PlayStation Horizon Forbidden West

سازنده
Guerrilla Games
تاریخ انتشار
February 2022
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
170764
Horizon Forbidden West یک بازی اکشن نقش آفرینی است که توسط استودیوی Guerrilla Games ساخته شده و توسط Sony Interactive Entertainment برای PS5 منتشر خواهد شد. داستان بازی در آینده‌ای دور و هزار سال پس از زمان حال اتفاق می‌افتد، جایی که نسل تمدن بشری سقوط کرده و جهان در سلطهٔ موجوداتی شبیه به دایناسور با بافت‌های فلزی قرار گرفته و آن‌ها تبدیل به نیرومندترین مخلوقات این جهان شده‌اند. این بازی دنباله ای بر Horizon Zero Dawn است، در دنیای پساآخرالزمانی با دیدگاه سوم شخص و جهان باز روایت می شود. بازیکنان باری دیگر کنترل کارکتر بسیار محبوب، الوی را به دست خواهند گرفت، الوی در قسمت جدید به نقاط دوردست، کالیفرنیای غربی که توسط طوفان های گسترده و ماشین های کشنده ویران شده است سفر می کند. لوکیشن های بازی یادآور مکان های واقعی هستند، Yosemite Valley از دیگر مکان های برجسته بازی خواهد بود، امکان کاوش در زیر آب برای اولین بار به بازی افزوده شده‌است. گوریلا گیمز در این تریلر نوع جدیدی از دشمنان و محیط‌های جدید از بازی را با جلوه‌های بصری خیره کننده بر روی کنسول نسل بعدی پلی استیشن به نمایش گذاشت. همچنین خانم Ashly Burch بازیگر نسخه اول، در این قسمت نیز در نقش الوی به ایفای نقش خواهد پرداخت.
آپدیت: گیمپلی منتشر شده بخشی از بازی را نشان می‌دهد که ایلوی دوست وفادار خود، ارند را به سان فرانسیسکو فرستاده تا تکنولوژی خاصی را برای او پیدا کند، اما با قبلیه‌ای به‌نام Tenakth درگیر می شود و حال ایلوی باید ارند را نجات دهد. نمایش 14 دقیقه‌ای بازی، مبارزات با دشمنان انسانی و غیرانسانی را شامل می‌شود. همچنین کمی جلوتر، سازندگان از تجهیزات جدید ایلوی که برای جابجایی سریع‌تر در محیط استفاده می‌شود نیز رونمایی کردند.
همانطور که در تریلر معرفی اشاره شده بود، محیط‌های زیر آب اکنون بر خلاف نسخه اول قابل کاوش هستند. داستان Horizon Forbidden West شش ماه پس از وقایع نسخه اول اتفاق می‌افتد و ماجراجویی‌های ایلوی اینبار، در میان خرابه‌های مناطق غرب آمریکا که در زیر آب فرو رفته‌اند، جریان دارد. سازندگان در خصوص گیمپلی بازی تأکید دارند که تاکتیک‌ها و انتخاب‌های بازیکنان نقش مهمی را در نسخه دوم ایفا می‌کند.
استودیوی Guerrilla Games در پایان نمایش رویداد State of Play اعلام کرد که در هنگام نزدیک‌تر شدن به عرضه بازی، اطلاعات بیشتری را از آن به اشتراک خواهد گذاشت. بازی Horizon Forbidden West هنوز تاریخ عرضه دقیقی ندارد و در زمان نامشخصی از سال 2021 برای پلی استیشن 4 و پلی استیشن 5 منتشر خواهد شد.
148728
"پس از پایان یافتن جهان چیزهای زیادی برای کشف وجود دارد ―Sylens"​
Sylens یک پژوهشگر سرگردان و بنیانگذار Eclipse است. او شیفتگی زیادی به تاریخ و فن آوری های باستانی دارد، او درقسمت اول با الوی متحد می شود تا حقیقت موجود در ماشین ها و سرنوشت افراد را قبل از مرگشان کشف کند. او در طول بازی سعی می کند اعتماد الوی را نسبت به هدفی که در سر می پروراند بدست بیاورد، کسی که تا پایان بازی به الوی مشاوره می داد مشخص می شود خود، خطرناکترین آنتاگونیست بازی است، در قسمت جدید بازی نقشی پررنگ خواهد داشت.

image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0006.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0003.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0002.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0001.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_000422.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_000522.jpg image_horizon_forbidden_west-42164-4519_0007222.jpg

آخرین ویرایش:
نمیزاره که نسخه فایو رو پریلود کنیم با نسخه 60 دلاری که خریدیم. سونی داستانی درست کردا سر این بازی
View attachment 244116
ربطی به این قضیه نداره، همین الان امیر می شه نسخه PS4 رو پریلود کرد ولی نسخه مخصوص PS5 رو نه دلیل داره، به طور مثال می ری Sifu رو پیش خرید می کنی "بدون تفاوت قیمتی" از PS4، بعد که میای از طریق PS5 پریلود کنی نسخه پریلود PS5 نداره، چون توی سیستم براش اینطور تعریف شده (روی "PS4" خریداری شده) تا زمان لانچ بازی از طریق اضافه شدن قابلیت ارتقا نسخه PS4 به PS5 باید صبر کنی، چون نسخه مربوط به PS4ـه و باید روی PS5آپگرید دریافت کنه و زمانی معمولا این قابلیت اضافه می شه که بازی لانچ شده باشه

