Multi Platform Hollow Knight: Silksong

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
187059

188011

ناشر: Team Cherry
سازنده: Team Cherry
سبک: Action-Aventure, Metroidvania
تاریخ عرضه: نامعلوم
پلتفرم ها: PC, Switch, Xbox One, Xbox Series X|S

حماسه شوالیه سوسکی ما و نبردش با شوالیه تباه و تهی و آزاد کردن Hollownest از چنگال نفرین Radiance از آن تریپ قصه هایی بود که ابعاد، جزئیات و احساسات ساکتش در حد عناوینی مانند Dark Souls رخ نشان می دادند.
حال نوبت تک فرزند حرام زاده ی شاه مرحوم HollowNest، شوالیه عنکبوتی دوست داشتنی نسخه اول بازی، hornet است که با نخ و سوزن خود قصه ی Hollow Knight را در سرزمین جدیدی ادامه دهد. سرزمینی که رنگ های آهنگین، نخ و ابریشم آن را کنترل می کند.

جزئیات منتشر شده از بازی:

• هورنت از نایت سریعتر و آکورباتیک تره کلا
  • میشه تو بازی لبه پلتفرم ها رو گرفت یا ازشون آویزون شد
  • از اون جا که هورنت کلا سریعتر از نایته، Team Cherry یه رویه دیگه واسه دیزاین دشمن ها و باس های بازی در نظر گرفته
  • موقع انیمیشن گرفتن لبه ها اگه فریم کنسل کنید بیشتر ارتفاع می گیرید (یه چی مشابه سیستم لبه گیری و ارتفاع گیری سری بتمن آرکام)
  • دشمن ها پیچیده تر اند
  • یه نوع دشمن هست که خودشو تو قالب یه جمجمه ول شده مخفی می کنه تو محیط
  • یه نوع دشمن دیگه هم هستن که شبیه Moss Charger های بازی اول اند ولی شتاب شون بیشتر، پترن حرکتی شون هم پیچیده تره
  • جادو تو Pharloom اون قدره گسترده نیست مثل Hollownest ولی عوضش مراسم های مذهبی و رفتارهای کالت ماننده که بیشتر رایج ـه تو این سرزمین

• بازی جوری شروع میشه که شما رو دوباره با سیستم های قدیمی و جدید عادت بده
  • بازی از Moss Grotto شروع میشه (که تو E3 2019 ازش نمایش داشت بازی) و بعد میره منطقه مذابی Boneforest که از بازی اول حذف شده بود و بعدش به مناطق گسترده تر ادامه پیدا می کنه
  • خیلی از دشمن های اول بازی و تله های محیطی می تونن دو تا از جون شما کم کنن
  • به جای Soul، هورنت قابلیت Bind داره که با ابریشم هایی که با زدن دشمن ها جمع می کنه میتونه خودش رو هیل کنه (زخم هاشو بدوزه :D)
  • این بار با هر بار استفاده از Bind جای یه ماسک، سه تا ماسک هیل میشن
  • آری گیبسون میگه بازی یه جور طراحی شده که اکثرا یا جون تون پره یا رو لب مرگید و مدام بین این دو وضعیت جابجا میشید
  • تسبیح و Bead هایی که بین راه پیدا می کنید میتونن تبدیل به واحد پولی بازی شن
  • بازی یه سیستمی داره که اگه تسبیحاتون رو بند کنید بعد مرگ از دستشون نمیدید. (یه سیستم بانک مانند)
  • یه سری از مغاره دارهای بازی اند که تسبیحاتون رو براتون بند می کنن

• نزدیک 100 تا نیمکت تو بازی وجود داره که وقتی بهشون نزدیک شید از زمین میزنن بیرون که حکم سیو پوینت بازی رو دارن
  • درجه سختی بازی تنظیم شده که تقریبا اندازه همون بازی اول باشه
  • کسایی که بازی اول رو بازی نکردن هم راحت میتونن بپرن رو این بازی
  • هورنت یه سری ابزار و ایتم مصرفی داره که میتونه رو نیمکت ها با Shell Shard هایی که از دشمن ها میگیره، احیا شون کنه
  • آیتم ها اینان:
  • – Pimpillo Bomb: area-of-effect blast
    – Sting Shards: extend spikes in mid-air or when struck with a weapon
    – Straight Pins: can be thrown like kunai
    – Straight Pins can be modified to become Tri-Pins to throw three at once
  • که این آیتم ها و نحوه ساختشون رو تو بازی از NPC های بازی یاد میگیرید

