Horizon ، حقه اي از Quantic Dream

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
309295-quantic_dream_logo_large.png

چندي پيش شايعه شده بود ديويد كيج (David Cage) خالق Heavy Rain و Fahrenheit مشغول ساخت بازي جديدي به نام Horizon است. اما ماجراي اصلي چه بوده ؟

كيج اعلام كرد:" Horizon يك حقه اي بود كه يكي از همكاران ما براي رد گم كني به كار برد. او يك سناريو دروغين نوشت تا مبادا بازيگران پروژه بعدي چيزي از بازي جديد بگويند. " كيج مي گويد:" اين تصميم بسيار عاقلانه اي بود".

كيج در ماه جولاي اعلام كرد روي دو پروژه كاملا متفاوت كار مي كند. او مي گويد:" پس از موفقيت Heavy Rain ما تحقيقات بيشتري كرديم تا ببينيم چطور مي توان سبك Interactive Drama را پيش ببريم و روي يك داستان احساسي و فعل و انفعالي ديگر براي مخاطبان بزرگ سال كار كنيم؛ اما مي خواستيم داستاني كاملا متفاوت با ديدگاهي متفاوت تر داشته باشيم"

كيج در مورد بازي جديد خود مي گويد:" طرفداران Heavy Rain با بازي جديد ما سورپرايز خواهند شد"

نمی خام وارد کل کل های بی مورد بشم ولی این بحث ، بحث خیلی خوبیه
یه سوال از شما ؟ وارد کل صحبتات نمی شم چون اینجا جای مناسبی واسه بحثهای طولانی نیست
اما سوال : شما که میگی از بازیها مفهوم بی رحمی و بدی جنگ رو تو بازی مثل COD فهمیدی چرا واسه شماره های بعدیش لحظه شماری میکنی ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب تو که مفهوم بدی جنگ رو فهمیدی ، خوب دیگه چرا هی میری سراغ این تیپ بازیها ؟ چرا به این بازیها به به چه چه میگی ؟
اگه مفهوم بی رحمی رو فهمیده باشی قاعدتا دیگه نباید از این بازیها خوشت بیاد
درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نکنه هر ماه میخای مفهومشو درک کنی ؟ یا هر سال ؟
متوجه منظورم شدی؟
ببین جانم من گفتم مفهمو بیرحم بودن و جنگ و اینجور چیزهارو تو این بازیها آدم می فهمه. من گفتم اینجور بازیها بدن؟ آقا من گفتم؟ اتفاقا بازیهایی مثل COd یا MOD آدم واقعا میفهمه سربازها چه بدبختیهایی تو جنگ کشیدن. من هرگز نگفتم و نخواهم گفت بازیهای شوتر بدن. من میگم این کاری که کیج کرد به صنعت بازی کمک کرد. نگفتم آقا بازیهای شوتر بدن. اگه گفتم بدن بیا منو با شات گانت هدشات کن.:d

من با Fahrenheit خیلی حال کردم یکی از بهترین بازیهای نسل قبل برای من بود!

واقعا این چی بود مثال زدی؟! یادمه برای خنده این رو بازی می کردم روی PS1 چند خانم (چی بگم!:d) همه مردها رو لت و پار می کردن !
:))=))خو از لحاظ جو گیم پلی گفتم،خدایش H R یک فیلم در صنعت بازی بیشتر نیست .

چون اصل قضیه گیم- که گیم پلی هست رو نداره.پس خودمون رو گول نمیزنیم:)
واا... صحنه سینماتیک خیلی زیاده تو بازی ها ولی نمیشه که کلن در حال tap روی دیکمه ها باشیم که...
من بازی میکردم ،خدایش مامانم میگفت فیلم قشنگیه :d:))

بنده کلا ساخته ایشون رو توهین به ساحت صنعت بازی سازی و اصل کلمه سرگرمی می دونم، دلیلش هم توی یک مقاله ذکر کردم. به قول یکی از دوستان بازی بود یا یک فیلم رده پنج هالیوودی !
بازی ای که توی سایت بازیسنتر هایپ شده باشه گوساله ی مقدسه. شما با توهین به این بازی به جهنم الغاشیه رفتید و تمامی مقاله هاتون و زحماتی که برای سایت کشیدید به یک کنار، توهینتون به بازی که اعلام نظرتونه فی الواقع به یک کنار.

