PlayStation Horizon Forbidden West

سازنده
Guerrilla Games
تاریخ انتشار
February 2022
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
170764
Horizon Forbidden West یک بازی اکشن نقش آفرینی است که توسط استودیوی Guerrilla Games ساخته شده و توسط Sony Interactive Entertainment برای PS5 منتشر خواهد شد. داستان بازی در آینده‌ای دور و هزار سال پس از زمان حال اتفاق می‌افتد، جایی که نسل تمدن بشری سقوط کرده و جهان در سلطهٔ موجوداتی شبیه به دایناسور با بافت‌های فلزی قرار گرفته و آن‌ها تبدیل به نیرومندترین مخلوقات این جهان شده‌اند. این بازی دنباله ای بر Horizon Zero Dawn است، در دنیای پساآخرالزمانی با دیدگاه سوم شخص و جهان باز روایت می شود. بازیکنان باری دیگر کنترل کارکتر بسیار محبوب، الوی را به دست خواهند گرفت، الوی در قسمت جدید به نقاط دوردست، کالیفرنیای غربی که توسط طوفان های گسترده و ماشین های کشنده ویران شده است سفر می کند. لوکیشن های بازی یادآور مکان های واقعی هستند، Yosemite Valley از دیگر مکان های برجسته بازی خواهد بود، امکان کاوش در زیر آب برای اولین بار به بازی افزوده شده‌است. گوریلا گیمز در این تریلر نوع جدیدی از دشمنان و محیط‌های جدید از بازی را با جلوه‌های بصری خیره کننده بر روی کنسول نسل بعدی پلی استیشن به نمایش گذاشت. همچنین خانم Ashly Burch بازیگر نسخه اول، در این قسمت نیز در نقش الوی به ایفای نقش خواهد پرداخت.
آپدیت: گیمپلی منتشر شده بخشی از بازی را نشان می‌دهد که ایلوی دوست وفادار خود، ارند را به سان فرانسیسکو فرستاده تا تکنولوژی خاصی را برای او پیدا کند، اما با قبلیه‌ای به‌نام Tenakth درگیر می شود و حال ایلوی باید ارند را نجات دهد. نمایش 14 دقیقه‌ای بازی، مبارزات با دشمنان انسانی و غیرانسانی را شامل می‌شود. همچنین کمی جلوتر، سازندگان از تجهیزات جدید ایلوی که برای جابجایی سریع‌تر در محیط استفاده می‌شود نیز رونمایی کردند.
همانطور که در تریلر معرفی اشاره شده بود، محیط‌های زیر آب اکنون بر خلاف نسخه اول قابل کاوش هستند. داستان Horizon Forbidden West شش ماه پس از وقایع نسخه اول اتفاق می‌افتد و ماجراجویی‌های ایلوی اینبار، در میان خرابه‌های مناطق غرب آمریکا که در زیر آب فرو رفته‌اند، جریان دارد. سازندگان در خصوص گیمپلی بازی تأکید دارند که تاکتیک‌ها و انتخاب‌های بازیکنان نقش مهمی را در نسخه دوم ایفا می‌کند.
استودیوی Guerrilla Games در پایان نمایش رویداد State of Play اعلام کرد که در هنگام نزدیک‌تر شدن به عرضه بازی، اطلاعات بیشتری را از آن به اشتراک خواهد گذاشت. بازی Horizon Forbidden West هنوز تاریخ عرضه دقیقی ندارد و در زمان نامشخصی از سال 2021 برای پلی استیشن 4 و پلی استیشن 5 منتشر خواهد شد.
148728
"پس از پایان یافتن جهان چیزهای زیادی برای کشف وجود دارد ―Sylens"​
Sylens یک پژوهشگر سرگردان و بنیانگذار Eclipse است. او شیفتگی زیادی به تاریخ و فن آوری های باستانی دارد، او درقسمت اول با الوی متحد می شود تا حقیقت موجود در ماشین ها و سرنوشت افراد را قبل از مرگشان کشف کند. او در طول بازی سعی می کند اعتماد الوی را نسبت به هدفی که در سر می پروراند بدست بیاورد، کسی که تا پایان بازی به الوی مشاوره می داد مشخص می شود خود، خطرناکترین آنتاگونیست بازی است، در قسمت جدید بازی نقشی پررنگ خواهد داشت.