• بر خلاف نایت، هورنت Silent Protagonist نیست و شخصیت ثابت و دیالوگ های خودشو داره
  • هدف کلی بازی رسیدن به Citadel ـه که بالاترین نقطه تو نقشه بازیه و کلا تم بازی و طراحی مراحلش تمرکز عظیمی رو این "بالا رفتن" دارند
  • سیستم کوئست ها و Task های NPC ها تو این بازی هم هست
  • میتونید میزان پیشروی تون تو این Task ها رو از طریق بیلبوردهای پخش شده تو بازی دنبال کنید
  • Task ها از پیدا کردن نقا مخفی تا چالش های اکشن متنوع اند
  • کامپوزیشن بازی و آهنگ هاش این بار هم دست کریستوفر لارکین (Composer نسخه اول) ـه
  • هورنت خیلی از تکنیک های مبارزه شو بعد از اسیر شدن تو اول بازی به مرور از دست میده و بعد از شروع حسابی تک تک شون رو به مرور به کمک Weaver ها به دست میاره

[محتوای تاپیک به مرور آپدیت می شود]

آخرین ویرایش:
ببین بازی سخته قبول، ولی اینکه بعد ۵۰ ساعت تو تونستی کلا دوتا جون اضافه بگیری نشونه نحوه افتضاح بازی خودته:دی یعنی تا قبل اکت ۳ خیاری هم بری جلو دیگه حداقل ۳ تا جون رو باید بتونی پیدا کنی!! در نتیجه اونی که داره تلاش میکنه که متوجه نشه خودتی:دی
اینم در نظر باید گرفت که شما به مرور قابلیت ها و تولهای جدید بدست میاری که میتونه مثلا پروسه هیل شدن رو بیشتر و سریعتر کنه یا از پس دشمنهای بیشتری بر بیای...
خلاصه که باز به همون جمله git gud برمیگردیم:دی
داداش این زاویه دید یه کژوآل گیمره که برای کژوآل گیمرهای سردرگم و راه گم کرده نوشته شده که مرعوب جو بزرگنمایانه دور بازی شدن که 5 درصد خود الیت پندار درستش کردن که بزرگترین مزیت این بازی براشون اینه که بخاطرش به بقیه میتونن بگن git gud نه خود بازی
بیخیال دادن حس ناکافی بودن به ما آدمای عادی بشو داداش جدی بیخیال

سبک بازی سولز لایک و مترویدوینیا هست
هم نسخه اول
هم نسخه دوم
با دونستن اینا کسی بازیو شروع کنه میدونه قراره سخت بگذره بهش
اینکه سخت بودن بازی رو به لول دیزاین ربط بدیم درست نیست
من همون حاج اقا سوج رو دفعه اول که زدمش دفعه دوم میدونستم چه باید کرد
ینی پترن باس رو میدونستم برای همین راحت تر زدمش
در هر صورت شما از بازی خوشت نیومده یکبار اعلام کردی
اما داری توی تاپیکش که همه طرفدار بازی هستن چندین و چند بار از زوایای دیگه نقدش میکنی برای همین بچه ها بهت بازخورد میدن که get gud

بسیار مشتاقم ببینم در آینده چه محتوای جدیدی برای بازی میدن. اسپویلر پایان بازی: یه بازی در نقش Lace بدین لطفا.[-o<:D
این بانو Lace خیلی محبوب قلب‌ها شده و ملت کلی باهاش حال کردن. :دی احتمالش زیاده که در آینده نقش پررنگی توی DLC یا نسخه بعدی داشته باشه، حالا نه لزوماً به عنوان کاراکتر قابل بازی، ولی در قالب یه کاراکتر جانبی تأثیرگذار که مثلاً شاید یه جاهایی هم بیاد کمک هورنت.
مردم طراحی‌های هنری قشنگی هم ازش کشیدن:

1cf809_25G2sMGMBaAAAdKyV.jpg

931a09_25G2p7snLa8AAcQ4g.jpg

1cf809_25G2V6o22bcAAf-mA.jpg

d31a09_25G2EVLvFXIAApT09.jpg

0dec09_25G2r14oia8AAqecD.jpg

این یکی هم خیلی خوب بود و جانسوز! :(

333d09_25G2qu9B6W8AE4XWr.jpg

هورنت خردسال عالی بود!
:x

این هم بامزه بود. :دی

941e09_25G2W5EX2WwAABsYJ.jpg

یه نفر اومد این طرح رو کشید و بعدش بقیه هم شروع کردن و چیزهای مشابه کشیدن، از جابه‌جا کردن نقش هورنت و اسپایدرمن تا بتمن و نایت!