• Like
Reactions: GENE
خب این دوباره بحث سلیقه ها هست که خیلی ها HR رو یه فیلم میدونن , خیلی ها هم مثل من از هر بازی ای , بازی تر میدونن ! فیلم سینمایی چیزی هست که بیننده اختیاری توش نداره و اگه 100 بار هم ببینه , از ثانیه اول تا لحظه پایان فیلم به یک صورت باقی میمونه. 90% بازیها (به جز RPG ها و یه سری بازی محدود دیگه) هم این طوری هستن و اگه 20 بار بازی کنیم , یه جور دیالوگ و کات سین و ... می بینیم و آخرش هم اگه ملت رو چاقو کنیم یا هدشات یا با مخفی کاری بکشیم , در هر صورت یه پایان ثابت می بینیم که هیچ دخالتی توش نداریم. ولی HR از این نظر واقعآ متفاوت بود و اکثر تصمیم های بازیکن توی روند بازی و پایانش تآثیر مستقیم داشت. نظر شخصی من اینه که همچین بازی ای که تجربه من و آقای X و Y توش کاملآ متفاوت هست , نسبت به بازیهای معمولی فاصله بیشتری از فیلم سینمایی داره چون برخلاف فیلم سینمایی (و اکثر بازیهای کامپیوتری) دست بازیکن برای تغییر داستان و دنیای HR باز هست.

خب این دوباره بحث سلیقه ها هست که خیلی ها HR رو یه فیلم میدونن
Quick Time Event Festival + Interactive Movie = HR
اون خیلی ها حتما فیلم درست حسابی ندیدن یا نمیدون فیلم چیه یا شما داری هندونه باره ش میکنی! :دی.
از حق نگذریم فارنهایت عنوان متفاوت و غیر متعارفی بود که حداقل به عنوان یه بازی ویدئوی نیمچه گیم پلی داشت ولی این یکی دیگه خیـــلی خارج از استاندارده ( همون فارنهایت رو به عنوان استاندارد درنظر بگیریم خوبه دیگه، نیست؟ )

اون خیلی ها حتما فیلم درست حسابی ندیدن یا نمیدون فیلم چیه یا شما داری هندونه باره ش میکنی! :biggrin1:.
از حق نگذریم فارنهایت عنوان متفاوت و غیر متعارفی بود که حداقل به عنوان یه بازی ویدئوی نیمچه گیم پلی داشت ولی این یکی دیگه خیـــلی خارج از استاندارده ( همون فارنهایت رو به عنوان استاندارد درنظر بگیریم خوبه دیگه، نیست؟ )
البته امتیازهای واقعآ خوبی که گرفت (میانگین حدود 90) برای همچین بازی ای با این سبک خیلی چیزا رو نشون میده :دی و همین طور فروش فوق العاده ای که نسبت به سبکش و نسبت به خیلی از بازیهای PS3 داشت !
موضوع اینه که خالق همون فارنهایت تصمیم گرفت ایده خودش رو گسترش بده و متآسفانه یا خوشبختانه چه از نظر منتقدین چه از نظر بازیکنها (فروش) در این زمینه موفق شد :دی
بازم میگم HR یه بازی سلیقه ای بوده و خودم نسبت به فروشش و امتیازاش خیلی بدبین بودم ولی این دو مورد نشون میده افرادی که این تجربه رو دوست داشتن زیاد بودن در کنار افرادی که حق دارن از این بازی خوششون نیاد :دی

