PlayStation Horizon Forbidden West

سازنده
Guerrilla Games
تاریخ انتشار
February 2022
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
170764
Horizon Forbidden West یک بازی اکشن نقش آفرینی است که توسط استودیوی Guerrilla Games ساخته شده و توسط Sony Interactive Entertainment برای PS5 منتشر خواهد شد. داستان بازی در آینده‌ای دور و هزار سال پس از زمان حال اتفاق می‌افتد، جایی که نسل تمدن بشری سقوط کرده و جهان در سلطهٔ موجوداتی شبیه به دایناسور با بافت‌های فلزی قرار گرفته و آن‌ها تبدیل به نیرومندترین مخلوقات این جهان شده‌اند. این بازی دنباله ای بر Horizon Zero Dawn است، در دنیای پساآخرالزمانی با دیدگاه سوم شخص و جهان باز روایت می شود. بازیکنان باری دیگر کنترل کارکتر بسیار محبوب، الوی را به دست خواهند گرفت، الوی در قسمت جدید به نقاط دوردست، کالیفرنیای غربی که توسط طوفان های گسترده و ماشین های کشنده ویران شده است سفر می کند. لوکیشن های بازی یادآور مکان های واقعی هستند، Yosemite Valley از دیگر مکان های برجسته بازی خواهد بود، امکان کاوش در زیر آب برای اولین بار به بازی افزوده شده‌است. گوریلا گیمز در این تریلر نوع جدیدی از دشمنان و محیط‌های جدید از بازی را با جلوه‌های بصری خیره کننده بر روی کنسول نسل بعدی پلی استیشن به نمایش گذاشت. همچنین خانم Ashly Burch بازیگر نسخه اول، در این قسمت نیز در نقش الوی به ایفای نقش خواهد پرداخت.
آپدیت: گیمپلی منتشر شده بخشی از بازی را نشان می‌دهد که ایلوی دوست وفادار خود، ارند را به سان فرانسیسکو فرستاده تا تکنولوژی خاصی را برای او پیدا کند، اما با قبلیه‌ای به‌نام Tenakth درگیر می شود و حال ایلوی باید ارند را نجات دهد. نمایش 14 دقیقه‌ای بازی، مبارزات با دشمنان انسانی و غیرانسانی را شامل می‌شود. همچنین کمی جلوتر، سازندگان از تجهیزات جدید ایلوی که برای جابجایی سریع‌تر در محیط استفاده می‌شود نیز رونمایی کردند.
همانطور که در تریلر معرفی اشاره شده بود، محیط‌های زیر آب اکنون بر خلاف نسخه اول قابل کاوش هستند. داستان Horizon Forbidden West شش ماه پس از وقایع نسخه اول اتفاق می‌افتد و ماجراجویی‌های ایلوی اینبار، در میان خرابه‌های مناطق غرب آمریکا که در زیر آب فرو رفته‌اند، جریان دارد. سازندگان در خصوص گیمپلی بازی تأکید دارند که تاکتیک‌ها و انتخاب‌های بازیکنان نقش مهمی را در نسخه دوم ایفا می‌کند.
استودیوی Guerrilla Games در پایان نمایش رویداد State of Play اعلام کرد که در هنگام نزدیک‌تر شدن به عرضه بازی، اطلاعات بیشتری را از آن به اشتراک خواهد گذاشت. بازی Horizon Forbidden West هنوز تاریخ عرضه دقیقی ندارد و در زمان نامشخصی از سال 2021 برای پلی استیشن 4 و پلی استیشن 5 منتشر خواهد شد.
148728
"پس از پایان یافتن جهان چیزهای زیادی برای کشف وجود دارد ―Sylens"​
Sylens یک پژوهشگر سرگردان و بنیانگذار Eclipse است. او شیفتگی زیادی به تاریخ و فن آوری های باستانی دارد، او درقسمت اول با الوی متحد می شود تا حقیقت موجود در ماشین ها و سرنوشت افراد را قبل از مرگشان کشف کند. او در طول بازی سعی می کند اعتماد الوی را نسبت به هدفی که در سر می پروراند بدست بیاورد، کسی که تا پایان بازی به الوی مشاوره می داد مشخص می شود خود، خطرناکترین آنتاگونیست بازی است، در قسمت جدید بازی نقشی پررنگ خواهد داشت.

image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0006.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0003.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0002.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0001.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_000422.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_000522.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0007222.jpg

