PlayStation Horizon Forbidden West

سازنده
Guerrilla Games
تاریخ انتشار
February 2022
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
170764
Horizon Forbidden West یک بازی اکشن نقش آفرینی است که توسط استودیوی Guerrilla Games ساخته شده و توسط Sony Interactive Entertainment برای PS5 منتشر خواهد شد. داستان بازی در آینده‌ای دور و هزار سال پس از زمان حال اتفاق می‌افتد، جایی که نسل تمدن بشری سقوط کرده و جهان در سلطهٔ موجوداتی شبیه به دایناسور با بافت‌های فلزی قرار گرفته و آن‌ها تبدیل به نیرومندترین مخلوقات این جهان شده‌اند. این بازی دنباله ای بر Horizon Zero Dawn است، در دنیای پساآخرالزمانی با دیدگاه سوم شخص و جهان باز روایت می شود. بازیکنان باری دیگر کنترل کارکتر بسیار محبوب، الوی را به دست خواهند گرفت، الوی در قسمت جدید به نقاط دوردست، کالیفرنیای غربی که توسط طوفان های گسترده و ماشین های کشنده ویران شده است سفر می کند. لوکیشن های بازی یادآور مکان های واقعی هستند، Yosemite Valley از دیگر مکان های برجسته بازی خواهد بود، امکان کاوش در زیر آب برای اولین بار به بازی افزوده شده‌است. گوریلا گیمز در این تریلر نوع جدیدی از دشمنان و محیط‌های جدید از بازی را با جلوه‌های بصری خیره کننده بر روی کنسول نسل بعدی پلی استیشن به نمایش گذاشت. همچنین خانم Ashly Burch بازیگر نسخه اول، در این قسمت نیز در نقش الوی به ایفای نقش خواهد پرداخت.
آپدیت: گیمپلی منتشر شده بخشی از بازی را نشان می‌دهد که ایلوی دوست وفادار خود، ارند را به سان فرانسیسکو فرستاده تا تکنولوژی خاصی را برای او پیدا کند، اما با قبلیه‌ای به‌نام Tenakth درگیر می شود و حال ایلوی باید ارند را نجات دهد. نمایش 14 دقیقه‌ای بازی، مبارزات با دشمنان انسانی و غیرانسانی را شامل می‌شود. همچنین کمی جلوتر، سازندگان از تجهیزات جدید ایلوی که برای جابجایی سریع‌تر در محیط استفاده می‌شود نیز رونمایی کردند.
همانطور که در تریلر معرفی اشاره شده بود، محیط‌های زیر آب اکنون بر خلاف نسخه اول قابل کاوش هستند. داستان Horizon Forbidden West شش ماه پس از وقایع نسخه اول اتفاق می‌افتد و ماجراجویی‌های ایلوی اینبار، در میان خرابه‌های مناطق غرب آمریکا که در زیر آب فرو رفته‌اند، جریان دارد. سازندگان در خصوص گیمپلی بازی تأکید دارند که تاکتیک‌ها و انتخاب‌های بازیکنان نقش مهمی را در نسخه دوم ایفا می‌کند.
استودیوی Guerrilla Games در پایان نمایش رویداد State of Play اعلام کرد که در هنگام نزدیک‌تر شدن به عرضه بازی، اطلاعات بیشتری را از آن به اشتراک خواهد گذاشت. بازی Horizon Forbidden West هنوز تاریخ عرضه دقیقی ندارد و در زمان نامشخصی از سال 2021 برای پلی استیشن 4 و پلی استیشن 5 منتشر خواهد شد.
148728
"پس از پایان یافتن جهان چیزهای زیادی برای کشف وجود دارد ―Sylens"​
Sylens یک پژوهشگر سرگردان و بنیانگذار Eclipse است. او شیفتگی زیادی به تاریخ و فن آوری های باستانی دارد، او درقسمت اول با الوی متحد می شود تا حقیقت موجود در ماشین ها و سرنوشت افراد را قبل از مرگشان کشف کند. او در طول بازی سعی می کند اعتماد الوی را نسبت به هدفی که در سر می پروراند بدست بیاورد، کسی که تا پایان بازی به الوی مشاوره می داد مشخص می شود خود، خطرناکترین آنتاگونیست بازی است، در قسمت جدید بازی نقشی پررنگ خواهد داشت.

image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0006.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0003.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0002.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0001.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_000422.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_000522.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0007222.jpg