قبل از هرچیز اینو بگم که من خودم یکی از طرفداران پروپاقرص Heavy Rain و Quantic Dream بودم و هستم.
و توی همون زمانی که از Heavy Rain رونمایی شد ، علاقه شدیدی به این بازی پیدا کردم و هر روز که تریلر یا اخبار جدیدی از بازی میشنیدم علاقم به این بازی بیشتر از قبل میشد.
وقتی هم که بازی رو گرفتم و تجربش کردم ، کاملا از خوشم اومد اما نه به اندازه ای که قبل از عرضه ازش انتظار داشتم. Heavy Rain از لحاظ داستانی چیز قابل توجهی نداشت و داستانش در مقایسه با داستان Fahrenheit خیلی ضعیف تر بود ، من از این بازی انتظار یک داستان تاریک ، خیلی پیچیده و تاثیرگزار داشتم که متاسفانه انتظارم براورده نشد و با یک داستان معمولی و کلیشه ای روبرو شدم ، گرافیک بازی زیاد برام مهم نبود اما توی این یه مورد باید بگم که کار Quantic Dream حرف نداشت و گرافیک بازی چیزی فراتر از انتظار من بود.
چیزی که بیشتر منو می آزرد ، گیم پلی و داستان بازی بود که میتونست خیلی خیلی بهتر و زیبا تر از باشه ، موزیک و صدای بازی هم جدا حرف نداشت. در کل Heavy Rain از نظر من یک بازی خوب بود که میتونست خیلی بهتر از این بشه و در واقعا ارزش 5 سال ساخت رو نداشت(دقیقا مثل Alan Wake) در صنعت بازی های رایانه ای ، بازیهایی وجود داره که زمان ساختشون کمتر از 2 یا 3 سال بوده اما یه جورایی از همه نظر از تمام بازی های زمان خودشون سرتر بودند که به عنوان نمونه میشه از Uncharted2 رو نام برد. قصدم مقایسه U2 با HR نیست ، میوام بگم که لازم نیست حتما واقع گرایی رو در صنعت بازی بگنجونیم و یه جورایی یه چیز متفاوت اما متوسط بوجود بیاریم ، بازی های رایانه ای بوجود اومدند تا مارو به یک دنیای مجازی که در زندگی معمولی نمیتونیم تجربه کنیم ببرند ، نه اینکه همون چیزهایی که هرروز باش سروکار داریم رو دوباره بمون نشون بدن.
با این همه امیدوارم بازی بعدی این شرکت یه چیز فوق العاده و خاص باشه و از هر لحاظ بتونه کمبود ها و کاستی های HR رو جبران کنه.

• Like
Reactions: Bayonetta
در کل Heavy Rain از نظر من یک بازی خوب بود که میتونست خیلی بهتر از این بشه و در واقعا ارزش 5 سال ساخت رو نداشت(دقیقا مثل Alan Wake) در صنعت بازی های رایانه ای ، بازیهایی وجود داره که زمان ساختشون کمتر از 2 یا 3 سال بوده اما یه جورایی از همه نظر از تمام بازی های زمان خودشون سرتر بودند که به عنوان نمونه میشه از Uncharted2 رو نام برد.

عزیز شما اصلا پروسه ساخت بازی میدونی چی هستش ؟

اول داستان
دوم انجین بازی
سوم ساخت بازی

خوب حالا AW داستان رو داشت اما برای این که نسل جدید کنسول ها بود انجین مناسب نبود AW رو بر مبنای OPEN-WORLD طراحی شد و به کل گزاشته شد کنار و دوباره سر هم کردن بازی رو برای همین این همه وقت گرفت خود طرحی انجین خودش زمان بر هستش 40-60 نفر فقط AW رو ساختن که واقعا بازم کولاک بود با وجود این که من خودم انتظار بیشتری از بازی داشتم .

حالا میاد سر U2 خود U2 انجین U1 بوده فقط یه دستی بهش کشیدن انجین جدید طراحی نشده خود طراحی انجین جدید زمان بر هستش برای همین بیشتر روی بازی کار شده چون انجین از قبل آماده بوده .

