Horizon ، حقه اي از Quantic Dream

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
309295-quantic_dream_logo_large.png

چندي پيش شايعه شده بود ديويد كيج (David Cage) خالق Heavy Rain و Fahrenheit مشغول ساخت بازي جديدي به نام Horizon است. اما ماجراي اصلي چه بوده ؟

كيج اعلام كرد:" Horizon يك حقه اي بود كه يكي از همكاران ما براي رد گم كني به كار برد. او يك سناريو دروغين نوشت تا مبادا بازيگران پروژه بعدي چيزي از بازي جديد بگويند. " كيج مي گويد:" اين تصميم بسيار عاقلانه اي بود".

كيج در ماه جولاي اعلام كرد روي دو پروژه كاملا متفاوت كار مي كند. او مي گويد:" پس از موفقيت Heavy Rain ما تحقيقات بيشتري كرديم تا ببينيم چطور مي توان سبك Interactive Drama را پيش ببريم و روي يك داستان احساسي و فعل و انفعالي ديگر براي مخاطبان بزرگ سال كار كنيم؛ اما مي خواستيم داستاني كاملا متفاوت با ديدگاهي متفاوت تر داشته باشيم"

كيج در مورد بازي جديد خود مي گويد:" طرفداران Heavy Rain با بازي جديد ما سورپرايز خواهند شد"

قسمت آخر بازی که اوج احساساتی شدن بازیکن هست , برای پوشش دادن ایرادات Reach طراحی شده ؟!
اگه نظر منو بخوای میگم بله ... ! :دی خب واقعا هم هر کسی که فن CE باشه با دیدن اون صحنه ها اسم و فامیلشم یادش میره چه برسه به اینکه بخواد از بازی ایراد بگیره ... ! نگفتم که این احساساتی کردن مختص دیوید کیج هستش ... !

• Like
Reactions: Kainé
وقتی که یک بازی هنوز نیومده و تریلر و اخبار مهم و جذابی ازش بیرون میاد همه رو بطرف خودش جذب میکنه و به نوعی بازی پرطرفداری میشه ، اما وقتی که بازی عرضه بشه ممکنه همون طرفداران رو راضی نکنه و باعث بشه که بیان و از بازی انتقاد بکنند این مساله اصلا موضوع جالب و عجیبی نیست و یک امر کاملا عادیه ، در ضمن گذر زمان و خوندن نقد های بازی هم میتونه طرفداران دوآتیشه یک بازی رو نسبت به مشکلات اون بازی آگاه کنه و مقدار قابل توجهی از علاقه اونها به اون بازی بکاهه پس لطفا اگر میتونید این چیز ها رو به عام بوند ، خاص بودن یا خفن بودن ربط ندید.
اولش جا داره یه ایول بگم،جوابت 110% منطقی بود
واقعا من یکی نمیفهمم چرا روی حساب ف بازی همچنان پا فشاری کنن!
AW رو برای خودم یه اسطوره کردم (اونقدر بزرگ که حتی حوصله 3 باره بازی کردنش رو ندارم:()
ولی باز دوستان میخوان تیر اندازی کنن.نظر سایت رو بیارن و غیره،همچنان خیلی ها نفهمیدن که خوب بودن بازی و ادامه دار بودنش رو همون گیمر ها تعیین میکنن نه سایت ها و منتقدین،اونا کارشون چیزه دیسگت،که در همون راه قربانی هم میدن(نویسنده بد بخت نقد K & L رو خدا بیامرزه که سر هیچی تعطیلش کردن چون حرف راست میزد)-حالا بحث به اونجا نکشه بهتره..
در کل ،کیه؟کیه؟چیه؟کـــــــــــــــیه؟:d
مگه بازیی تا بحال تولید شده که عیبی نداشته باشه ؟!!
Uncharted 2 : AT و Halo : Reach که جزو خوش ساخت ترین بازی ها و پولیش شده ترین بازی ها به شمار میان هم دارای عیب و ایراد هایی هستند . Heavy Rain هم از این قاعده مستثنی نیست .
------------------
گیم-پلی Heavy Rain حوصله سر بره ؟! اون مرحله اتوبان حوصله سر بر بود یا مرحله Mad jack و یا مرحله ای که با مدیسون میری خونه اون دیوونه ؟ یا مرحله ای که باید اون قاچاقچی رو بکشی ؟! و یا ...
اون مراحلی هم که جو آرومی داشتند ، بیشتر برای تقویت ارتباط با شخصیت ها طراحی شده بودند ، مثلا مرحله ای مدیسون باید از ایثن پرستاری میکرد .
----------------------
در مورد مسئله زبان هم با شما موافقم ولی خوب این عیب نیست ، و اگر عیب باشه ، باید به شاهکاری مثل ME2 هم نسبت داده بشه .
باز بحث عیبی نداره و غیره شروع شد،اون بحث مال پیامبره که عیب نداره،بی خیال.بازی که تا حدی خوب و کامل باشه ما بی عیب میدونیم.این سخن مسخره رو نیارید وگرنه منم میگم اگه خدا خیلی توانمنده،سنگی درست کنه که خودش نتونه بلند کنه(دقیقا حرفتون مثل همین حرف بی ربط و مضخره و معنی نمیده_منظور از حرف مضخرف همون سنگه هستا!اشتباه برداشت نکنید_)