آخرین ویرایش:
دوران گیمری مثل پرواز با هواپیما میمونه میتونی یه بلیط economy بگیری یا First class، درنهایت به مقصد میرسی ولی کیفیت و لذتی که نصیبت میشه فرق داره :D
باور کن با اینکه سیستمم خوبه و نیازی به خرید کنسول S|X نمیبینم هم، هیچ میلی ندارم گیم پس امتحان کنم، آخه چیزی تو لیست این همه بازی نداره که به فاز من بخوره، اکتی و بتسدا هم تمام استودیو هاش دوباره انحصاری بسازن هم باز چیزی برای ترغیب من نداره. منو بازی های سانتامونیکا، ناتی داگ، گوریلا، اینسومنیاک، رمدی و راکستار تو این سن سرپا نگهداشته، همینا هم زنده ان بازی تولید میکنن دیگه، نیازی نیست برای بقیه رو امتحان کنی :-"

برای اینکه آف تاپیک نباشه هم، هر چی از بازی میبینم لذت میبرم، عملا این تنها بازی هست که اسپویل شدنش هم برام اشکالی نداره و ترجیح میدم از زیبایی هاش لذت ببرم چون نسخه اول خیلی توپ بود و هنوز تو کف تجربه DLC ش هستم که باید روی PC تمومش کنم بعد بیام شماره دوم.

بهترین گرافیک تاریخ صنعت گیم تا به امروز
سال ۲۰۲۱ که Ratchet and Clank: Rift Apart با اختلاف بهترین گرافیک سال داشت، امسالم که تا این لحظه Horizon Forbidden West \m/
استودیوهای پلی استیشن عالی مینوازن :D

View attachment 245466
View attachment 245467
View attachment 245468
از بیشترین چیز هورایزن که خوشم میاد همین شب هاشه که واقعا شبه و ظلمات میشه ، مثل بقیه بازی ها نیست که چند تا پروژکتور پشت کارکتر باشه ، یا مهتابش اندازه خورشید نورافشانی میکنه 😐

Horizon Forbidden West Has A Great Innovation Developed by Kojima Productions

تو بازی از نواوری های استودیوی کوجیما استفاده کردن

بعد مدت‌ها یه بازی اومد که وقتی داری به کارای دیگت مثل دانشگاه و... میرسی همش دوست داری که سریعتر تموم بشن تا دوباره بری سراغ بازی و تو دنیاش غرق بشی. داستان و کوئست ها هرچی جلوتر میری بهتر میشن. گاهی اوقات حس میکنم دارم زیاده‌روی میکنم تو مراحل اصلی و بعدش میرم سراغ مراحل فرعی که بازی دیرتر تموم بشه و درنهایت میبینم که اونا هم فوقالعادن. قدر تایمی که همچین بازیایی میان رو بدونین و از لحظه به لحظش لذت ببرین. یک اسکرین شاتایی هم گرفتم که مادر بگرید.
کپی رایتو رعایت نمی کنی متاسفانه. دیسلایک

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

دوستان بازی کرفتینگ خیلی خفنی داره من ۳ روزه دارم فقط اکسپلور میکنم اصلا مین کوئست نرفتم دلم نمیاد .ساید کوئستارم ادم حیفیش میاد بره :D فقط یه نکته بسیار کلیدی شما برا آپگرید کردنا و کرفت سلاحاتون به قطعات داخل بدنه مشین ها نیاز دارید مثلا یه کمان برا اپگرید power cellمیخادکه رو بعضی مشینا هست خب حالا شما باید روی هر مشین فوکوس کنید و بعد با جهت ها تمام قسمتاشو برسی کنید تا مثلا سل پاورشو پیدا کنید و با دکمه مثلث تگش کنید و فقط اون قسمتو بزنید تا بتونید اون قطعه رو بگیرید هرجا دیگه مثلا سر یا blaze طرفو بزنید اون قطعات کلیدی از بین میره و بی استفاده میشه :D اوج لذت و شاهکاره این بازی چندین ماه زمان میبره قشنگ 😍
من تمومه سلاحامو فول اپگرید کردم اینطوری
Screenshot_20220220-132734_YouTube.jpg

آخرین ویرایش:
کپی رایتو رعایت نمی کنی متاسفانه. دیسلایک

به جوونیش ببخش :Dمیشن های اصلی رو فعلا کنسل کردم ، این ساید میشن هارو دست کم گرفته بودم یه سریشون خیلی خیلی خوب شدن دیگه :D

به جوونیش ببخش :Dمیشن های اصلی رو فعلا کنسل کردم ، این ساید میشن هارو دست کم گرفته بودم یه سریشون خیلی خیلی خوب شدن دیگه :D
گفته بودم که. اصلا ساید میشناش از ماموریت اصلیای نسخه قبل بهترن قشنگ درگیرشون بشی کلی سرگرمت میکنه.