Last edited by a moderator:
ربطی به این قضیه نداره، همین الان امیر می شه نسخه PS4 رو پریلود کرد ولی نسخه مخصوص PS5 رو نه دلیل داره، به طور مثال می ری Sifu رو پیش خرید می کنی "بدون تفاوت قیمتی" از PS4، بعد که میای از طریق PS5 پریلود کنی نسخه پریلود PS5 نداره، چون توی سیستم براش اینطور تعریف شده (روی "PS4" خریداری شده) تا زمان لانچ بازی از طریق اضافه شدن قابلیت ارتقا نسخه PS4 به PS5 باید صبر کنی، چون نسخه مربوط به PS4ـه و باید روی PS5آپگرید دریافت کنه و زمانی معمولا این قابلیت اضافه می شه که بازی لانچ شده باشه

چیپ ترین کار اینه که بدون هیچ اطلاعاتی یه چیزی بپرونی
دمت گرم.
ولی خب فکر می‌کردم این سیستم رو برای این مورد یک تغییری بدن. لعنتی حجمشم زیاده و 2 3 روز دیرتر احتمالا باید پلی بدمش

کار سونی سر این پری لود نسخه ps5 خیلی چیپه، منتظر دفاع افراد ذوب در ولایت سونی هستیم :D

هیشکی موافق این گدا بازی های سونی و اون مرتیکه جیمبو نیست:دی فن یه کنسول بودن نباید به معنای نادیده گرفتن قوه تعقل و سلیقه شخصی باشه:دی

حالا من بیشتر نگرانم سر این 10 دلاری که کم کردن بعدا کرم بیشتری بریزن:دی یکاری کنن خودمون بیاریم دستی 20 دلار بدیم فقط بکشن بیرون:دی

توضیح ات منطقی بود ولی باور کن اگر من میدونستم سیستم پریلود اینجوریه احتمالا همون نسخه 70 دلاری رو می گرفتم
اینهمه خرج کردیم ده دلارم روش!
لعنتی صبر بازی تا لانچ یه چیزه صبر بعد از لانچ یه داستان دیگه است

• Like
Reactions: Dead2021
خب بچه ها الان من نسخه ۷۰ دلاریو گرفتم ولی هنوز پریلودش نیومده برام. چجوریه داستان؟ البته آخرین بار دو ساعت پیش چک کردم نه نسخه پلی۴ اومده بود نه پلی۵

خب بچه ها الان من نسخه ۷۰ دلاریو گرفتم ولی هنوز پریلودش نیومده برام. چجوریه داستان؟ البته آخرین بار دو ساعت پیش چک کردم نه نسخه پلی۴ اومده بود نه پلی۵
تایم زمانی ریجنت هنوز جمعه نشده

چیپ ترین کار اینه که بدون هیچ اطلاعاتی یه چیزی بپرونی

داداش توضیحات خیلی کامل و مهمی دادید ولی سونی هم واقعن سر این بازی اذیت کرد، و باعث نارضایتی خیلی از گیمرها شده و البته که این مشکل برای ما خیلی بدتره (بخاطر وضع اینترنت و ارزش پایین پول مون) در حالی که اگه از اول می‌ا‌مدن مثل گوست قابلیت آپگرید 10$ به نسخه‌ی ps5 می‌ذاشتن تمام این مشکلات و حرف و حدیث ها حل می‌شد
اما الآن چی..معلوم نیست چی به چیه، اگه ps5 داشته باشی از خود کنسول نسخه‌ی 60$ دلاری موجود نیست، بعد اگه از ps4 یا وبسایت بخری می‌تونی 10$ کمتر بدی، اما از اون طرف امکان پری‌لود روی ps5 نیست (حالا بخاطر سیستم شون یا هرچی) ، این که نشد،بقول معروف {یا رومی‌رومی یا زنگی‌زنگی} اگه قراره نسخه‌ی 60$ روی ps5 بیاد با ساپورت کامل، خب بیا از اول روی همون هم 60$ بده (این 70$ دیگه چیه ؟! ) یا نه می‌گی بخاطر ویژگی های ps5 این نسخه باید گرون تر باشه، حداقل مثل همون گوست عمل می‌کردی !

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

• Like
Reactions: Minato Arisato
نمیزاره که نسخه فایو رو پریلود کنیم با نسخه 60 دلاری که خریدیم. سونی داستانی درست کردا سر این بازی
View attachment 244116
بهترین کار اینه از کسی که نسخه 5رو خریده لینکش رو بگیری با Pc دان کنی روز عرضه انتقالش بدی

• Like
Reactions: last of amir
یااگه قراره نسخه‌ی 60$ روی ps5 بیاد با ساپورت کامل، خب بیا از اول روی همون هم 60$ بده (این 70$ دیگه چیه ؟! ) یا نه می‌گی بخاطر ویژگی های ps5 این نسخه باید گرون تر باشه، حداقل مثل همون گوست عمل می‌کردی !