image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0006.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0003.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0002.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0001.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_000422.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_000522.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0007222.jpg

آخرین ویرایش:
آقــــا خیلی کم جونین برای لانچ همچین بازی بزرگی! :D :Lovestruck:
بارها شده کلی نکته ی ریزُ درشت تو خبرگذاری ها یا مکالمات افراد راجب به این بازی دیدم که متاسفانه تو این انجمن دیده نشده - البته اینطوری هم نیست که خبری نباشه , باز دم یک سری از دوستان گرم که به ساعت و دقیقه خبر هارو میزارن - اما چیزی که من تو این انجمن - حداقل تا اینجای کار خیلی کم دیدم! فن بیس دو آتیشه ی این بازیه :D

یه نفری باید باشه که بیاد خبرهارو تحلیل کنه ؟ از ناگفته ها بگه یا چیزهایی رو که متوجه شده (یا حدس میزنه) بگه ؟ یا نه همه مثل خودم خسته اید ؟ B-(

بزارین یکم براتون از این خبرهای فن بیس گانه بگم و زیر آتیش هایپ رو کمی روشن کنم :

1 - اول از اینکه حتما این مطلب رو یک نگاهی بهش بندازین - توسط فن بیس اصلی بازی طراحی و نوشته شده - کلی طراح بزرگ و کوچیک - کلی خانم و آقای کازپلی کار از مسیر آشناییشون با دنیای هورایزن نوشتن و خودشون رو معرفی کردن - فکر میکنم مطلب خیلی باحالیه برای کسایی که دنیای هورایزن رو (مثل خودم) بسیار زیاد دوست داشتن و ارتباط گرفتن

2 - یه چندتایی یوتیوبره خیلی با صفا هستن که هر تریلری که از بازی تو این مدت اومده رو حسابی نشستن تجزیه تحلیل کردن , مثلا اضافی شدن دو عنصر جدید به بازی , نیزه و سلاح های جدیدی که در دستان الوی دیدیم - ربات های دشمن و تجزیه تحلیل قبایل - یا حتی لباس ها و زره هایی که الوی تو نسخه های قبلی داشت و تو نسخه ی جدید چطور پیشرفت داشتن رو - چندتا از لینک هاشون رو میزارم - حتما برین سر فرصت سر بزنین و ببینین - قطعا که کلی هایپتون میکنن :

و اگر خیلی دیگه حوصله دارین و منتظر خبرید - این پادکست رو از دست ندید - جفت این دو دوست به بازی (مثل منتقدین) دسترسی دارن و صحبت های جالبی رو انجام دادن (اسپویلر هم داره)

3 - بلاخره ورژن 60 دلاری بازی هم به استور سونی (امروز) اضافی شد و خبر آپگرید رایگان بروز رسانی شد (هنوز تو خیلی از استورها بروز رسانی نشده)
+ بله - تایید شده کسانی که نسخه ی 60 دلاری بازی رو خریداری کردن - هم زمان با آغاز پری لود - میتونن ورژن Ps5 رو به رایگان دانلود کنن ( جمعه 22 بهمن یا 11Feb تاریخی هستش که گویا میشه دیتا رو دانلود کرد)

4 - کمپین های تبلیغاتی بازی طی روز ها و هفته های اخیر حسابی تو دنیا فعال شدن که یک نمونش رو پائین براتو پست می کنم

3.jpg
1.jpg
2.jpg
" کمپین تبلیغاتی بازی در بخش متروی شهر کیو (اکراین)"
5 - در هفته ی گذشته BBC یک پادکست موسیقیایی راجب به ویدئو گیم داشت که حسابی با خانوم جولی الوین (وکالیست سری هورایزن) و جوریس دِ من ( کمپوزر سری هورایزن) صحبت کردن - اون رو هم میتونین از لینک زیر گوش بدید و حسابی لذت ببرید

