Multi Platform Honkai: Star Rail

سازنده
HoYoverse
تاریخ انتشار
2023/04/26
ناشر
HoYoverse
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
63.jpg
"Honkai: Star Rail عنوان جدیدی از مجموعه HoYoverse با تم فانتزی نقش آفرینی فضایی می باشد. سوار Asteral Express شوید و شگفتی های بی نهایت کهکشان را در این سفر پر از ماجراجویی و هیجان تجربه کنید. بازیکنان با همراهان جدید در جهان های مختلف و حتی به صورت تصادفی با چهره های آشنا ملاقات میکنند. آنها با هم بر مبارزات ناشی از استالارون غلبه خواهند کرد و حقایق پنهان پشت آن را کشف خواهند کرد."

منبع: Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تاریخ انتشار: ۲۶ آپریل ۲۰۲۳ (هم اکنون قابلیت Pre-Install داره)
پلتفرم ها: PC, Android, PS4, PS5, iOS
بازی Free to Play هست. برای Pre-install از لینک زیر اقدام کنید:
Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تریلر توکیو گیم شو ۲۰۲۲:

View attachment Tokyo_Game_Show_2022_Witness_Honkai_Star_Rail_8s40um2x_Ks_136.mp4

تریلر انتشار بازی:

View attachment Official Release Trailer - _Interstellar Journey_ _ Honkai_ Star Rail.mp4

تریلر معرفی کاراکترها:

March 7th:

Serval:

Bailu:

Yanqing:

Himeko:

Gepard:

Seele:

1682496562074.jpg

اروپا:

@NHM
701507225

@ce7en44
701179041

@hadi_gamer
700262084

@R O N I N
700674766

@DedSec88
701519188

@V.s
702169668

@Oyuusui
700253948

@Hanzokiba
703071726

@Katsura
703063770

@Astroomiin
700604766

@Jhamed
700631390

@BARDI YA
700058283

@saeed yousefi
714812964

آمریکا:

@R O N I N
600842386

آسیا:

آخرین ویرایش:
فقط امیدوارم اسمم در بیاد برای تست PS5 :-"

دیروز باس فانتلیا رو زدم بالاخره:-" و پیر شدم با این وضعیته اجرا رو گوشی:-"
مسخره ست کلا...یکبار میبینی روون روون اجرا میکنه، یکبار با سرعت لاکپشت :دی هنوز نفهمیدم دردش چیه که اینجوری اجرا میشه:دی
---

بالاخره قفل اسکیل های کاراکترهام شکست:))
ولی خوب...هنوز آرتیفکت هه تو دیوارن:-"

فقط امیدوارم اسمم در بیاد برای تست PS5 :-"

دیروز باس فانتلیا رو زدم بالاخره:-" و پیر شدم با این وضعیته اجرا رو گوشی:-"
مسخره ست کلا...یکبار میبینی روون روون اجرا میکنه، یکبار با سرعت لاکپشت :D هنوز نفهمیدم دردش چیه که اینجوری اجرا میشه:D
---

بالاخره قفل اسکیل های کاراکترهام شکست:))
ولی خوب...هنوز آرتیفکت هه تو دیوارن:-"
مرضش اینه که تنظیمات گرافیکش در واقعیت زیاد پایین نمیاد
گنشین تنظیماتش رو بذاری رو low رسما تبدیل میشه به بازی PS2 ولی این نهایت فرق low و high ش تکسچر بعضی محیط هاست و به همین خاطر گوشی ای که گنشین اپن ورلد رو بالای ۳۰ فریم اجرا میکنه موقع اجرای استار ریل آتیش میگیره :دی

• Like
Reactions: ce7en44
گنشین تنظیماتش رو بذاری رو low رسما تبدیل میشه به بازی PS2 ولی این نهایت فرق low و high ش تکسچر بعضی محیط هاست و به همین خاطر گوشی ای که گنشین اپن ورلد رو بالای ۳۰ فریم اجرا میکنه موقع اجرای استار ریل آتیش میگیره :D
نه آخه این تیپیه که مثلا من دارم یه مرحله رو میرم، در حالت سکته داره میره...
بعد یهویی بوست میشه روون میشه، بدون اینکه بیام برنامه ای ببندم یا چیزی...
دیگه هم‌پایین نمیاد تا وقتی از بازی بیام بیرون:دی

خلاصه کد کنسول بدید به من :دی

با این وضعی که دان هانگ اسکیل پوینت میخوره (برا قوی شدن اتکش 3 تا اسکیل پوینت میخواد) باید یه تیمی بست که بقیه فقط بیسیک اتک بزنن :D یا مثلا هر دو سه نوبت یه اسکیل مصرف کنن.

با auto battle هم عمرا بشه بازیش کرد ولی خب در آینده یه کارکتری بیاد که اسکیل پوینت تولید کنه کارش راحت تر میشه. الان پلا و تینگ یون و لوچا بهترین ساپورت هاشن.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Oyuusui and ce7en44
گنشین تنظیماتش رو بذاری رو low رسما تبدیل میشه به بازی PS2 ولی این نهایت فرق low و high ش تکسچر بعضی محیط هاست و به همین خاطر گوشی ای که گنشین اپن ورلد رو بالای ۳۰ فریم اجرا میکنه موقع اجرای استار ریل آتیش میگیره :D
یه فرق دیگه شون هم اینه که گنشین بیشتر cpu محور هست، در حالی که استار ریل gpu محور هست. اینو یه نفر که بازی های موبایل رو با شبیه ساز روی سوئیچ انجام داده بود تست کرده بود و استار ریل خیلی بهتر از گنشین روی سوئیچ ران میشد :D

• Like
Reactions: tirdad666
یه فرق دیگه شون هم اینه که گنشین بیشتر cpu محور هست، در حالی که استار ریل gpu محور هست. اینو یه نفر که بازی های موبایل رو با شبیه ساز روی سوئیچ انجام داده بود تست کرده بود و استار ریل خیلی بهتر از گنشین روی سوئیچ ران میشد :D
خب واسه همین چیزی که گفتم GPU محوره دیگه :دی اگر اجازه بدن گرافیکش در حد گنشین بیاد پایین مشکل کامل حله

با این وضعی که دان هانگ اسکیل پوینت میخوره (برا قوی شدن اتکش 3 تا اسکیل پوینت میخواد) باید یه تیمی بست که بقیه فقط بیسیک اتک بزنن :D یا مثلا هر دو سه نوبت یه اسکیل مصرف کنن.

با auto battle هم عمرا بشه بازیش کرد ولی خب در آینده یه کارکتری بیاد که اسکیل پوینت تولید کنه کارش راحت تر میشه. الان پلا و تینگ یون و لوچا بهترین ساپورت هاشن.
تو بخش داستانی تبلیغ فیک میکنند و کلا اسکیل مصرف نمیشه:)) زرت زرت قدرتی میزنی:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or