HR هم به همین صورت بازی بوده انجین جدید باید کلی کار موشن کپچر انجام میشده برای این که در هر صحنه امکن داشته با 1 دیالوگ 10 تا اتفاق مختلف بیفته برای همین پروسه ساخت بازی طولانی شده بازی بعدی این شرکت زود تر اماده میشه برای این که انجین آماده هستش و فقط میمونه کار های موشن مپچر و... برای بازی ساختن تازه از کد های اماده که برای HR بوده هم نمیشه چشم پوشی کرد.

من یک سوال مطرح میکنم اینجا : آیا ، و تنها آیا ، اگر Heavy Rain یک بازی مولتی پلتفرم میبود ، باز هم همچین فروشی میکرد ؟!
یا اینقدر ازش تعریف و تمجید میشد ؟
خیلیا این رو قبول دارن که فارنهایت نسبت به HR بازی بهتریه ، اما چرا این بازی روی سه تا پلتفرم 20% فروش HR رو که انحصاری هم هست نکرد ؟!
یا چرا خیلیا اصلا" فارنهایت رو بازی نکردن ؟!
شخصا" معتقدم کسی مثل دیوید کیج هــــــــیچ کمکی به صنعت گیم نکرده ...

مشكل از نحوه تعريف و برخورد هست. اگر همتون ميايد ميگيد HR فقط دكمه زني بود، پس حداقل در اين زمينه هم خيلي از بازي ها بهتره چون بقيه بازي ها فقط يك دكمه براي حركت و نشون گيري و تيراندازي هست ولي HR از دكمه هاي بيشتري استفاده ميكنه !. اين تعريف احمقانه نيست ؟ معلومه كه اين طور هست پس همينجوري روي هوا در مورد چيزي قضاوت نكنيد و اون رو خيلي يك جانبه تعريف نكنيد.

جالبه خيلي ها داستان HR رو كليشه اي ميدونند. دو ماه پيش جورج لوكاس مي گفت براي فيلم سازي و داستان نويسي به ابزار خودتون توجه نكنيد، مهم چيدمان و تخيل شما هست. بگذاريد ابزارهاي داستاني HR رو با هم بررسي كنيم: يك قاتل عقده اي- پليس كه با بررسي تمام سرنخ ها به دنبال قاتل ميگرده - يك خانواده از قرباني و يك دختر كه نقش عاطفي كار رو بر عهده داره. ابزارهاي داستاني خيلي ساده هست ولي چيدمان مهم هست كه كيج به نحو احسنت تونست اون رو اجرا كنه. براي مثال فيلم The Secret in Their Eyes خيلي شبيه به HR بود و دقيقا از همين ابزارها استفاده مي كرد ولي چيدمان داستان و استفاده از اين ابزارها باعث شد كه اسكار بهترين فيلم خارجي رو ببره. آيا درسته ما داستان اين فيلم رو كليشه بناميم چون از همون ابزارهايي استفاده كرده كه Se7en و يا صد فيلم ديگر استفاده كرده اند ؟

نميدونم چرا همه اين طور تعريف مي كنند كه "داستان HR به درد نمي خوره و همش ماجراي يك قاتل بود و يك نفر كه مي خواد پسرش رو نجات بده" اگر اين طور باشه ميز با صندلي هم يكي هستند چون دوتاشون از چوب و ميخ ساخته شده اند. تازه HR با حق انتخاب بي انتها كاري كرد كه شما داستان رو پيش ببريد و هر آن طور كه دوست داريد بازي كنيد نه يك سناريو از پيش تعيين شده.

از لحاظ گيم پلي بگذاريد ساختار HR رو بررسي كنيم:

1- بخش ديالوگ و رابطه با شخصيت هاي ديگه:‌ يكي از شيرين ترين قسمت ها تويه يك بازي RPG و يك عنوان Adventure همين ديالوگ گفتن با شخصيت هاي ديگه هست . خوشبختانه كيج با اين آگاهي كه بعد از مدتي طولاني ديالوگ گفتن بازيكن خسته خواهد شد، اون ها رو كوتاه ولي كاملا مناسب طراحي كرده بود و با توجه به اين كه حق انتخاب شما تاثير مستقيمي روي بازي داره شما دقيقا داريد با عمل Action و Reaction بازي مي كنيد . اگر با اين قسمت بازهم مشكل داريد خوب به نظرم از نظر شما سبك Adventure و RPG هم كلا بازي نيستند ! .