این چه انتظار بی جاییه؟! هم میخایم نسخه ۶۰ دلاری بخریم و هم قابلیت ارتقا از همون اول فعال بشه و زودتر بزاریم دانلود.اگه دانلود زودتر میخاید نسخه ps4 رو دانلود کنید وگرنه سونی با این هدف آپگریت رو رایگان نذاشته که هممون بپریم بریم نسخه ۶۰ دلاری رو بگیریم

این چه انتظار بی جاییه؟! م

عزیز من چه انتظار بی‌جایی؟!،معلومه اصلن دقیق نخوندی که چی گفتم
من که دارم می‌گم اگه مثل گوست عمل می‌کردن خیلی بهتر بود، یعنی 10$ هزینه‌ی آپگرید بگیرن هر وقت طرف خواست روی ps5 با ساپورت کامل بازی کنه
در ضمن این موضوع اصلن برای شخص خودم فرقی نداره، چون ps5 ندارم و در حال حاضر اگه بخوام بخرم با همون 60$ هم مشکل پری‌لود ندارم

داداش توضیحات خیلی کامل و مهمی دادید ولی سونی هم واقعن سر این بازی اذیت کرد، و باعث نارضایتی خیلی از گیمرها شده و البته که این مشکل برای ما خیلی بدتره (بخاطر وضع اینترنت و ارزش پایین پول مون) در حالی که اگه از اول می‌ا‌مدن مثل گوست قابلیت آپگرید 10$ به نسخه‌ی ps5 می‌ذاشتن تمام این مشکلات و حرف و حدیث ها حل می‌شد
اما الآن چی..معلوم نیست چی به چیه، اگه ps5 داشته باشی از خود کنسول نسخه‌ی 60$ دلاری موجود نیست، بعد اگه از ps4 یا وبسایت بخری می‌تونی 10$ کمتر بدی، اما از اون طرف امکان پری‌لود روی ps5 نیست (حالا بخاطر سیستم شون یا هرچی) ، این که نشد،بقول معروف {یا رومی‌رومی یا زنگی‌زنگی} اگه قراره نسخه‌ی 60$ روی ps5 بیاد با ساپورت کامل، خب بیا از اول روی همون هم 60$ بده (این 70$ دیگه چیه ؟! ) یا نه می‌گی بخاطر ویژگی های ps5 این نسخه باید گرون تر باشه، حداقل مثل همون گوست عمل می‌کردی !

این مسئله رو هم توضیح دادم که مختص این بازی نیستو تعریفش برای خریدهاتون اینه، حتی برای پیش خرید H: FW نسخه تنها PS4 اشاره شده "آپگرید نسل بعد" داره یعنی این قابلیت افزوده می شه، هر از گاهی تاپیک پرسش و پاسخ پست اول رو آپدیت می کنم، این مورد هم در سوالات متداول بهش اشاره کردم، حالا لینک دیتاشو از سایت ها قبلش می تونید دانلود کنید، 10چوق سیو کردید خوبه دیگه

عزیز من چه انتظار بی‌جایی؟!،معلومه اصلن دقیق نخوندی که چی گفتم
من که دارم می‌گم اگه مثل گوست عمل می‌کردن خیلی بهتر بود، یعنی 10$ هزینه‌ی آپگرید بگیرن هر وقت طرف خواست روی ps5 با ساپورت کامل
بازی کنه
در ضمن این موضوع اصلن برای شخص خودم فرقی نداره، چون ps5 ندارم و در حال حاضر اگه بخوام بخرم با همون 60$ هم مشکل پری‌لود ندارم

خب شرایط الان که خیلی از گوست بهتره.اون ۱۰ دلار اضافی گرفته نمیشه ولی هر دو نسخه رو داری.این وسط برا دانلود هم از ۲ ساعت تا ۱ روز دیرتر بازی میکنیم که اونم مهم نیست

• Like
Reactions: samadi741
خب شرایط الان که خیلی از گوست بهتره.اون ۱۰ دلار اضافی گرفته نمیشه ولی هر دو نسخه رو داری.این وسط برا دانلود هم از ۲ ساعت تا ۱ روز دیرتر بازی میکنیم که اونم مهم نیست
این کارشون به هر بهونه ای هم که باشه درست نیست، یه کاری میخوای بکنی درست و کامل بکن نه اینکه نصفه انجام بده و گرو کشی بکنی، کاریه که سونی داره میکنه. عین زن بابا ها کار میکنه :دی
حالا من که سرعت اینترنتم خوبه و به نسبت سریع دانلود میشه و به قول تو نهایتا یک روز یا دو روز دیرتر بازی میکنیم ولی این کار سونی کلا درست نیست، یه سرویسی میخوای بدی باید کامل و شسته رفته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or