8e1509_25G2sI0aFWwAAYqkq.jpg

ca2509_25G2qyIo-WoAAyXWG.jpg

ca2509_25G2t-yI2bIAUtwXa.jpg

این سم مهلک رو هم چون من دیدم، بقیه هم باید ببینن! :دی

c84c09_25G2kaNfZaQAAhJib.jpg

اینکه سیلک سانگ حتی بهترین بازی ایندی سال نیست هم جالبه :دی
ولی تنها ایندی هست که زمان عرضش سرورای استیم و psn و امثالهم از شدت استقبال مشکل پیدا کرده بود! البته اینکه سیلک سانگ داره اینطوری هیت میگیره هم جالبه!
جای کسی رو تنگ کرده بوده که باعث فشار بقیه شده؟ سوالی که جوابش هم جالبه! :D

آخرین ویرایش:
من کامنت هام هست داخل همین تاپیک و شماره قبلی بازی هم عاشقش بودم ولی خدایی act 3 بازی اصلا جذابیت دوتا اکت دیگه رو نداره

(البته این روزا هم خودم یکم فکرم مشغوله شاید دارم بد قضاوت میکنم)

ولی حس میکنی هرچی تو اکت های دیگه زحمت کشیدی قوی بشی الان دوباره ناتوانی در برابر همون دشمن ها قبلی.

• Like
Reactions: DedSec88 and NHM
ولی تنها ایندی هست که زمان عرضش سرورای استیم و psn و امثالهم از شدت استقبال مشکل پیدا کرده بود! البته اینکه سیلک سانگ داره اینطوری هیت میگیره هم جالبه!
جای کسی رو تنگ کرده بوده که باعث فشار بقیه شده؟ سوالی که جوابش هم جالبه! :D
تو این سناریو با توجه به پست های قبلی اون کاربر قضیه تو این عکس خلاصه میشه :D :

من کامنت هام هست داخل همین تاپیک و شماره قبلی بازی هم عاشقش بودم ولی خدایی act 3 بازی اصلا جذابیت دوتا اکت دیگه رو نداره

ولی حس میکنی هرچی تو اکت های دیگه زحمت کشیدی قوی بشی الان دوباره ناتوانی در برابر همون دشمن ها قبلی.
اکت ۳ بدون شک difficulty spike محسوسی نسبت به دو اکت قبلی داره، مخصوصا باس هاش.

پیشنهاد میکنم تو محیطایی که دشمناش از قبل باف شده هستن بری سریع توده void محیط رو پیدا کنی و بترکونیش. این باعث میشه دشمنای منطقه برگردن به همون حالت عادیشون. (البته تک و توک هنوزم وقتی باهاشون درگیری میشی رندومی باف میشن)

اتاق های Gauntlet ولی واقعا رو مخن. من با اینکه تو حالت عادی و واسه باسا زیاد دوستش نداشتم واسه همه gauntlet های اکت ۳ کرست Architect رو استفاده کردم. با اون چارم که به تول هات سم اضافه میکنه سه سوته دروشون میکنی.

مشکل hp هست دوبرابر می شه باس آخر اکت سه ۱۸۰۰ hp داره اگه بخوای cheese نکنی با nail بزنی قشنگ یه عمر طول می کشه

• Sad
Reactions: esm nadaram
Act 2 بازی یهویی خیلی اوپن میشه از نظر ساختار متروییدوانیایی دقیقا همون چیزیه که باید باشه و از اون ساختار تقریبا خطی اکت یک فاصله میگیره
ولی فک میکنم دلیلی که خیلیا از سختی زیاد اکت دو مینالن همین باشه
طبیعتا منی که با دابل جامپ و ۸ تا جون و لانگ کلاو و ... باس x رو زدم تجربه متفاوتی دارم نسبت به پلیری که این امکاناتو نداشته
اکت دو اکت اکسپلوره و این علاقه من به گشتن گوشه کنار زیاد بازی شده به مراتب تجربه ساده تری نسبت به اکت یک داشته باشم و به اندازه اکت یک با باس های بازی کلنجار نرم
همونطور که قبلا هم گفتم من بلایند اومدم سراغ بازی . این که قبل از پیدا کردن باس ها میرفتم سراغ ارتقاهایی ک کارم رو راحت تر میکردن و پیداشون میکردم نشون میده لول دیزاین بازی با اینکه از حالت خطی نسبت به اکت یک فاصله گرفته هنوزم در جهت هدایت شما درست عمل میکنه
تقریبا کارم تمومه با این اکت و احتمالا فردا اکت سه باشم بعد از ۵۰ ساعت :D
همچنان معتقدم به جز دو سه مورد شما شورت کات یا بنچ نزدیک به باس رو پیدا کنین ران بک وحشتناکی نداریم و خوب اون چند موردم جزئی از تجربه اون باسه و ارتباطی با کلیت بازی نداره . به نظر خیلی اگزجره به این موضوع پرداخته شده

نمونه ای دیگر از #سختی_فکرشده💀
آرنای High Halls شش بار دشمنای تکراری عادی بازی رو اسپم میکنه
تازه من دفعه ششم مردم و هنوز نتونستم جلوتر برم ممکنه بازم ادامه داشته باشه💀
و اینکه اینجا محتوای اجباری برای پراگرس کردنه اگه اختیاری بود مشکلی نبود
الان یکی میگه داداش تو باید حداکثر دفعه سوم اونجارو تموم میکردی مشکل از توعه بیشتر طول کشیده💀

