PlayStation Horizon Forbidden West

سازنده
Guerrilla Games
تاریخ انتشار
February 2022
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
170764
Horizon Forbidden West یک بازی اکشن نقش آفرینی است که توسط استودیوی Guerrilla Games ساخته شده و توسط Sony Interactive Entertainment برای PS5 منتشر خواهد شد. داستان بازی در آینده‌ای دور و هزار سال پس از زمان حال اتفاق می‌افتد، جایی که نسل تمدن بشری سقوط کرده و جهان در سلطهٔ موجوداتی شبیه به دایناسور با بافت‌های فلزی قرار گرفته و آن‌ها تبدیل به نیرومندترین مخلوقات این جهان شده‌اند. این بازی دنباله ای بر Horizon Zero Dawn است، در دنیای پساآخرالزمانی با دیدگاه سوم شخص و جهان باز روایت می شود. بازیکنان باری دیگر کنترل کارکتر بسیار محبوب، الوی را به دست خواهند گرفت، الوی در قسمت جدید به نقاط دوردست، کالیفرنیای غربی که توسط طوفان های گسترده و ماشین های کشنده ویران شده است سفر می کند. لوکیشن های بازی یادآور مکان های واقعی هستند، Yosemite Valley از دیگر مکان های برجسته بازی خواهد بود، امکان کاوش در زیر آب برای اولین بار به بازی افزوده شده‌است. گوریلا گیمز در این تریلر نوع جدیدی از دشمنان و محیط‌های جدید از بازی را با جلوه‌های بصری خیره کننده بر روی کنسول نسل بعدی پلی استیشن به نمایش گذاشت. همچنین خانم Ashly Burch بازیگر نسخه اول، در این قسمت نیز در نقش الوی به ایفای نقش خواهد پرداخت.
آپدیت: گیمپلی منتشر شده بخشی از بازی را نشان می‌دهد که ایلوی دوست وفادار خود، ارند را به سان فرانسیسکو فرستاده تا تکنولوژی خاصی را برای او پیدا کند، اما با قبلیه‌ای به‌نام Tenakth درگیر می شود و حال ایلوی باید ارند را نجات دهد. نمایش 14 دقیقه‌ای بازی، مبارزات با دشمنان انسانی و غیرانسانی را شامل می‌شود. همچنین کمی جلوتر، سازندگان از تجهیزات جدید ایلوی که برای جابجایی سریع‌تر در محیط استفاده می‌شود نیز رونمایی کردند.
همانطور که در تریلر معرفی اشاره شده بود، محیط‌های زیر آب اکنون بر خلاف نسخه اول قابل کاوش هستند. داستان Horizon Forbidden West شش ماه پس از وقایع نسخه اول اتفاق می‌افتد و ماجراجویی‌های ایلوی اینبار، در میان خرابه‌های مناطق غرب آمریکا که در زیر آب فرو رفته‌اند، جریان دارد. سازندگان در خصوص گیمپلی بازی تأکید دارند که تاکتیک‌ها و انتخاب‌های بازیکنان نقش مهمی را در نسخه دوم ایفا می‌کند.
استودیوی Guerrilla Games در پایان نمایش رویداد State of Play اعلام کرد که در هنگام نزدیک‌تر شدن به عرضه بازی، اطلاعات بیشتری را از آن به اشتراک خواهد گذاشت. بازی Horizon Forbidden West هنوز تاریخ عرضه دقیقی ندارد و در زمان نامشخصی از سال 2021 برای پلی استیشن 4 و پلی استیشن 5 منتشر خواهد شد.
148728
"پس از پایان یافتن جهان چیزهای زیادی برای کشف وجود دارد ―Sylens"​
Sylens یک پژوهشگر سرگردان و بنیانگذار Eclipse است. او شیفتگی زیادی به تاریخ و فن آوری های باستانی دارد، او درقسمت اول با الوی متحد می شود تا حقیقت موجود در ماشین ها و سرنوشت افراد را قبل از مرگشان کشف کند. او در طول بازی سعی می کند اعتماد الوی را نسبت به هدفی که در سر می پروراند بدست بیاورد، کسی که تا پایان بازی به الوی مشاوره می داد مشخص می شود خود، خطرناکترین آنتاگونیست بازی است، در قسمت جدید بازی نقشی پررنگ خواهد داشت.

image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0006.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0003.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0002.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0001.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_000422.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_000522.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0007222.jpg

آخرین ویرایش:
ببین من در زمینه FF حق آب و گل دارم، در نتیجه تا 4 تایی که اسلام اجازه داده رو میتونم رزرو کنم. عشق اول و آخرم که قطعا رینوآست:D اما بعد تیفا و بعد لایتنینگه:D چهارمی رو هم هنوز انتخاب نکردم:D شاید از تو فف16 در امد:D