2- بخش فعل و انفعال با محيط: اين قسمت نه به عمق يك بازي Adventure خلق شده كه بازيكن رو خسته كنه و نه خيلي كمرنگ كه حوصله سر بر باشه. جستجو به دنبال يك قاتل با سرنخ چه از ديد يك پليس و چه از ديد يك پدر شيريني بي نظيري داره. هزاران هزار فعل و انفعال در بازي وجود داره كه همه اونها بر عهده خودتون هست. در يك بازي معمولي شايد من از فكر يك بازيكن كه كار خاصي رو به من تحميل ميكنه خوشم نياد ولي در HR شما كاملا با حق انتخاب خودتون پيش ميريد.

3- بخش QTE: اين بخش كاملا بر مبناي تست هاي روانشناسي و سرعت عمل طراحي شده كه لذت بي نظيري داره. به هيچ وجه نميشه اون رو يك دكمه زني ساده ناميد و موضوع وقتي هيجاني تر ميشه كه شما ميدونيد با يك اشتباه در بازي خواهيد مرد و اين هيجان بيشتري از هر بازي كه سريع شما رو به Checkpoint قبل ميبره داره.

اصولا واژه سرگرمي ساختاري استاندارد داره كه از ابتداي خلق بشر تا به الان اون رو سرگرم كرده. اين ساختار خيلي شبيه به بازي شطرنج هست كه از فكر كردن به حركت بعد و عواقب حركت بعد و سپس بخش اجراي حركت و مشاهده عواقب مورد نظر و در آخر منتظر ماندن براي حركت رقيب تشكيل شده. HR دقيقا از اين استاندارد پيشروي ميكنه و يك سرگرمي بي نظير و جديد خلق ميكنه. اين در حالي هست كه بازي هاي امروزي فقط و فقط به بخش حركت كردن بدون فكر محدود ميشه.

من يك موضوع جالب هم تو بازيسنتر متوجه شدم كه اگر شما نظرتون با ديگران فرق كنه خيلي آدم خفني هستيد و اگر هميشه بر خلاف ديگران حرف بزنيد يعني شما جزو عام نيستيد. HR بازي متفاوتي بود و من هم خيلي منتظرش بودم و هميشه سعي داشتم مثل خود ديويد كيج اين بازي رو به مردم بفهمونم به همين خاطر هست كه بزرگترين آرشيو اطلاعاتي از اين بازي رو تو سايت بازيسنتر ميتونيد ببينيد. خيلي ها بدون توجه فقط به اين خاطر كه HR يك بازي متفاوت و نه چندان عامه پسند هست خودشون رو فن بازي ناميدند كه بگن ما از همه متفاوت تريم و ما سليقه خاصي داريم و ... اما بازي كم كم از يك مرزي گذشت (تويه سايت بازيسنتر رو ميگم) و خيلي هايپ شد. حالا همه چيز برعكس شد و اگر شما HR رو دوست نداشته باشيد يعني با مردم عادي فرق مي كنيد و ديگه عضوي از عام نيستيد. اين در حالي هست كه خيلي از بچه هايي كه تو اين تاپيك بر ضد اين بازي حرف مي زنند قبل از بالا رفتن هايپ بازي طرفداري هاي زيادي از اون مي كردند و حتي تاپيك هاي متفاوتي هم براش زدند. نمي خوام اسم ببرم ولي ميدونم همتون ميدونيد.

