Multi Platform Honkai: Star Rail

سازنده
HoYoverse
تاریخ انتشار
2023/04/26
ناشر
HoYoverse
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
63.jpg
"Honkai: Star Rail عنوان جدیدی از مجموعه HoYoverse با تم فانتزی نقش آفرینی فضایی می باشد. سوار Asteral Express شوید و شگفتی های بی نهایت کهکشان را در این سفر پر از ماجراجویی و هیجان تجربه کنید. بازیکنان با همراهان جدید در جهان های مختلف و حتی به صورت تصادفی با چهره های آشنا ملاقات میکنند. آنها با هم بر مبارزات ناشی از استالارون غلبه خواهند کرد و حقایق پنهان پشت آن را کشف خواهند کرد."

منبع: Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تاریخ انتشار: ۲۶ آپریل ۲۰۲۳ (هم اکنون قابلیت Pre-Install داره)
پلتفرم ها: PC, Android, PS4, PS5, iOS
بازی Free to Play هست. برای Pre-install از لینک زیر اقدام کنید:
Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تریلر توکیو گیم شو ۲۰۲۲:

View attachment Tokyo_Game_Show_2022_Witness_Honkai_Star_Rail_8s40um2x_Ks_136.mp4

تریلر انتشار بازی:

View attachment Official Release Trailer - _Interstellar Journey_ _ Honkai_ Star Rail.mp4

تریلر معرفی کاراکترها:

March 7th:

Serval:

Bailu:

Yanqing:

Himeko:

Gepard:

Seele:

1682496562074.jpg

اروپا:

@NHM
701507225

@ce7en44
701179041

@hadi_gamer
700262084

@R O N I N
700674766

@DedSec88
701519188

@V.s
702169668

@Oyuusui
700253948

@Hanzokiba
703071726

@Katsura
703063770

@Astroomiin
700604766

@Jhamed
700631390

@BARDI YA
700058283

@saeed yousefi
714812964

آمریکا:

@R O N I N
600842386

آسیا:

آخرین ویرایش:
بله پراگرس رو با همون اکانت میتونی ببری رو پی سی یا کنسول
این قضیه pull واسه اکانت جدید که میگی رو یادم نیست ولی الان چون اولین سالگرد ریلیزه ۲۰ تا دارن میدن، سیستم گاچا هم عینا مال گنشینه فقط جای اون سیستم آشغال بنر سلاح واسه هر سلاح بنر خودشو گذاشتن و بنر مخصوص پلیر تازه وارد ۵ ستاره گارانتی داره و بنر استاندارد وقتی به ۳۰۰ pull برسی میذاره یه ۵ ستاره استاندارد دلخواه برداری
بیلد بستنش از گنشین خیلی بدتره چون هر کاراکتر یه ست ۴ تایی میبنده با یه ست ۲ تایی که باید اینا رو از ۲ جای مختلف فارم کنی ولی کرفت کردنش از Strongbox گنشین بهتره چون میتونی آرتیفکت ها رو نابود کنی با متریالش آرتیفکت اسلات دلخواهت رو کرفت کنی و یه منبع نسبتا کمیابی هم هست که باهاش استت اصلی رو میتونی انتخاب کنی. با وجود همه اینا بازم F2P friendly ه ولی چون بازی نوبتیه باید کاراکتر هیلر یا شیلد هم داشته باشی و بیلد کنی
اند گیم هم دو تا مود داره یکیش Memory of Chaos که همون ابیس خودمونه و یکیش هم Pure Fiction که متاش کمی فرق داره و به جای DPS خالص تمرکزش رو AOE زدنه و یه مود روگ لایک به اسم Simulated Universe هم داریم که ازش اون ست ۲ تایی که گفتم به دست میاد
و منی که کل توضیحات رو خوندم 😅😂

آقا من به این نتیجه رسیدم یه sustainer می‌خوان چون توی گلد آخری اونقدر دمیج زیاده که اصلا هیلر فرصت نمیکنه هیل کنه :D
حالا کی رو بگیرم؟ جرالد بیلد نشده دارم. اورنتورین خوبه؟ :-"

• Like
Reactions: tirdad666
آقا من به این نتیجه رسیدم یه sustainer می‌خوان چون توی گلد آخری اونقدر دمیج زیاده که اصلا هیلر فرصت نمیکنه هیل کنه :D
حالا کی رو بگیرم؟ جرالد بیلد نشده دارم. اورنتورین خوبه؟ :-"
اونچرین ظاهرا خیلی خوبه ولی جپارد هم بدک نیست.
Gold and Gears رو نمیدونم ولی جپارد تو MoC 11/12 به سختی solo sustain میکنه.