دوستان بازی کرفتینگ خیلی خفنی داره من ۳ روزه دارم فقط اکسپلور میکنم اصلا مین کوئست نرفتم دلم نمیاد .ساید کوئستارم ادم حیفیش میاد بره :D فقط یه نکته بسیار کلیدی شما برا آپگرید کردنا و کرفت سلاحاتون به قطعات داخل بدنه مشین ها نیاز دارید مثلا یه کمان برا اپگرید power cellمیخادکه رو بعضی مشینا هست خب حالا شما باید روی هر مشین فوکوس کنید و بعد با جهت ها تمام قسمتاشو برسی کنید تا مثلا سل پاورشو پیدا کنید و با دکمه مثلث تگش کنید و فقط اون قسمتو بزنید تا بتونید اون قطعه رو بگیرید هرجا دیگه مثلا سر یا blaze طرفو بزنید اون قطعات کلیدی از بین میره و بی استفاده میشه :D اوج لذت و شاهکاره این بازی چندین ماه زمان میبره قشنگ 😍
View attachment 245505
این ویژگی تو نسخه قبلی هم بود برا ارتقا سلاح ها

View attachment 245505
آقا من احساس میکنم این سیستم باگ داره و بد باگی هم هست! اصلا معلوم نیست چطوری کار میکنه که عمل کنی - منظورم زدن بخش های خاص برای منابع LeGendary شونه - تو مشخصات نوشته زمانی که اونهارو از بدن ماشین جدا کنید -100% اون آیتم رو میتونید لوت کنید - با این نکته که اگر این قطعه رو جدا نکنید و ماشین کشته بشه - شما نمیتونین بهش دسترسی داشته باشین و عملا با خود ماشین نابود میشه - با این توضیحات - وقتی اون قطعه ی خاص رو از ماشین ها میزنی و میوفته - بعد خود ماشین رو میکشی - اون قطعه ی رو زمین غیب میشه :-?? 8-| برای ماشین های معمولی اوکیه / میمونه / اما قوی تر ها که دهن آدم سرویس میشه تا اون قطه خاص رو گیر بیاره - بعد کشته شدنشون غیب میشه :\ باید بری زیره دست و پای طرف لوت کنی 8-| دوبار! دوبار دُمِ Thunderjaw رو زدم چون آیتم لجند بود - تا میومدم لوت کنم وان شاتم می کرد :-?? یک بارم دمش رو زدم! لوت نکردم - خودش رو زدم! آیتم غیب شد 8-|

آقا من احساس میکنم این سیستم باگ داره و بد باگی هم هست! اصلا معلوم نیست چطوری کار میکنه که عمل کنی - منظورم زدن بخش های خاص برای منابع LeGendary شونه - تو مشخصات نوشته زمانی که اونهارو از بدن ماشین جدا کنید -100% اون آیتم رو میتونید لوت کنید - با این نکته که اگر این قطعه رو جدا نکنید و ماشین کشته بشه - شما نمیتونین بهش دسترسی داشته باشین و عملا با خود ماشین نابود میشه - با این توضیحات - وقتی اون قطعه ی خاص رو از ماشین ها میزنی و میوفته - بعد خود ماشین رو میکشی - اون قطعه ی رو زمین غیب میشه :-?? 8-| برای ماشین های معمولی اوکیه / میمونه / اما قوی تر ها که دهن آدم سرویس میشه تا اون قطه خاص رو گیر بیاره - بعد کشته شدنشون غیب میشه :\ باید بری زیره دست و پای طرف لوت کنی 8-| دوبار! دوبار دُمِ Thunderjaw رو زدم چون آیتم لجند بود - تا میومدم لوت کنم وان شاتم می کرد :-?? یک بارم دمش رو زدم! لوت نکردم - خودش رو زدم! آیتم غیب شد 8-|
برو تو Settings قسمت Difficulty رو بزار روی Custom بعد گزینه Easy Loot رو on کن. فرصت کافی برای لوت کردن داری
گزینه concentration duration هم میتونید بزارید روی longer که برای نشونه گیری زمان بیشتری داشته باشید

آخرین ویرایش:
برو تو Settings قسمت Difficulty رو بزار روی Custom بعد گزینه Easy Loot رو on کن. فرصت کافی برای لوت کردن داری
گزینه concentration duration هم میتونید بزارید روی longer که برای نشونه گیری زمان بیشتری داشته باشید
آقا من دارم رو Hard میرم که چالش بر انگیز باشه , نه اینکه راحت نشونه گیری کنی و ... :-??مکانیزم بازی باید خودش خوب عمل کنه دیگه / نمیدونم , امیدوارم باگ نبوده باشه .
آدم میترسه تو نت هم چیزی رو سرچ کنه , یهو یه ماشین جدید / منطقه جدید چیزی اسپول شه ...