6 - و نکته ی آخر اینکه این مسئله رسوندن نسخه ی منتقدین - به دستشون در فاصله زمانی حدودی سه هفته تا عرضه رسمی بازی - خیلی برای من جای سئوال داشت که چرا باید با توجه به تاخیری که بازی به همراه داشت - اینطور باشه ؟ تنها جوابی که تونستم حدودی بهش برسم (به کمک جستجو در ردیت بازی) این بود که بازی در اواخر مسیر خودش - روایت بسیار مهمی رو برامون به همراه داره که سونی خواسته منتقدین با وجود ترافیکه عجیب عرضه بازی های بزرگ - این پایان و نحوه ی روایت گویی رو از دست ندن - چیزی که حدودا در شماره ی قبلی هم کاملا حس می شد - هرچی وارد جزئیاتی داستانی بیشتر می شدیم ( در اواخر بازی) - جلوه های جدیدی از ناشناخته های داستانی رو متوجه می شدیم . (همونطور که می دونید تو این مدت دایینگ لایت - شیفو - هورایزن و الدن رینگ!! تقریبا تو یک بازه ی زمانی برای منتقدین ارسال شدن 8-})
اما این هنوز هم برای من سئواله که قراره در نهایت چی در روایت داستان ببینیم ؟ چه ایمپکتی میتونه تو روایت گویی همچین زمان زیادی رو بخواد - آیا قراره حسابی مثل لست دو ... ؟ یا نه قراره حسابی تو شناخت کاراکتر ها غرق بشیم ؟

دمتون گرم که مطلب رو خوندین - امیدوارم روزهای پیش رومون رو به سلامتی بگذرونیم و همگی بتونیم حسابی از عرضه بازی لذت ببریم

آقــــا خیلی کم جونین برای لانچ همچین بازی بزرگی! :D :Lovestruck:
بارها شده کلی نکته ی ریزُ درشت تو خبرگذاری ها یا مکالمات افراد راجب به این بازی دیدم که متاسفانه تو این انجمن دیده نشده - البته اینطوری هم نیست که خبری نباشه , باز دم یک سری از دوستان گرم که به ساعت و دقیقه خبر هارو میزارن - اما چیزی که من تو این انجمن - حداقل تا اینجای کار خیلی کم دیدم! فن بیس دو آتیشه ی این بازیه :D

یه نفری باید باشه که بیاد خبرهارو تحلیل کنه ؟ از ناگفته ها بگه یا چیزهایی رو که متوجه شده (یا حدس میزنه) بگه ؟ یا نه همه مثل خودم خسته اید ؟ B-(

بزارین یکم براتون از این خبرهای فن بیس گانه بگم و زیر آتیش هایپ رو کمی روشن کنم :

1 - اول از اینکه حتما این مطلب رو یک نگاهی بهش بندازین - توسط فن بیس اصلی بازی طراحی و نوشته شده - کلی طراح بزرگ و کوچیک - کلی خانم و آقای کازپلی کار از مسیر آشناییشون با دنیای هورایزن نوشتن و خودشون رو معرفی کردن - فکر میکنم مطلب خیلی باحالیه برای کسایی که دنیای هورایزن رو (مثل خودم) بسیار زیاد دوست داشتن و ارتباط گرفتن

2 - یه چندتایی یوتیوبره خیلی با صفا هستن که هر تریلری که از بازی تو این مدت اومده رو حسابی نشستن تجزیه تحلیل کردن , مثلا اضافی شدن دو عنصر جدید به بازی , نیزه و سلاح های جدیدی که در دستان الوی دیدیم - ربات های دشمن و تجزیه تحلیل قبایل - یا حتی لباس ها و زره هایی که الوی تو نسخه های قبلی داشت و تو نسخه ی جدید چطور پیشرفت داشتن رو - چندتا از لینک هاشون رو میزارم - حتما برین سر فرصت سر بزنین و ببینین - قطعا که کلی هایپتون میکنن :

و اگر خیلی دیگه حوصله دارین و منتظر خبرید - این پادکست رو از دست ندید - جفت این دو دوست به بازی (مثل منتقدین) دسترسی دارن و صحبت های جالبی رو انجام دادن (اسپویلر هم داره)

