Multi Platform Hollow Knight: Silksong

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
187059

188011

ناشر: Team Cherry
سازنده: Team Cherry
سبک: Action-Aventure, Metroidvania
تاریخ عرضه: نامعلوم
پلتفرم ها: PC, Switch, Xbox One, Xbox Series X|S

حماسه شوالیه سوسکی ما و نبردش با شوالیه تباه و تهی و آزاد کردن Hollownest از چنگال نفرین Radiance از آن تریپ قصه هایی بود که ابعاد، جزئیات و احساسات ساکتش در حد عناوینی مانند Dark Souls رخ نشان می دادند.
حال نوبت تک فرزند حرام زاده ی شاه مرحوم HollowNest، شوالیه عنکبوتی دوست داشتنی نسخه اول بازی، hornet است که با نخ و سوزن خود قصه ی Hollow Knight را در سرزمین جدیدی ادامه دهد. سرزمینی که رنگ های آهنگین، نخ و ابریشم آن را کنترل می کند.

جزئیات منتشر شده از بازی:

• هورنت از نایت سریعتر و آکورباتیک تره کلا
  • میشه تو بازی لبه پلتفرم ها رو گرفت یا ازشون آویزون شد
  • از اون جا که هورنت کلا سریعتر از نایته، Team Cherry یه رویه دیگه واسه دیزاین دشمن ها و باس های بازی در نظر گرفته
  • موقع انیمیشن گرفتن لبه ها اگه فریم کنسل کنید بیشتر ارتفاع می گیرید (یه چی مشابه سیستم لبه گیری و ارتفاع گیری سری بتمن آرکام)
  • دشمن ها پیچیده تر اند
  • یه نوع دشمن هست که خودشو تو قالب یه جمجمه ول شده مخفی می کنه تو محیط
  • یه نوع دشمن دیگه هم هستن که شبیه Moss Charger های بازی اول اند ولی شتاب شون بیشتر، پترن حرکتی شون هم پیچیده تره
  • جادو تو Pharloom اون قدره گسترده نیست مثل Hollownest ولی عوضش مراسم های مذهبی و رفتارهای کالت ماننده که بیشتر رایج ـه تو این سرزمین

• بازی جوری شروع میشه که شما رو دوباره با سیستم های قدیمی و جدید عادت بده
  • بازی از Moss Grotto شروع میشه (که تو E3 2019 ازش نمایش داشت بازی) و بعد میره منطقه مذابی Boneforest که از بازی اول حذف شده بود و بعدش به مناطق گسترده تر ادامه پیدا می کنه
  • خیلی از دشمن های اول بازی و تله های محیطی می تونن دو تا از جون شما کم کنن
  • به جای Soul، هورنت قابلیت Bind داره که با ابریشم هایی که با زدن دشمن ها جمع می کنه میتونه خودش رو هیل کنه (زخم هاشو بدوزه :D)
  • این بار با هر بار استفاده از Bind جای یه ماسک، سه تا ماسک هیل میشن
  • آری گیبسون میگه بازی یه جور طراحی شده که اکثرا یا جون تون پره یا رو لب مرگید و مدام بین این دو وضعیت جابجا میشید
  • تسبیح و Bead هایی که بین راه پیدا می کنید میتونن تبدیل به واحد پولی بازی شن
  • بازی یه سیستمی داره که اگه تسبیحاتون رو بند کنید بعد مرگ از دستشون نمیدید. (یه سیستم بانک مانند)
  • یه سری از مغاره دارهای بازی اند که تسبیحاتون رو براتون بند می کنن

• نزدیک 100 تا نیمکت تو بازی وجود داره که وقتی بهشون نزدیک شید از زمین میزنن بیرون که حکم سیو پوینت بازی رو دارن
  • درجه سختی بازی تنظیم شده که تقریبا اندازه همون بازی اول باشه
  • کسایی که بازی اول رو بازی نکردن هم راحت میتونن بپرن رو این بازی
  • هورنت یه سری ابزار و ایتم مصرفی داره که میتونه رو نیمکت ها با Shell Shard هایی که از دشمن ها میگیره، احیا شون کنه
  • آیتم ها اینان:
  • – Pimpillo Bomb: area-of-effect blast
    – Sting Shards: extend spikes in mid-air or when struck with a weapon
    – Straight Pins: can be thrown like kunai
    – Straight Pins can be modified to become Tri-Pins to throw three at once
  • که این آیتم ها و نحوه ساختشون رو تو بازی از NPC های بازی یاد میگیرید