ولی قدر مسلم به حامد حتا NPC های FF هم نمیرسه. زور بیخود میزنه
بنده جینکس از آرکین رو انتخاب میکنم البته اگه بذاره زنده بمونم :| :)

اول از اینکه تا نیومدم غیرت بورزم، سرتو ببرم تو کوچه رژه برم پست رو ویرایش کن بگو تیفا همشیره، دوم اینکه دماغ تیفا هم خیلی خوبه، سوم اینکه ولش کن تو درست بشو نیستی، آدرس بده بیام غیرت بورزم.
ویرایش انجام شد. ☹️

• Like
Reactions: Cloud Strife
توضیحات کامل در مورد قابلیت های Accessibility بازی:

Accessibility features in Horizon Forbidden West

بازی 5 تا درجه سختی و همینطور Custom Difficulty داره....یه Easy Loot System هم داره که با فعال کردنش قسمت های مختلف ربات ها بعد از کشتنشون از بین نمیره و راحت میشه لوت کرد.

+
Horizon Forbidden West also features optional motion sensor controls; using the DualSense wireless controller’s built-in accelerometer and gyroscope you can make intuitive micro-adjustments to aimed shots for that extra touch of precision.

There are sliders for the sensitivity of movement as well as Dead Zone settings for the analog sticks. You can also Quick Swap between weapons with one tap, and swap the functionality of the left and right sticks for character and camera movement.

As the PS5 version of the game makes use of the adaptive triggers and vibrations, we have introduced settings for players that find these options challenging: you can change the vibration intensity on cinematics, traversal, combat, UI, or the environment, and you can disable the adaptive triggers when wielding weapons.
تنظیماتی که تونستن به لطف قابلیت های دوال سنس به بازی اضافه کنن.
+
There’s a couple of settings here that are specifically aimed at reducing any discomfort our players might experience. Visually, you can finetune the camera shake and motion blur settings, and completely customize the game’s HUD to control what information is visible to you, and when.
HUD کاملا قابل شخصی سازی هست.

اینم جالب بود:
If you boot up the game again after shutting down your console, there’s a Story So Far screen to help get back into the swing of things. While PS4 players might encounter the occasional loading screen (including helpful hints), PS5 players can toggle between Informative and Immediate, since the game loads a lot quicker and some might prefer to read the loading screen tips.
پلیرای PS4 ممکنه هر از گاهی با لودینگ مواجه بشن که داخلش اطلاعات مفیدی در مورد کامبت و گیم پلی گفته میشه. از طرف دیگه پلیرای PS5 میتونن از بین دو گزینه Informative و Immediate یکی رو انتخاب کنن چون بازی خیلی سریعتر لود میشه و ممکنه بخوان تکنیک هایی که توی صفحه لودینگ هست رو بخونن.

من یادمه وقتی نسخه اول عرضه شد، خیلیا از جمله خودم بخاطر بهینه سازی بشدت خفنش تحت تاثیر قرار گرفته بودیم چون معمولا اکثر بازیای OW کلی باگ و مشکل تکنیکی به همراه داشتن...با این قابلیت هایی که اضافه شده و تنظیمات به شدت مفصل بازی، دیگه خیالم از این نسخه هم راحته که وقت کافی واسه بهینه سازی بازی داشتن <:-P

آخرین ویرایش:
ویدیو جدیدی از گیم پلی بازی Horizon Forbidden West که بر روی پلی استیشن 4 داره اجرا میشه.

View attachment 244049
اصلا از بازی کاملا مشخصه که ابتدا برای ps4 ساخته شده وبعد برای 5 بهینه شده
گرافیک بازی دقیقا همون شماره اول با کمی بهینه سازی که خب طبیعی بعد از این همه سال
باید منتظر بود و مقاسه هارو دید تا بشه خیلی دقیق تر نظر داد در باره گرافیک
هرچند خود من بشخصه خیلی نگران گرافیک نبودم مشکلم با شماره اول گیم پلی بود که گویا تو این شمار تغیرات بزرگی داشته که این جای خوشحالی داره
به نظر خود من god ot war بعدی هم مثل همین بازی گرافیک خوبی روی نسل هشت داره چون قطعا بیس اون بازی هم ps4 هست

• Like
Reactions: mohsen2019
ویدیو جدیدی از گیم پلی بازی Horizon Forbidden West که بر روی پلی استیشن 4 داره اجرا میشه.

