Multi Platform Honkai: Star Rail

سازنده
HoYoverse
تاریخ انتشار
2023/04/26
ناشر
HoYoverse
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
63.jpg
"Honkai: Star Rail عنوان جدیدی از مجموعه HoYoverse با تم فانتزی نقش آفرینی فضایی می باشد. سوار Asteral Express شوید و شگفتی های بی نهایت کهکشان را در این سفر پر از ماجراجویی و هیجان تجربه کنید. بازیکنان با همراهان جدید در جهان های مختلف و حتی به صورت تصادفی با چهره های آشنا ملاقات میکنند. آنها با هم بر مبارزات ناشی از استالارون غلبه خواهند کرد و حقایق پنهان پشت آن را کشف خواهند کرد."

منبع: Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تاریخ انتشار: ۲۶ آپریل ۲۰۲۳ (هم اکنون قابلیت Pre-Install داره)
پلتفرم ها: PC, Android, PS4, PS5, iOS
بازی Free to Play هست. برای Pre-install از لینک زیر اقدام کنید:
Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تریلر توکیو گیم شو ۲۰۲۲:

View attachment Tokyo_Game_Show_2022_Witness_Honkai_Star_Rail_8s40um2x_Ks_136.mp4

تریلر انتشار بازی:

View attachment Official Release Trailer - _Interstellar Journey_ _ Honkai_ Star Rail.mp4

تریلر معرفی کاراکترها:

March 7th:

Serval:

Bailu:

Yanqing:

Himeko:

Gepard:

Seele:

1682496562074.jpg

اروپا:

@NHM
701507225

@ce7en44
701179041

@hadi_gamer
700262084

@R O N I N
700674766

@DedSec88
701519188

@V.s
702169668

@Oyuusui
700253948

@Hanzokiba
703071726

@Katsura
703063770

@Astroomiin
700604766

@Jhamed
700631390

@BARDI YA
700058283

@saeed yousefi
714812964

آمریکا:

@R O N I N
600842386

آسیا:

آخرین ویرایش:
مثل اینکه ترجمه انگلیسی کوئست اصلی این پچ خیلی خرابه :)) اگه روز اول کوئست رو سرعتی رفتین یه اسپویل خیلی سنگین رو از دست دادین :))

تو کات سین آخر ساندی به گالاگر میکه minion of enigmata که اول اصلا تو ترجمه انگلیسی نبود

مثل اینکه ترجمه انگلیسی کوئست اصلی این پچ خیلی خرابه :)) اگه روز اول کوئست رو سرعتی رفتین یه اسپویل خیلی سنگین رو از دست دادین :))

تو کات سین آخر ساندی به گالاگر میکه minion of enigmata که اول اصلا تو ترجمه انگلیسی نبود
من هنوز کوئستدکامل نرفتم ولی یه جا دیدم که یه جمله داخل یه خط دو بار تکرار شده بود :D

دو سوال از Acheron دار ها :D
اولا که آیا LC ولت براش‌ خوب هست
بد نیست ولی از Good Night and Sleep Well S5 و بقیه LC های پنج ستاره (مال کافکا و سیلور ولف) ضعیف تره.
و دوما وقتی تو simulated universe با تکنیک دشمن ها رو میزنین جایزه اش رو میده یا نه
اره. خدای simulated universeئه Acheron.
من قبل گرفتنش به زور دوتا ران هفتگیمو میرفتم ولی الان تفریحی هی SU میرم. :D

از اونجاییکه مسافرتم گفتم دان کنیم رو گوشی ببینیم چی به چیه
چندتا سوال
پراگرس بازی رو گوشی رو میشه رو نسخه پیسی ادامه داد ؟
و اینکه ۲۰ تا pull میده و ۶۰ تا هم بعدش میشه گرفت داستانش چیه ؟ سیستم گاچا بازی چقدر داغانه به نسبت گنشن ؟
راحت میشه بیلد های خوب با فری تو پلی بست ؟
اند گیم بازی چیست :D

• Like
Reactions: ce7en44
از اونجاییکه مسافرتم گفتم دان کنیم رو گوشی ببینیم چی به چیه
چندتا سوال
پراگرس بازی رو گوشی رو میشه رو نسخه پیسی ادامه داد ؟
و اینکه ۲۰ تا pull میده و ۶۰ تا هم بعدش میشه گرفت داستانش چیه ؟ سیستم گاچا بازی چقدر داغانه به نسبت گنشن ؟
راحت میشه بیلد های خوب با فری تو پلی بست ؟
اند گیم بازی چیست :D
بله پراگرس رو با همون اکانت میتونی ببری رو پی سی یا کنسول
این قضیه pull واسه اکانت جدید که میگی رو یادم نیست ولی الان چون اولین سالگرد ریلیزه ۲۰ تا دارن میدن، سیستم گاچا هم عینا مال گنشینه فقط جای اون سیستم آشغال بنر سلاح واسه هر سلاح بنر خودشو گذاشتن و بنر مخصوص پلیر تازه وارد ۵ ستاره گارانتی داره و بنر استاندارد وقتی به ۳۰۰ pull برسی میذاره یه ۵ ستاره استاندارد دلخواه برداری
بیلد بستنش از گنشین خیلی بدتره چون هر کاراکتر یه ست ۴ تایی میبنده با یه ست ۲ تایی که باید اینا رو از ۲ جای مختلف فارم کنی ولی کرفت کردنش از Strongbox گنشین بهتره چون میتونی آرتیفکت ها رو نابود کنی با متریالش آرتیفکت اسلات دلخواهت رو کرفت کنی و یه منبع نسبتا کمیابی هم هست که باهاش استت اصلی رو میتونی انتخاب کنی. با وجود همه اینا بازم F2P friendly ه ولی چون بازی نوبتیه باید کاراکتر هیلر یا شیلد هم داشته باشی و بیلد کنی
اند گیم هم دو تا مود داره یکیش Memory of Chaos که همون ابیس خودمونه و یکیش هم Pure Fiction که متاش کمی فرق داره و به جای DPS خالص تمرکزش رو AOE زدنه و یه مود روگ لایک به اسم Simulated Universe هم داریم که ازش اون ست ۲ تایی که گفتم به دست میاد

