Horizon ، حقه اي از Quantic Dream

• Thread starter Thread starter MANIX
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

MANIX

کاربر سایت
309295-quantic_dream_logo_large.png

چندي پيش شايعه شده بود ديويد كيج (David Cage) خالق Heavy Rain و Fahrenheit مشغول ساخت بازي جديدي به نام Horizon است. اما ماجراي اصلي چه بوده ؟

كيج اعلام كرد:" Horizon يك حقه اي بود كه يكي از همكاران ما براي رد گم كني به كار برد. او يك سناريو دروغين نوشت تا مبادا بازيگران پروژه بعدي چيزي از بازي جديد بگويند. " كيج مي گويد:" اين تصميم بسيار عاقلانه اي بود".

كيج در ماه جولاي اعلام كرد روي دو پروژه كاملا متفاوت كار مي كند. او مي گويد:" پس از موفقيت Heavy Rain ما تحقيقات بيشتري كرديم تا ببينيم چطور مي توان سبك Interactive Drama را پيش ببريم و روي يك داستان احساسي و فعل و انفعالي ديگر براي مخاطبان بزرگ سال كار كنيم؛ اما مي خواستيم داستاني كاملا متفاوت با ديدگاهي متفاوت تر داشته باشيم"

كيج در مورد بازي جديد خود مي گويد:" طرفداران Heavy Rain با بازي جديد ما سورپرايز خواهند شد"

بنده کلا ساخته ایشون رو توهین به ساحت صنعت بازی سازی و اصل کلمه سرگرمی می دونم، دلیلش هم توی یک مقاله ذکر کردم. به قول یکی از دوستان بازی بود یا یک فیلم رده پنج هالیوودی !

• Like
Reactions: XagroX and Fëanor
این تیپ بازیها آینده مجهولی دارن چون نوع محتوا و ساختارشون با اصل دنیای گیم در تضادند
اصل پایه بازیهای کامپیوتری در پایه سر گرمی بنا شده نه بیان مفاهیم عمیق انسانی
کی اهمیت میده که بازی های این آقا چه مفهومی دارن ؟
طرف چند دقیقه میشینه پایه بازی چهار تا دکمه میزنه ، بعد نیم ساعت یادش میره که چی بازی میکرده .
تازه !!!!!! اصلا با این محدودیت های فنی تو دنیای گیم چی جوری میخان مفاهیم عمیق رو برسونن؟
با حرف Astiλk موافقم

این تیپ بازیها آینده مجهولی دارن چون نوع محتوا و ساختارشون با اصل دنیای گیم در تضادند
طرف چند دقیقه میشینه پایه بازی چهار تا دکمه میزنه ، بعد نیم ساعت یادش میره که چی بازی میکرده .
تازه !!!!!! اصلا با این محدودیت های فنی تو دنیای گیم چی جوری میخان مفاهیم عمیق رو برسونن؟
با حرف Astiλk موافقم
دیگه Astiλkیه حرفی زد الان کل ملت میگن بله ایشون راست میگه و دیوید کیج هیچی حالیش نمیشه. اتفاقا دیوید کیج خیلی کار درستی داره میکنه.
مگه بازی یعنی فقط کشتن و بردن و خوردن و ... ؟
با بازی میشه خیلی چیزها رو نشون داد. نمونش همین Heavy Rain و Fahrenheit. چه عشق چه نفرت.
میشد مفهوم جنگ و بیرحم بودن رو نشون داد (مثل COD) یا میشه معنیه دوست داشتن، فرار، دودلی، هیجان یا در کل مفاهیم عمیق انسانیرو نشون داد (مثل Fahrenheit).
مگه همین فارنهایت نبود زمانی که عرضه شد همه گفتن بازی یه سبک جدید بوجود آورد؟
در کل یه کلام. کیج به صنعت بازی خیلی کمک کرد. یاد داد فقط بازی نکرد، با بازی زندگی کرد و تصمیم گرفت.

من واقعا از HR خیلی خوشم اومد! یکی از بهترین بازی هایی بود که بازی کردم! تقریبا اشکم در اومد چندجا! اونجایی که انگشتش رو قطع کرد منم اون درد رو احساس کردم! یا اول بازی که یکهو جو بازی عوض شد احساس کردم دنیا رو سر منم خراب شده! آهنگ های بازی هم که یک چی از شاهکار فراتر بود!
برای همین به شدت منتظر بازی بعدیش هستم!

شما اهمیت نمیدید دلیل بر این نمیشه همه مثل شما بخواند دست بزارند رو یک دکمه و صاف برند جلو و همه رو به تیربار ببندن!
شما اگر HR رو بازی کرده باشه(فارنهایت رو بازی نکردم پس نظری نمیدم) میفهمی که چجوری میشه این مفاهیم رو رسوند!

با حرف Astiλk موافقم

خیلی راحت میتونیذ بازیها ی ایشون رو نخرید و بازی نکنید:)

یعنی شما متوجه نشدید حرف آرش کنایه آمیز بود ؟!