• بر خلاف نایت، هورنت Silent Protagonist نیست و شخصیت ثابت و دیالوگ های خودشو داره
  • هدف کلی بازی رسیدن به Citadel ـه که بالاترین نقطه تو نقشه بازیه و کلا تم بازی و طراحی مراحلش تمرکز عظیمی رو این "بالا رفتن" دارند
  • سیستم کوئست ها و Task های NPC ها تو این بازی هم هست
  • میتونید میزان پیشروی تون تو این Task ها رو از طریق بیلبوردهای پخش شده تو بازی دنبال کنید
  • Task ها از پیدا کردن نقا مخفی تا چالش های اکشن متنوع اند
  • کامپوزیشن بازی و آهنگ هاش این بار هم دست کریستوفر لارکین (Composer نسخه اول) ـه
  • هورنت خیلی از تکنیک های مبارزه شو بعد از اسیر شدن تو اول بازی به مرور از دست میده و بعد از شروع حسابی تک تک شون رو به مرور به کمک Weaver ها به دست میاره

[محتوای تاپیک به مرور آپدیت می شود]

آخرین ویرایش:
من بعد از ۴۲ ساعت بازی تازه رسیدم به
the slab
بعد اینجا بچه‌ها با خیلی زمان کمتر بازی تموم کردن😅
البته سر یک سری از باس‌ها من واقعا دوساعت از عمرم گذشت (بیشتر تو اکت اول)
منم تقریبا همینم
هنوز سر هیچ باسی عصبانی نشدم که دسته رو پرت کنم! البته اینکه قیمت هر دسته تقریبا ۵ تومنه بی تاثیر نبوده😅

من بعد از ۴۲ ساعت بازی تازه رسیدم به
the slab
بعد اینجا بچه‌ها با خیلی زمان کمتر بازی تموم کردن😅
البته سر یک سری از باس‌ها من واقعا دوساعت از عمرم گذشت (بیشتر تو اکت اول)
نمی‌دونم تو رو توی قفس کردن و دزدیدن و رفتی اونجا یا با پای خودت رفتی :D من دو بار اون زندان‌بان رو توی نقشه دیدم. یه بار که جون نداشتم و گفتم خدانگهدار، از دستش فرار کردم.
یک بار هم زدم کشتمش. بعدا فهمیدم اگه گیر میفتادم می‌رفتم این منطقه. آخ آخ چقدر بعدش دنبالشون گشتم، پیداشون نکردم. آخر سر رفتم یه کلید پیدا کردم که از یه مسیر دیگه وارد نقشه‌ش بشم.
ولی باس این منطقه... آخ آخ آخ، واقعا باس محشری داره.

• Like
Reactions: 779 and EL-BARTO
چند وقت پیش یه نکته‌ای در مورد یکی از باس‌های اکت سوم به نام Seth خونده بودم و امروز به این باس رسیدم. به نظرم نیازی به اسپویلر نداره و فقط یه عکس از خود باس هست و بقیه توضیحات برای خارج از بازیه (همون عکس رو هم خود استودیو سال ۲۰۲۰ منتشر کرده بود).
پیشنهادم اینه که حتی اگه هنوز به این باس نرسیدین هم بخونین. ولی به هر حال می‌ذارم توی اسپویلر که اگه یکی فعلاً نخواست در جریان باشه، بعداً سراغش بره.