آخرین ویرایش:
نمیذارن برم سراغ مین کوئست :D
اینقدر ساید کوئستا خوبن و خرتو پرت تو محیط بازی ریخته که اگه قصد رفتن به سمت کوئست اصلی داشته باشی ۲۰بار از مسیرت منحرف میشی! اولین مبارزه با Thunderjaw هم انجام دادم جرم داد تا بمیره. به نظرم خیلی وحشی‌تر و هجومی‌تر شده. کلا حجم انیمیشنایی که برای هر روبات طراحی کردن باور نکردنیه. هر کدوم به چندین روش مختلف بهتون حمله میکنن و زمانی که فکر میکنید همه کاراشونو دیدید یه چیز جدید رو میکنن و دمیج رو میدن بهتون. وقتی چندتایی میریزن سرتون واقعا کار سخت میشه. جالبه هر کدوم هم یه جور رفتار میکنن و همه با هم نمیان تو شکمتون. شب بازی واقعا زیباس. آسمون به شکل وحشتناکی خوشگل میشه. توی روز هم وقتی جای ساکت باشید صدای پرنده‌ها خیلی حس خوبی میده. استفاده از Shieldwing Glider خیلی بیشتر ازون چیزی که فکر میکردم حال میده. یه چیز دیگم که خیلی خفن دراوردن جامپ‌اتک هستش که عجیب حال میده. قشنگ ضربه‌ای که وارد میکنه رو حس میکنید

Screenshot_20220219-233641_Gallery.jpg

اینم همینجوری گرفتم. شب بود و سکوت و تنهایی و بی‌خوابی هم زده بود به سرش :D
فوتومود بازی خیلی خفنه ولی عکس گرفتنو گذاشتم واسه وقتی که وارد مناطق جدید شدم

دوستان ازین out fit زیبا غافل نشید😍 :D براستی که برازنده بانوعهView attachment 245391
آقا یکم این آرمورهارو یواش تر بزار :D ما بعد 20 ساعت بازی هنوز نرسیدیم به این آرمور :-??

دوستان یه چند تا سئوال :
1 - کلا در حین بازی نمیشه به Stash دسترسی داشته باشیم - تا زمانی که بریم سره باکس و فول کنیم اینونتوری رو - درسته ؟ مثلا برای Medicine فقط تعداد مشخصی رو میشه به صورت درجا و در کیفش استفاده کرد (فکر کنم اول بازی 30 تاست کلا) - باقی همش میره تو Stash
2 - با این حجم زیاد و متفاوت سلاح های بازی - امکانش نیست اینهارو با هم مقایسه کنیم ؟ (Compare) - مثلا ببینیم کدوم استتسش از اون یکی درصدی بیشتره :؟ فقط باید چیدمان اینونتوری رو بر اساس سلاح بزاریم تا نزدیک به هم باشن برای مقایسه ؟
جواب : آقا این رو فهمیدم - وقتی میخواین سلاح جدید بخرین براتون گزینه مقایسه رو میاره - با دکمه های دایرکت میتونین با سلاح های خودتون مقایسش کنید
3 - یادمه تو شماره ی قبلی موقع خرید سلاح ها - گوشه ی تصویر یه نمایشی ازشون می داد که کارائیشون چطوره - اینجا من نمیبینم یا نداره کلا ؟ الان ما کلی پوینت داریم - کلی هم تو سلاح فروشی ها / سلاح هست - ولی نمیدونیم به کارمون میاد یا نه :D چیکار باید کرد ؟
4 - باز هم تو این بخش سلاح ها - وقتی آپگریدشون می کنیم و فول میشن - کمیت (Rarity) همون میمونه - درسته ؟ مثل شماره یک . مثلا ما کلی پوینت خرج آپگرید کردیم - دو ساعت بعد یه چیزه جدید داد - رسما اون سلاح قبلی رفت کنار :D عجیب نیست یکم ؟ حس میکنم یه جاهای این آپگرید کردن ها و تغییرات تو سلاح ها گنگِ

آخرین ویرایش:

بهترین گرافیک تاریخ صنعت گیم تا به امروز
سال ۲۰۲۱ که Ratchet and Clank: Rift Apart با اختلاف بهترین گرافیک سال داشت، امسالم که تا این لحظه Horizon Forbidden West \m/
استودیوهای پلی استیشن عالی مینوازن :D

