Multi Platform Honkai: Star Rail

سازنده
HoYoverse
تاریخ انتشار
2023/04/26
ناشر
HoYoverse
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
63.jpg
"Honkai: Star Rail عنوان جدیدی از مجموعه HoYoverse با تم فانتزی نقش آفرینی فضایی می باشد. سوار Asteral Express شوید و شگفتی های بی نهایت کهکشان را در این سفر پر از ماجراجویی و هیجان تجربه کنید. بازیکنان با همراهان جدید در جهان های مختلف و حتی به صورت تصادفی با چهره های آشنا ملاقات میکنند. آنها با هم بر مبارزات ناشی از استالارون غلبه خواهند کرد و حقایق پنهان پشت آن را کشف خواهند کرد."

منبع: Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تاریخ انتشار: ۲۶ آپریل ۲۰۲۳ (هم اکنون قابلیت Pre-Install داره)
پلتفرم ها: PC, Android, PS4, PS5, iOS
بازی Free to Play هست. برای Pre-install از لینک زیر اقدام کنید:
Honkai: Star Rail Will Be Officially Available From 4/26/2023!

تریلر توکیو گیم شو ۲۰۲۲:

View attachment Tokyo_Game_Show_2022_Witness_Honkai_Star_Rail_8s40um2x_Ks_136.mp4

تریلر انتشار بازی:

View attachment Official Release Trailer - _Interstellar Journey_ _ Honkai_ Star Rail.mp4

تریلر معرفی کاراکترها:

March 7th:

Serval:

Bailu:

Yanqing:

Himeko:

Gepard:

Seele:

1682496562074.jpg

اروپا:

@NHM
701507225

@ce7en44
701179041

@hadi_gamer
700262084

@R O N I N
700674766

@DedSec88
701519188

@V.s
702169668

@Oyuusui
700253948

@Hanzokiba
703071726

@Katsura
703063770

@Astroomiin
700604766

@Jhamed
700631390

@BARDI YA
700058283

@saeed yousefi
714812964

آمریکا:

@R O N I N
600842386

آسیا:

آخرین ویرایش:
View attachment 333700

چقدر سخت بود :D

بنظرم خیلی فارم کردن برای کاراکتر ها از گنشین بیشتر طول میکشه، با اینکه رزین بیشتری داریم :D
تا لول 80 همه رو برسون، بعد با پث نیهیلیتی برو چون فعلا برای تو قویترین پث همونه. بعد دو تا کارت رو از پث های دیگه حتما بگیر که دمیج کمتر بخوری، یکی از Abudent ـی که هیلینگ رو بین همه تقسیم میکنه و یکی ااز Destruction که دمیج رو بین همه تقسیم میکنه.باقیش رو نیهیلیتی بگیر. اون باس آخر هم من چند بار که رفتم، فقط کسانی رو زندانی میکنه که بیشترین دمیج رو زده باشن و برای من همیشه کافکا و روآن می بودن و با یه دونه نارنجک گوئینایفن آزاد شدن :-"
نیازی هم نیست از 1 شروع به رفتن کنی، همون 5 رو برو و جوایز بقیه هم خودش میده :D

توی مصاحبه آخری گفتن توی 2.3 فارم آرتیفکت از سیمولیتید یونیورس رو آسونتر میکنن :D

View attachment 333700

بنظرم خیلی فارم کردن برای کاراکتر ها از گنشین بیشتر طول میکشه، با اینکه رزین بیشتری داریم :D
داداش این چه تیمیه.بایدم سخت باشه.اکرون دو تا نیهیلیتی دیگه تو تیم میخواد.حداقل یدونه میخواد.مثلا اکرون پلا استا جپارد.اکرون پلا سمپو/بلک سوان/گونایفن/گالاگر جپارد/فوژوان/لوچا