طراحی اولیه Seth توسط یکی از طرفدارهای بازی انجام شده بود، اون هم سال ۲۰۱۹. یه نوجوون ۱۶ ساله به نام ست گلدمن که درگیر نوع نادری از سرطان استخوان بوده و به شدت هم عاشق Hollow Knight.
یه سری مؤسسات هستن که کودکان و نوجوانان مبتلا به بیماری‌های سخت رو به آرزوشون می‌رسونن و پدرِ ست می‌ره سراغ یکی از این مؤسسات و آرزوی ست رو بهشون می‌گه، یعنی تماس تصویری با اعضای Team Cherry. مؤسسه هم با هماهنگی‌هایی که انجام می‌ده، این خواسته رو برآورده می‌کنه و یه تماس تصویری ساده به تدریج تبدیل می‌شه به چند تماس و در نهایت به جایی می‌رسه که Team Cherry از ست دعوت می‌کنه که یکی از باس‌های بازی رو طراحی کنه. ست هم یه نقاشی می‌کشه و بعدها مدل نهایی باس که توسط استودیو طراحی شده رو هم می‌بینه و کلی ذوق‌زده می‌شه.

305c25_25sdasadsaw.jpg

متأسفانه ست سال ۲۰۲۰ و مدتی بعد از این ماجرا از دنیا می‌ره و نمی‌تونه Silksong رو تجربه کنه. :( ولی یاد و خاطره‌ش به شکل جالبی توی بازی قرار می‌گیره و باعث می‌شه اسمش برای همیشه توی یه اثر درخشان به چشم بخوره.

آخرین ویرایش:
چند وقت پیش یه نکته‌ای در مورد یکی از باس‌های اکت سوم به نام Seth خونده بودم و امروز به این باس رسیدم. به نظرم نیازی به اسپویلر نداره و فقط یه عکس از خود باس هست و بقیه توضیحات برای خارج از بازیه (همون عکس رو هم خود استودیو سال ۲۰۲۰ منتشر کرده بود).
پیشنهادم اینه که حتی اگه هنوز به این باس نرسیدین هم بخونین. ولی به هر حال می‌ذارم توی اسپویلر که اگه یکی فعلاً نخواست در جریان باشه، بعداً سراغش بره.

طراحی اولیه Seth توسط یکی از طرفدارهای بازی انجام شده بود، اون هم سال ۲۰۱۹. یه نوجوون ۱۶ ساله به نام ست گلدمن که درگیر نوع نادری از سرطان استخوان بوده و به شدت هم عاشق Hollow Knight.
یه سری مؤسسات هستن که کودکان و نوجوانان مبتلا به بیماری‌های سخت رو به آرزوشون می‌رسونن و پدرِ ست اوایل سال ۲۰۲۰ می‌ره سراغ یکی از این مؤسسات و آرزوی ست رو بهشون می‌گه، یعنی تماس تصویری با اعضای Team Cherry. مؤسسه هم با هماهنگی‌هایی که انجام می‌ده، این خواسته رو برآورده می‌کنه و یه تماس تصویری ساده به تدریج تبدیل می‌شه به چند تماس و در نهایت به جایی می‌رسه که Team Cherry از ست دعوت می‌کنه که یکی از باس‌های بازی رو طراحی کنه. ست هم یه نقاشی می‌کشه و بعدها مدل نهایی باس که توسط استودیو طراحی شده رو هم می‌بینه و کلی ذوق‌زده می‌شه.

305c25_25sdasadsaw.jpg

متأسفانه ست سال ۲۰۲۰ و مدتی بعد از این ماجرا از دنیا می‌ره و نمی‌تونه Silksong رو تجربه کنه. :( ولی یاد و خاطره‌ش به شکل جالبی توی بازی قرار می‌گیره و باعث می‌شه اسمش برای همیشه توی یه اثر درخشان به چشم بخوره.
همیشه برام سوال شده تو این ۱۵-۱۶ سالی که این انجمن بودم چجوری اینهمه داستان‌های ناب رو گیر میاری 😂 اکثر پست‌هات anecoteهای خاص و دستچینی هست که من شخصا لذت میبرم.
اینو صرفا خواستم در قالب پست بگم به لایک بسنده نکنم