آخرین ویرایش:
بله پراگرس رو با همون اکانت میتونی ببری رو پی سی یا کنسول
این قضیه pull واسه اکانت جدید که میگی رو یادم نیست ولی الان چون اولین سالگرد ریلیزه ۲۰ تا دارن میدن، سیستم گاچا هم عینا مال گنشینه فقط جای اون سیستم آشغال بنر سلاح واسه هر سلاح بنر خودشو گذاشتن و بنر مخصوص پلیر تازه وارد ۵ ستاره گارانتی داره و بنر استاندارد وقتی به ۳۰۰ pull برسی میذاره یه ۵ ستاره استاندارد دلخواه برداری
بیلد بستنش از گنشین خیلی بدتره چون هر کاراکتر یه ست ۴ تایی میبنده با یه ست ۲ تایی که باید اینا رو از ۲ جای مختلف فارم کنی ولی کرفت کردنش از Strongbox گنشین بهتره چون میتونی آرتیفکت ها رو نابود کنی با متریالش آرتیفکت اسلات دلخواهت رو کرفت کنی و یه منبع نسبتا کمیابی هم هست که باهاش استت اصلی رو میتونی انتخاب کنی. با وجود همه اینا بازم F2P friendly ه ولی چون بازی نوبتیه باید کاراکتر هیلر یا شیلد هم داشته باشی و بیلد کنی
اند گیم هم دو تا مود داره یکیش Memory of Chaos که همون ابیس خودمونه و یکیش هم Pure Fiction که متاش کمی فرق داره و به جای DPS خالص تمرکزش رو AOE زدنه و یه مود روگ لایک به اسم Simulated Universe هم داریم که ازش اون ست ۲ تایی که گفتم به دست میاد
ممنون بابت توضیحات قطعا سوال بیشتری پیش میاد واسم
همین نوبتی بودن بازی واسم جذاب شد چون خودم بشدت علاقه دارم به jrpg و مکانیک های ترکیب تیم و اینارو تا حد خوبی بلدم (البته نمیدونم چقدر تو سیستم گاچا ریلیتبل هست) برا استارتر از پول هایی که دارم برا چی استفاده کنم و کلا اون اوایل بازی رو چیکار کنم بفهمم چی به چیه چون مثل همون گنشین اول بازی کلی منو و سیستم و کارنسی و هزارتا چیز دیگه کوبید تو صورتم گیج شدم :D

• Like
Reactions: ce7en44
ممنون بابت توضیحات قطعا سوال بیشتری پیش میاد واسم
همین نوبتی بودن بازی واسم جذاب شد چون خودم بشدت علاقه دارم به jrpg و مکانیک های ترکیب تیم و اینارو تا حد خوبی بلدم (البته نمیدونم چقدر تو سیستم گاچا ریلیتبل هست) برا استارتر از پول هایی که دارم برا چی استفاده کنم و کلا اون اوایل بازی رو چیکار کنم بفهمم چی به چیه چون مثل همون گنشین اول بازی کلی منو و سیستم و کارنسی و هزارتا چیز دیگه کوبید تو صورتم گیج شدم :D
ببین همش عین گنشینه فقط اسماشو عوض کردن و یکی دو تا چیز اضافه داره :D
به نظر من فعلا بنر beginner رو بزن که یه ۵ ستاره سریع بگیری و بعد هم عین گنشین اول تمرکز رو لول آپ کاراکتر و سلاح باشه و آرتیفکت ها رو بذار واسه لیت گیم و همچنین شخصیت اصلی رو دور ننداز چون عین گنشین المنت عوض میکنه و یکی از المنت هایی که آنلاک میکنی تانک خیلی به درد بخوریه (و ضمنا یکی از فایت های داستانی رو باید با کاراکتر اصلی خودت و بیلد خودت انجام بدی :D)
یه نکته خیلی مهم اینه که Ascension Passive ها (همونا که تو گنشین باید لول ۷۰ کنی تا باز شن) اینجا اسمش trace هست و باید یه چیزی اضافه خرجشون کنی تا فعال بشن

دوباره هم تاکید میکنم هیلر و شیلد فراموش نشه، واسه اول بازی حتما March 7th رو لول آپ کن بعدشم که به ذره جلوتر Natasha گرفتی اون رو هم لول آپ کن چون همیشه حتما یکیشون لازم میشن تا بعدا که ۵ ستاره لیمیتد یا استاندارد بگیری

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or