نمونه ای دیگر از #سختی_فکرشده💀
آرنای High Halls شش بار دشمنای تکراری عادی بازی رو اسپم میکنه
تازه من دفعه ششم مردم و هنوز نتونستم جلوتر برم ممکنه بازم ادامه داشته باشه💀
و اینکه اینجا محتوای اجباری برای پراگرس کردنه اگه اختیاری بود مشکلی نبود
الان یکی میگه داداش تو باید حداکثر دفعه سوم اونجارو تموم میکردی مشکل از توعه بیشتر طول کشیده💀
من تو بار دوم زدم اونجا رو:)) یکم از اون همه تولزی که داری استفاده کن بخدا راه دوری نمیره:دی
جدی استریم بزار از نحوه بازیت، میتونی کلی پول در بیاری ازش:دی

من تو بار دوم زدم اونجا رو:)) یکم از اون همه تولزی که داری استفاده کن بخدا راه دوری نمیره:دی
جدی استریم بزار از نحوه بازیت، میتونی کلی پول در بیاری ازش:دی
شل شاردم تموم شده استاد
دوتا تول استفاده کنی هر کدوم ۶۰تا مصرف میکنه هربار تلاش ۱۲۰تا اگه ۶۰۰تا ظرفیتت باشه ینی کلا پنج بار میتونی تول استفاده کنی از دفعه شیشم به بعد اگه تول بخوای باید بری گرایند کنی؛ یکی دیگه از چالشهای فکر شده و فوق خفن بازی💀

شل شاردم تموم شده استاد
دوتا تول استفاده کنی هر کدوم ۶۰تا مصرف میکنه هربار تلاش ۱۲۰تا اگه ۶۰۰تا ظرفیتت باشه ینی کلا پنج بار میتونی تول استفاده کنی از دفعه شیشم به بعد اگه تول بخوای باید بری گرایند کنی؛ یکی دیگه از چالشهای فکر شده و فوق خفن بازی💀
عزیز یه دو دقیقه از این ضرب و تقسیمات بکش بیرون سعی کنی "بازی" کنی:دی همه چی رو بردی رو محاسبه! مگه گفتم همه تول ها رو خالی کنی؟ ترکیبی استفاده کن... ضربه بزن، تله پهن کن، پرجکتایل ول بده، سیلک اسکیل بزن وسطا.... این همه بازی دستت رو باز گذشته برای مبارزه. کرست آرشیتکت بسیار کارائه اینجور مواقع.
تو بری Coral Tower چی میخوای بگی؟ حتما هاراکیری میکنی همون وسط:دی

===
منم تقریبا دیگه آخر بازیم روی 95 درصدم فقط دارم پاک سازی میکنم، بیشتر هم لیست هانتر مونده که وقت گیره. ایشالا بعدشم برم باس آخر و از همین الان میترسم:دی دعا کنید برام:دی

منم تقریبا دیگه آخر بازیم روی 95 درصدم فقط دارم پاک سازی میکنم، بیشتر هم لیست هانتر مونده که وقت گیره. ایشالا بعدشم برم باس آخر و از همین الان میترسم:دی دعا کنید برام:دی
ژورنال درصد نمیده ها :D

اگر برای دل خودته که کامل کن بره ولی اگر فقط درصد هارو میخوای اینا تاثیر دارن:

در مورد باس آخر،
greedy بازی نکنی سعی کنی پترنش دستت بیاد و وقتی parry میزنه هول نکنی اتک بدی، خیلی هم سخت نیست

ولی من خودم پنیک میکردم و در نتیجه +30 بار مردم :))

گانتلت های هالز و گرند مادر سیلک رو بار دوم زدم ولی سر باس آخر خیلی خیلی بیشتر از چیزی که باید مردم :D

ژورنال درصد نمیده ها :D

اگر برای دل خودته که کامل کن بره ولی اگر فقط درصد هارو میخوای اینا تاثیر دارن:

در مورد باس آخر،
greedy بازی نکنی سعی کنی پترنش دستت بیاد و وقتی parry میزنه هول نکنی اتک بدی، خیلی هم سخت نیست

ولی من خودم پنیک میکردم و در نتیجه +30 بار مردم :))

گانتلت های هالز و گرند مادر سیلک رو بار دوم زدم ولی سر باس آخر خیلی خیلی بیشتر از چیزی که باید مردم :D
عه من فک کردم Memento ها هم جز درصد بازیه:دی خب پس هیچی تقریبا چیز خاصی نمونده برا انجام دادن یه آپدیت سیلک و یکی دوتا تول فک کنم مونده فقط:دی

• Like
Reactions: graywolf and NHM

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or