آخرین ویرایش:
بنده کلا ساخته ایشون رو توهین به ساحت صنعت بازی سازی و اصل کلمه سرگرمی می دونم، دلیلش هم توی یک مقاله ذکر کردم. به قول یکی از دوستان بازی بود یا یک فیلم رده پنج هالیوودی !
تایید میشه >:)
به شخصه معتقدم HR یه فیلم خالی از هیجان بود با این تفاوت که :
فیلم HR با زدن دکمه های مختلف شما به اتمام میرسه
فیلمهای معمولی رو راحت بشین ببین خودش تا آخر میره :d
FH شدیدا تایید میشه من دیروز بازیش کردم واقعا زیبا بود

آخرین ویرایش:
من يك موضوع جالب هم تو بازيسنتر متوجه شدم كه اگر شما نظرتون با ديگران فرق كنه خيلي آدم خفني هستيد و اگر هميشه بر خلاف ديگران حرف بزنيد يعني شما جزو عام نيستيد. HR بازي متفاوتي بود و من هم خيلي منتظرش بودم و هميشه سعي داشتم مثل خود ديويد كيج اين بازي رو به مردم بفهمونم به همين خاطر هست كه بزرگترين آرشيو اطلاعاتي از اين بازي رو تو سايت بازيسنتر ميتونيد ببينيد. خيلي ها بدون توجه فقط به اين خاطر كه HR يك بازي متفاوت و نه چندان عامه پسند هست خودشون رو فن بازي ناميدند كه بگن ما از همه متفاوت تريم و ما سليقه خاصي داريم و ... اما بازي كم كم از يك مرزي گذشت (تويه سايت بازيسنتر رو ميگم) و خيلي هايپ شد. حالا همه چيز برعكس شد و اگر شما HR رو دوست نداشته باشيد يعني با مردم عادي فرق مي كنيد و ديگه عضوي از عام نيستيد. اين در حالي هست كه خيلي از بچه هايي كه تو اين تاپيك بر ضد اين بازي حرف مي زنند قبل از بالا رفتن هايپ بازي طرفداري هاي زيادي از اون مي كردند و حتي تاپيك هاي متفاوتي هم براش زدند. نمي خوام اسم ببرم ولي ميدونم همتون ميدونيد.
حمیدجان کاملا درست میگی.والا این قضیه نمیدونم چرا جدیدا تو ایران انقدر باب شده که بعضیها یه نظراتی بدن که کاملا متفاوت جلوه کنه.مثلا الان من اگه بگم mario بازیه مزخرفیه انگار ادم بزرگ و متفاوتی شدم.البته این قضیه تو خیلی از فرومها صادقه.حتی در محل کار من هم یه عده ای نظراتی میدن که ادم شاخ در میاره و خودشون احساس میکنن کلی با بقیه متفاوتن.hr شاهکاری بود که نظیرش کمتر در این صنعت دیده شده.اونم الان در روزگاری که همه بازیها شدن بزن-بکش-بمیر.:d

ببینید این بحث یه بحث خیلی عمیق و مربوط به هنر و زیبایی شناسی میشه و این سایت اصلا جای مناسبی واسه طرح این جور مسائل نیست ، نمی خام به کسی توهین ولی چون رنج سنی خیلی از User های این سایت و سایتهای مشابه پایینه ، به هیمن خاطر مطرح کردن یه سری از مسائل تو زمینه های هنری و غیره بی فایدس .

من شخصا با این عقل ناقصم خیلی ساده تو کامنتهای قبلیم توضیح دادم که این تیپ بازیها با اصل مفهوم GAME در تضادند ،
شمایی که COD دوس داری ( و من هم همین طور ) اینو یادتون باشه که کسی واسه رسیدن و دریافت مفاهیم عمیق انسانی نمیره بازی COD بخره ، همه برای این از دنیا گیم خوششون میاد که قرار تو این دنیای تفریح کنن ، سر گرم بشن ................خیلی سادس

البته ممکنه که بازیهایی مثل HR نکات مثبتی هم داشته باشن ( که 100 % دارن) ولی در مجموع باعث تحول نمیشن.(این نظر منه)