View attachment mysKHIyM9lMnArjh.mp4
download.jpg
download (1) (1).jpg

بهترین گرافیک تاریخ صنعت گیم تا به امروز
سال ۲۰۲۱ که Ratchet and Clank: Rift Apart با اختلاف بهترین گرافیک سال داشت، امسالم که تا این لحظه Horizon Forbidden West \m/
استودیوهای پلی استیشن عالی مینوازن :D

View attachment 245466
View attachment 245467
View attachment 245468
آف تاپیکه ولی هی با خودت میگی ps 4 رد کن یه مقدار پول بذار روش SX بخر با گیم پس یه نسل کم هزینه پر بازی رو تجربه کن ، بعد چشمت میوفته به این لامصبا(انحصاریا) پشیمون میشی از فکری که داشتی :|
نسخه قبلش واسه من یکی از یونیک ترین وخاص ترین تجربه های نسل بود ، چقدر اون شروع بازی و اتمسفر خاص بازی منو تحت تأثیر قرار داد از معدود بازی هایی بود که پلات شد بدون اینکه حتی قصد پلات کردنشو داشته باشم
الآنم شدیداً دوست دارم تجربه اش کنم چون واسه کسایی که از نسخه قبل لذت بردن یه بهشته ظاهراً ، ولی نمی‌خوام رو ps 4 تجربه اش کنم ( هرچند آخرش کم میارم :D)

آف تاپیکه ولی هی با خودت میگی ps 4 رد کن یه مقدار پول بذار روش SX بخر با گیم پس یه نسل کم هزینه پر بازی رو تجربه کن ، بعد چشمت میوفته به این لامصبا(انحصاریا) پشیمون میشی از فکری که داشتی :|
نسخه قبلش واسه من یکی از یونیک ترین وخاص ترین تجربه های نسل بود ، چقدر اون شروع بازی و اتمسفر خاص بازی منو تحت تأثیر قرار داد از معدود بازی هایی بود که پلات شد بدون اینکه حتی قصد پلات کردنشو داشته باشم
الآنم شدیداً دوست دارم تجربه اش کنم چون واسه کسایی که از نسخه قبل لذت بردن یه بهشته ظاهراً ، ولی نمی‌خوام رو ps 4 تجربه اش کنم ( هرچند آخرش کم میارم :D)
با خریدهایی که مايکروسافت کرده و اینده گیم پس بنظرم تمام گیمرا درکنار ps5 حداقل باید یه سری ایکس یا pc تقریبا رده بالا داشته باشن
دیگه تو این نسل برخلاف نسل قبل دوره تک کنسولی تموم شده
تازه باید یه نینتندو سوییچ هم داشته باشیم که تو مسافرت ریج گیم خونیمون پایین نیاد😅

آف تاپیک .. به عنوان یه گیمر که نه فن بوی شرکتی هستم و فقط از گیمینگ لذت میبرم
توی نسل 9 بهترین گزینه خرید هر دو کنسوله! حداقل یه سری s یا x!! نمیشه از خیلی از عناوین گذشت

• Like
Reactions: graywolf and AxeL90
دوستان وضعیت Side Quest ها و Reward های بازی چطوره ؟ بازم بعد از گشت و گذار و explore و انجام ماموریت ها فقط چوب و سنگ و اینا جایزه میده یا نه مثل بازی های rpg آیتم های باحال لوت میکنه ؟

رفیق واقعا اگر این اتفاق با نسخه ی قبلی برات افتاده , اصلا و ابدا خودت رو محدود نکن - اینقدر این بازی نسبت به نسخه ی قبلی پیشرفت داشته که با تجربش هوش از سر آدم ببره - من دیشب هی با خودم میگفتم چطور میشه تو یک بازی جهان باز - اینقدر به جزئیات دقت کرد! چطور میشه یک ادامه اینقدر پیشرفتِ جذابی داشته باشه! و چطور میشه اینهمه زیبایی رو درک کرد!!
یادمه یکی از تعریف هایی که اکثر نقد های Last Part II داشت این بود که استدیو های این صنعت باید از این بازی یاد بگیرن که چطور همه چیز باید در یک بازی خطی پرفکت باشه! نظر من راجب HFW اینه که تمام استدیو های بازی سازی - باید از این ساخته یاد بگیرن که چطور یک بازی جهان باز رو با آخرین تکنولوژی ها جذاب بسازن! (باز به نظرم HFW پرفکت ترین عنوانیه که از تمام بازی های جهان باز - بهترین و بجا ترین الهامات رو گرفته)