همیشه برام سوال شده تو این ۱۵-۱۶ سالی که این انجمن بودم چجوری اینهمه داستان‌های ناب رو گیر میاری 😂 اکثر پست‌هات anecoteهای خاص و دستچینی هست که من شخصا لذت میبرم.
اینو صرفا خواستم در قالب پست بگم به لایک بسنده نکنم
ممنون! خیلی لطف داری. :دی

نمی‌دونم تو رو توی قفس کردن و دزدیدن و رفتی اونجا یا با پای خودت رفتی من دو بار اون زندان‌بان رو توی نقشه دیدم. یه بار که جون نداشتم و گفتم خدانگهدار، از دستش فرار کردم.
یک بار هم زدم کشتمش. بعدا فهمیدم اگه گیر میفتادم می‌رفتم این منطقه. آخ آخ چقدر بعدش دنبالشون گشتم، پیداشون نکردم. آخر سر رفتم یه کلید پیدا کردم که از یه مسیر دیگه وارد نقشه‌ش بشم.
ولی باس این منطقه... آخ آخ آخ، واقعا باس محشری داره.
من رو چپوندن توی قفس و بردن اونجا! :دی از قبل هم قصدی نداشتم و نمی‌دونستم همچین اتفاق Bloodborneمانندی ممکنه رخ بده و خیلی غافلگیر شدم!
نمی‌دونم اگه خودمون بریم چطوری می‌شه ولی اسیر که بشی و ببرنت اونجا، خیلی حالت جالبی داره. لباس و وسایلت رو از دست می‌دی و باید یه مدت با مشت و لگد بیفتی به جون دشمن‌ها! یه لوکیشن هم هست که هورنت بدبخت به صورت لخت داره رد می‌شه و طبقه بالاش یه مشت مگس چاقِ بی‌حیا لباس و سلاحش رو گرفتن و صحنه خنده‌داریه! :دی

6b3b25_25vzxc.jpg

من رو چپوندن توی قفس و بردن اونجا! :دی از قبل هم قصدی نداشتم و نمی‌دونستم همچین اتفاق Bloodborneمانندی ممکنه رخ بده و خیلی غافلگیر شدم!
نمی‌دونم اگه خودمون بریم چطوری می‌شه ولی اسیر که بشی و ببرنت اونجا، خیلی حالت جالبی داره. لباس و وسایلت رو از دست می‌دی و باید یه مدت با مشت و لگد بیفتی به جون دشمن‌ها! یه لوکیشن هم هست که هورنت بدبخت به صورت لخت داره رد می‌شه و طبقه بالاش یه مشت مگس چاقِ بی‌حیا لباس و سلاحش رو گرفتن و صحنه خنده‌داریه! :دی

6b3b25_25vzxc.jpg
آره خیلی خوبه :)) صدای خیلی از کاراکترها کلا خنده‌داره. مثلا یکی هست توی سیتادل که به درد فارم کردن می‌خوره. بالای منطقه First Shrine. اون همش اه و اوه می‌کنه. واقعا می‌خندم هر دفعه می‌زنمش.

من بعدا این حالت زندان رو توی توییتر دیدم. اول فکر می‌کردم الکی ماد ساختن یا همچین چیزی.
فکر نمی‌کردم اینجور چیزها رو ممکنه میس بدم. مثل اون باس اول‌های بازی که وقتی کوئست Flea رو انجام بدی از محیطش می‌ره.
خیلی جالبه. البته خدا رو شکر بازم راهی گذاشتن که دوباره بری و به طور کامل چیزی رو از دست ندی.
اینکه واسش توی نقشه کلید هست برگردی، واسه اون باس موروینگ هم باید یه دور دیگه به منطقه سمت چپ فست تراول گریمور برین. من خیلی دیر باهاش روبرو شدم ولی بازم اون تیغه‌های چرخشیش اذیت می‌کرد.