یه مثال خیلی خیلی ساده >> با عرضه بازی سری GOd of war و تاثیر عمیقی که این بازی تو ژانر Action داشت ، حالا همه ی شرکتها به این فکر افتادن که حدقل هر کدوم یه بازی تو این سبک داشته باشن . درسته یا نه ؟

حالا سوال من اینه آیا این بازی اینقدر تاثیر داشته که شرکتهای دیگه بخوان تو این سبک بازی بسازن ؟

کی اهمیت میده که بازی های این آقا چه مفهومی دارن ؟

من اهمیت میدم.....و مطمئنا خیلی های دیگه هم به این بازی اهمیت میدن....

حقیقتش هم همینه که Hr یک فیلم بود..چرا؟چون بیشتر به درد این میخورد دسته رو بزاری زمین بشینی عین فیلم بازی رو ببینی!!:d

به نظر من اقای کیج یه سبک جدید رو تو دنیای بازی پایه گزاری کردن....

در کل Heavy Rain از نظر من یک بازی خوب بود که میتونست خیلی بهتر از این بشه و در واقعا ارزش 5 سال ساخت رو نداشت(دقیقا مثل Alan Wake) در صنعت بازی های رایانه ای ، بازیهایی وجود داره که زمان ساختشون کمتر از 2 یا 3 سال بوده اما یه جورایی از همه نظر از تمام بازی های زمان خودشون سرتر بودند که به عنوان نمونه میشه از Uncharted2 رو نام برد.

Alan Wake به نظر من اصلا مثال خوبی نیست...اره ساخت بازی بیش از حد طول کشید ولی اینها هم بی دلیل نبوده...

همون طور که دوستمون گفتن ساختار و ایده های مختلفی در بازی اعمال و بعد حذف شده بود......تیم Remedy بسیار کوچکتر از یک تیم استاندارد بازی سازی بود و همین باعث می شد که اون افراد شب و روز کار کنن تا بتونن این کمبود رو جبران کنن....

هرچند کار بسیار طول کشید...ولی به نظر من ارزش 5 سال رو داشت....به دیدگاه های مختلف بر می گرده که به این بازی چه طور نگاه کنی و بگی ارزشش رو نداشت...Microsoft باعث شد که این بازی به یه برگ برنده (به قول خودشون ) تبدیل بشه و انتظار ها این قدر از بازی بالا بره...

باز هم میگم ارزشش رو داشت....

من يك موضوع جالب هم تو بازيسنتر متوجه شدم كه اگر شما نظرتون با ديگران فرق كنه خيلي آدم خفني هستيد و اگر هميشه بر خلاف ديگران حرف بزنيد يعني شما جزو عام نيستيد. HR بازي متفاوتي بود و من هم خيلي منتظرش بودم و هميشه سعي داشتم مثل خود ديويد كيج اين بازي رو به مردم بفهمونم به همين خاطر هست كه بزرگترين آرشيو اطلاعاتي از اين بازي رو تو سايت بازيسنتر ميتونيد ببينيد. خيلي ها بدون توجه فقط به اين خاطر كه HR يك بازي متفاوت و نه چندان عامه پسند هست خودشون رو فن بازي ناميدند كه بگن ما از همه متفاوت تريم و ما سليقه خاصي داريم و ... اما بازي كم كم از يك مرزي گذشت (تويه سايت بازيسنتر رو ميگم) و خيلي هايپ شد. حالا همه چيز برعكس شد و اگر شما HR رو دوست نداشته باشيد يعني با مردم عادي فرق مي كنيد و ديگه عضوي از عام نيستيد. اين در حالي هست كه خيلي از بچه هايي كه تو اين تاپيك بر ضد اين بازي حرف مي زنند قبل از بالا رفتن هايپ بازي طرفداري هاي زيادي از اون مي كردند و حتي تاپيك هاي متفاوتي هم براش زدند. نمي خوام اسم ببرم ولي ميدونم همتون ميدونيد

عجب!؟!؟!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or