نه خیلی هم جدیه، اون نقل قول آخرشم من گفتم :دی
اصولاً من Fahrenheit رو خیلی بهتر از Heavy Rain میدونم. جای تعجبه کیج با تکنولوژی نسل قبل اثر خیلی بهتری خلق کرده بود. مشکل Heavy Rain این بود که بین بازی و فیلم لنگ در هوا مونده بود. کیج خواسته بود اثری خلق کنه که مرز بین این دوتا رو از بین ببره اما نه تونسته بود گیم پلی درست حسابی ارائه بده نه تونسته بود یه فیلم با plot درست حسابی و بازیگری خوب کارگردانی کنه.

در مقایسه با فیلم های هالیوودی داستان Heavy Rain که یک چیز کلیشه ای بود، یه قاتل دیوونه به دلیل مشکلات دوران کودکیش شروع میکنه به کشتن مردم، البته رابطه پدر و پسر تنها نکته ای قوت این داستان بود که قضیه رو دراماتیک هم کرد. بازیگریش هم باز در مقابل فیلم های هالیوودی به دلیل مشکلات دیالوگ، motion capture و حالات چهره ها در سطح پایینی قرار داره.

از نظر گیم پلی هم که کلاً ما چیزی احساس نمی کنم به غیر از زدن دکمه ها :دی البته نسخه Move Edition بهتر کار شده از این لحاظ.

نکته دیگه هم این بود که بازی بالانس نبود یه مراحلی به شدت جو عالی و سنگینی با موسیقی فوق العاده داشتن اما تو بعضی مراحل من رسماً خوابم میگرفت.

• Like
Reactions: TCSCELL
با بازی میشه خیلی چیزها رو نشون داد. نمونش همین Heavy Rain و Fahrenheit. چه عشق چه نفرت.
میشد مفهوم جنگ و بیرحم بودن رو نشون داد (مثل COD) یا میشه معنیه دوست داشتن، فرار، دودلی، هیجان یا در کل مفاهیم عمیق انسانیرو نشون داد (مثل Fahrenheit).
.
نمی خام وارد کل کل های بی مورد بشم ولی این بحث ، بحث خیلی خوبیه
یه سوال از شما ؟ وارد کل صحبتات نمی شم چون اینجا جای مناسبی واسه بحثهای طولانی نیست
اما سوال : شما که میگی از بازیها مفهوم بی رحمی و بدی جنگ رو تو بازی مثل COD فهمیدی چرا واسه شماره های بعدیش لحظه شماری میکنی ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب تو که مفهوم بدی جنگ رو فهمیدی ، خوب دیگه چرا هی میری سراغ این تیپ بازیها ؟ چرا به این بازیها به به چه چه میگی ؟
اگه مفهوم بی رحمی رو فهمیده باشی قاعدتا دیگه نباید از این بازیها خوشت بیاد
درسته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نکنه هر ماه میخای مفهومشو درک کنی ؟ یا هر سال ؟
متوجه منظورم شدی؟

امیدوارم بیشتر به گیم پلی بها بده،وا... اون زمون که روی PS1 بازی VIP بازی میکردیم و فقط دکمه میزدیم،یک مقداری بیشتر حال میداد،اگه به گیم پلی بهای بیشتری بده واقعا بازیش عالی میشه.
H R که کلا فیلم بود نه بازی:)

• Like
Reactions: Bayonetta
من با Fahrenheit خیلی حال کردم یکی از بهترین بازیهای نسل قبل برای من بود!

اون زمون که روی PS1 بازی VIP بازی میکردیم و فقط دکمه میزدیم،یک مقداری بیشتر حال میداد
واقعا این چی بود مثال زدی؟! یادمه برای خنده این رو بازی می کردم روی PS1 چند خانم (چی بگم!:d) همه مردها رو لت و پار می کردن !

اگر از ایرادات ریزو درشتی که در بازی و مخصوصا بخش داستانی بازی بود بگذریم یکی از بهترین و شایدم بهترین بازی عمرم بود که تجربه کردم.امیدوارم ساخته جدید کیج باز هم مفاهیم عمیق انسانی و روانی رو به نمایش بزاره.بعد از تموم کردن hr خیلی اعصابم خورد بود چون انقدر با بازی و داستان و حال و هوای بازی ارتباط برقرار کرده بودم که نمیتونستم قبول کنم بازی تموم شده.واقعا شاهکار بود.

من اين رو قبلا گفتم و بازهم ميگم:

در مورد Heavy Rain فروش 1.5 ميليوني (تا پايان سال 2 ميليون)، امتيازهاي بالا و تعريف و تمجيد بيشتر بازيسازان بزرگ شكي در شاهكار بودن Heavy Rain به عنوان يك بازي نميگذاره چون HR در بازار بازي ها عرضه شد.

