Multi Platform Honkai: Star Rail

سازنده
HoYoverse
تاریخ انتشار
2023/04/26
ناشر
HoYoverse
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
63.jpg
"Honkai: Star Rail عنوان جدیدی از مجموعه HoYoverse با تم فانتزی نقش آفرینی فضایی می باشد. سوار Asteral Express شوید و شگفتی های بی نهایت کهکشان را در این سفر پر از ماجراجویی و هیجان تجربه کنید. بازیکنان با همراهان جدید در جهان های مختلف و حتی به صورت تصادفی با چهره های آشنا ملاقات میکنند. آنها با هم بر مبارزات ناشی از استالارون غلبه خواهند کرد و حقایق پنهان پشت آن را کشف خواهند کرد."

منبع: Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تاریخ انتشار: ۲۶ آپریل ۲۰۲۳ (هم اکنون قابلیت Pre-Install داره)
پلتفرم ها: PC, Android, PS4, PS5, iOS
بازی Free to Play هست. برای Pre-install از لینک زیر اقدام کنید:
Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تریلر توکیو گیم شو ۲۰۲۲:

View attachment Tokyo_Game_Show_2022_Witness_Honkai_Star_Rail_8s40um2x_Ks_136.mp4

تریلر انتشار بازی:

View attachment Official Release Trailer - _Interstellar Journey_ _ Honkai_ Star Rail.mp4

تریلر معرفی کاراکترها:

March 7th:

Serval:

Bailu:

Yanqing:

Himeko:

Gepard:

Seele:

1682496562074.jpg

اروپا:

@NHM
701507225

@ce7en44
701179041

@hadi_gamer
700262084

@R O N I N
700674766

@DedSec88
701519188

@V.s
702169668

@Oyuusui
700253948

@Hanzokiba
703071726

@Katsura
703063770

@Astroomiin
700604766

@Jhamed
700631390

@BARDI YA
700058283

@saeed yousefi
714812964

آمریکا:

@R O N I N
600842386

آسیا:

آخرین ویرایش:
مشکل استار ریل اینه که بر خلاف گنشین مفهومی به اسم off piece نداره، باید رسما جلوی دامین چادر بزنی یه ماه زور بزنی وگرنه ست خوب نمیتونی واسه کاراکتر جور کنی :D
یک ماه؟ :-"
خوشا به حالت پس:دی

دیشب world level رو بردم بالا (رنک 65 ) و از ویش هاش یه مولتی زدم و بایلو E1 شد:-" پیتی 49

فقط سوال... اول اینکه جایی برای دیدن اینکه 5*ها رو روی پبتی چند گرفتیم داریم؟ اوایل گنشین بود این چیزا :دی بعد که دیگه رو کنسول جواب نمیداد رو خبری ندارم...
الان چیزی هست برای موبایل؟ :-"

---

از این بگذریم، بعدش دو سا تا مبارزه تو مپ رفتم(بخش داستانی پچ هنوز نرفتم، فور کنم منطقه و دشمنای جدید بودن این گرگا:-" ) دو ساعت طول میکشید هر مبارزه:)) خیلی اوضاع خیط بود:))

فقط سوال... اول اینکه جایی برای دیدن اینکه 5*ها رو روی پبتی چند گرفتیم داریم؟ اوایل گنشین بود این چیزا :D بعد که دیگه رو کنسول جواب نمیداد رو خبری ندارم...
الان چیزی هست برای موبایل؟ :-"
برو هیستوری بنرو ببین، دونه دونه بشمار. :D
البته از سایتا که لینک هیستوریتو بهش میدی و ثبتش میکنه هست تو گوگل اگه بزنی. من روش موبایلشو دیدم، دنگو فنگ داشت بیخیال شدم.

