وقتی که یک بازی هنوز نیومده و تریلر و اخبار مهم و جذابی ازش بیرون میاد همه رو بطرف خودش جذب میکنه و به نوعی بازی پرطرفداری میشه ، اما وقتی که بازی عرضه بشه ممکنه همون طرفداران رو راضی نکنه و باعث بشه که بیان و از بازی انتقاد بکنند این مساله اصلا موضوع جالب و عجیبی نیست و یک امر کاملا عادیه ، در ضمن گذر زمان و خوندن نقد های بازی هم میتونه طرفداران دوآتیشه یک بازی رو نسبت به مشکلات اون بازی آگاه کنه و مقدار قابل توجهی از علاقه اونها به اون بازی بکاهه پس لطفا اگر میتونید این چیز ها رو به عام بوند ، خاص بودن یا خفن بودن ربط ندید.
اولش جا داره یه ایول بگم،جوابت 110% منطقی بود
واقعا من یکی نمیفهمم چرا روی حساب ف بازی همچنان پا فشاری کنن!
AW رو برای خودم یه اسطوره کردم (اونقدر بزرگ که حتی حوصله 3 باره بازی کردنش رو ندارم

)
ولی باز دوستان میخوان تیر اندازی کنن.نظر سایت رو بیارن و غیره،همچنان خیلی ها نفهمیدن که خوب بودن بازی و ادامه دار بودنش رو همون گیمر ها تعیین میکنن نه سایت ها و منتقدین،اونا کارشون چیزه دیسگت،که در همون راه قربانی هم میدن(نویسنده بد بخت نقد K & L رو خدا بیامرزه که سر هیچی تعطیلش کردن چون حرف راست میزد)-حالا بحث به اونجا نکشه بهتره..
در کل ،کیه؟کیه؟چیه؟کـــــــــــــــیه؟:d
مگه بازیی تا بحال تولید شده که عیبی نداشته باشه ؟!!
Uncharted 2 : AT و Halo : Reach که جزو خوش ساخت ترین بازی ها و پولیش شده ترین بازی ها به شمار میان هم دارای عیب و ایراد هایی هستند . Heavy Rain هم از این قاعده مستثنی نیست .
------------------
گیم-پلی Heavy Rain حوصله سر بره ؟! اون مرحله اتوبان حوصله سر بر بود یا مرحله Mad jack و یا مرحله ای که با مدیسون میری خونه اون دیوونه ؟ یا مرحله ای که باید اون قاچاقچی رو بکشی ؟! و یا ...
اون مراحلی هم که جو آرومی داشتند ، بیشتر برای تقویت ارتباط با شخصیت ها طراحی شده بودند ، مثلا مرحله ای مدیسون باید از ایثن پرستاری میکرد .
----------------------
در مورد مسئله زبان هم با شما موافقم ولی خوب این عیب نیست ، و اگر عیب باشه ، باید به شاهکاری مثل ME2 هم نسبت داده بشه .
باز بحث عیبی نداره و غیره شروع شد،اون بحث مال پیامبره که عیب نداره،بی خیال.بازی که تا حدی خوب و کامل باشه ما بی عیب میدونیم.این سخن مسخره رو نیارید وگرنه منم میگم اگه خدا خیلی توانمنده،سنگی درست کنه که خودش نتونه بلند کنه(دقیقا حرفتون مثل همین حرف بی ربط و مضخره و معنی نمیده_منظور از حرف مضخرف همون سنگه هستا!اشتباه برداشت نکنید_)
ایراد H R اساسی بود،چون اصل قضیه گیم رو براش کمترین چیر ملاک کرده بود،انگاری کنترل ویدئو رو بدن دستت،بگن،عقب جلو کن!
--------------------------------------
دقیقا و 100% گیم پلی بازی حوصله سر بره،توش هیچ شکی ندارم،همون گیم پلی VIP هست منتها منتقی تر،
این سبک جدیدی که میگید نمونش زیاد بوده و اسمش رو نمیشه سبک گذاشت.حالا هی بگید،من که حوصله بحث ندارم .دنبالش نمیام
کل داستان رو قرار نیست اسپویل کنی که
--------------------------------------
این مسئله زبان واقعا چیز مهمی شده که شاید اینکه خیلی ها طرف ME نمیرن همین زبان هست.دقیقا به ME2 هم نسبت میدم
---------------------------------------
تاپیک شدن،کارگاه گیر دادن به انواع بازی ها