Multi Platform Honkai: Star Rail

سازنده
HoYoverse
تاریخ انتشار
2023/04/26
ناشر
HoYoverse
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
63.jpg
"Honkai: Star Rail عنوان جدیدی از مجموعه HoYoverse با تم فانتزی نقش آفرینی فضایی می باشد. سوار Asteral Express شوید و شگفتی های بی نهایت کهکشان را در این سفر پر از ماجراجویی و هیجان تجربه کنید. بازیکنان با همراهان جدید در جهان های مختلف و حتی به صورت تصادفی با چهره های آشنا ملاقات میکنند. آنها با هم بر مبارزات ناشی از استالارون غلبه خواهند کرد و حقایق پنهان پشت آن را کشف خواهند کرد."

منبع: Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تاریخ انتشار: ۲۶ آپریل ۲۰۲۳ (هم اکنون قابلیت Pre-Install داره)
پلتفرم ها: PC, Android, PS4, PS5, iOS
بازی Free to Play هست. برای Pre-install از لینک زیر اقدام کنید:
Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تریلر توکیو گیم شو ۲۰۲۲:

View attachment Tokyo_Game_Show_2022_Witness_Honkai_Star_Rail_8s40um2x_Ks_136.mp4

تریلر انتشار بازی:

View attachment Official Release Trailer - _Interstellar Journey_ _ Honkai_ Star Rail.mp4

تریلر معرفی کاراکترها:

March 7th:

Serval:

Bailu:

Yanqing:

Himeko:

Gepard:

Seele:

1682496562074.jpg

اروپا:

@NHM
701507225

@ce7en44
701179041

@hadi_gamer
700262084

@R O N I N
700674766

@DedSec88
701519188

@V.s
702169668

@Oyuusui
700253948

@Hanzokiba
703071726

@Katsura
703063770

@Astroomiin
700604766

@Jhamed
700631390

@BARDI YA
700058283

@saeed yousefi
714812964

آمریکا:

@R O N I N
600842386

آسیا:

آخرین ویرایش:

Animated Short: Ichor of Two Dragons​

High Cloud Quintet
View attachment 306218

YingXing که تو انیمیشن دیدیم همون بلید خودمونه.

دختر روباهی ام اسمش Baiheng هست که به Foxian Traveler معروفه.
تو عکسه میشه پشتی دیگه؟
قبلا تو انیمه ها ملت حال و احوالشون عوض میشد، بعد موهاشون سفید میشد، بلید برعکس بوده، از سفید شده مشکی:دی

• Smile
Reactions: rpg321
تو عکسه میشه پشتی دیگه؟
قبلا تو انیمه ها ملت حال و احوالشون عوض میشد، بعد موهاشون سفید میشد، بلید برعکس بوده، از سفید شده مشکی:D
آره همونه. بلید اینجا سن بالاست پیره داره میمیره :D برا همین موهاش سفیده بعدش که ایمورتال میشه جینگلیو میگیره باسنشو جر میده :D
با همین شمشیر شکسته ای که الان دستشه ( تو عکس مال جینگلیوس اون شمشیر) بعد فک کنم به خاطر همین رنگ موهاش عوض میشه. یاد کانکی توکیوغول افتادم.

Screenshot_20230828_222849_Gallery.jpg

آره همونه. بلید اینجا سن بالاست پیره داره میمیره :D برا همین موهاش سفیده بعدش که ایمورتال میشه جینگلیو میگیره باسنشو جر میده :D
با همین شمشیر شکسته ای که الان دستشه ( تو عکس مال جینگلیوس اون شمشیر) بعد فک کنم به خاطر همین رنگ موهاش عوض میشه. یاد کانکی توکیوغول افتادم.