View attachment 244049

اون دوستمون که بجای ps4 میخواست 3 -4 سال صبرکنه روی پی سی پلی بده فکر کنم مشکلش حل شد دیگه :D

View attachment 244049
یک نکته بسیار بسیار ریزی در HUD این نمایش وجود داره که ... :D 8-}
+
پریلود بازی , تقریبا 5 - 6 ساعت پیش برای ریجن های نیوزلند آغاز شده (هنوز من جائی ندیدم که امکان پریلود نسخه ی Ps5 - از ورژن Ps4 بازی رو تایید کرده باشن - قبلا دیتا ماینر سونی تو توییتر گفته بود میشه - الان میگه نمیدونم :D چند ساعت دیگه مشخص میشه )

ts5z9naie0h81.jpg

+
پریلود بازی , تقریبا 5 - 6 ساعت پیش برای ریجن های نیوزلند آغاز شده (هنوز من جائی ندیدم که امکان پریلود نسخه ی Ps5 - از ورژن Ps4 بازی رو تایید کرده باشن - قبلا دیتا ماینر سونی تو توییتر گفته بود میشه - الان میگه نمیدونم :D چند ساعت دیگه مشخص میشه )

View attachment 244063

View attachment 244049

واقعا شاهکارِ ... خدای جنگ چی بشه دیگه! همچنان خوشحالم که کنسول رو نخریدم هنوز و اگر با فاصله یک سال برای کامپیوتر هم عرضه بشه، شاید این نسل اواخرش بخرم! ولی دمش گرم PS4 ... واقعا خاکش مردِ به قول ما

• Like
Reactions: majidred2011
+

View attachment 244063
تکمیلی

با اینکه گزینه های بیشتری به صفحه ی پیش خرید بازی در فروشگاه پلی استیشن اضافی شده

z12.jpg
اما چند جایی دیدم (غیر رسمی - از کاربرهای توییتر و ردیت پرسیدم ) که پری لود ورژن Ps5 برای نسخه ی 60 دلاری - وجود نداره . فکر کنم هممون که 60$ رو خریدیم - با این وضع دانلودی اینترنت هامون , اول باید ورژن Ps4 رو برای تجربه روز عرضه بازی دانلود کنیم - بعد که بازی رسما عرضه شد! بتونیم دیتای Ps5 رو بگیریم :D خلاصه اینکه هممون یه 90 گیگ دانلوده اضافی فعلا افتادیم , امیدوارم تو روزهای آینده این امکان رو اضافی کنن برای پری لود

• Like
Reactions: malek911
تکمیلی

با اینکه گزینه های بیشتری به صفحه ی پیش خرید بازی در فروشگاه پلی استیشن اضافی شده

اما چند جایی دیدم (غیر رسمی - از کاربرهای توییتر و ردیت پرسیدم ) که پری لود ورژن Ps5 برای نسخه ی 60 دلاری - وجود نداره . فکر کنم هممون که 60$ رو خریدیم - با این وضع دانلودی اینترنت هامون , اول باید ورژن Ps4 رو برای تجربه روز عرضه بازی دانلود کنیم - بعد که بازی رسما عرضه شد! بتونیم دیتای Ps5 رو بگیریم :D خلاصه اینکه هممون یه 90 گیگ دانلوده اضافی فعلا افتادیم , امیدوارم تو روزهای آینده این امکان رو اضافی کنن برای پری لود

یعنی حجم هم باید به اندازه هر دوتا ورژن خالی داشته باشیم؟!!!

الان تو ردیت دیدم حجم نسخه ps5 98 گیگه
نسخه ps4
90 گیگ

• Like
Reactions: Pedirahimzadeh
یعنی حجم هم باید به اندازه هر دوتا ورژن خالی داشته باشیم؟!!!

الان تو ردیت دیدم حجم نسخه ps5 98 گیگه
نسخه ps4
90 گیگ
گویا بله - اگر اینترنت کشور روبراه بود باز مشکلی نبود - دو سه ساعت بعد عرضه می شد دیتا رو گرفت (ورژن Ps5) - اما با این وضع فکر کنم 98 گیگ Ps5 یه 10 - 12 ساعتی طول بکشه - من ترجیح می دم Ps4 ورژن رو صبح جمعه شروع کنم - انشالله تا شبش ورژن Ps5 رو بگیرم و اون رو ادامه بدم :D * اگر سیو ها جابجا بشن - خیلی اما اگری شد دیگه 8-}

گویا بله - اگر اینترنت کشور روبراه بود باز مشکلی نبود - دو سه ساعت بعد عرضه می شد دیتا رو گرفت (ورژن Ps5) - اما با این وضع فکر کنم 98 گیگ Ps5 یه 10 - 12 ساعتی طول بکشه - من ترجیح می دم Ps4 ورژن رو صبح جمعه شروع کنم - انشالله تا شبش ورژن Ps5 رو بگیرم و اون رو ادامه بدم :D * اگر سیو ها جابجا بشن - خیلی اما اگری شد دیگه 8-}
نه رفیق
اینکارو نکن
مثل دیدن فیلم سینمایی با کیفیت پرده میمونه!

این حجم بازی هم داستان شده

یعنی استودیو فرست پارتی سونی از تکنولوژی کراکن استفاده نکرده؟

یا استفاده کرده و تازه شده این!!

• Like
Reactions: Pedirahimzadeh

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or