ایراد H R اساسی بود،چون اصل قضیه گیم رو براش کمترین چیر ملاک کرده بود،انگاری کنترل ویدئو رو بدن دستت،بگن،عقب جلو کن!
--------------------------------------
دقیقا و 100% گیم پلی بازی حوصله سر بره،توش هیچ شکی ندارم،همون گیم پلی VIP هست منتها منتقی تر،
این سبک جدیدی که میگید نمونش زیاد بوده و اسمش رو نمیشه سبک گذاشت.حالا هی بگید،من که حوصله بحث ندارم .دنبالش نمیام

کل داستان رو قرار نیست اسپویل کنی که
--------------------------------------
این مسئله زبان واقعا چیز مهمی شده که شاید اینکه خیلی ها طرف ME نمیرن همین زبان هست.دقیقا به ME2 هم نسبت میدم

---------------------------------------

تاپیک شدن،کارگاه گیر دادن به انواع بازی ها:دی

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Quantic Dream
چیزی رو که باید اینجا یاد آوری کنم. اینه که این بازی همون بازی بود که خیلیها از جمله جناب cliffو خیلیهای از این بازی تعریف کردن و به‌ به‌ ، چه چه کردن.

بحث خیلی پیچیده شده :d
امیدوارم کار بعدی کیج هم مثل HR به جای پرداختن به گیم پلی به داستان و روایتش بپردازه. شخصا خیلی استقبال میکنم که وسط بازی کردن بازیهای شوتر و ریسینگ و حتی RPG که روز به روز بیشتر شبیه هم میشن یه بازی متفاوت مثل HR یا AW بازی کنم.
به نظر من HR خیلی خیلی بهتر از Fahrenheit بود. به غیر از یه سری مشکلات توی داستان که البته مشکلات فارنهایت توی داستان خیلی بیشتر بود ; HR توی کاری که میخواست انجام بده شدیدا موفق بود. حداقل از نظر من القای هیجان و قرار دادن توی موقعیتهای حساس تصمیم گیری تو این بازی بی نظیر بود. همینا هم برای پیشبرد بازی کافی هستند. یعنی به نظر من ملت به خاطر گیم پلی HR رو بازی نمیکنن. خود من تمایلی که بعد از 2 ساعت بازی کردن HR برای ادامه دادنش داشتم بیشتر از خیلی از بازیهای مطرح بود و مسلما این به خاطر گیم پلی جذاب نبود!
من اگه بخوام بهترین بازیهای PS3 رو لیست کنم فکر نکنم که HR توی 100 تای اول هم باشه ولی اگه بخوام بهترین تجربه های این نسلم رو لیست کنم قطعا جزو 20 تای اول هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or