3 - بلاخره ورژن 60 دلاری بازی هم به استور سونی (امروز) اضافی شد و خبر آپگرید رایگان بروز رسانی شد (هنوز تو خیلی از استورها بروز رسانی نشده)
+ بله - تایید شده کسانی که نسخه ی 60 دلاری بازی رو خریداری کردن - هم زمان با آغاز پری لود - میتونن ورژن Ps5 رو به رایگان دانلود کنن ( جمعه 22 بهمن یا 11Feb تاریخی هستش که گویا میشه دیتا رو دانلود کرد)

4 - کمپین های تبلیغاتی بازی طی روز ها و هفته های اخیر حسابی تو دنیا فعال شدن که یک نمونش رو پائین براتو پست می کنم

View attachment 243504
View attachment 243505
View attachment 243506
" کمپین تبلیغاتی بازی در بخش متروی شهر کیو (اکراین)"
5 - در هفته ی گذشته BBC یک پادکست موسیقیایی راجب به ویدئو گیم داشت که حسابی با خانوم جولی الوین (وکالیست سری هورایزن) و جوریس دِ من ( کمپوزر سری هورایزن) صحبت کردن - اون رو هم میتونین از لینک زیر گوش بدید و حسابی لذت ببرید

6 - و نکته ی آخر اینکه این مسئله رسوندن نسخه ی منتقدین - به دستشون در فاصله زمانی حدودی سه هفته تا عرضه رسمی بازی - خیلی برای من جای سئوال داشت که چرا باید با توجه به تاخیری که بازی به همراه داشت - اینطور باشه ؟ تنها جوابی که تونستم حدودی بهش برسم (به کمک جستجو در ردیت بازی) این بود که بازی در اواخر مسیر خودش - روایت بسیار مهمی رو برامون به همراه داره که سونی خواسته منتقدین با وجود ترافیکه عجیب عرضه بازی های بزرگ - این پایان و نحوه ی روایت گویی رو از دست ندن - چیزی که حدودا در شماره ی قبلی هم کاملا حس می شد - هرچی وارد جزئیاتی داستانی بیشتر می شدیم ( در اواخر بازی) - جلوه های جدیدی از ناشناخته های داستانی رو متوجه می شدیم . (همونطور که می دونید تو این مدت دایینگ لایت - شیفو - هورایزن و الدن رینگ!! تقریبا تو یک بازه ی زمانی برای منتقدین ارسال شدن 8-})
اما این هنوز هم برای من سئواله که قراره در نهایت چی در روایت داستان ببینیم ؟ چه ایمپکتی میتونه تو روایت گویی همچین زمان زیادی رو بخواد - آیا قراره حسابی مثل لست دو ... ؟ یا نه قراره حسابی تو شناخت کاراکتر ها غرق بشیم ؟

دمتون گرم که مطلب رو خوندین - امیدوارم روزهای پیش رومون رو به سلامتی بگذرونیم و همگی بتونیم حسابی از عرضه بازی لذت ببریم
رفقا , جسارتا پیرو مطلبم و نکنه ی شماره 3 - این نوشته به تازگی به بخش خرید بازی در وب سایت اضافی شده

zx copy.jpg

If you already own the PS4 version of this game, you can get the PS5 digital version at no extra cost and you do not need to purchase this product
Owners of a PS4 disc copy must insert it into the PS5 every time they want to download or play the PS5 digital version
PS4 game disc owners who buy the PS5 Digital Edition disc-free console will not be able to get the PS5 version at no extra cost
پس اصلا نگران خرید ورژن Ps4 و تبدیل رایگانش برای Ps5 نباشید 🌹

منوی اول بازی=P~=P~ واقعا تحمل برا بازی هر روز سخت تر از دیروز میشه:((
چیز خاصی نیست همین یه منظره سادست ولی میذارمش تو اسپویلر دیگه برای کسایی که خیلی خیلی حساسن
این رو هم ندیدم کسی اینجا اشاره کنه صفحه گوریلا گیمز تو یوتیوب تا الان ۸ قسمت پادکست تحت عنوان گایا کست منتشر کردن که هر قسمت با نویسنده های بازی در مورد یه موضوع از بازی حرف میزنن که خیلی جالبه و اطلاعات خوبیم میدن کلا دیدنش خالی از لطف نیست اینم قسمت اولش:

رفقا , جسارتا پیرو مطلبم و نکنه ی شماره 3 - این نوشته به تازگی به بخش خرید بازی در وب سایت اضافی شده