از این بگذریم، بعدش دو سا تا مبارزه تو مپ رفتم(بخش داستانی پچ هنوز نرفتم، فور کنم منطقه و دشمنای جدید بودن این گرگا:-" ) دو ساعت طول میکشید هر مبارزه:)) خیلی اوضاع خیط بود:))
طبیعیه. :D برای دومین ها کارکتر ساپورت بیار، دشمنای استوری رو هم باید تحمل کنی دیگه. :D
تو که لوچا داری بازیو بزار رو auto و برو به بقیه کارات برس، هیچوقت اعضای تیمت نمیمیرن. :D

برو هیستوری بنرو ببین، دونه دونه بشمار. :D
البته از سایتا که لینک هیستوریتو بهش میدی و ثبتش میکنه هست تو گوگل اگه بزنی. من روش موبایلشو دیدم، دنگو فنگ داشت بیخیال شدم.

طبیعیه. :D برای دومین ها کارکتر ساپورت بیار، دشمنای استوری رو هم باید تحمل کنی دیگه. :D
تو که لوچا داری بازیو بزار رو auto و برو به بقیه کارات برس، هیچوقت اعضای تیمت نمیمیرن. :D
همون مشکل اینه حس دونه دونه شمردن نیست:)) مخصوصا برا قبلیا:-"

کاراکتر ساپورت که حتما مخصوصا بلیدها (@V.s تو بلید گذاشته بودی عوضش کردی؟ بلیدت رو برگردون! خیلی جواب بود:)) )
اوتو که میزارم یا موقع شام و ناهار خوردنه که جلو چشممه و حرص میخورم...
یا بازی قبل خوابه که خوابم میبره و بیهوش میشم:)) (و میبینم موبایلم تو شارژ نبوده و شارژش تموم شده خواب موندم:)) )

آقا من معمولا بازی رو میزارم روی اتوماتیکی چیزی و چند دقیقه فیلم و سریال و انیمه میبینم تا مبارزات تموم بشه :-" ولی خداییش این ایونت آخر دیگه خیلی طولانی بود، قشنگ راست دو تا فیلم سینمایی طول کشید، هنوزم تموم نشده :))

روز اول که کافکا گرفتم، هفت نفر از کافکا استفاده کرده بودن و خیالم دیگه راحت شد که به کمبود کردیت نمیخورم، الان دیگه از بس همه کافکا دارن روزی یه نفر بیشتر استفاده نمیکنه :)) منبع درآمدم رو نابود کردین :))

ویدئوی جدید رافلر :D

یانچینگ زیادی خودش رو دست بالا میگیره و عجله داره با بزرگ تر از خودش ها بجنگه اخرش هم یه دست کتک حسابی میخوره :)) این بچه اخرش خودش رو به کشتن میده :D

جپارد هم که اومد کرم ریخت رو بلید و نذاشت استک بگیره :))

آقا من معمولا بازی رو میزارم روی اتوماتیکی چیزی و چند دقیقه فیلم و سریال و انیمه میبینم تا مبارزات تموم بشه :-" ولی خداییش این ایونت آخر دیگه خیلی طولانی بود، قشنگ راست دو تا فیلم سینمایی طول کشید، هنوزم تموم نشده :))

روز اول که کافکا گرفتم، هفت نفر از کافکا استفاده کرده بودن و خیالم دیگه راحت شد که به کمبود کردیت نمیخورم، الان دیگه از بس همه کافکا دارن روزی یه نفر بیشتر استفاده نمیکنه :)) منبع درآمدم رو نابود کردین :))
اتوماتیک مبارزه رو کش میده, هوش مصنوعیش داغونه :-"

من نمیدونم کی از بلید من استفاده میکنه ولی روزی 8000 یا 10000 کردیت سود میکنم :> هرکیه دمش گرم ارادت خاصی به بلید من داره :x :D

• Smile
Reactions: tirdad666
تو رلیک ها ساب استت و اینکه کدوم استت موقع آپگرید لول آپ شه خیلی مهمه درسته؟ هر کاری میکنم کریت ریت و دمیجم به حد خوبی نمیرسه. از یه طرفم اتک و اسپید هم لازم دارم. بعد یارو رو میبینی 200 کریت دمیج داره با 70 80 تا کریت ریت دمیج و اسپید هم بالا اینا از کجا میارن این رلیک هارو؟ موقع لول آپ هم که یه استت بی ربط اضافه میکنه همونم آپش میکنه :|