• Like
Reactions: ce7en44
آقا راجع به لول آپ کاراکتر و اسند بهتره کاراکترارو همرو ۲۰ کنم بعد شروع کنم اسند کردنشون یا چجوری ترکیبشون کنم ؟
لایت کن همون آرتیفکته ؟ کی لول آپ کنمشون و سلاح ها رو چجوری لول آپ کنم نمیبنم اصلا. تو گنشین equip میکردی دستی لول آپ میکردی اینجا من گیج میزنم تو UI اش
به منم یه هیرو ۵ ستاره ۲ تا ۴ ستاره با کلی light cone داپلیکیت داد اینارو سلویج کنم یا نگه دارم ؟

• Like
آقا راجع به لول آپ کاراکتر و اسند بهتره کاراکترارو همرو ۲۰ کنم بعد شروع کنم اسند کردنشون یا چجوری ترکیبشون کنم ؟
لایت کن همون آرتیفکته ؟ کی لول آپ کنمشون و سلاح ها رو چجوری لول آپ کنم نمیبنم اصلا. تو گنشین equip میکردی دستی لول آپ میکردی اینجا من گیج میزنم تو UI اش
به منم یه هیرو ۵ ستاره ۲ تا ۴ ستاره با کلی light cone داپلیکیت داد اینارو سلویج کنم یا نگه دارم ؟
چهار نفر رو بیلد کن، بقیه رو بزار برای آینده که لول دنیات بالاتر رفت و راحتتر متریال گیرت اومد. لایت کان سلاح هست، اینجا کاراکترها به جای نوع سلاح path دارن و لایت کان های هر path جدا هستن و پسیوشون فقط برای خودشون فعال میشه. آرتیفکت رلیک هست، یه ست چهار تایی داره که از corrosion دامین میگیری و یه ست دو تایی که از سیمولیتید یونیورس میگیری‌. به نظرم فعلا کپی ها لایت کان ها رو نگه دار تا در آینده کاراکترهای بهتر گرفتی برای اونا استفاده کنی.

اونچرین ظاهرا خیلی خوبه ولی جپارد هم بدک نیست.
Gold and Gears رو نمیدونم ولی جپارد تو MoC 11/12 به سختی solo sustain میکنه.
با جرالد تست کردم، با اینکه سرعت و انرژی ریشارژش رو زیاد کردم و تا می‌تونستم باف های preservation رو گرفتم ولی بازم توی راند سوم همه وان شات شدن :D

• Smile
Reactions: tirdad666
چهار نفر رو بیلد کن، بقیه رو بزار برای آینده که لول دنیات بالاتر رفت و راحتتر متریال گیرت اومد. لایت کان سلاح هست، اینجا کاراکترها به جای نوع سلاح path دارن و لایت کان های هر path جدا هستن و پسیوشون فقط برای خودشون فعال میشه. آرتیفکت رلیک هست، یه ست چهار تایی داره که از corrosion دامین میگیری و یه ست دو تایی که از سیمولیتید یونیورس میگیری‌. به نظرم فعلا کپی ها لایت کان ها رو نگه دار تا در آینده کاراکترهای بهتر گرفتی برای اونا استفاده کنی.
از این بوستر های لول آپ استفاده بکنم یا فقط با xp کامبت لول آپ کنم اونارو نگه دارم برا بعد ؟ یکیم این Path ها رو چجوری میتونم عوض کنم ؟

• Like
از این بوستر های لول آپ استفاده بکنم یا فقط با xp کامبت لول آپ کنم اونارو نگه دارم برا بعد ؟ یکیم این Path ها رو چجوری میتونم عوض کنم ؟
Path همون کلاس کاراکتره و نمیشه عوضش کرد، مثلا Hunt کلاس DPS سینگل تارگته یا Erudition کلاس AOE DPS ه و Abundance کلاس هیلره. فقط کاراکتر اصلی Path هاش قابل تغییر هستن که اونم فعلا فقط دو تا داره که دومیش رو باید طی داستان اصلی آنلاک کنی
اون ها رو هم استفاده کن چون کاراکتر از XP passive خیلی کند لول آپ میشه

با جرالد تست کردم، با اینکه سرعت و انرژی ریشارژش رو زیاد کردم و تا می‌تونستم باف های preservation رو گرفتم ولی بازم توی راند سوم همه وان شات شدن :D
مارچ خیلی بهتر از جرالد بود، با این تیم راحت رفتم. حتی سواروگ هم که ویکنس یخ نداشت نتونست جلوم رو بگیره :D

Untitled.jpg

الان برای لول 5 سوسک ها راهنمایی کنین :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or