دوستان وضعیت Side Quest ها و Reward های بازی چطوره ؟ بازم بعد از گشت و گذار و explore و انجام ماموریت ها فقط چوب و سنگ و اینا جایزه میده یا نه مثل بازی های rpg آیتم های باحال لوت میکنه ؟
آقا بـسیار بسیار عالی تر از نسخه ی قبل اجرا شده - تو بیست ساعته تجربم - بدون اغراق هیچ کدوم از ساید ها شبیه به هم نبودن - هرکدوم روایت متفاوت و جریان متفاوتی رو در فضای جدیدی بیان کردن (از انیمیشن و صدا پیشگی کاراکتر ها تو ساید ها نگم که به سبک حیرت انگیزی خوبن!!) - با وجود دنیاهای جدید (زیر آب) و تکمیل شده ی نسخه ی قبل (مثل غار ها - کوه ها و ... ) بازی پر از چشم انداز های جدید شده که دلتون میخواد قدم به قدمش رو تجربه کنید - بخش های پلتفرمینگ جدیدی هم با توجه به ابزارهای جدید Aloy به بازی اضافی شده که حسابی من رو یاد Zelda میندازه (البته تا به اینجای کار نه به اون میزان جذابیت - ولی در حد یک پلتفرمینگ خوب و پیشرفته تر نسبت به نسخه ی قبلی)

راجب به ریوارد ها هم تا اینجای کار واقعا عالی بوده - نمیخوام اسپویل کنم ولی ریواردهای جذابی تو گوشه کنار بازی (چست ها و ... ) کاشته شده که در نهایت به جذاب تر شدن تجربتون کمک میکنن - حالا اینها میتونن کازمتیکهای بسیار زیاد باشن - متریال - اسکیل پوینت - ایکس پی یا حتی سلاح های جدید باشن!! همه چیز نسبت به نسخه ی قبل پیشرفت داشته \m/

-----------------------------

1.jpg
"مدیر توسعه تیم Dice"

2.jpg
"1000% - به نظرم این تعریف رو به عنوان فکت باید تو بازی ثبت کنن"

3.jpg
" :Lovestruck: "

و به رسم همیشگی تبریک استدیوهای داخلی سونی به گوریلا گیم

4.jpg
5.jpg
6.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg

آخرین ویرایش:
یه نسل کم هزینه پر بازی رو تجربه کن ، بعد چشمت میوفته به این لامصبا(انحصاریا) پشیمون میشی از فکری که داشتی :|
دوران گیمری مثل پرواز با هواپیما میمونه میتونی یه بلیط economy بگیری یا First class، درنهایت به مقصد میرسی ولی کیفیت و لذتی که نصیبت میشه فرق داره :D

مبارزات با انسانها توی این نسخه نسبت به نسخه اول پیشرفت کرده؟کمبوهای متنوعی داره؟قسمت اول بنظرم توی این زمینه ضعیف بود
خیلی بهتر شده، یه از شاخه های درخت مهارت هم کلا رو‌ مبارزات نزدیک تمرکز داره.

• Like
Reactions: mikael1026
به گفته این دوست عزیز عربمون در ابتدای نمره دهی سیل عظیمی از نمرات صفر توسط یوزر ها انجام شده که نمرات یوزر اسکورش رو به رنگ قرمز زرشکی در آورده😁😁
الانم خودم رفتم چک کردم دیدم تعداد رای ها بیشتر شده و توسته به عدد 7.8 برسه که بازم خیلی کمه

Attachments

• Screenshot_20220220-113759.png
    Screenshot_20220220-113759.png
    730.4 KB · مشاهده: 51
  • Screenshot_20220220-113656.png
    Screenshot_20220220-113656.png
    1.8 MB · مشاهده: 64
بعد مدت‌ها یه بازی اومد که وقتی داری به کارای دیگت مثل دانشگاه و... میرسی همش دوست داری که سریعتر تموم بشن تا دوباره بری سراغ بازی و تو دنیاش غرق بشی. داستان و کوئست ها هرچی جلوتر میری بهتر میشن. گاهی اوقات حس میکنم دارم زیاده‌روی میکنم تو مراحل اصلی و بعدش میرم سراغ مراحل فرعی که بازی دیرتر تموم بشه و درنهایت میبینم که اونا هم فوقالعادن. قدر تایمی که همچین بازیایی میان رو بدونین و از لحظه به لحظش لذت ببرین. یک اسکرین شاتایی هم گرفتم که مادر بگرید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or