1758909797194.png

تموم شد. پرفکت واقعا. قطعا بهترین بازی سال واسه من. یک پایان دیگه مونده برم که باید حس و حالش بیاد. ولی همین پایان اکت سوم شاهکار بود، شاهکار. هر چی بگم کم گفتم. واقعا ارزش اون همه مُردن به باس آخر رو داشت و چه اینتروی بی‌نظیری با یه موسیقی گوش‌نواز داشت.
امیدوارم اگه DLC در کار بود، با همین کاراکتری باشه که آخر کار مبارزه داشتیم. از اونجا که توی منوی آخر هم سلاحش میاد، احتمالش بالاست به نظر خودم. یا مثلا بازی سومی خواستن بسازن، با اون باشه. شاید. ولی عجیب دل من رو برد Lace.
از نظر سختی به نظرم اکت اول از همه سخت‌تر بود. اونم به خاطر اینکه فکر می‌کنی ۵ سال پیش هالو نایت زدی، پس این بازی ساده باشه. ولی در و دیوار ۲ دمیج می‌دادن و قشنگ یادمه اون مینی باس اول هانترز مارش یا اون یکی ورودی wormways رو دونه دونه، یک دونه ضربه می‌زدم، فرار می‌کردم :D
ولی اکت دوم بهتر شد. کلی تولز دستت اومد، آپگریدهای زیاد، ماسک، اسپول. همه چی. اکت سوم هم بیشتر مشغول مینی‌گیم‌ها بودم و چیزی اونقدر از سختی نفهمیدم. یه چیزی بین اکت ۱ و ۲ بود سختیش. باس‌هاش هم خیلی جالب بودن. مخصوصا اون باس اصلی که توی فار فیلدز بود.
از نظر پلتفرمینگ ۲-۳ تا سخت داشت که به نظر خودم به سختی path of pain نمی‌رسید قطعا. ولی در نوبه خودشون خوب بودن. استرس خاصی داشتن و وقتی تموم می‌کردی، لذت دنیا و آخرت رو می‌بردی.
یکی دیگه از لذت‌ها هم کامل کردن چیز میزها و گرفتن اچیومنت‌ها بود. اولش فکر نمی‌کردم همه ابزارها رو بگیرم. یا همه پایان‌ها رو تقریبا برم. ولی انقدر حال می‌کردم که دست خودم نبود هی بیام ادامه بدم. تازه با خودم گتم اکت ۳ رو بعدا برم یه فاصله‌ای بندازم، ولی واقعا نتونستم مقاومت کنم.
در آخر نمی‌دونم این از هالو نایت بود یا اون بهتر بود. فقط این رو می‌دونم که جفتشون ۱۰ از ۱۰ برای من. کیف کردم. کاش ذهنم دوباره پاک بشه و این دوتا شاهکار رو تازه آشنا بشم و دوباره برم.

تو سیلک سانگ یه مکانیزم وجود داره که تقریبا میزان سختی بازی رو یک سوم یا حتی کمتر میکنه.
اگه دوست دارین چالش سختی برقرار باشه متن یا ویدیو اسپویل رو نبینین.

1000111688.jpg
همه چی از این کیمیاگر شروع میشه. وقتی پیشش میرین یه ماموریت میگیرن که باید براش یه محلول آبی رنگ رو پیدا کنین.
یه سرنگ هم بهتون میده. وقتی ماموریت تکمیل میشه بهتون یه ابزار میده که باهاش میشه ۶ واحد خون آبی اضافه کرد.
هربار هم باید برای پر کردنش ۵۰ تا پرداخت کنین.
1000111692.jpg
تا اینجا همه چی عادیه ولی بعدا که به کیمیاگر سر بزنین. من اکت ۳ رفتم پیشش. شاید تو اکت ۲ هم اتفاق بیوفته.
میبینین که محلول آبی روی بدنش تاثیر گذاشته. اینبار یه ماموریت میده که باید از ۱۰ تا موجود ابن خون آبی رو تو سرنگ جمع کنین.
وقتی اینکارو کردین کیمیاگر بهتون یه ابزار جدید میده که اتومات سرنگ رو پر میکنه.
1000111691.jpg
سلاحی آرشیتکت رو باید انتخاب کنین.
این سلاح یه قابلیت خوبی که داره اینه که ابزارهایی که انخاب کردین رو میتونه بدون نشستن روی صندلی پر کنه. کافیه بالا دایره رو وقتی نوار انرژی پر هست بزنین.
1000111693.jpg
ابتدا هر ۶ محلول آبی پلاسمیوم رو مصرف کنین.