View attachment 243675

If you already own the PS4 version of this game, you can get the PS5 digital version at no extra cost and you do not need to purchase this product
Owners of a PS4 disc copy must insert it into the PS5 every time they want to download or play the PS5 digital version
PS4 game disc owners who buy the PS5 Digital Edition disc-free console will not be able to get the PS5 version at no extra cost
پس اصلا نگران خرید ورژن Ps4 و تبدیل رایگانش برای Ps5 نباشید 🌹

میخواستم صبر کنم تا نمره منتقدین منتشر بشه بعد پیش خرید کنم!
دیدم اگر منتقدین صفر هم بدن بازم من این شاهکار رو بازی می کنم! دیگه صبر نکردم و نسخه ps4 رو پیش خرید کردم امیدوارم این سیستم ارتقا رايگان اش کار کنه!

• Like
Reactions: Pedirahimzadeh
میخواستم صبر کنم تا نمره منتقدین منتشر بشه بعد پیش خرید کنم!
دیدم اگر منتقدین صفر هم بدن بازم من این شاهکار رو بازی می کنم! دیگه صبر نکردم و نسخه ps4 رو پیش خرید کردم امیدوارم این سیستم ارتقا رايگان اش کار کنه!
انشالله که کار میکنه عزیز - خیــــلی مبارکتون باشه :Lovestruck:

---------------------------------
آقـــا خیـــــــــــــــــــــــــلی مراقب لیک ها باشین!! خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی زیاد! جدا بد چیزهایی داره لیک میشه! :D
اگر خیلی حساسید روی موضوع لیک شدن , هرجا رسما حرفی از هورایزن شد سریع چشم هاتون رو ببندین و محل رو ترک کنید!x_x
دیروز یا دیشب یک وبسایت چینی به اشتباه نقد خودش از بازی رو , روی وب سایت منتشر کرده که قبل از داون شدنش - حسابی سروصدا کرده و ملت همیشه در صحنه , کلی چیز میز رکورد کردن :D
من پست ردیتش رو برای رفقایی که میخوان برن ببینن چه خبره میزارم - دیگه اگر رفتین تو بخش کامنت ها , برگشتش دست خودتون نیست - جدی می گم - چیزی در آنجا وجود داره کـــه ... :D

آخرین ویرایش:
View attachment 243773

آلوی اومده شیراز بینیش عمل کرده برگشته :D
بیشتر یاد دو پیازه آلو انداختی ما رو برادر (سبک نوشتار آلوی :D)
آقـــا خیـــــــــــــــــــــــــلی مبارک لیک ها باشین!! خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی زیاد! جدا بد چیزهایی داره لیک میشه! :D
اگر خیلی حساسید روی موضوع لیک شدن , هرجا رسما حرفی از هورایزن شد سریع چشم هاتون رو ببندین و محل رو ترک کنید!x_x
دیروز یا دیشب یک وبسایت چینی به اشتباه نقد خودش از بازی رو , روی وب سایت منتشر کرده که قبل از داون شدنش - حسابی سروصدا کرده و ملت همیشه در صحنه , کلی چیز میز رکورد کردن :D
من پست ردیتش رو برای رفقایی که میخوان برن ببینن چه خبره میزارم - دیگه اگر رفتین تو بخش کامنت ها , برگشتش دست خودتون نیست - جدی می گم - چیزی در آنجا وجود داره کـــه ... :D
دستشونم درد نکنه، همه رو دیدم، هایپم دو چندان شد، خدا کنه وقت کنم بتونم توی اون یک هفته ای که تا elden ring فاصله هست به یه سرانجامی برسونمش، وگرنه یه هفته وقتم دست اینه و بعدش میره تو نوبت تا ۶ ماه بعد :D

خود هورایزن از معدود بازیهایی بود که من ۲ بار رفتمش. ورژن اولیه رو دیسک ریجن ۲ داشتم و دور اول از بس برام گرایندینگش جالب بود، خود به خود پلات هم شد (پلات کردن جزو کارهایی هست که من برای معدود بازیی وقت می کنم که انجام بدم)، بعداً که DLC براش اومد (frozen wild)، بازی رو اینبار روی استور خریدم (چون صبر نداشتم برا رسیدن دیسکش) و از نو دوباره رفتم + FW... خیلی هم چسبید