داداش این چه تیمیه.بایدم سخت باشه.اکرون دو تا نیهیلیتی دیگه تو تیم میخواد.حداقل یدونه میخواد.مثلا اکرون پلا استا جپارد.اکرون پلا سمپو/بلک سوان/گونایفن/گالاگر جپارد/فوژوان/لوچا
من فقط مقداری گنشین بلدم و هونکای ایمپکت
استارریل رو کلا شخمی دارم پیش میرم، در حدی که حتی کیت یک نفر هم کامل نخوندم :D:D:D

من فقط مقداری گنشین بلدم و هونکای ایمپکت
استارریل رو کلا شخمی دارم پیش میرم، در حدی که حتی کیت یک نفر هم کامل نخوندم :D:D:D
اگه کافکا یا سمپو یا گوینفین و پلا یا بلک سوان داری، بندازشون کنار اکرون خیلی فان و خووبه. من خودم بعد چند ماه بازی با تیم توپز که سینگل تارگت بود، اومدم سمت نیهیلیتی. همشونم اتکاشون AOE هستش عجیب حال میده بازی. حالا نمیدونم چند وقته شروع کردی و چه کرکترایی داری. ولی همین که با اون تیم تونستی دنیای نهم رو روی درجه سختی سوم تموم کنی خیلی کار بزرگی کردی :D

اگه کافکا یا سمپو یا گوینفین و پلا یا بلک سوان داری، بندازشون کنار اکرون خیلی فان و خووبه. من خودم بعد چند ماه بازی با تیم توپز که سینگل تارگت بود، اومدم سمت نیهیلیتی. همشونم اتکاشون AOE هستش عجیب حال میده بازی. حالا نمیدونم چند وقته شروع کردی و چه کرکترایی داری. ولی همین که با اون تیم تونستی دنیای نهم رو روی درجه سختی سوم تموم کنی خیلی کار بزرگی کردی :D
واقعا اینقدر تیم بدی چیدم؟ :))

از اوایل بودم ولی چند ماه کلا ول کردم اصلا کاراکتر هم بیلد نیستن :D

از اونا فقط کافکا رو دارم :D

ویرایش: پلا هم E6 دارم ولی بیلد نیست باید برم تو کارش

واقعا اینقدر تیم بدی چیدم؟ :))

از اوایل بودم ولی چند ماه کلا ول کردم اصلا کاراکتر هم بیلد نیستن :D

از اونا فقط کافکا رو دارم :D

ویرایش: پلا هم E6 دارم ولی بیلد نیست باید برم تو کارش
این بیلد اکرون.این سایت بیلد همه کاراکترا رو داره.
Acheron Best Builds and Teams | Honkai: Star Rail|Game8

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
View attachment 333700

نظر نیست فکته :دی وقتی فقط فارم آرتیفکتش از ۲ جای مختلفه معلومه بدتره مخصوصا که اینجا یه مین استت خیلی مهم داره که نظیرش اصلا تو گنشین نیست (کفش اسپید که تا جایی که من میدونم فقط اکرون نمیبنده)

• Like
Reactions: ce7en44 and NHM
نظر نیست فکته :دی وقتی فقط فارم آرتیفکتش از ۲ جای مختلفه معلومه بدتره مخصوصا که اینجا یه مین استت خیلی مهم داره که نظیرش اصلا تو گنشین نیست (کفش اسپید که تا جایی که من میدونم فقط اکرون نمیبنده)
آره حالا که برای اکرون میخوام زرت و زرت کفش اسپید میده 😅

نظر نیست فکته :D وقتی فقط فارم آرتیفکتش از ۲ جای مختلفه معلومه بدتره مخصوصا که اینجا یه مین استت خیلی مهم داره که نظیرش اصلا تو گنشین نیست (کفش اسپید که تا جایی که من میدونم فقط اکرون نمیبنده)
من برای آکرون هم کفش اسپید بستم، برستش زودتر ور میشه :D

• Like
Reactions: NHM and tirdad666

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or