فارم رلیک خیلی مسخرست هیچی نمیده:(( دو تا ست متفاوت گذاشتن:| حداقل بیان هر ست رو جدا جدا بزارن :-? مصرف سوختش رو هم نصف کنن چه خبره/:)
گنشین ایمپکت هم 2 تا ست متفاوت گزاشتن واسه فارم؟:-? اونجا هم 40 تا میخواد؟:-/

• Like
Reactions: ce7en44
فارم رلیک خیلی مسخرست هیچی نمیده:(( دو تا ست متفاوت گذاشتن:| حداقل بیان هر ست رو جدا جدا بزارن :-? مصرف سوختش رو هم نصف کنن چه خبره/:)
گنشین ایمپکت هم 2 تا ست متفاوت گزاشتن واسه فارم؟:-? اونجا هم 40 تا میخواد؟:-/
بلی و بلی (یعنی بیست تاییه و با دراپ نصف، خودت میری آیتم میسازی که 40تایی مصرف کنی با دراپ دوبل...که میشه اندازه استار ریل)

خوبیش اینه اونجا 5تا آرتیفکت برای کاراکتر میخوای، و فقط کافیه 4تاش از یک ست باشه، اون یکی رو از چیزای دیگه که بهتر داری میزاری

اینجا 6تا میخوان و هر 6تا باید از همون ست هایی که میخوان باشن، ولی اجازه ساخت نصف و نینه آرتیفکت رو دادن:-" (اونجا چنین چیزی نداریم)

خلاصه اینکه 10لایه RNG رو گرفتن آرتیفکت گذاشتن:دی

1.آرتیفکت از ستی که میخوای باشه
2.قطعه ای که میخوای باشه
3.مین استتی که میخوای باشه
4.ساب (ها)یی که میخوای باشه
5.ساب هایی که میخوای آپ بشن
6.درصدی که آپ میشن، اون حداکثریه باشن ترجیحا :))

حالا درصدای اینجا رو یادم نیست ولی تو گنشین مثلا 5.7% کریت دمیج ممکنه بگیری و ممکن هم هست 7.8%ی بگیری! :-"

البته از بخش گیم پلی و مشغولیت پلیر، اصلی ترین گزینه مشغول کردن تا پچ بعدی هست که محتواهای جدید میان
تقریبا اکثر GAASها هم چنین چیزی رو دارن که پلیر بمونه پای بازی:دی
حالا استار ریل اولشه و هیچ هیچی نداریم:-" مدتی بگذره دیگه اونقدرا محتوای داستانی اینا سخت نخواهد بود(و آرتیفکت ها رو پاسکاری میکنیم بین کاراکترای جدید:)) )
میمونه طبقات آخر Memory :-" اگر کسی واقعا بخواد اونا رو بره نیاز بهرآرتیفکت پرفکت داره، بقیه ی محتوای بازی ایزی موده:-"

اتوماتیک مبارزه رو کش میده, هوش مصنوعیش داغونه :-"

من نمیدونم کی از بلید من استفاده میکنه ولی روزی 8000 یا 10000 کردیت سود میکنم :> هرکیه دمش گرم ارادت خاصی به بلید من داره :x :D
آره، واسه همینم پیشنهاد کردم که هوش مصنوعی رو خودمون بچینیم ولی با مخالفت شدید طرفدارا مواجه شدم که من نمیخوام بازی رو خودم انجام بدم :-"
ولی واسه این ایونت خوبه چون باف های خوبی میده و مهم نیست هدر بده یا نه :-"

احتمالا من هستم چون کاراکتر باد ندارم و هر روز دارم جاهایی فارم میکنم که باد میخواد:>

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or