1000111696.jpg
توسط سوزن آرشیتکت دوباره محلول پلاسمیوم که خالی شده رو پر کنین.
الان ۳ بار دیگه از این محلول به هورنت تزریق کنین تا نوار خون به شکل آبی در بیاد.
1000111694.jpg

با این روش نوار سلامتی بعد ار هر ضربه بعد از مدت کوتاهی دوباره پر میشه و کافیه ابزار مناسب انتخاب کنین و تیغه به اندازه کافی داشته باشید تا هر باس یا مرحله ای رو به راحتی رد کنین.
این ویدیو تو یوتیوب بصورت مفصل توضیح میده.

آخرین ویرایش:
تو سیلک سانگ یه مکانیزم وجود داره که تقریبا میزان سختی بازی رو یک سوم یا حتی کمتر میکنه.
اگه دوست دارین چالش سختی برقرار باشه متن یا ویدیو اسپویل رو نبینین.

View attachment 394458
همه چی از این کیمیاگر شروع میشه. وقتی پیشش میرین یه ماموریت میگیرن که باید براش یه محلول آبی رنگ رو پیدا کنین.
یه سرنگ هم بهتون میده. وقتی ماموریت تکمیل میشه بهتون یه ابزار میده که باهاش میشه ۶ واحد خون آبی اضافه کرد.
هربار هم باید برای پر کردنش ۵۰ تا پرداخت کنین.
View attachment 394459
تا اینجا همه چی عادیه ولی بعدا که به کیمیاگر سر بزنین. من اکت ۳ رفتم پیشش. شاید تو اکت ۲ هم اتفاق بیوفته.
میبینین که محلول آبی روی بدنش تاثیر گذاشته. اینبار یه ماموریت میده که باید از ۱۰ تا موجود ابن خون آبی رو تو سرنگ جمع کنین.
وقتی اینکارو کردین کیمیاگر بهتون یه ابزار جدید میده که اتومات سرنگ رو پر میکنه.
View attachment 394460
سلاحی آرشیتکت رو باید انتخاب کنین.
این سلاح یه قابلیت خوبی که داره اینه که ابزارهایی که انخاب کردین رو میتونه بدون نشستن روی صندلی پر کنه. کافیه بالا دایره رو وقتی نوار انرژی پر هست بزنین.
View attachment 394461
ابتدا هر ۶ محلول آبی پلاسمیوم رو مصرف کنین.

View attachment 394463
توسط سوزن آرشیتکت دوباره محلول پلاسمیوم که خالی شده رو پر کنین.
الان ۳ بار دیگه از این محلول به هورنت تزریق کنین تا نوار خون به شکل آبی در بیاد.
View attachment 394464

با این روش نوار سلامتی بعد ار هر ضربه بعد از مدت کوتاهی دوباره پر میشه و کافیه ابزار مناسب انتخاب کنین و تیغه به اندازه کافی داشته باشید تا هر باس یا مرحله ای رو به راحتی رد کنین.
این ویدیو تو یوتیوب بصورت مفصل توضیح میده.

لینک یوتیوبش اشتباهی بود، این هست

من هنوز داستان رو تموم نکردم ولی 100% شده :-?
چیزای ناقص هم هنوز زیاد دارم که کامل کنم.

View attachment 394474

در مورد درصد بازی این شیت رو توی ردیت دیدم، به درد می‌خوره. هر چند ۱ درصدش مال آخر آخر اکت ۳ هست که خود به خود اون آیتم داستانی رو می‌گیرین تا برین سراغ باس آخر.