آخرین ویرایش:
بیشتر یاد دو پیازه آلو انداختی ما رو برادر (سبک نوشتار آلوی :D)

دستشونم درد نکنه، همه رو دیدم، هایپم دو چندان شد، خدا کنه وقت کنم بتونم توی اون یک هفته ای که تا elden ring فاصله هست به یه سرانجامی برسونمش، وگرنه یه هفته وقتم دست اینه و بعدش میره تو نوبت تا ۶ ماه بعد :D

خود هورایزن از معدود بازیهایی بود که من ۲ بار رفتمش. ورژن اولیه رو دیسک ریجن ۲ داشتم و دور اول از بس برام گرایندینگش جالب بود، خود به خود پلات هم شد (پلات کردن جزو کارهایی هست که من برای معدود بازیی وقت می کنم که انجام بدم)، بعداً که DLC براش اومد (forbidden west)، بازی رو اینبار روی استور خریدم (چون صبر نداشتم برا رسیدن دیسکش) و از نو دوباره رفتم + FW... خیلی هم چسبید
آقا شما هم دیدی اون چیزی رو که من دیدم ؟! :D با اینکه تو کامنت ها خیلی زد و نقیض راجب به تاییدش حرف زده شده , ولی چطور تیم مارکتینگ بازی همچین مکانیزم مهمی رو از ملت قایم کردن و تو پیش نمایش ها نشونش ندادن ؟!! من چند هفته ی هست که منتظر رونمایی از این مکانیزم تو یه State Of Play خاص بودم!! به نظرم اینقدری این تیر (مکانیزم پرواز) بزرگ بود واسه مارکتینگ بازی که براش یه ایونت مجزا بزارن!! واقعا اگر همچین مکانیزمی تو بازی وجود داشته باشه و به خوبی پیاده شده باشه - خیلی ظلم بزرگیه که تا بحال نمایشش ندادن - نمیدونم شاید طبق صحبت های چند سال پیش توسعه دهنده ها که سخت افزار نسل قبل بهشون اجازه همچین مکانیزمی رو نمی داده , وقتی بازی رو بر پایه نسل جدید ساختن و بازی به یکباره کراس جن شده! روشون نشده بیان بگن ورژن های نسل قبلی همچین مکانیزمی رو نداره! اگر واقعا چنین فرقی میونه دوتا نسل بازی وجود داشته باشه - کلی حرفُ حدیث راه میندازه :D البته باز میگم - اگر تایید شده باشه کلیت این مکانیزم

آقا شما هم دیدی اون چیزی رو که من دیدم ؟! :D با اینکه تو کامنت ها خیلی زد و نقیض راجب به تاییدش حرف زده شده , ولی چطور تیم مارکتینگ بازی همچین مکانیزم مهمی رو از ملت قایم کردن و تو پیش نمایش ها نشونش ندادن ؟!! من چند هفته ی هست که منتظر رونمایی از این مکانیزم تو یه State Of Play خاص بودم!! به نظرم اینقدری این تیر (مکانیزم پرواز) بزرگ بود واسه مارکتینگ بازی که براش یه ایونت مجزا بزارن!! واقعا اگر همچین مکانیزمی تو بازی وجود داشته باشه و به خوبی پیاده شده باشه - خیلی ظلم بزرگیه که تا بحال نمایشش ندادن - نمیدونم شاید طبق صحبت های چند سال پیش توسعه دهنده ها که سخت افزار نسل قبل بهشون اجازه همچین مکانیزمی رو نمی داده , وقتی بازی رو بر پایه نسل جدید ساختن و بازی به یکباره کراس جن شده! روشون نشده بیان بگن ورژن های نسل قبلی همچین مکانیزمی رو نداره! اگر واقعا چنین فرقی میونه دوتا نسل بازی وجود داشته باشه - کلی حرفُ حدیث راه میندازه :D البته باز میگم - اگر تایید شده باشه کلیت این مکانیزم
بله، دیدم و بسیار هم پسندیدم، امیدوارم همینجوری هم باشه

• Like
Reactions: Pedirahimzadeh

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or