مشكل اينجا است بعضي از ما فقط دنبال گرافيك بهتر و يا اين كه تو بخش Multiplayer چطوري هم ديگر رو بكشيم هستيم. اصولا از اين نظر بازي ها هيچ فرقي با 20 سال پيش نمي كنند جز اين كه در ظاهر تفاوت پيدا كردند. چيزي كه اين وسط ميمونه نو آوريه نه بازآوري با گرافيكي متفاوت. همين Killzone 2 رو كه خيلي ها براش سرشون رو ميزنند، همونطور كه گفتم يك FPS كاملا معمولي با گرافيك خيره كننده هست. اگر Killzone 2 رو بالاتر از نوآوري قرار بديم صنعت بازي فقط ميشه تكنولوژي نه خلاقيت و چيزي كه درش خلاقيت نباشه هنر نيست. اين در حاليه كه امروزه خيلي بحث سر هنر بودن يا نبودن بازي ها ميشه. حتي Guillermo del Toro اخيرا گفته كه بازي ها يك هنر هستند و هركس چيزي جز اينو ميگه معلومه كه تا به حال اصلا بازي نكرده و براي مثال از ICO و Shadow of the Colossus ياد كرده.

امروزه سرگرمي براي خيلي ها يك قالب مشخص و تغيير ناپذير پيدا كرده و هر كسي كه سعي كنه از اين كادر و قالب بيرون بره و به نوعي ديگه سرگرمي خلق كنه متاسفانه با برخوردهاي بدي رو به رو ميشه. اين روزها صنعت بازي سعي داره شبيه به واقعيت بشه. گرافيك هرچه واقعي تر، بازي بهتر. گيم پلي هرچه واقعي تر بازي بهتر و ... آيا ما فقط بايد به مسائل بصري و فيزيكي در بازي ها به عنوان واقعيت نگاه كنيم ؟ من چطور ميتونم طعم واقعيت رو بچشم وقتي فقط و فقط بايد تمام كارهايي كه بازيساز بهم گفته رو بكنم ؟ از اين نقطه برو به نقطه بعد سر راحت همه رو بكش. آيا اين بيشتر شبيه به فيلم نيست كه يك سناريو از پيش تعيين شده رو ببينيم؟ از طرفي ديگر Heavy Rain آنچنان آزادي عمل به بازيكن ميداد كه واقعا حس مي كرديد تمام شخصيت ها بازي خودتون هستيد. اين چيزي هست كه فقط ميتونيم در يك بازي ببينيم نه در سينما.

بازي هاي امروزي همه فقط با هيجان ما رو سرگرم مي كنند. من از بازي هاي JRPG خوشم نمياد ولي به عنوان يك هنر و يك سرگرمي بكر قبولشون دارم، چون شما از فكر و منطق خودتون براي پيشروي استفاده مي كنيد، چنين چيزي دقيقا بدنه اصلي يك سرگرمي رو تشكيل ميده. بازي هاي RPG با تلفيق همين هيجان با معما و ايفاي نقش در قالب يك شخصيت يك سرگرمي خلق مي كنند. آيا اين مسخره نيست كه در يك مكان مستقيم حركت كنيم و هر كسي سريع تر سرش رو از سنگر بالا اورد بهش شليك كنيم ؟

اگر Heavy Rain رو به عنوان يك كليشه نام گذاري مي كنيد پس بايد كل صنعت بازي رو يك كليشه محض بگيم. كيج در Heavy Rain يك داستان كاملا واقع گرايانه رو به قدري زيبا و پر تنش روايت ميكنه كه تا آخر بازي نميتونيد چشم از صفحه برداريد. نحوه كارگرداني چه از لحاظ فني و چه از نظر هنري شاهكار بود و معدود بازي سازهايي مي تونند چنين كارگرداني انجام بدن. Heavy Rain فقط يك داستان نبود. كارگرداني و ديالوگ ها چيزي فراتر از يك بازي رو به ما نويد مي داد و بحث هاي بسيار عميقي از فلسفه گرفته تا عشق معمولي رو توضيح مي داد. اگر كسي چنين چيز هايي هم براش اهميت نداره واقعا مثل يك آدم كور ميمونه كه جويستيك به دست گرفته.

در كل هر كسي نظر شخصي خودش رو داره، اما دليل نميشه به خاطر نظر شخصي يك موضوع روشن رو زير سوال ببريم به خاطر اين كه من از اون خوشم نمياد.

اما سوال : شما که میگی از بازیها مفهوم بی رحمی و بدی جنگ رو تو بازی مثل COD فهمیدی چرا واسه شماره های بعدیش لحظه شماری میکنی ؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خوب تو که مفهوم بدی جنگ رو فهمیدی ، خوب دیگه چرا هی میری سراغ این تیپ بازیها ؟ چرا به این بازیها به به چه چه میگی ؟
اگه مفهوم بی رحمی رو فهمیده باشی قاعدتا دیگه نباید از این بازیها خوشت بیاد
ببخشید الان ما شیندر لیست رو دیدیم دیگه فیلم جنگ جهانی دیگه نبینیم!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or