون وسطش بود.
در کل تجربه خوبیه، نه بیشتر
نمره شخصی: بین ۷.۵ تا ۸
کلا گوریلا تو داستان نویسی نمیخوام بگم ضعیفه ولی یکجورایی با بقیه استودیوهای سونی مثل سانتا و ناتی داگ پایینتره.البته کیلزون 2 استثنا بود مخوصا شخصیت منفی بازی وزاری عالی بود.داستان نسخه 1 وشخصیت الوی هم فقط در حد خوب بود نه بیشتر.من کلا از این سری آنچنان انتطار داستان پشم ریزونی ندارم..

پس اینجور که دوستان میگن تغییرات این بازی روی ps4 نصبت به ps5 زیاد به چشم نمیاد با این حساب روی ps4 میگیرمش .
ببین بازی بین نسلی حساب میشه این خودش فرق ها رو کم میکنه با نسل 9 ولی خوب به نظر من گیم چینجر نیست جزیات بازی در نسل 9 که احتمالا به خطار بین نسلی بودنش هست... اما من داخل پست قبل هم گفتم بهت روی دو کنسول خیلی خوب کار شده و اذیت نمیکنه گرافیک بازی
اگر حالا حالا ها نمیخای ps5 بخری راحت برو رو ps4 بازیش کن به نظر من ارزش صبر زیاد رو نداره اما اگر ps5 به زودی میخری صبر کن میل با خودت! بازی روی هر دو نسل فقط هنوز به چند اپدیت نیاز داره چون خیلی بزرگه مپ بازی... بازی هنوز یه سری باگ و گلیج داره که احتمالا تو پچ های بعدی درست میشه

• Like
Reactions: ehsan M
ببین بازی بین نسلی حساب میشه این خودش فرق ها رو کم میکنه با نسل 9 ولی خوب به نظر من گیم چینجر نیست جزیات بازی در نسل 9 که احتمالا به خطار بین نسلی بودنش هست... اما من داخل پست قبل هم گفتم بهت روی دو کنسول خیلی خوب کار شده و اذیت نمیکنه گرافیک بازی
اگر حالا حالا ها نمیخای ps5 بخری راحت برو رو ps4 بازیش کن به نظر من ارزش صبر زیاد رو نداره اما اگر ps5 به زودی میخری صبر کن میل با خودت! بازی روی هر دو نسل فقط هنوز به چند اپدیت نیاز داره چون خیلی بزرگه مپ بازی... بازی هنوز یه سری باگ و گلیج داره که احتمالا تو پچ های بعدی درست میشه
ممنون ، دیگه دیشب یهو یه مشتری خوب برای pro پیدا شد دادم رفت احتمالا تابسون فایو بگیرم .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or