View attachment 306268
شمشیر... باسن... جینگلیو... شکنجه...
کنجکاو شدم چه اتفاقی افتاده بوده که اینقدر کینه ای شده :D

• Smile
Reactions: R O N I N
کد جدید: MB6N2TVCSQ9F

THE BOYSB-)

Honkai_ Star Rail 8_30_2023 12_59_14 PM-min.png
honkai_-star-rail-8_30_2023-12_59_14-pm-min-png.306346

آخرین ویرایش:
بچه ها بنظرتون Jingliu با Blade ترکیب خوبی میشه یا دو تا تیم مجزا داشته باشن بهتره؟:Thinking:
مثلا Blade, Jingliu, Bronya, Luocha

تیم مجزا هم اینجوری فکر کردم
Blade, Silver Wolf, Bronya, HouHou
Jingliu, Pella, Tingyun, Luocha
نظرتون چیه:Thinking:

• Like
Reactions: ce7en44
من به شدت منتظر ایمبایبیتور لونه بودم به خاطر همین از اول گیم تا اومدنش ماهیانه‌هاش رو تمدید میکردم😄
هر چی وارپ داشتم رو سرش خالی کردم، فکر کنم حدود ۳۰۰ تایی وارپ‌ زدم ‌واسش
شانسم هم بد نبود مثلن لایت‌کن رو تو ۱۰ وارپ اول گرفتم…
الان خالیه خالیم از وارپ تا اخر بنر هرچی گیرم بیاد واسش میزنم بعد واسه آرگنتی یا هانابی سیو میکنم

رلیک‌‌هاش الان داغونه crit dmg و atk کمه هنوز، هر چی میرم نه musketeer درستی میده نه wastelander درست حسابی

@v.sدر جریانه مسافرتم، فعالیت مجازی با گوشی تو فروم برام سخته وگرنه همون روز اول میومدم عکس دان‌هنگم رو با آیدولن‌هاش میذاشتم تا ذوق و خوشحالیم و خرکیف شدنم رو باهاتون تقسیم کنم😂

مخلصم💙
طبق آخرین مشاهدات به E5 هم رسیدی! :D مبارکه :D
ما باید گزارش کاراکترت رو بزاریم:p

بچه ها بنظرتون Jingliu با Blade ترکیب خوبی میشه یا دو تا تیم مجزا داشته باشن بهتره؟:Thinking:
مثلا Blade, Jingliu, Bronya, Luocha
شدنش که میشه، ولی کمبود SP پیدا میکنی چون فقط لوچا SP ایجاد میکنه. اگه بجای برونیا مثلا Pela, Tingyun یا SW بیاری اوکی میشه چون SP positiveن.

تیم مجزا هم اینجوری فکر کردم
Blade, Silver Wolf, Bronya, HouHou
Jingliu, Pella, Tingyun, Luocha
نظرتون چیه:Thinking:
اینطوری بنظرم استفاده بهتری از جینگلیو و بلید میشه.

من به شدت منتظر ایمبایبیتور لونه بودم به خاطر همین از اول گیم تا اومدنش ماهیانه‌هاش رو تمدید میکردم😄
هر چی وارپ داشتم رو سرش خالی کردم، فکر کنم حدود ۳۰۰ تایی وارپ‌ زدم ‌واسش
شانسم هم بد نبود مثلن لایت‌کن رو تو ۱۰ وارپ اول گرفتم…
الان خالیه خالیم از وارپ تا اخر بنر هرچی گیرم بیاد واسش میزنم بعد واسه آرگنتی یا هانابی سیو میکنم

رلیک‌‌هاش الان داغونه crit dmg و atk کمه هنوز، هر چی میرم نه musketeer درستی میده نه wastelander درست حسابی

@v.sدر جریانه مسافرتم، فعالیت مجازی با گوشی تو فروم برام سخته وگرنه همون روز اول میومدم عکس دان‌هنگم رو با آیدولن‌هاش میذاشتم تا ذوق و خوشحالیم و خرکیف شدنم رو باهاتون تقسیم کنم😂

مخلصم💙
انشالله ایدلان ۶😂

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or