کارهای اچیومنت آخری که می‌تونم بگیرم رو هم انجام دادم تا شب برگردم باز باس آخر محشر رو بزنم و دیگه رسما خلاص بشم :D

Hollow Knight Silksong_2025_09_27_15_42_56_919.jpg

چالش پلتفرمینگ خیلی جالبی داشت. یه جورایی از همه چیزهایی که گرفتی، از همه حرکت‌ها باید استفاده می‌کردی. واقعا تموم کردنش لذت‌بخش بود.
ولی فکر کنم بخش کوه برفی از این یه خرده چالشی‌تر بود، اونم فقط به خاطر مسئله سرما و تایم و کم شدن هلث. اینجا باید دقت می‌کردی و دکمه‌ها رو اشتباهی یا زود نمی‌زدی.

1000111774.jpg
بعد از یه ۷۰ ساعت فوق العاده، بازی تموم شد.
البته یه خورده ریزه کاری مونده تا این هشت درصد هم انجام بدم.
اصلا با عجله بازی نکردم و تا جای ممکن مکانها رو چندین و چند بار تو موقعیت های مختلف سر میزدم. چون خیلی از دیالوگ ها با توجه به پیشرفت داستان تغییر میکرد‌.

من از قدیم که هویج خور و قارچ خور رو دیدم عاشق این سبک بازی های دو بعدی بودم و هالو نایت برام مثل یه معجزه است. اصلا داستان آشنایی من باهاش هم عجیبه.
پسرم ۲ سالش بود و یه کلیپ از هالو نایت تو یوتیوب دیده بود و ازم پرسید اسم این بازی چیه.
منم که اصلا نمیدونستم و حواسم به یه چیز دیگه بود الکی بهش گفتم اسمش بول بول بوله!!!
این داستان گذشت و من یادم رفت این چه بازی بود و اون همیشه موقع بازی کردن Ori من رو نگاه می‌کرد. هر بار هم بهم میگفت بول بول بول نصب کن یا تو یوتیوب برام بزار.
من که اصلا تو باغ نبودم نمیفهمیدم این کدوم بازی رو میگه و هی گریه میکرد.
تا اینکه چند ماه گذشت و یه روز اتفاقی دوباره تو یوتیوب چشمش به هالو نایت افتاد و سریع من رو صدا کرد که بابا بول بول بول رو پیدا کردم.
اون موقع فکر کنم ۳ سالش بود. منم هالو نایت رو بخاطرش نصب کردم و اینجوری با این جواهر عجیب آشنا شدم و چه ساعتهای فوق العاده ای رو با هم نسخه اول رو انجام دادیم.
الان هم دو تایی نسخه دوم رو داریم بازی میکنیم و تقریبا پیشرفتمون یکسان هست.
نسخه دوم خیلی عالی بود. برام ۱۱ از ۱۰ هست. اصلا با سن ۳۴ سال هیچ بازی من رو نمیتونه چند هفته اینجوری میخکوب پلی استیشن بکنه.
هزار تا گرفتاری و مشغله زندگی دارم و به سختی ۲ ساعت وقت خالی در روز برام پیدا میشه ولی با این حال از سر کار که میام. یه ساعت میخوابم تا بتونم شب دیرتر بیدار بمونم و کمی بیشتر بازی کنم.
چون ۲ ساعت پسرم حق بازی داره و ۲ ساعت من.
یعنی جمعا بالای ۱۴۰ ساعت بازی کردیم.
موسیقی بازی شاهکار، تنوع محیط عالی، سورپرایز های قابل کشفش رو که اصلا نگم. هر بار یه مسیر رو باز میکردیم و یهو با یه دنیای جدید روبرو میشدیم. اصلا همین اکت ۳ خودش چقدر بزرگ بود.
یه استراحت به خودم میدم تا دوباره از اول شروع کنم چون هنوز با این جواهر کار دارم.

1759098628496.png

ما هم بالاخره 100% کردیم :D

جالبه یه سری چیزا واسه 100% حساب نمیشن:

مثلا memento ها که فکر کنم کلا جزو درصد نیستن و منطقیه، چون حالت collectible دارن، ولی چارم ناچ 2 تای آخر رو نگیری هم اوکیه، چون آخرین "ابیلیتی" که ایوا میده با 18 ناچ کافی بود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or