امشب یه Fire Bristleback رو به عنوان سواری برگزیدم چه حالی میده. عجب ابهتی داره لعنتی وقتی باهاش راه میری :D اینکه تعداد روباتایی که میتونی سوارشون بشی رو بیشتر کردن خیلی خووبه. اون Chargerها دیگه حال نمیدادن. داستان بازی هم خیلی جالب شده و کاملا شاخ و برگ بیشتری دادن بهش نسبت به نسخه قبلی. همچنان ساید کوئست‌ها عالی و جذابن. هر کردم داستان و کرکترای خاص خودشونو دارن که به شکل عجیبی با کیفیت طراحی شدن. واقعا یه جاهای خود ایلوی میره تو حاشیه اینقدر بقیه خوبن :D هر کمپی که میری حال و هوای خودشو داره. یه مدل لباس خاص یا یه سری مراسم و سرگرمی‌های خاص. اختلاق و رفتار کاملا متفاوت از بقیه. خیلی جالب درست کردنشون. وارد هر کدوم میشی فضای کاملا جدیدی رو تجربه میکنی. یه اکتیویتی جدید دیگه کشف کردم خیلی خفن بود. نمدونم چطور بگمش که اسپویل نشه حتی داخل اسپویلر :D ولی خیلی حال داد. ۲بار پشت هم تکرارش کردم قشنگ لذتشو بردم. هر چی بیشتر بازی کنی و تجربه بهتری کسب کنی میفهمی که اسکیل‌های مختلف چقدر میتونن مفید باشن. اوایل فکر میکردم یه سریشون به درد نخورن اما تو موقعیتای خاص متوجه میشی که بهتره ازشون استفاده کنی. Melee Combat بازی خیلی گستردس. حتی میتونید فراتر از کمبوهایی که بهتون یاد میده برید و کارای جدید انجام بدید. به جون هم انداختن روباتا هم از نسخه قبل بهتر شده. قشنگ با تمام وجود دهن همدیگه رو صاف میکنن. رفتن داخل Cauldronها همچنان جذابه. همه چیز ساده طراحی شده و سخت نیس راهو پیدا کنید اما خیلی خیلی خوب و با کیفیت طراحی شدن. تک‌تک لحظات بازی لذتبخشه واقعا. از مپ بازی که اینقدر خووبه ۹۰٪ مواقع پیاده میرم اینور اونور تا آشنا شدن با کرکترای جدید و دیالوگ شنیدن و انجام کوئست و کشف چیزای مخفی و مبارزات. کاملا وقت گذاشتن برای ساخت این نسخه و به معنای واقعی یه Sequel ساختن.
در مورد موهای ایلوی که یه وقتایی عجیب میشه منو یاد سیستم انیمیشن صورت L.A Noir میندازه. نمیخوام مقایسه بکنم اما هر دو خواستن چیز جدیدی رو پیاده کنن ولی یه وقتایی اغراق‌آمیز میشد. واقعا سخته موهای بلند ایلوی که باز هم هستن رو پرفکت طراحی کنی بدون اینکه اتفاق عجیبی بیفته. بالا پایین بپره یا بره داخل بدنش و ازین مشکلا. ولی به نظرم کارشون عالی بوده تو این نسخه.
در مورد Climbing و پربدن‌های ایلوی با اینکه خودم مشکل خاصی نداشتم اما میتونه یه جاهایی اذیت کنه مخصوصا اگه لبه‌ی جایی باشید یا ۲تا مانع کوتاه نزدیک هم باشن مغزش ارور میده و یه کارای عجیبی میکنه.
در کنار گوست آو سوشیما، زبباترین مپی هستش که تونسته منو جذب خودش کنه و از سانت به سانتش لذت میبرم. شدیدا زیبا طراحی شده از نظر هنری. در کنار گرافیک و مناظری که میبینیم، موسیقی زیبای بازی کاملا لذت بردن رو چند برابر میکنه. بی صبرانه منتظرم انجین دسیما رو تو پروژه بعدیشون گه مخصوص PS5 میسازن ببینم. خیلی هیولاس این انجین.

موفق باشیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or